Jó helyen vannak a gombok!
Ha három VGA-t teszel bele, már nem is kell nyomkodni.
Egy gonddal kevesebb.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Cadal
(őstag)

atti_2010
(PH! kedvence)
100 Vásárlóból 1 lehet hogy 3 VGA-t fog tenni bele.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

door2door
(újonc)
És a virtu szépen figyelmen kívül hagyja a 3vga-t 
Don't assume. It makes an "ass" out of "u" and "me".

Zotya984
(fanatikus tag)
Most így mennyi a különbség a PCI-E 2,0 vs 2,1 vs 3,0 között?

Cadal
(őstag)
ezért kár volt regisztrálni!! 

Fr3eWar
(senior tag)
xD
Na ezen szakadtam.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Angel1981
(PH! addikt)
Azért valahol el kell kezdeni. 
Ha a sávonkénti sávszélességre gondolsz, akkor 500 MB/s vs. 500 MB/s vs. 1000 MB/s.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Georg17
(tag)
Ha egy (újonc) lefelé indul el a ranglétrán akkor abból (lelketlen újonc) lesz? 
[ Szerkesztve ]

Tonyius777
(tag)
micsoda sas-szemed van 
#9) Georg17: Na de ne zárjunk ki emiatt valakit a közösségből, sosem lehet tudni kiből lehet akár PH főnök 
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
Hát igen, de legalább nem Gigabyte alaplapokba fogják tenni azt a 3vga-t ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az MSI mostanában egész jó alaplapok terén... 
Én is most adom el a 785gt-ud3h-mat mert egyszerűen nemjóóóóó.
Kár hogy ez lett a Gigabyte-ból
Jön a helyére az ASUS vagy MSI....
[ Szerkesztve ]
| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

atti_2010
(PH! kedvence)
Például az FM1 lapok közül nekik van a leggyengébb kínálatuk, igaz az MSI csak 1 lappal indul de az legalább normális az Asus pedig nagyon korrekt lapokat vonultat fel.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Srodney
(senior tag)
most már az asrock után az msi is villoghat,ővék a második pciex 3.0

atti_2010
(PH! kedvence)
Nagyon jó irányba halad az Asrock is és az MSI is, az Asus meg ugye irányba van.
ne kezd megint... 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

atti_2010
(PH! kedvence)
Mit?
[ Szerkesztve ]
hogy melyik alaplap jó és melyik nem 
szerk.: és miért
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

atti_2010
(PH! kedvence)
Az a hozza szólásom arról szól hogy szerintem ezek a lapok jó irányt vettek, mellesleg ez egy MSI lapról szóló hír, hogy elfelejtettem megemlíteni minden gyártót bocsesz de én így látom, és ugye nem akarod megmondani nekem hogy kit szabad szeretni?

Milka 78
(őstag)
Ez a MSI(és az Asrock) lap egyáltalán nem hülyeség a PCIe 3.0-ás megoldással,bár igaz,hogy igen csak réteg lap.Én cf-et használok és szándékozok egy 3-dik kártyát beszerezni.A Sandy platform már eleve meg is bukott,mert eleve csak 8-8-as cf-et tud(ami mondjuk teljesen vállalható),de 3 kártyás kiépítés teljesen sansztalan.Ez felhasználóknak marad a régi AM3-as platform(sajnos a két kártyámhoz sem elég 100%-ig,nem hogy 3-hoz),vagy a 1366-os platform(jó drága és a Sandy frissebb).Itt van még a Dózer(én erre vagyok kíváncsi),de ugye ez még per.pill. nem alternatíva csak ha kijön végre és meglátjuk mit is tud.Ezzel a duplázott PCIe csatikkal ez a hiba ki is lett küszöbölve csak félő,hogy baromi drága lesz(am3+-ban 40 ropi körül is kapni ilyen lapot).
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

kerelo
(senior tag)
tetszik az MSI lap,és mostanában tényleg jó lapokat dobnak ki a piacra
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

atti_2010
(PH! kedvence)
Főleg a felső és közép kat lapok nagyon jók és stabilak.

lizRRR
(őstag)
jó pofás kis lap a bios beállítasaira kiváncsi vagyok
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI
Nekem ezeknek a lapoknak a színei tetszenek - ha már itt tartunk!! 
Már nem zöldek.. 

lizRRR
(őstag)
fehér - fekete - narancs sárga kombo tetszene nekem nagyon de nem csak a lap hanem a ház venti minden slussz 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI
![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nekem ez a szín-kombó is tetszene :

lizRRR
(őstag)

Ilyennek kéne lenni az összes lapnak.. link

Tényleg jól néz ki..
A tudása sem utolsó ahogy beleolvasgattam!

lizRRR
(őstag)

lizRRR
(őstag)
egy ilyen tudású lapot azért csinálhatnának 1156 foglalatba is... 

Minek, mindig arra "sarkallnak" hogy mindenből vegyél újat!

lizRRR
(őstag)
uj platform váltásra nincs kesh 

Kriss 78
(lelkes újonc)

Kriss 78
(lelkes újonc)
Igen mivel ezen már PCIe 3.0 lesz és én erre a lapra várok hogy ne keljen cserélni egy darabig!!!
LINK:::::::::::::::::::http://hu.msi.com/product/mb/Z68A-GD65--G3-.html
[ Szerkesztve ]

Zsolt121
(újonc)
Z68A-GD80 (G3)
Z68A-GD80 (B3)
2 lap között van valami különbség ?

jános
(senior tag)
Üdv, a héten nekem is lesz :Z68A-GD65 (G3) deszkám,de látom nem nagyon pörög itt a topik 
Zero Defect.No Compromise !

jeni
(PH! addikt)
A G3-s verzió az tudja a PCI-e 3.0 sávszélességet. Vagyis gyorsabb a B3-s laphoz képest

jeni
(PH! addikt)
hello
tudja valaki ez a dll. az melyik programhoz tartozik,mert a neten próbáltam rákeresni,nem találja meg.
msiuxf32.dll

Zsolt121
(újonc)
megvan Z68A-GD80 (G3) alaplap már csak memóriát várom. van valakinek még ilyen lapja ?

jeni
(PH! addikt)
Milka 78 elvtársnak az van 
gondolom nem 2 Ft-s lapot kaptál

[ Szerkesztve ]