Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MZperX75

MZperX75
(őstag)

A GPU-s részleg gyártja E-sorozatot 40nm-en.
A kérdés tud valaki infót,hogy 28nm-en érkezik -e, majd újdonság?
-mondjuk 4-bobcat mag+
-120-160Sp +turbó core?
-18W-os keretbe ,legalább is nem lenne rossz ...
A cikkhez viszatérve 14"-ba ? :F
Persze biztos jól használható,de hordozhatóság súly szerintem nem túl jó ,mondjuk az ár is meghatározó lehet.
Op-rendszer nélkül 80.000 körül,nem lenne rossz.
100.000ft -ért azért már jobbak belépőszintüek(laptopok) akciósan (pl Athlon2-2300Mhz+Igp,15")100körül.
Vagy akár 110körül kezdődő I3-asok!
(az Intel jól keresztbe tesz ennek a Bobcat családnak)
Mennyire szerettem volna E-350-et 11" 500Giga 3Giga Ram-s gépecskét!1366X768kijelzővel
:W
Intelt meg nem veszek,pedig nagyon szimpik a Samsungos 10"colos cuccuk.

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#2) And01 válasza MZperX75 (#1) üzenetére

And01
(tag)

Év elején tavasszal érkezik a következő széria, négy maggal de az igp-ről nincs még infó
(azt hiszem) De 160sp-t ne várj szerintem, sem a fogyasztás miatt, sem a kategória miatt!
A 160sp inkább Llano kategória!

(#3) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Forrás megjelölése amugy igazán divatba jöhetne :(((

asd fgh jkl éáű

(#4) lezso6 válasza DemonDani (#3) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert találtál valami korábbra dátumozott iPon cikket, vagy mi? :D

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#5) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Most komolyan a gpu kap turbo core-t? vagy a cpu magok is?

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#6) zola8van8

zola8van8
(tag)

Engem egy Brazos, 13" és 90eFT körüli gép érdekelne.
Második gépnek vagy hurcolni a suliba a 14" már nagy ( vagyis a mostani gépem nehéz, és vastag ), és amiket láttam 11"-os gépeket, azokat kicsinek éreztem

(#7) MongolZ válasza lezso6 (#4) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Jééézusom, HS-200-as hangszórók.... látom nem csak én vadultam meg, nekem 5.1-ben van HS-400 meg HS-501 rákötve egy HK-erősítőre (a .1 meg PolkAudio)...

(#8) DemonDani válasza lezso6 (#4) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Forrás:MSI

esetleg így kéne kinézni-e?

Forrás: PROHARDVER! (szerk: lemaradt a ! jel ;] )
az összes cikk alatt. az is hülye aki kiteszi, nem még aki elhiszi :DDD
Ez lopás egyszerűen. Azt hiszitek itt nincsenek szabályok? az MSI szellemi termékét átfordítod és akkor a tiéd onnantól? beverem az ablakod téglával mindent kipakolok a házad elé és elkezdem árulni ott helyben, ha kérdezed mi folyik itt, akkor megjelölöm magamat tulajdonosnak :DDD

ugye tudod hogy ez a hszed kb. az óvodai homokdobálás után a 2. legszánalmasabb dolog amit eddigi életedben tettél?

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#9) kerelo

kerelo
(senior tag)

Na végre.Elég gyorsan szállingózik a Brazos platform.UP.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#10) Mercutio_ válasza MZperX75 (#1) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Lenovo S205?

zola8van8: Lenovo, esetleg az Acer Aspire One 722 ami kékben is kapható?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#11) MZperX75 válasza Mercutio_ (#10) üzenetére

MZperX75
(őstag)

1:0 a javadra több mint fél év alatt,bravo! :C (a bravo nem neked szól,hanem a gyártóknak)
Most már nincs rá lóvém,de jövöre remélem beújítok egyre a Brazosból 28nm-en.a következő generációjára.
Most már van,legalább!
(mikor keresgettem ,akkor csak atomos volt!) 5hónapja kb.
Aztán lett inkább belölle E-350HTPC

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#12) zola8van8 válasza Mercutio_ (#10) üzenetére

zola8van8
(tag)

Az Acert még nem láttam, de kb. ilyen gépekre gondoltam, csak 13"-os kijelzővel.

(#13) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az egyetlen ami csábítóvá teszi az E450-et az a turbo core... mert az 50mhz a cpu-ra és a 8mhz a gpu-ra nem nagy alkotás!

Az msi ezzel a 14"-al nem tudom melyik réteget célozta meg, de szerintem nem jó választás, én tuti nem venném meg! :N

(#14) Abu85 válasza DemonDani (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A gyártói anyagokból származtatott anyagok forrásmegjelölésekor bevett sajtószokás a megjelenés helyét megjelölni forrásként. Ezért van sok PH! forrás.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) Karma válasza Abu85 (#14) üzenetére

LOGOUT blog

Annyi praktikuma azért lenne a sajtóközlemény linkelésének, hogy vannak, akik a műfordítás mellett szívesen olvassák az eredetit is :) Egyébként nagyobb helyeken (pl. Engadget) már láttam ilyet (például itt): a szerkesztő a szerző, de ott van alul a nyilatkozat is, nem kell kézzel bogarászni.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#16) ne_nezze válasza Karma (#15) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem jó ez így én pl hányok a gyártói sajtóközlemények öntömjénező és gyomorforgató marketingdumájától.

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#17) rt06 válasza Abu85 (#14) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itcafe-n es gamepod-on pl jellemzo, hogy sehol ninsc forras (talan gamepod-on van egy iro, aki szokta jelolni)
ez leginkabb azert tud zavaro lenni, mert neha olyan egetrengeto suletlensegek kerulnek a hirekbe, ami miatt szeretnem megnezni az eredetit - persze meg tudom, ha eleg gyorsan frissul a google, de szerintem is az lenne a minimum, hogy feltuntetitek, mit forditanak felre es/vagy bulvarositotok el

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#18) B@ron válasza DemonDani (#8) üzenetére

B@ron
(újonc)

Minden esetre jó hír, hogy az MSI Europe Facebook oldala immár magyarul is fut, azon előreláthatólag mindennemű újdonságról is lehet majd tájékozódni. Továbbá nyereményjáték is fut! Forrás: MSI Europe :P

[ Szerkesztve ]

B@RoN • facebook.com/MSI.Europe • hu.msi.com

(#19) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kapható már ez a gép? gyors google után mindenhol csak ezt a bejelentést találom, árat nem nagyon...

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.