Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"köszönjük szépen eMeSI" :) ez jó cuccnak tűnik és a kialakítása is tetszik... de szerintem ilyenem sem lesz soha :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

ezen is frontoldalon van az audio kivezetve. Egy jó nagy pálcával csapnék a mérnk kezére aki ilyet rajzol, egyszer csak megtanulná :D

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#3) mephi666 válasza JoeYi (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem a dizájnerek kezére kellene inkább csapni... a mérnök "csak" összerakja, amit megterveznek neki... :) mondom én, mint mérnök :D (csak nem szakmában dolgozok)
szerintem nem zavaró, hogy oda van kivezetve... téged miért zavar? szvsz ha valaki fejhallgatót tesz fel, aminek zsinórja van, az jobb, ha a két keze között van elvezetve...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) marcee

marcee
(PH! addikt)

Mikor és mennyiért? Éppen mostanában kellene a cégnél egy 17"-os notebook. Mondjuk a kijelző felbontása lehetne nagyobb, CAD-re kellene.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#5) Muton válasza marcee (#4) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

17", 1920 × 1200: link

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#6) JoeYi válasza mephi666 (#3) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

például mikor asztalon használom pont jobb kéz alatt ficeg a 2-3 centis jack kábeltörés védője. Aztán a leginkább gázos, mikor az ágyban próbálna az ember fulest használni, mert kissé a élére döntve tartom a notit, és olyankor nem fér el alattasemmi. No meg vonaton, ott is elég gáz, mikor kinyomja a "belemet" a fülhallgató csatija :)

Én azt mondom ha kibirják, hogy nem rakna cdromot az előoldalra, akkor ne rakjanak zenét se.

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#7) kozyadam

kozyadam
(tag)

szerintem is sokkal előnyösebb ha oldalt van a csati, mert én pl úgy használom a notit, hogy a karom a vége felé van és nem két oldalra néz, (vagy hogy magyarázzam érthetően :) ) nekem valahogy így kényelmesebb :) de azért nem dobnám vissza :)

ami meg a kijelző felbontását illeti az tényleg furcsa, hogy egyedül csak Dell laposokat látok, amik 15,4"on 1440*900 meg 17"on 1920*1200 felbontással üzemelnek :(

[ Szerkesztve ]

(#8) xedos

xedos
(PH! addikt)

90fokos fülhallgató csatit láttatok már?
Az enyém így csak 5-6mm-etre áll el a géptől!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.