Szép letisztult forma, sehol egy csicsa
Sis chipkészlet
viszont a jó hír...ATI Mobility Radeon 
[ Szerkesztve ]

Szép letisztult forma, sehol egy csicsa
Sis chipkészlet
viszont a jó hír...ATI Mobility Radeon 
[ Szerkesztve ]

Én ennél semmi pozitív belső értéket nem látok. A letisztult design még jó lenne, de tele van komoly ergonómiai problémákkal (mondjuk balkezeseknek valószínűleg tetszik majd a balra tolt touchpad, a jobbkezeseknek már kevésbé), plusz a hardveres rész is igen gyenge.
"plusz a hardveres rész is igen gyenge." Ezt kifejtenéd bővebben?
A dizájn szimpla, de nekem is bejön. A jelenlegi notimon is balra tolt touchpad van, furamód még eddig sosem zavart, pedig a régebbi laptopomon középre volt helyezve a tapirész.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Én is csak azt dicsértem hogy nincs csicsa, meg persze mobil radeon...a többi 

Ez a design már bő 3éves lassan 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
A touchpad -et nem a noti szélességéhez viszonyítva rakják középre... hanem a klaviatúrához képest (amibe nem számít a numpad), hogy gépelésnél ne legyen útba.
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

"Okos" dolog volt előre is tenni csatlakozókat... Ennyit a kiváló ergonómiáról.
Amúgy meg semmi extrát nem látok benne. A numerikus billentyűzet alkalmazása pedig a széles formátumú kijelzőkkel együtt egy logikus döntés.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Vajon a gigbites LAN nagyon megnyomta volna az árat?
Nekem amúgy nem jön be az elöl lévő csatlakozósor mert sokat használom ölben a gépet. 
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

Szerintem az a Sis chipset csak single channel-t tud! Link 
[ Szerkesztve ]
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
El sem hiszem! Notebook és van Numpad a billen.

Family Guy Online - Closed Beta
Hol látod itt a SiS672DX-et?
Different songs for different moods.

MSI szokott tenni általában, ami elég vegyes fogadtatást vált ki a júzerekből.
Nekem kifejezetten bejön, hogy van numpad, honfoglalónál jobban lehet írni a számokat=D
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Ez lényegében a M670X ,csak a belsejét cserélték ki.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Kedves Modik, biztos hogy jó ötlet volt ENNYIRE levenni a timeout-ot?
Nem fogom mégegyszer beverni az egészet, szóval röviden csak annyit hogy a dolog szimpi, végre egy noti amiben ATI GPU van, a felbontás lehetne nagyobb (a d-sub helyett meg DVI), de a többi rendben van. A numerikus pad meg egyenesen szuper.
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

persze, kifejezetten ergonomikus, hogy a kzed alatt megy el a mikrofon és a fejhallgató, vagy rosszabb esetben a hangfal kábele... vicc... ezt egyszer valami barom kitalálta, és azóta majmolják... elmebaj.
A vér nem válik VAZZE!™

Így van. Látszik, hogy aki tervezte, nem használta még ilyesmit. A helyes elrendezés szerint hátul és oldalt vannak a csatlakozók. Én szívem szerint figyelembe venném a szellőzés és az optikai meghajtó elhelyezésénél azt is, hogy sokan külső egeret használnak a latpotól jobbra. De ez mondjuk kisebb probléma.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Viszont ha pl. vonaton utazol, pont jó lehet, mert nem akadályozza a füles kábele az egeret mozgató kezed és a billentyűzetre sem lóg rá.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Olyan nincs a sis honlapján. Szerintem nem olyan egyszerű kicserélni egy chipsetben a mevezérlőt. Biztos más nevet kapott volna ha újabb chipset lenne.
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
A single channel memóriavezérlő ettől függetlenül támogathat két foglalatot nem? 
Different songs for different moods.
Ha nem lenne az a sis csipkeszlet akkor tokeletes lenne. De tornem a kezet annak aki a hang I/O elore teszi a kartyaolvasoval egyutt. 
powerd by mango, no more droid
Az miért ne lehetne a noti elején?
Vagy úgy cserélgeted a memókarikat a gépedben, mint ahogy a 'Red Alert'-et kellett installálni floppy lemezekről?! 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Nem, csak eleg zavaro a labadkozt(igen a himtagodnal) kikotoraszni a kartyat, hogy masold fel a notira az parkban. 

Engem nem különösebben zavar az elrendezés,2 éve használom az elődjét,és ha nem is tökéletes,de azért hozzám nőtt .
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Nekem is van jo par haverom akiket nem zavar, viszont engem zavar. Plane, ha nyaron a hutopad miatt nem ferek oda.

viszont hasbaszúr a dugó, ha nem első osztályon utazol 
egyébként érdekes, mert nekem az oldalsó csatlakozós notebookoknál sohasem lógott semmi a billetnyűzetre és az egeret (tapipadot) mozgató kezemet sem akadályozta. viszont 2 perc alatt agyfaszt kaptam az olyan géptől, amin elöl vannak ezek a csatik.
A vér nem válik VAZZE!™
Most hogy mondod, lehet hogy általánosítottam a dániai vasutat, mert ahhoz szoktam, hogy ott mindig van mire letenni a lapit, szóval nem kell ölben tartani... 

ülj fel egy magyar vonatra, vagy rosszabb, egy volánbuszra 
A vér nem válik VAZZE!™
Mikor elolvastam a cikket, és látva a mellékelt fotót, dezsavű érzés fogott el.
Ugyanis közel 2 éve használok egy EX 600 notit.
Mintha őt láttam volna viszont, sehol nincs rajta külső változtatás. 
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Hejj, ha nem Sis chipset lenne benne, hanem intel, akkor marha jó kis kommersz gép lenne.
15,4"-es és van num pad, gratts!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Egyik ismerosomnek ilyen tipusu msi-je van, hat mit mondjak...ez a laptop nem a strapabirosagarol lesz hires. Kis csuklopantjai miatt a kepernyo szabalyosan "lifeg" (kb 3-4 centis holtjateka van ami mondjuk buszozasnal, vagy csak sima egyszeru hasznalatnal is elegge kenyelmetlen lehet), olyan erzest keltett bennem mintha barmikor letorhetne az egesz kijelzo.
Billentyuzete, sot az egesz klaviaturaja gepeleskor benyomodik,behajlik...
Az ok, hogy a belul a gep tenyleg rendben van, de akkor mi lesz ha az emlitett dolgok miatt tonkre megy a noti?? ...
Acer Extensa 5620Z