Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 725-ös már jó alternatíva lehet, az már tényleg játékos gép lesz (vagy már az, csak nem itthon). Ez szerintem még gyengusz...

(#2) -XadAnuX+ válasza jer1cho (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Hát van jobb is, az biztos, a vga is lehetett volna erősebb, "17 hüvelykes 1680x1050 pixeles felbontás tartozik", nekem személy szerint jobban bejön a 1920*1200 felbontásu, persze ahoz, jóval erősebb vga kari kéne.
Dizájnra nagyon bejön.

(#3) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a NVIDIA GeForce GT 130M milyen jószágot takar?

(#4) Cyberpunk válasza jer1cho (#1) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Már lehet kapni GT725-öst igaz csak külföldön a Magyarországi forgalmazás kezdete az még rejtély :U Én is ilyet akartam venni de elriaszt az ára inkább össze rakok egy Corei7-es rendszert az árának feléért és jóval erősebb gépem van. Igaz nem hordozható (legalábbis könnyen ;] ) Idehaza meg minden bizonnyal + 100-150k még rá megy a külföldi árára 500k-t nekem meg már nem ér meg :N

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég merész kijelentés a Gamer laptop szó.9600Gt-nek megfelö GT 130 kari,hát nemtudom 1680*1050-ben COD4 simán elég...de szerimtem ha zökkenés mentesen akarunk 1 komolyabb gamet fuutatni ott vissza kell venni a felbontásból...(CrisysW,Riddick-új)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#6) jer1cho válasza Cyberpunk (#4) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem én, de ez nem "játékos" max, játékos, de nem játékra való...a 1920 17"-on szvsz feesleges, az 1680 tök elég lenne, csak kellene alá olyan VGA, ami elcipeli a hátán. Persze cserébe jóval olcsóbbak ezek...

Én a 24"-os moncsi miatt maradok szintén inkább az asztali mellett...kicsit most változtatok, de egyelőre elég, ami van.

(#7) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az csak nekem nem tűnt fel hogy nem volt benne a cikkbe h cserélhető e a vga vagy nem ? ha már gémer notebook akkor egy iylet elvárna az ember
(vagy lehet csak átsiklottam felette)

(#8) Cyberpunk válasza jer1cho (#6) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

A GT725-ös 17"-os 1680x1050 és HD4850-es van benne számomra ez a gép lenne a minimum amit elfogadnék notiban. De inkább maradok az asztali vonalon:)

(#9) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

notebook. játékra. és mégis van, aki venni fog. :) gáz.

www.keytar.hu - improve yourself

(#10) jer1cho válasza Cyberpunk (#8) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy futottam egy kört nincs is más alternatíva. Az már gamernek nevezhető...csak annyi mindenről kellene lemondani. Még öregszem egy picit, és majd akkor. Most még marad az asztali.

(#11) Cyberpunk válasza jer1cho (#10) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hja osztom a véleményedet :D Én nekem meg a mániám a gép fejlesztés és hát notiban csak korlátozottan lehet cserélgetni dolgokat :N Én még túl kocka vagyok egy notihoz ;]
A tuning mániámról meg ne is beszéljünk :DDD

(#12) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó, csak ati kéne bele! :DDD :P

(#13) Dr. Akula válasza jer1cho (#10) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ne sajnáld, játékra mindig jobb lesz az asztali gép mint a noti. Olcsóbb (sokkal), lehet rendesen hűteni, fejleszthető, nagyobb teljesítményű. A játék notebookon mindig csak kompromisszum. Olyan félig tele pohár, amiből mindig csak a félig üres részt látod.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#14) zed1983

zed1983
(őstag)

NVIDIA GeForce GT 130M ez elég 1680*1050-es felbontásra?

(#15) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

GT 130M... :U Ez valo jatekosoknak:

Processor: Intel Core 2 Quad Q9000 2GHz
Memory: 4GB
HD Capacity: 500GB
Display: 17"
Graphics Card: ATi HD4850 512MB
Optical Drive: BD-ROM
Operating System: Vista Home Premium

MSI GT725-210

:D

alba gu brath

(#16) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Gyönyörű és brutálisan jó!:D
Elfogadnék egyet! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#17) jer1cho válasza Dr. Akula (#13) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is ezt mondom. Nem sajnálom. Ha sajnálnám megrendeltem volna a kintről a 725-öst. 400K körül van. Az asztalim is kb annyiva van. Csak ugyan azért a pénzért fele akkora teljesítmény/élmény.

Lassan kezdek kinőni abból a korból, hogy a fél nappali vagy háló a számítógép legyen. És ugye még mindig olcsóbb beruházni egy ilyenre, mint 10m2-el nagyobb lakást venni. Ha költözöm (és hamarosan fogok max 1-1,5 év) akkor kompromisszumot kell kötnöm. És egyelőre ez tűnik ésszerűnek...kis helyigény, de relatív jó teljesítmény.

De addigis nyomom a tuningot, még az fps-eket 100%-on... :C

(#18) LackoMester válasza jer1cho (#17) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

látom más is ebben a cipöben jár,hát sajnos-vagy nem, elérkeztem én erre a pontra.Lakás,nösülés,családalapitás....sajnos le kell állnom a beruházásokkal(minden évben új gép)... :O még igy is olyan nö a párom aki tolrálja a hobbymat... :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#19) Tidus válasza Solten (#15) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom árban veri az 500k.-t!
Akkor inkább az asztalin játszok!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#20) jer1cho válasza LackoMester (#18) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pontosan...amig ketten vagyunk addig még "elfér", de ha már hárman, akkor már kell a hely...

(#21) Max0607

Max0607
(lelkes újonc)

Ennyi pénzért veszek inkább egy asztalit meg mellé egy notit :DDD :DDD

Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.

(#22) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Nekem egy MSI GX700E-034HU van kicsit több mint 1 éve vettem, közel 400k-ért csak annyit tudok mondani, hogy ne vegyetek gamer laptopot mert csalódni fogtok, annyi pénzt nem ér amennyit kérnek érte!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.