Falura jó. Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz majd a support a 8000 féle variációhoz, s ezek közül melyek lesznek használható példányok.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Falura jó. Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz majd a support a 8000 féle variációhoz, s ezek közül melyek lesznek használható példányok.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
"kereken hét" 
Én vagyok a PH! királya.
Még mindig kerekebb, mint pi^2 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Van választék, de MSI alsó-kat. lapjaival nem vagyok kibékülve, a bios verziók meg háááát, majd 7 kül. lapra lesz rendes support? Nem hiszem... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Jah, olcsó tömegtermékek 
Hát, valóban nekem sem a kedvenceim az MSI féle lapok. Ennyi féle-fajta cucchoz tényleg nehéz lehet naprakész támogatást biztosítani. Reméljük, hogy sok fejlesztő mérnök dolgozik arrafelé is.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Hát nekem asus p5ql-em g43as alaplapom volt szép és jó! Aztán szereztem egy MSI g33m lapot és csak néztem h mennyi tuning opcio van benne! Nem tudom h az asus mért ilyen fukar az msi meg minden szépet és jót beletett a lapba egyedüli negatívumként talán azt tudom említeni msi m-atx lapokkal kapcsolatban h a feteket nem lehet hűteni mert nagyon rossz az elrendezés 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
(#8) Mr.Csizmás
45-55 € 
igazi proletár alaplapok! 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Ez érdekes, hogy 7-ből 6-on csak 2 memóriafoglalat van. Mi lehet ennek az oka?
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Én az MSI-nél a P31-35-nél be is fejeztem. (valszeg örökre)
Nem vennék MSI-t még az ellenségemnek sem ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

7 db?
Ezekkel "Találd meg a specifikációkban az egyetlen különbséget!" játékot lehet játszani, vagy miért van hét darab? Egyiken egy USB porttal több van, már új verzió? 
Ezeknek is elmentek hazulról 
Hm, tényleg csak az egyiken van 4 memória foglalat a 7-ből. Talán a kulcsszó itt a multimédiára hangolt-on van.
<-ƘƘ-> Rendszerment

én sem értem mi lehet a különbség a 7 alap között
de tuti nem orbitálisak a különbségek
de amugy olyan nagyon alap alaplapoknak tünek 
-=The digital artist of the darkside=-

Erre az ich7-re fölösleges volt 7 lapot csinálni. Egy is több lett volna a soknál. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
G41 nagyon tuti... 8GB RAM-ot kezel... ja, hoppá... nincs hová dugni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: Csak 8 / 4GB ( DDR2 / DDR3 ). A G43 kezel 16 / 8 GB-ot.
[ Szerkesztve ]

A legfelső fekete nyákos lap nem tűnik rossznak...kíváncsi leszek mennyiért kaphatjuk meg majd itthon.
ezeknek a G41-es lapoknak egyetlen hátránya az, hogy szegény ich7 van mellette.
pixelmaster : de amugy olyan nagyon alap alaplapoknak tünek
Miért mit vársz egy g41-es integrált laptól? CF vagy SLI, esetleg hőcsöves hűtést és 8 fázisú tápáramkört? 
[ Szerkesztve ]

Mert teljesen kiaknázták az ICH7 "rejtett tartalékait" 
hmm
vágódeszkának megteszi
MSI lapot soha nem vennék... valahogy megutáltam őket.
én sem tartom alaplapnak... de hát még megváltozhat a véleményem ha valami atom stabil lapot alkot
megint ezekek a k@ki szinek...nemtudom az MSI-nél mindenki szinvak 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nem, csak napszemüvegben dolgoznak 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
látod az lehet...
a kis csájniszok 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Én akkor is maradok a régi jól bevált Asus és Gigabyte lapoknál.
Minek menjek át másik gyártóhoz, ha egyszer már bevált az Asus/Giga.
Nekem olyan instabil volt egy msi lapom, hogy azóta kerülöm őket.
[ Szerkesztve ]