Ez a topik nemcsak a versennyel, tuninggal kapcsolatos beszélgetések helye lesz, a szervezést illető konkrét kérdésekre is itt igyekszünk válaszolni.
[ Szerkesztve ]
(#1) janpotocki

Ez a topik nemcsak a versennyel, tuninggal kapcsolatos beszélgetések helye lesz, a szervezést illető konkrét kérdésekre is itt igyekszünk válaszolni.
[ Szerkesztve ]

Gondolom MSI cuccokkal kell részt venni.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...
(#3) Cerebellum válasza LALA_kiraly (#2) üzenetére
A cikket olvastad?
első körben saját, tetszőleges konfigurációjával elért eredményeit kell bemutatnia
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
(#4) Gábor vitéz válasza LALA_kiraly (#2) üzenetére

Csak nem!..
80Mhz-re húzott 486 dx2 66 milyen eséllyel indul?? 
Ja! és 386-os overdrive-os alaplapban!
[ Szerkesztve ]
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD
Vagyis az én 2500+ -os, már-már muzeális rendszerem is esélyes valamilyen szinten, ha a fizikát meghazudtoló tuningértékeket mutatok fel? 
Genesis Montana - újra kétkeréken
Valahogyan nem értettem meg , az első fordulóban a tiszta eredmény számít , vagy ennél szubjektívebb ? tehát egy p2-es indulhatok 
lehet megkéne nézni , mi lakozik a szekrény méllyén
[ Szerkesztve ]
én benevezek egy P3-as 700-as cerkával 3Ghz -en, az milyen lenne már?

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Nem, viszont a proci Intel legyen. 
Azt hogy a Super PI legyen az egyik bench az MSI találta ki?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Én ugy vettem ki hogy akár az is megfelelő!
Family Guy Online - Closed Beta
hát azért a több , mint 400 % tunninggal , simán nyerned kéne ,
mikor megy egy E8200 11,5 Ghz-et?? 
nem fogtam , fel , hogy ez most hogy van 
[ Szerkesztve ]
(#11) janpotocki válasza LALA_kiraly (#2) üzenetére

az első körben bármilyen racionális konfig jöhet, a második körtől az MSI biztosít platformot
Ebből számomra rohattul nem derült ki, hogy mi a célja a versenynek? A legjobb/legmagasabb pontok vagy a %os gyorsulás?
Mert egy 700as celeron 1500ön már több mint 100%
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Nem, viszont a proci Intel legyen.
plíz viccesen se adjatok efféle "infókat", nem biztos, hogy mindenki érti a tréfát/iróniát (bár ez is lehetne mondjuk egy selejtező szempont.
de nem az)
Az, hogy tuningoljál vazze! 
Mindegy mit és mindegy hogyan.
Different songs for different moods.

"..amelyre Magyarországról kizárólag a PROHARDVER!-en keresztül lehet nevezni."
funny 
I'm out.
szerintem három olyan embert keresnek, akik nem csupán a hardvert látják, hanem magát a mátrixot
. Szóval mindegy mit tuningolsz, de legyenek benne olyan fogások, hogy pl.: átrágtad magadat az intel e8200 doksiján, és simán átjött neked, hogy ha lecsippented fogóval az F19-es lábat, akkor kiiktatod a frekvencia korlátot, és akár 7gigán is megy a vas 5 volton 

Ebben az esetben egy régi p2 266-ost kéne előkotorni ami ment 504Mhz-en... (sőt voltak amik 600-on is!) Vagy egy 300-as celeront. De sajnos szerintem a legmagasabb pontszámok fognak nyerni. Pedig az lenne igazán érdekes verseny, ha az alapórajeltől való eltérés számítana %-ban.
De olyan verseny is lehetne, hogy ki mennyi (féle) alkatrészt bírt tuningolni egy gépben.
Pl. volt egy ilyen konfigom:
Proci: cel366@567Mhz
Mem: 66@103Mhz
AGP: 66@83MHz
VGA: Matrox G400 DH 150@205MHz
Hang: SbAudigy1@2 (audigy2zs driverrel -> jobb mintavételezés!)
Egér: MSIE2.0A 125@250Hz (usb port hack)
Monitor: Daewoo 15" 1024x768->75@85Hz (függőleges freki 64-ről 69KHz-re)
[ Szerkesztve ]

Elég oda egy jobbfajta Intel E2140-es is
(100% OC alap
)
Na jó, nem mindenkinél ;)
---

átrágtad magadat az intel e8200 doksiján, és simán átjött neked, hogy ha lecsippented fogóval az F19-es lábat
LGA = Land Grid Array, nincsenek lábak. 
Ezt csak félig szántam viccnek sajnos. Köztudott hogy Super PI-ben még a legcsicskább Core architektúrával rendelkező Celeron is legyűri bármelyik egekbe húzott AMD-t. Ezzel szemben viszont más olyan alkalmazás nem igazán létezik amiben ez a különbség megmutatkozna.
Tehát ha a Super PI eredmény bármilyen mértékben is befolyasolja a forduló végeredményét akkor sajnos AMD procival kár a gőzért...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
kiváncsi vok villant-e valaki nitrogén hűtéssel
Látom még mindig nem esett le 
owned. Képbenvagyok, mint állat
Akkor marad az érintkezés lecsiszolás 
Hmm? 

Lehet, 9 alatt meg esélyed is van 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Nyilván egy AMD-s PI-t nem az Inteles gépekhez fognak viszonyítani 
Foglalt név: Úgy gondolod? Link ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
nézni szabad... 
Komolyan ez kicsit vicces. Van egy 100mhzes P1-es otthon, azt megnyúzom.
[ Szerkesztve ]
LGA = a lábak nem a procin vannak, hanem a socketben... 
Ember embernek farkasa.

Biztos? 

De vanak, csak a foglalatban!
Eagle16:
Hát igen, a core architektúra megint jól sikerült.* De a 100% fölötti tuning azért nem mindig megy léghűtéssel...
* Lehet hülyeség de ha végignézzük viszafelé az intel procik evolúcióját, akkor kiderül hogy a core és a p2 tuning (-és egyéb) karakterisztikája között bizony összefüggés van.
Mert ugye a core a korábbi mobil pentium proci(k) továbbfejlesztése.
A mobil pentium a p3 leszármazottja.
A p3 meg = p2+SSE
De mehetünk tovább is: a P2 közvetlen elődje a PentiumPro

Összeszámolnád a 8 sec alattiaknál hány magyar zászlót látsz? Köszi 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Amszterdamban nem csak magyarok lesznek 
szerk: Remélem hamarosan lesz 8 sec alatti eredmény.
[ Szerkesztve ]

Amúgy én életkorra gondoltam. 
Szerintem már csak az a kérdés hogy a második és harmadik helyet kik fogják majd megkapni. 
ezeknek mondhatod.. Már a pi*áról is a superpi jut eszükbe..
Micsoda izgalmak, micsoda izgalmak!!!

Hát, ezen se indulok, ez a procc nem egy nagy tuningbajnok, széjjelfeszelve megyen +30-35%-ot.
Igaz, a DFI lapban még nem próbáltam, de kétlem, hogy jobban menne, mint az Asusban ment.

Prohardver állít(hat) saját csapatot?
May The Force Be With You!
ja !! Összes tag néven 
látom,nem cvsak én nem értem a a lényegét az első fordulónak 
igen, akinek alapból fent volt a superpi, és nem most töltötte le, annak két hét eltiltás a géptől, mert ezekszerint másra nemnagyon használja, sőt benchmarkra tud csak elaludni 
Na lefuttatam. 1 perc 2 ezredmásodperc. Ez mikor számított rekordnak? Lehet csak előző évezredben 

Nem értem, mit hogyan, mi alapján lesz a helyezés?? 
És TL-58 X2-vel indulnék 1900Mhz@800Mhz mobil notebook cpu 0,7V-on
akkor mi van? 
[ Szerkesztve ]

Eredmények, szakmai tudás, felkészültség.
egyebet nem tudok mondani, csak hogy UP a magyaroknak! 

Akkor nyerhetek 486DX2 66Mhz@72Mhz-ell? Jól leirtam mellé mit állitottam, és Pi 1M is lefutott laza 3óra alatt
Vagy csak az menjen aki legalább +120% OC-t, legalább szárazjeges hütést, és leaglább egy 50K-s tuninglapot tud szerezni, egy 150K-s cpuval, és 6ghz alatt ne is tegye fel az eredményt... 
AMD-seket külőn nézik.
Akkor 1 amd-s és 2 inteles kerül be? Én VIA cpu-t fogok használni 
PROHARDVER! szerkesztőiből álló szakmai zsűri a puszta tuningeredményeken kívül a résztvevők felkészültségét is mérlegelve választja ki a második fordulóba kerülő három egyént vagy csapatot.
[ Szerkesztve ]
Tényleg jó lenne, ha az értékelési szempontokat is közölnétek majd.
(Miért van olyan érzésem, hogy Overlockerék és Westlake kis előnnyel indulnak?)
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
(#46) [CS]Blade2 válasza FehérHolló (#45) üzenetére

Hagyuk már! Hogy indula elönnyel? Mert van nekik +120% OC-t biró cpu és akad a pincébe 25Liter folyékony nitrogén?
Az nem előny

Egy próbát megér... Ráadásul gyakorlom a blog írást.
Majd a hétvégén...
3DMark-ban nem lehet módosítani a beállításokat, tehát nem lehet csak úgy simán 4XAA-t és 8xAF-et beállítani... Driverben beállítható, de akkor nem látszanak a beállítások a 3DMark screenshotnál... Akkor ez most hogy?
[ Szerkesztve ]
sálálé
Fogd fel úgy, hogy Ők már jó ideje ebbe pénzt, időt egyaránt elég jól fektettek..most meg kamatoztatják.
Lehet Ők nem is indulnak, mivel a zsűrit alkotják..
Senki sem jelentkezik, mert fosnak az XtwinZ + Jugeen + Westlake + Soak (és a többi elvetemült tuningos..nekik sry, de hosszú lenne a lista) eredményei mellett eltörpülne az övék, aztán egy láma 400-as cerkával nyeri a dolgot..
Toljátok neki!!
Eredményeket és minél többet, így legalább körvonalazódik, hányan tuningolunk a PH-n.
Asszem ezt nem gondolták át, a következő 1-2 hétben csak ilyen kezdetü Logout-os cikkek lesznek, kivéve, ha a fenti eset bekövetkezik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Overék és MSI?
Nem tartom valószínűnek...
westlake meg kiöregedett már ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

nem értem mi az értetlenkedés tárgya...
ezt a versenyt - ahogyan a szabályzatot és a benchmark listáját - is az MSI állította fel, nem a PH!, így itt szvsz hiába reklamál bárki is, ha az AMD nem tud a legnépszerűbb benchmarkokban eredményes hardware-t gyártani az ő problémájuk és nem a szervezőké akik ebből versenyszámot csináltak (a SuperPi évek óta az egyik legkedveltebb szintetikus cpu/memoria teszt)... azonkivül ott a 3Dmark03 is...
hogy mindezt első körben miért saját hw-vel? mert nem hivhatnak meg 100k regisztrált forumozót egy hangárba tuningolni
gyorsulásira is a te zsigáddal mész a bmw ellen, itt is ez a helyzet (csak itt még csapatok is nevezhetnek ugyebár nem csak 1 személy)...
külföldön már jónéhány országban lezajlottak a verseny selejtezői, kiváncsi vagyok itthon hányan lelkesednek majd fel, az OCTeamHungary biztosan nevezni fog, szóval "keep pushing it" 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••