Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Izmos laposok, jó dolog a Dirt3 meg a táska is , de azért azt az egeret nem vitték túlzásba :)

>> ЯeSpΞkT <<

(#2) superecneB

superecneB
(őstag)

Az elsőnek csak számomra van gagyi hatása?

(#3) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Én kérnék még a rendszernek egy 120as ssd-t. Ez már nem számítana nagyon az árnak...

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#4) Sondi1986

Sondi1986
(tag)

Nvidiás laphoz miért jár dirt 3?

(#5) bacsis válasza Sondi1986 (#4) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért, talán az Nvidia kártya tulajdonosai nem játszhatnak vele? ;)
Amúgy vajon a proci mind a 4 mag esetén meg tudja nyomni a turbo segítségével a frekit 3,1gigára vagy csak 1-2magnál? :F

szerk: ez a GTX580M lényegébe egy elég rendesen visszafogott GTX560 TI kártya? (inkább GTX460 teljesítményű az órajelek miatt) Persze nem mintha kevés lenne

[ Szerkesztve ]

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#6) MZperX75 válasza bacsis (#5) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Miért nem HD6990M ????vagy

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#7) syl5 válasza superecneB (#2) üzenetére

syl5
(őstag)

Nem!
A másodikon is az a háttérkép...

Go Hard or Go Home!

(#8) Drughi

Drughi
(senior tag)

Ha ez karácsonyra jött volna ki, akkor fát sem kellett volna venni, mert ez világít helyette. Soha nem kéne ilyen gép, az ára annál inkább.

Windows 8 CP user

(#9) syl5 válasza Drughi (#8) üzenetére

syl5
(őstag)

Egy notebook-om volt életembe, használtam vagy 4 évig.
MSI volt, köszönöm nem kérek többet a notebook-ból!

Go Hard or Go Home!

(#10) McSpy

McSpy
(kvázi-tag)

biztos hogy 2000$ körül lessz :)

(#11) lujó55 válasza syl5 (#9) üzenetére

lujó55
(őstag)

De jó, hogy megosztottad velünk ezt az infót! :R
Viszont írhattad volna így is a végét: "...nem kérek többet az MSI-ből!"

Itt is komolyan dolgozik a marketing, nagy kamugép az egész.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) HaRdCoRe^mp4 válasza superecneB (#2) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Szerintem esztétikailag korrekt.

Telszámom: 30/847-98-09

(#13) syl5 válasza lujó55 (#11) üzenetére

syl5
(őstag)

Kérlek! :)
Volt a közelembe két Asus is, azok se voltak jobbak.

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#14) M3oH válasza syl5 (#13) üzenetére

M3oH
(senior tag)

Jo de azert ezek nem 100ezres kategoria, hanem a "csucsgepek", azert ezek osszevannak rakva. 17"es meg jol is nezki, kisebbik tul csicsas, bar az elodje is nagyabol igy nezett ki.

ROG-74 ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ . COD4/MW3:m3o BF3:M3oH

(#15) Tikakukac válasza syl5 (#13) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Asusról is meg van a véleményem. Gondolom olyan notikat még nem méregettél amik tényleg notebookok akarnak lenni :B

M3oH: legyen 10-szer olyan jó, mint a régi gémer MSI notik voltak. 2-3 nap után fel akartam gyújtani. Ja, mondjuk azt megtette magától is ;]

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#16) Statham

Statham
(újonc)

OFF: Az új HP Envy15-17eseket nyomozom de egyenlőre még a HP hivatalos oldalán sincs semmi info mikor kezdik forgalmazni hazánkban. Hivatalosan már dec.7-én megjelentek.
Nincs valakinek közelebbi infoja? Köszönöm

(#17) syl5 válasza M3oH (#14) üzenetére

syl5
(őstag)

Ki mondta, hogy 100ezres kategóriáról beszélünk?
Negyed milla volta anno, bő négy éve az L735-ös gépem. Pár hónapja szabadultam meg tőle (hibásan, nagy nehezen!), de még ma is használható volt! (dual core AMD, dedikált 7600-os vga, 2gb ram, 17 col, és minden földi jó, bt, dvi, stb)

Go Hard or Go Home!

(#18) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon komoly!

Viszont... Mélynyomó? :) :U

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#19) stratova válasza syl5 (#13) üzenetére

stratova
(őstag)

Mielőtt véglegesen elveted a notebookot nézz meg pár üzleti szériásat is (Thinkpad T, Dell Latitude, HP Elitebook, Fujitsu Lifebook stb.).
Ha kibírt 4 évet már jól is jártál vele, ma már ennyit sem mernék elvárni egy átlag laptoptól (ez van, nekem is szembesülnöm kellett vele Asus-nál Acer-nél MSI-nél.
2006-os gépemet (Asus, 230-240e kategória) kb. 1 éve már csak asztaliként tudom használni és nem hajtom le a fedelét).

M3oH A nagyobbiknál ha tényleg masszív a ház talán még megbízhatóbb, de a kistesó szerintem inkább a beleköltöztetett technika miatt annyi amennyi, nem a tartóssága miatt.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#20) syl5 válasza Tikakukac (#15) üzenetére

syl5
(őstag)

Ez most nem nagyon értem.
Ha HP-ra, meg üzleti notebookokra gondolsz akkor valóban nem.

(#19) stratova
Nekem is lényegében asztalon ment 4 évet, úgy hogy kb 1,5 év használat után szó szerint kettétört (akkor megcsinálták gariba), majd meghalt valami chip az alaplapon (30k), majd megfőtt benne a vga kártya.

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#21) M3oH válasza syl5 (#17) üzenetére

M3oH
(senior tag)

Ertem :) Hat eros belsot kaptal szarba csomagolva, sajna van ilyen. De 4eves es mukodik. Nem ilyen hosszutavra terveztek az tutti :)
Az elozo verziot csak fogtam, jofajta muanyag volt led sorral, nem igazan gyozott meg anno. Az uj 15" kb hasonlonak tunik, viszont a 17"ben lattok fantaziat. Kivancsi vagyok mennyi lesz az ara. Na nem mintha venni szeretnek egyet :)

ROG-74 ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ . COD4/MW3:m3o BF3:M3oH

(#22) Tikakukac válasza syl5 (#20) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Apámék egy időben ették a notikat. Volt minden amit el lehet képzelni. Most egyik kollegája még a Thoughbookot is megrepesztette, szóval örök noti nincs.
Nekem is 80%-ban asztalon van a gépem, és 3 éves létére sokan nézik fél évesnek. Ha jól megnézi az ember amit vesz akkor nincs para. Amennyi szutyok noti van a piacon nem nehéz gagyit venni :N

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#23) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy normális dizájnert még megfizethettek volna az MSI-nél ha már olyan borsos ára lesz ezeknek a "notebookoknak". :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#24) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem rossz gépek hardverileg. De ez a karácsonyfa dizájn te atya ég. ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#25) M3oH válasza Napfénysüti (#23) üzenetére

M3oH
(senior tag)

HAt igen :) Bar az Alianware is ugy ki van vilagitva, mint egy karacsonyfa. Gondolom azt majmoljak, mas kerdes, hogy nekem az sem tetszik...

(#26) Napfénysüti válasza M3oH (#25) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem se. Mondjuk őszintén szólva alapból nem vagyok oda a "gamer" gépekért. Sokszor a tervezők túlzásokba esnek a csicsás kinézetet illetően. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#27) radi8tor1 válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

ASUS Lamborghini azért nem rossz. :K

TRON addict

(#28) syl5 válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

syl5
(őstag)

Nekem az sem tetszik, amikor az asztali gépekbe ledeket tesznek.
Minek? Azt tényleg nem is látja. :)

Go Hard or Go Home!

(#29) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az új MSI-knek is törik a fedlapja illetve a zsanérjai egy idő után vagy ezt már sikerült kijavítaniuk?

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#30) M3oH válasza Hunter2 (#29) üzenetére

M3oH
(senior tag)

Hat ez csak idovel derul ki :) Igy ranezesre a 15" kasznija nem nagyon valtozott, szoval a fene tudja.

(#31) syl5 válasza Hunter2 (#29) üzenetére

syl5
(őstag)

Maga zsanér tudtommal idáig se nagyon tört, csak túl szorosak voltak és ezért törték el a műanyag elemeket.

Go Hard or Go Home!

(#32) Cyberpunk válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nekem éppen ezért a Maingear gépek jönnek be a minimál dizájnnal. Csak hát az ok is enyhén túlárazottak és hát nem forgalmazzák őket nálunk.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#33) BotaN válasza superecneB (#2) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Nem csak neked, én rég keresek szép notikat, amik játékra is alkalmasak. Az MSI nincs benne a körben mert olyan ronda szegény és gagyi hatást keltő mint valami piaci karácsonyfa.

Jó lenne már valami minimal dizájnnal ellátott erős gép, persze ez komoly tervezést igényel mert a hűtést megoldani nem egy egyszerű dolog. De hogy a ledek, csicsa műanyag felesleges sz@rságok minek kellenek azt nem tudom. Aki tervező fejjel azt hiszi ettől lesz valami gémer akkor erős ízlesficamja van.

[ Szerkesztve ]

(#34) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az MSI-t eddig sem tartottam nagyra laptopok terén, de a GT685-tel úgy gondolom, sikerült elérniük a gödör aljára. Az egy dolog, hogy az esztétika teljes hiányával megáldott mérnök a tizenéves gyerekek (és huszonéves anyu mellett élő társaik) számára készített egy villódzó "izét" (ez az összehasonlítás sértés az izé kifejezésre nézve), aminek ugyan nagyon jó technikai paraméterei vannak, de tudvalevőleg nem csak ebből áll egy laptop (lásd Gericom gépek tíz évvel ezelőttről), de emellett még sikerül egy olyan rosszul sikerült másolatot készíteniük az AlienWare (Dell) gépekről, hogy azzal teljes mértékig a gyerekjáték kategóriába sorolták a gépet.
No persze Gamer laptopról beszélünk :U

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#35) fateless válasza BotaN (#33) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézz meg néhány Dell, Lenovo és HP Workstation gépet. Azok - bár iszonyat drágák - esztétikus, minimál dizájnnal rendelkező bivalyerős gépek komoly tervezéssel.

Külön hsz-ben írok, mert ezek a gépek nem említhetők egy kommentben az itt olvasható gépekkel - tudom, sznob vagyok.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#36) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

értem én hogy gamer, de attól még kötelező a sok led meg a fröccsöntött műanyag ház? engem mindkettő nagyon tud zavarni sajnos :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#37) Boxi88 válasza Cyberpunk (#24) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Na igen, kicsit sok rajta a led, bár ha kikapcsolhatók akkor egyből javul a hozzáállás az embernek. ;)

(#38) t-bali3

t-bali3
(fanatikus tag)

Látom, mint mindig, most is idegyűltek a business notis arcok…a GT 685-ös messze nem új kinézetű modell, előtte ugyanebben a külsőben már megjelent a GX660 és a GT680 is. Ha visszanézném a fórumot, biztos ott is megtalálnám ezeket a hozzászólásokat (karácsonyfa, rondaság, stb…).
Nekem még az első széria a GX660 van, a külső ugye szubjektív, szerintem egész jól néz ki, céges Hp Elitebookokkal (8540, 8560) összehasonlítva kinézetben nem marad el (azokban kifejezetten nagyot csalódtam mikor megláttam őket, letisztultság ide vagy oda), összeszerelési- és gondolom alkatrész minőségben már igen, de ez a gép, amikor vettem a megfizethető gamer volt, bőven az ASUS G73 alá árazva, vehettem volna drágábban business kategóriát, csak azzal nem játszottam volna...
Mi az, ami még visszatérő probléma, ja igen a világítás: jelzem, hogy kikapcsolható, én az elején megnéztem milyen, aztán kikapcsoltam. Ezek után kb soha nem venné észre senki, hogy tud világítani, csak ha a gazdája az ellenkezőjét akarja. Tudom persze a képeken úgy van, de az csak a feltűnés kedvéért.
Több mint 1 éve használom, semmi probléma nem volt eddig vele, a linkelt tesztek is jót írtak róluk, de nyilván ez a mélypont, ha egyszer valaki megírta…

Majd persze 5 év múlva megírom, hogy bírja-e még ellenben egy kifektethetetlen vállalati notebookkal, csak addigra már nem lesz meg, mert a cégekkel, üzletemberekkel szemben én max 2-3 évre tervezek egy géppel.

(#39) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi penzert mar igazan adhatnanak hozza valamivel korrektebb MSI egeret.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#40) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy vétem, profi gamer laptopot venni olyan, mint lamborghinit belvárosba, magyar utakra. szép, gyors, kényelmes, drága, erős, de élvezhetetlen...

iPhone 4S

(#41) stratova válasza t-bali3 (#38) üzenetére

stratova
(őstag)

Az üzleti notik itt csak tartósság szempontjából kerültek elő, úgy általában a notebookokat megvédendő. Abban maradtunk, hogy a mai gépek ha megérik a 4 évet már szerencsésnek mondható a tulajdonosuk (sajnos így vannak megtervezve, itt tényleg cserélni KELL egy idő után... :( ), nem a szóban forgó MSI noti lett leszólva (legalábbis a kategóriatársaihoz mérten biztosan nem).
Már megjegyezték a lekapcsolható világítást is.
Ár/teljesítményben korábban is az egyik legjobb vétel volt az MSI GT/GX sorozata (bár az Asus G sorozat egy időben egész jó áron kellette magát).
Egy évet a notebookok többsége gond nélkül kihúz, 2-3 környékén jönnek elő lassacskán a bajok, ha többet hurcolássza az ember a gépét. Ettől még kívánom, hogy hosszú s lehetőleg gondtalan élete legyen az MSI-dnek. Örökké még az üzleti gépek sem tartanak (bár rokonsági rekorder eddig egy X20-as, az köszöni még jól van).

[ Szerkesztve ]

(#42) Motyi

Motyi
(fanatikus tag)

Véleményem szerint az ilyen kategóriájú "gamer" notebook-ot vásárlók zömét nem érdekli hogy mi lesz vele 2+ év múlva (addig amúgy is garis), mert kb. 1 évre tervez, ahogy én is. Évente veszek egy újat, a régit meg eladom vagy megkapja valaki a családból. Az ilyen 500-600 ezer HUF vagy még drágább gépek vásárlói nem abból a kategóriából (anyagilag) kerülnek ki akik 4+ évre akar gépek venni, hiszen addigra játékra már nem igazán alkalmas egy ilyen kütyü.
Az egér meg csak egy felesleges ajándék, esetleg arra jó ha tönkre megy a normális (Logitech,Razor,stb) rágcsáló akkor amíg gariztatod lesz mivel kattintani.
:)

Samsung Galaxy Note LPY (4.0.3) + TSF Shell

(#43) freemanone

freemanone
(fanatikus tag)

Nah ide be kell tévednem, mivel egy GT683-at nyűzök éppen. Világtás kikapcsolható, a műanyag ház pedig annyira nem gáz mint a képekről lejön. Nem az a fajta ami nyomásra hajlana vagy recsegne. Valaki emltette, hogy mélynyomó? Igen.... furán hangzik, de egy kissebb 2.0-s usb-s hangfal szettet lenyom minőségben és hangerőben sem szegénykedik. A HW egy bivaly és mivel slot-os a gpu gy ebay-en el lehet csípni 1-1 gt580m-et vagy esetleg hd6990m-et is. A hűtésben sincs hiány. Ha rászorul akkor egészen komoly porszvó módba képes kapcsolni és OC mellett sem melegszik 80fok felé a gpu. Az egér egy vicc :) ugyanezt adták ez mellé is....
Nameg az MSI csodálatosan utálatos billentyűkiosztása itt is jelen van... pl: enret felett az Ű, gy fél entered van, a hosszú Í pedig az alt és space között..... a numerikus billentyű be van keverve a home end vezérlőkkel... nah az borzalmas! De ez a noti kifejezetten odabasz! Az új plédányt viszont nagyon rókabőrnek nézem... főleg a cserélhető gpu fényében!

Már ebben is 2 vinyóra van lehetőség, bele is került egy hyperx 120gb-s ssd, plusz a gyári 500gb-s segate momentus 7200rpm-en. Na persze 1-1,5év és túladok rajta, ha nem sikerül megkaparintanom addig egy erősebb gpu-t. mint pl ezt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#44) blaca83

blaca83
(lelkes újonc)

Remélem nem leszek egyedül a véleményemmel, de Én sosem költenék ennyit egy "Gamer"-nek nevezett laptopra!

Ennyi pénzből kijön egy komolyabb asztali gép amin játszani lehet és egy Jó netbook is amin dolgozni, internetezni is lehet és a hordozhatóságról sem kell lemondanunk....! :C

Ár/Érték arányban közel nem ér ennyit és ezeknek az "összvér" megoldásoknak sem vagyok a híve!!!! :( :B ;)

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#45) stratova válasza blaca83 (#44) üzenetére

stratova
(őstag)

Kár ezen vitatkozni szerintem. Egyszerűen más igényekkel vesz notebookot az, aki úgy gondolkodik mint te [vagy részben én :U ]. Megint más, aki mindenhol igényt tart a játszhatóságra. Bár nekem is meredek lenne évente 300-500e Ft-ot költeni ilyesmire (még ha meg is tehetném). Máshogy vagyunk eleresztve (és mások a preferenciáink).

[ Szerkesztve ]

(#46) Hunter2 válasza syl5 (#31) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én már láttam olyat is ahol a zsanér is megadta magát.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#47) Napfénysüti válasza blaca83 (#44) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól függ. ha néha hurcolja magával az ember akkor érthető hogy gamer laptopot vesz. Viszont ha soha abüdös életben nem cipeli sehova akkor valóban fölösleges lehet.

(#48) szaszayanou

szaszayanou
(fanatikus tag)

Legalább elkerült jobb oldalról a ventinyílás.

(#49) freemanone válasza blaca83 (#44) üzenetére

freemanone
(fanatikus tag)

Ha csak és kizárólag MO-n tartózkodnék, akkor a büdös életben nem költenék rá ennyit én sem. De mivel ez nem így van... és "sajnos" élek halok a pc-s játékokért, így nincs jobb választásom. :)
Nem sok olyan kütyüt tudnék felmutatni, ami ár/teljestmény/súly/méret arányban alátesz ezeknek a notiknak! Mert pl repülőn én nem fogok országok között hurcolászni valami méretes toronyházat... nevetséges lenne.

(#50) Duree

Duree
(PH! addikt)

Én még mindíg azt mondom fölösleges gamer notikat gyártani.Amikor kitalálták a hordozható gépeket nem erre tervezték hanem munkára.A gamer gépek drágák mert high tech cuccokat kell belezsúfolni egy kicsi házba.Játékra inkább használjunk asztali gépet,mert azok valók arra.A notebook meg maradjon meg munkaeszköznek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.