Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

majdnem megvolt hipro5 :((

cars1dA

(#2) Thrawn válasza ADAM1337 (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott sem volt :U

Different songs for different moods.

(#3) ADAM1337 válasza Thrawn (#2) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

2. helyezés a táblázaton ?

cars1dA

(#4) v.tom válasza ADAM1337 (#3) üzenetére

v.tom
(őstag)

A cikkben szerepel: Nem jutott ki, ezért egy honfitársa szerepelt helyette. Gondolom a neve bentmaradt a rendszerben.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#5) Thrawn válasza ADAM1337 (#3) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom végigolvastad :D

Different songs for different moods.

(#6) orbano

orbano
(PH! félisten)

$3000???? Ennyiből még a repjegy sem jön ki :D Elég pici cég lehet az MSI, ha ilyet képes csak leszervezni :U
De a versenyt sem túlzottan értem. A kiosztott hardver minősége java részben meghatározza a győztest... ennek úgy lenne értelme, ha körbeadnák a CPU-kat. Na mindegy, megyek innen :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) ADAM1337 válasza v.tom (#4) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Jah nem olvastam végig :)
Csak a táblázatot néztem. (bár érdekes hogy egy ilyen színvonalú versenyen amatőr hibák bent maradnak)

cars1dA

(#8) Solad válasza orbano (#6) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

ja, az első elégeti és tuti ő nyer.. :D:D

Példaképem Gregory House

(#9) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

a 2 utolsó kínainak mi történt a 2. körös tesztjével? PI alatt elégettk már a vasat? :Y

üdv
Borgi

Resistance is Futile!!

(#10) mephi666 válasza Borgi (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az utolsó török :) már a nevéből is látszódik... szerintem széthalt a cucc 3dmark alatt, mert túllőttek a célon... amúgy az 1. körös eredményeik jók lettek nagyon...

egyébként tényleg az lenne fair, ha válogatott, ugyanolyan minőségű cuccot osztanának szét...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A del-koreaiak nevet miert irtak nagy betuvel a tablazatban?

(#12) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos komoly verseny lehetett, kíváncsi lettem volna milyen hangulata van egy ilyennek.

:C Grat Indonézia :C

mondjuk ami szúrja a szemem, az a díjazás. :F
egy ilyen MSI - nVidia - Enermax - OCZ meg még fene tudja milyen támogatók által szervezett vb-re 3000$-t képesek felajánlani a győztesnek ????
jó oké értem én, hogy az a tény, hogy az első helyezett a világ legjobb OC Team-je és nagyívben lesz@rja innentől kezdve a többi nyereményt...
...de azért könyörgöm, 3000$........sztem szánalmas egy ekkora rendezvénytől:(((

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#13) mephi666 válasza Zé_Mester (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, a "celebek" ennek forintban többszörösét rakják zsebre a hülye műsoraikkal... ez azért elég elgondolkodtató... 1 nullával simán megtoldhatták volna és ha minden résztvevő vihetett volna magával 3 terméket a szponzorok termékpalettáiról, úgy már mindjárt korrekt lett volna és ha úgy vesszük, a szponzoroknak így sem került volna semmibe... 13x2 résztvevő, elhanyagolható kiadás ekkora cégeknek...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) v.tom válasza ADAM1337 (#7) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerintem is kicsit gáz, hogy ilyen hibákat vétenek. Ráadásul egy döntőn. Mellesleg a nyereményt keveslem én is. Mondjuk a hardvert biztosan megtarthatták, de hát akkor is. Nem kaptak olyan értékes dolgokat, hogy ezzel el legyen intézve a dolog. Persze ki tudja, ez volt ez első ilyen verseny, még csak a szárnybontogatások mennek. Talán majd legközelebb 5 jegyű lesz a nyeremény. És remélem legközelebb már a magyar pajtik is szerepelnek ezen a listán. És remélhetőleg a nevuket is normálisan írják le.

[ Szerkesztve ]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#15) ígyvanferi válasza v.tom (#14) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Milyen hibákról beszéltek? :U

(#16) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

jó látni hogy jorop odabaxott nekik. :C

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#17) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem a pénz a legfontosabb. Az csak az "ajándék". Sokkal lényegesebb hogy megnyerték,ott voltak,részt vehettek, haverkodhattak stb... Ezek jóval nagyobb értéket képviselnek mint 3000$ vagy több.

Bocs ha naiv vagyok és ebben látom a jót.

Grat nekik.

[ Szerkesztve ]

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#18) kariad

kariad
(senior tag)

Dél Afrika....... :Y Hüm... :U milyen jó helyezést ért már el..... :C

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#19) sksporky

sksporky
(tag)

3k$????Egy világméretű versenyen??SZÁNALMAS,ennyit ér az MSI... :C :Y

http://moneyonweb.atw.hu/

(#20) mephi666 válasza sksporky (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem értem, akik azt mondják, hogy: "elégedjenek meg a győzelemmel, stb..." lényegében ez is "sport" és ha az ember sok idejét szánja rá és nincs elengedve anyagilag, szeretne valami pénzt is látni belőle... ez olyan dolog, hogy ha a sportolók nem kapnának pénzt a teljesítményükért (annyit, hogy megérje művelni...) akkor csak a gazdagabbak sportolnának, akik amúgy is megélnek valamiből... szerintem egy msi méretű cég simán 10szer ennyit adhatott volna a győztesnek...

(#21) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

A nyeremény télleg nem sok (még egy "közepes" alienware gépre se elég, a durva 10k+osokról nem is beszélve). Ami érdekelne, h milyen hardvereket tuningoltak pontosan (cpu-z + gpu-z képeket kérek, esetleg vid értéket, feszt, alaplap típusát is szívesen látnám közzétéve).

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.