De hát ez undorító.....
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

De hát ez undorító.....
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Döbbenetesek ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
A kinézetük jobban sokkol mint egy Lifepack 15 
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

![]()
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Kib....tt valentinnap már itt is.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Mi a baj a jóságos kittikettel?

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

ennyi
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Undorító! 
Erre pazarolni anyagot...
Kezd iPon szint lenni...
Valahol éreztük, hogy tetszeni fog az anyag a közönségnek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
OMFG XD persze Abu valld be hogy beteges gyűjtő vagy
asd fgh jkl éáű

Igen! Erre igyunk!
Alléz Olympique de Marseille!
Na, de srácok, legyetek már egy kicsit romantikusak. Tőlem a barátnőm pl. egy frászt kap, ha még egyszer szóba meri hozni ezt a kitalált ünnepet. Ma Bálint névnap van. Semmi több! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

ugyan már , nem kell minőségi Meizu lejátszó , ilyen cukiságot kell venni 
[ Szerkesztve ]
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

Viccesek 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Az a beépített hangszóró pedig egy külön csoda lehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

Nekem az utolsó tetszik 
No jó, max krémszínűben... De ezeket is biztos veszi valaki. 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Hát ezeken besírtam! 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Hiánypótló termékek, én is régóta keresek már ilyesmit 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

3-ból 2 tinipicsa ilyenekkel szaladgálna, ha tehetné (hozzájutna). A 400 Ft-os piaci bedugós fülest is a színük (pl.: fehér, mer ájpod) miatt használják, számukra minőségi "zene"hallgatásban a tömegközlekedési járművön recsegő bunkofon a mérce.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Azokon de jót röhögök a Sennheiser HD202 alól ![;]](/dl/s/v1.gif)
Néha elhúzom a fülest, hogy halljam mennyire hallatszik ki a zene amit hallgat 
Kezd iPon szint lenni...

kína i gagyi hatású vackok 
elég életképtelenek már ezek a mai zenemobilos világban
Az utolsó olyan mint egy vibrátor 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

Azt a cuki Transcend-et elfogadnam....sotartonak.
[ Szerkesztve ]

én igen 
Igen. Pl. én. Aki tényleg a zene miatt veszi, mert egy mobil a büdös életben nem fog olyan jól szólni, mint egy jó lejátszó és egy jó füles kombója. Bár sztm nem kell csodálkoznom azon sem, ha lassan kikopik majd a piac és eltűnnek a szereplők, mert az emberek nagy részét nem érdekli ez az egész és dobozhangú fülhallgatókkal nyomják az utcán a telcsikkel.
Más. Ezek marha rondák 

Szerintem egy jobb telló valami szintén használhatóbb fülessel (nem a gyári gagyiságok!) elég utcára, buszra, vonatra. Aki igazán szeretné élvezni a zenét, az úgyis otthon, a külvilágtól nem zavartatva fogja hallgatni. Legalább is én csak így tudom igazán élvezni. Persze attól még nem azt mondom, hogy használjon mindenki 500Ft-os teszkós fülest valami gagyi "zenefonnal" csak ma már érthető az az álláspont ha valaki csak egy kütyüt akar hurcolni kettő helyett. Régebben, még a hőskorukban nekem is volt elég sok mp3 lejátszóm de ma már úgy érzem, hogy akkora eget verő különbség nincs a telefonom meg egy mp3 player között, hogy megérje csak zenére fenntartani egy kütyüt.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Aztán jönnek az olyan problémák, hogy a Galaxy S nem hajtsa ki a HD800-at.
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Aki ennyit kiad egy fejesért, az gondolom nem mobillal bohóckodik vele. Ha irónia kart lenni, nem szóltam.