A 725-ös már jó alternatíva lehet, az már tényleg játékos gép lesz (vagy már az, csak nem itthon). Ez szerintem még gyengusz...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
-XadAnuX+
(őstag)
Hát van jobb is, az biztos, a vga is lehetett volna erősebb, "17 hüvelykes 1680x1050 pixeles felbontás tartozik", nekem személy szerint jobban bejön a 1920*1200 felbontásu, persze ahoz, jóval erősebb vga kari kéne.
Dizájnra nagyon bejön.
Ez a NVIDIA GeForce GT 130M milyen jószágot takar?

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Már lehet kapni GT725-öst igaz csak külföldön a Magyarországi forgalmazás kezdete az még rejtély
Én is ilyet akartam venni de elriaszt az ára inkább össze rakok egy Corei7-es rendszert az árának feléért és jóval erősebb gépem van. Igaz nem hordozható (legalábbis könnyen
) Idehaza meg minden bizonnyal + 100-150k még rá megy a külföldi árára 500k-t nekem meg már nem ér meg 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Elég merész kijelentés a Gamer laptop szó.9600Gt-nek megfelö GT 130 kari,hát nemtudom 1680*1050-ben COD4 simán elég...de szerimtem ha zökkenés mentesen akarunk 1 komolyabb gamet fuutatni ott vissza kell venni a felbontásból...(CrisysW,Riddick-új)
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Értem én, de ez nem "játékos" max, játékos, de nem játékra való...a 1920 17"-on szvsz feesleges, az 1680 tök elég lenne, csak kellene alá olyan VGA, ami elcipeli a hátán. Persze cserébe jóval olcsóbbak ezek...
Én a 24"-os moncsi miatt maradok szintén inkább az asztali mellett...kicsit most változtatok, de egyelőre elég, ami van.
az csak nekem nem tűnt fel hogy nem volt benne a cikkbe h cserélhető e a vga vagy nem ? ha már gémer notebook akkor egy iylet elvárna az ember
(vagy lehet csak átsiklottam felette)

Cyberpunk
(PH! kedvence)
A GT725-ös 17"-os 1680x1050 és HD4850-es van benne számomra ez a gép lenne a minimum amit elfogadnék notiban. De inkább maradok az asztali vonalon
notebook. játékra. és mégis van, aki venni fog.
gáz.
www.keytar.hu - improve yourself
Ahogy futottam egy kört nincs is más alternatíva. Az már gamernek nevezhető...csak annyi mindenről kellene lemondani. Még öregszem egy picit, és majd akkor. Most még marad az asztali.

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Hja osztom a véleményedet
Én nekem meg a mániám a gép fejlesztés és hát notiban csak korlátozottan lehet cserélgetni dolgokat
Én még túl kocka vagyok egy notihoz ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tuning mániámról meg ne is beszéljünk 

Dr. Akula
(PH! addikt)
Ne sajnáld, játékra mindig jobb lesz az asztali gép mint a noti. Olcsóbb (sokkal), lehet rendesen hűteni, fejleszthető, nagyobb teljesítményű. A játék notebookon mindig csak kompromisszum. Olyan félig tele pohár, amiből mindig csak a félig üres részt látod.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

zed1983
(őstag)
NVIDIA GeForce GT 130M ez elég 1680*1050-es felbontásra?
GT 130M...
Ez valo jatekosoknak:

Processor: Intel Core 2 Quad Q9000 2GHz
Memory: 4GB
HD Capacity: 500GB
Display: 17"
Graphics Card: ATi HD4850 512MB
Optical Drive: BD-ROM
Operating System: Vista Home Premium
MSI GT725-210

alba gu brath

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Gyönyörű és brutálisan jó!
Elfogadnék egyet! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Én is ezt mondom. Nem sajnálom. Ha sajnálnám megrendeltem volna a kintről a 725-öst. 400K körül van. Az asztalim is kb annyiva van. Csak ugyan azért a pénzért fele akkora teljesítmény/élmény.
Lassan kezdek kinőni abból a korból, hogy a fél nappali vagy háló a számítógép legyen. És ugye még mindig olcsóbb beruházni egy ilyenre, mint 10m2-el nagyobb lakást venni. Ha költözöm (és hamarosan fogok max 1-1,5 év) akkor kompromisszumot kell kötnöm. És egyelőre ez tűnik ésszerűnek...kis helyigény, de relatív jó teljesítmény.
De addigis nyomom a tuningot, még az fps-eket 100%-on... 
látom más is ebben a cipöben jár,hát sajnos-vagy nem, elérkeztem én erre a pontra.Lakás,nösülés,családalapitás....sajnos le kell állnom a beruházásokkal(minden évben új gép)...
még igy is olyan nö a párom aki tolrálja a hobbymat... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Gondolom árban veri az 500k.-t!
Akkor inkább az asztalin játszok!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Pontosan...amig ketten vagyunk addig még "elfér", de ha már hárman, akkor már kell a hely...

Max0607
(lelkes újonc)
Ennyi pénzért veszek inkább egy asztalit meg mellé egy notit

Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.

sniper elite
(senior tag)
Nekem egy MSI GX700E-034HU van kicsit több mint 1 éve vettem, közel 400k-ért csak annyit tudok mondani, hogy ne vegyetek gamer laptopot mert csalódni fogtok, annyi pénzt nem ér amennyit kérnek érte!