Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Imibácsi

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Várom a hozzászólásokat mindenkitől! Különösen örülnék, ha néhány tulajdonos is megosztaná hosszútávú tapaszalatait velünk. Köszönöm! :)

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#2) paramedic válasza Imibácsi (#1) üzenetére

paramedic
(fanatikus tag)

"2009. július 16-án vásároltam meg életem első subnotebookját..." Kis időutazó! :U

(#3) anjani182 válasza paramedic (#2) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet akkor fogja megvenni, csak elfelejtette előredátumozni a cikket :C

Forever and ever, let's make this last forever.

(#4) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

én is elégedett voltam turion x2-vel... ...amíg ki nem próbáltam egy centrinós gépet :)

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#5) Imibácsi válasza paramedic (#2) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Javítva :R

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#6) Zalaymate válasza Imibácsi (#1) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét.... :W

Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.

De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.

De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!

Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?

Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem. :U

Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.

Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára?? :F :U :F

Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte! :R :R :R

(= Zala =)

(#7) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Olyan kérdésem lenne, hogy hol szerezted be ennyi pénzért? Mert én sehol nem találom ennyire olcsón... :(

(= Zala =)

(#8) Imibácsi válasza Zalaymate (#6) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szervusz!

Először is köszönöm a hsz-t :R Max fényerőn, filmnézéssel is tudja a 3 órát. Hogy lejjebb megy-e még az ára azt nem hinném. Ez a gép kb. 220 volt megjelenésekor. Subnotit nagyon ritkán kapni 200 alatt. Ráadásul elég sok cég kivette a terméklistából, tehát sanszos hogy jönnek a pumával szerelt modellek. A windnél mindenesetre 2-3x jobban teljesít.

Ja, és neked pedig BIG THX az MSI Wind topicért :R

Árakat itt találsz.

[ Szerkesztve ]

(#9) Zalaymate válasza Imibácsi (#8) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Hát majd meglátjuk mi lesz. Addig még sokminden alakul. Jöhet a kétmagos Atom is meg a 6-cellás aksis Wind, ami 100K környékén nekem megérné.

THX az árakat! Majd meglátom mennyi lóvém lesz.... :DDD

(= Zala =)

(#10) Brett apó

Brett apó
(tag)

Köszi az újabb tesztet, a régit már szarrá olvastam :DDD Megerősített a vásárlásban,novemberben én is veszek egyet,remélem addig még kapható lessz.

Más:ha este leveszem az órajelet 800Mhz mint ahogy te is írtad akkor csak néha pörög föl a venti vagy állandóan pörög?

http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks

(#11) Imibácsi válasza Brett apó (#10) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pech, a venti folyamatosan pörög. Én tudok tőle aludni úgy, hogy 1 méterre van tőlem. Mondjuk elég halk a hűtése.

(#12) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

jo kis teszt!!! :R ugye én is sokig gondolkodtam ezen a gépen, de kicsivel olcsobban hozzájutottam egy HP 6910p-hez, igaz 14" de 2kg-os lélektani határon belül van, és ennek az akksija is kihuzza 4-5órát a 3,5 órát durva használat mellett is hozza.. bár jobb lenne ha 12" lenne :DDD jok ezek a kissebb notik, szó se rola.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#13) Brett apó válasza Imibácsi (#11) üzenetére

Brett apó
(tag)

Akkor majd meglátjuk milyen lesz,tőlem úgy kb 2m távolságra lenne.
Képet meg videót elég sokat láttam már róla,de szeretném kipróbálni is,nem tudjátok hol van kitéve ahol meg lehet nyomogatni?

http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks

(#14) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Jó írás lett! Több cuccról is lehetne ilyen tartóstesztet írni, hogy az idővel mennyit amortizálódnak, stb.

Már egy jó ideje kinéztem én is ezt a kis laptopot, bár igaz az inteles változatára csorgattam a nyálam, majd láttam, hogy van olcsóbban is, amdben, szóval most ez az etalon. MSI Wind-ben szintén gondolkozom, kettő között vacilálok, de ez a teszt most a nagyobb noti felé dönti a mérleget :) Tényleg többmindenre használható, mint a kis Wind.

Egy kérdés, ami nagyon érdekelne. Ez a gép egy 720p, netán 1080i, vagy 1080p-s bluray rip-et elvinne szaggatás nélkül? Mert az nagyon jó lenne, ha legalább a 720p-s videókat rá lehetne hdmi-n kötni a tv-re és nézni rendesen :).

Illetve látom, kijött már a gyártó holnapján valszeg ennek a modellnek az utódja: [link]
Remélem árban hasonló lesz ehhez. :DD

(#15) Imibácsi válasza Mr. Teddy (#14) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv!

1080p videót 40% procihasználat mellett elviszi a BSplayer vagy a Media Player Classic. Tehát gond nélkül viszi. Az utód is tuti 200K felett fog indulni, de talán jövő nyárra az is lemegy eddig. Well a noti jóárasítását az AMD platformok alacsony árának tudom be.

(#16) Mr. Teddy válasza Imibácsi (#15) üzenetére

Mr. Teddy
(senior tag)

Nagyon tuti, hogy viszi rendesen az 1080p-t is. Hát akkor ezt lehet megveszem valamikor novembertájt. Tök frankón lehet akkor HD videókat szállítani, és nézni nagy tv-n :D
És én még gondoltam rá, hogy egy HTPC-t összerakok a nappaliba a plazma tv mellé, amikor ez enyhén szólva jobban megéri az árát :D

[ Szerkesztve ]

(#17) Imibácsi válasza Mr. Teddy (#16) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért inkább ez a subnoti ;)

(#18) Brett apó válasza Mr. Teddy (#14) üzenetére

Brett apó
(tag)

Igen,de sajnos idáig legközelebb németben láttam átszámítva 180e-ért. Sztem még hozzánk ideér 20e nyugodtan hozzá lehet adni az árhoz. Kérdés csak az,hogy nálunk mikor jelenik meg...

[ Szerkesztve ]

(#19) Gabor970

Gabor970
(őstag)

30 dekát elcsaltál :-) 1,8 kg az MSI honpalján.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#20) Brett apó válasza Gabor970 (#19) üzenetére

Brett apó
(tag)

ejnye-benyje nem hiszel a fórumtársnak :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21) bambano válasza Zalaymate (#6) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem ugyanolyan procis (mint az msi wind) umpc kevés a youtube-hoz.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#22) .mf válasza Imibácsi (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

[I]"Videó:

A Radeon X1270 integrált videókártyánktól ne várjunk csodákat. Játékok tesztelésénél nekem a Settlers 4 és a Fallout Tactics tökéletesen elfutott, "[/I]

Ugyan már, FO Tactics min nem fut el? :)) Valami Source-motorossal (HL2, CS:S) vagy Far Cry eredmény érdekesebb lett volna. A tesztek szerint a sima 1250 is alázza a 945G, 965G és G35-ös lapokat, ez pedig még erősebb, mert ha jól tudom, ennek van külön memóriája is (amit 780G-nél sideportnak hívnak).

Amúgy jó írás, és tényleg jó, hogy x idő használat után újra írsz róla. :R

(#23) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon köszi, hogy megosztottad tapasztalataidat. Vajon akcióban volt ennyiért, vagy akció nélkül is hozzá lehet jutni egy ilyenhez ilyen árban?

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#24) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is feladta Imibácsi a leckét. :)

Ha az 5 óra igaz, de legyen 4 akár és tényleg nem kopik, mint az előző msi-m akkor elgondolkodtató, mivel szeretnék egy netbook-ot és egy htpc-t is.

Nekem mondjuk a Puma-s 211-es jön be, de az csak még ennél is egy kicsit jobb lehet.

Kösz az írást, sokan el fognak gondolkozni ezen a notin.

üdv.7.

gyúrunk vazze

(#25) Chaser válasza Zalaymate (#6) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálunk az egyik kiskerben már 2 hónapja is bruttó 120k volt.

szerk: most 146k

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#26) Segnior_Barthez

Segnior_Barthez
(fanatikus tag)

Grat az íráshoz. Kis notiban gondolkodom én is.
Vagy egy HP TX1000
[link]
vagy egy Dell1330 -bár drágább
[link]
vagy ez. A HP nagyon innovatív a forgatható/kihajtható kijelző és kézírás felismerés miatt. A Dellnél is hasznos az újjlenyomat olvasó. De ez igen jó árban van.
Elgondolkodtattál.
ps. nem az MSI értékesítési osztályán dolgozol? :)

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/57762354@N03/

(#27) Segnior_Barthez

Segnior_Barthez
(fanatikus tag)

Egy weboldalt a gombokkal lehet nagyítani? pl: ctrl+scroll gomb
A billentyűről fényerő állítás? pl Fn+ right
thx

http://www.flickr.com/photos/57762354@N03/

(#28) Jose26 válasza Zalaymate (#6) üzenetére

Jose26
(lelkes újonc)

én a hugomnak vettem egy ilyet és abszolút minden elvárásnak megfelel.
massziv, megbízható, pedig ő aztán nyüstöli rendesen
csak ajánlani tudom

Jose

(#29) xedos

xedos
(PH! addikt)

A súlya gyanús volt... nem 1.5kg hanem 1.8kg
[link]
Sokat rágódtam milyen és mekkora noti kell nekem.
Végül kikötöttem a mostani használt régi SONY-nál.
Ez 13.3"-os, ugyanakkor a mérete akkora mint a 12"-os MSI-é...
Sőt az utódai súlyban is megverik...SONY SZ és Z series... csak az árúk :-(
Szóval érdemes a méreteket is megnézni...

Bocsi, túl sokat néztem meg -így átfogobb lett a lista! Mindig vannak olyan notik amelyek alig nagyobbak az egy mérettel feljebbinél. 12-13.3" stb egy kategórián belül is lehetnek 1-2 centiméteres eltérések.

ASUS 701 225 x 164 x 21.5~35 mm, <1 kg
ASUS 901 226 x 176 x 31-40 mm 1.14kg
ASUS 1000H 266 x 191 x 29 mm / 1.45kg
MSI WIND 260 x 180 x 19-31,5 mm / 1 kg
ACER ASPIRE ONE 249 x 195 x 36 mm / 1.26kg winyós 6cellás akksival
MSI PR210 303 x 231.5 x 16-29.5 mm / 1.8KG 12"
ACER A2920 304 x 223 x 32-42 mm /1.9kg 12"
HP 2710 290 x 212 x 28 / 1.6kg 12"
SONY S5HP 313x 225 x 35 mm /1.9kg 13.3"
SONY Z 314 x 210 x 24.5-33 mm / 1.5kg (13.1")
BENQ S32 334 x 227.5 x 27.9-30 mm /1.8kg akksi nélkül (13.3")
DELL XPS 1330 318 x 238 x 22.1-33.8 mm /1.8kg 13.3"
Macbook 325 x 227 x 27.5 mm 2.27kg 13.3"
Toshiba U400 314 x 229 x 27,5-35 mm /1,9kg 13.3"
IBM T61 312,5 x 255 x 27,6mm / 2,33kg 14.1"
ACER T4520 331 x 248 x 29,7-41,08 mm / 2.33kg 14.1"
Toshiba M100 343 x 242 x 38 mm / 2,46kg 14.1"
HP 6910p 330 x 239 x 29 mm / 2kg 14.1"
MSI 1029 355 x 255 x 31 mm /2.8kg 15.4" -os régi notim
ACER T5320 360 x 267 x 30,3/43 mm /2.88kg 15.4"
Dell Vostro500 357 x 256 x 24.1-37.5 mm /2.7kg 15.4"
Macbook PRO 357 x 243 x 26 mm /2.45kg 15.4"
Macbook PRO 392 x 265 x 26 mm / 3.08kg 17" !!!!!!
ACER A7720z 404 x 298 x 38-43 mm / 3.36kg 17"
Toshiba S P300 398 x 288 x 34,6-39mm / 3.35kg 17"
HP 8710p 393 x 275 x 33mm / 3.4kg 17"

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#30) Imibácsi

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mindenkinek köszi a hsz-t :R A súlyt javítottam. elnézést az elírásért, de egy weblapról másoltam és nem figyeltem oda. Ettől még nagyon jól hordozható. A Farcry-t szerintem nem kellene eröltetni ezen a kis x1270-es videón, viszont az tény hogy a GMA950-et alaposan helyben hagyja. NFS: Most Wantedon összehasonlítottam. Nekem szépen fut, haver GMA950-es FuSi-ján szaggat.

Szerk: azt azért ne felejtsük el, hogy ez nem játékra szánt gép.

[ Szerkesztve ]

(#31) Brett apó

Brett apó
(tag)

Én is csak ritkán játszanék rajta,de annak örülök,hogy az NFS megy rajta :) akkor gondolom a warcraft3 sem lesz akadály

(#32) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Imibácsi köszi a tesztet! Kiváló gép lehet, én is gondolkodom ám rajta, hogy lecserélem egy ilyenre a mostani 15,4"-os notimat.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#33) Imibácsi válasza ^Clown (#32) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Clown, te nem windet vettél? :)

Brett apó: Szerintem nem okoz neki gondot, de nekem sajnos nincsen meg.

[ Szerkesztve ]

(#34) ^Clown válasza Imibácsi (#33) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, én csak az "agy" voltam, hogy az illető melyiket válassza :) Végül anyagi okokból maradt a Wind.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#35) Brett apó

Brett apó
(tag)

Ti milyen táskát ajánlanátok a géphez?? Én ezt néztem ki [link] pont 12" -hoz való.

(#36) Onnen válasza Brett apó (#35) üzenetére

Onnen
(újonc)

Jár hozzá neoprén tok!
Borítékszerű, tépőzáras tetővel.

1337

(#37) Siera

Siera
(senior tag)

Szia Imibácsi!
jó ötlet volt ez a teszt.Te meg el akartad nekem adni a notidat:D...
én is gondolkodtam ilyesmi gépeken,de én még szeretek néha játszani és arra nem a legmegfelelőbb választás...
nemtom most mit kéne vennem.valami hordozhatót,de azért mennyenek a játékok is rajta viszonylag.
de nem akarok rá sokat szánni:D
igazából pspn gondolkodtam.az már volt nekem régebben is,de ráuntam mert elég gyatra a játékkínálat.ipod touchon is gondolkszom :D,de arra is elég gyatra játékok vannak.meg autóban nem valami élvezhetőek a "fordíts a touchon és akkor jobbra kanyarodik" játékok:D
a 3. alternatíva az eeepc,vmi 20 gigás ssdvel,de az is olyan hogy azzal max diablo 2-ni lehet.meg az elég érdekes,ha gimibe unom az énekórát és előkapom a hátsó padban játszani :D.ilyen szempontból jobb lenne a táccs...hát nemtom...az jó meg kicsi,de szarok a játékok.a pspn sokkal jobbak a játékok de az meg elég bufi cucc...hmm :W már ezen rágódok 1 csomó ideje :D
a legjobb a táccsba meg a pspbe hogy mind2 50k alatt van ^^

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#38) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

Gondoltam kipróbálom az évek óta csak tárolt Broken Sword: The Angel of Death-t, deúgy tűnik benéztem. :( Bár az ajánlottnál erősebb a hardver, mégis épp kellemetlenül szaggat a játék. Mint utólagosan kiderült problémája van az integrált atikkal,de az 1.1es patchhez, meg nincs semmi "fix". :U Pedig lett volna kedvem vmi jó kis kalandjátékhoz.

Let's begin, de gozaimasu!

(#39) Brett apó válasza Onnen (#36) üzenetére

Brett apó
(tag)

Idézet az előző tesztből: ,,Kapunk még egy notebook táskát, de ennek az anyaga szivacs, szóval utcára nem ajánlom. Egy kissebb nyári zápor után ki is nyírtuk vele a gépet" Most akkor kinek van igaza :U

[ Szerkesztve ]

(#40) Seirus

Seirus
(lelkes újonc)

Én is hosszabb ideje (kb fél éve) figyelemmel kísérem ezen noti árának alakulását.
Sajnos még mindíg megvannak ugyanazon hibái amik miatt eredetileg is kiesett:
- s-video (mert hát nem mindenkinek van keret új TV-re)
- nagyobb akksi hiánya (persze igen szép az a 4 óra üzemidő de én heti 3 nap 8 órákat töltök iskolában szal ott már nem elégséges)

Ha mégis tud róla valaki hogy kapható hosszá nagyobb akksi az szóljon :C

Mindezek ellenére nekem az a vélemyényem hogy az egyik legjobb vétel mostanság...

Stay focused!

(#41) GD

GD
(őstag)
LOGOUT blog

érdekelne mennyi hardvert ismer és használ teljes értékkel egy friss linux disztro, pl ubuntu :-)
ha esetleg bootolnál egy live cd-vel.. :B

(#42) Brett apó válasza Seirus (#40) üzenetére

Brett apó
(tag)

S-video hiánya az engem is zavar,de sztem el tudom viselni :U átalakítót vennék hozzá csak ne lenne olyan qrva drága :(

(#43) BiP

BiP
(PH! addikt)

Én múlt héten vettem, akkor még 136e-ért, most már feljebb ment az ára-szerencsém volt.
Én is egy MSI Windben gondolkodtam először, de az árkülönbséget és a használhatóságot figyelembe véve döntöttem emellett. Eddig nem bántam meg.
Még nem tesztelgettem ki, mennyit lehet kihozni az akksiból, de a 3-4 órákat simán hozza, gond nélkül, film és wlan mellett is.
Képernyő első ránézésre picinek tűnt, de mivel a kívánt pixelmennyiség rajta van, nem érdekel, meg sosem zavart a kis pixelméret. Úgyis előtte ülök.
Ujjlenyomatolvasó nagyon ász, tetszik. Webcamera + mikrofon is van, így adott esetben azzal sem kell majd görcsölni.
Szóval szerintem megérte az árát. Aki meg minden áron centrinot akar, ott a 201-es széria :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#44) Onnen válasza Brett apó (#39) üzenetére

Onnen
(újonc)

Az a targus sem klasszikus esőálló táska.
Mindkettőnek az a funkciója, hogy a táskába tett gépet megóvja kulcscsomótól/csokitól/hörcsögalomtól/targoncától.

1337

(#45) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Tökjó. Mindig a szívemnek kedves egy AMD-rendszer... :D

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#46) Imibácsi válasza Brett apó (#42) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én - mint azt írtam is - Belkin Ne-07 táskát használok. Nagyon megéri.

Onnen:
Az a táska szivacs. Mint a mosogatószivacs, pont olyan. Karcoktól véd maximum.

[ Szerkesztve ]

(#47) cousin333 válasza Zalaymate (#6) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás)"

Ez nagy valószínűséggel a merevlemez miatt van. A notebookban pedig ha van valami, ami lassú, akkor az a HDD...

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#48) sine_morbo

sine_morbo
(lelkes újonc)

Összehasonlítva ezeket az AMD-s MSI-ket az Core 2-s testvéreikkel, mennyivel jobb/rosszabb a teljesítmény és az üzemidő?

(#49) Imibácsi válasza cousin333 (#47) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A pr210-ben 5400rpm Toshiba HDD van. Semmi lassúságot nem vettem észre rajta.

sine_morbo: Fogyasztásra kb. ugyanannyi. Az AMD-ben kevesebb az L2, mint az intelben. Összehasonlítva mondjuk az 1,66GHz Core Duoval egyenértékű ez a proci. De ha úgyérzed hogy neked kevés ez az AMD, akkor megveheted a PR200-at is, ami inteles, és 180K HUF-tól indul ;)

[ Szerkesztve ]

(#50) Brett apó válasza Onnen (#44) üzenetére

Brett apó
(tag)

De azért esőállóbb mint a szivacs ;) ha jól tudom a búvárok ruhája is ilyen anyagból, szóval a vizet kinntartja legalább

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.