nagyon szép és tekintélyes méret 
ventivel szerelt... mennyire lehet zajos?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
nagyon szép és tekintélyes méret 
ventivel szerelt... mennyire lehet zajos?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

valóban szép kis darab, árban sem rossz, a minőséget tekintve. 
Nemnagy teret kell szívnia, szal sztem nincs 1600-as fordulaton.. valszeg hangtalan..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Sajnos kicsit kevesett tud, mint NAS... Pedig tarhely, felhasznaloi felulet szempontjabol jo. Es meg a sebessege kerdeses...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Nagyon nyomul most mindenki ezekkel a készre szerelt tárolókkal. 
.::www.megadanceradio.hu::.

Ja, csak az arak is csokkenhetnenek
.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Ja, inkabb azon nyomulnanak hogy ne olyan nevetseges sebessegel menjen rajtuk az iras/olvasas hogy meg a 100Mbit-es halozatot se hasznalja ki.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
mi az új gp-nak a kódja?
mert eddig is volt 3 lemezes, igaz csak 16 mb-os (WD10EACS-00D6B0)
mod: megnéztem, WD10EADS
[ Szerkesztve ]
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

kiváncsi lennék az OSX támogatás azt jelenti, hogy ismeri az AFP protokolt vagy csak a mac-ek is elérhetik SMB-n keresztül, mert a kettö nem ugyan az... jó lenne egy korrekt hálózati sebességre vonatkozó adat is amikor egy cég bejelent egy NAS-t SOHO felhasználásra, mert a legtöbb tényleg szánalmasan teljesit, pláne ha egyszerre 2-3 szálnál többet kell kezelniük.
[ Szerkesztve ]
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

AFP nincs benne...

"A Caviar GreenPower 2.0 termékcsalád 500, 750 és 1000 GB-os változatban jelenik meg. Mindegyik változat 333 GB-os tányérokból épül fel."
Ezek szerint az 500-asban egy és egy fél, a 750-esben meg 2 és egy negyed tányér lesz...
Ezt vajon hogy hozták össze? 
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

A fél tányért nem nehéz, csak az egyik oldalán van adathordozó réteg és értelem szerűen fej is csak egy van felette.
Si vis pacem, para bellum.

Jól néz ki a NAS 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Igen, csak tudna kicsit tobbet... Meg az itthoni ara is kerdeses...
Valóban karcsú kicsit ez a NAS, még fejlődniük kell.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

pont holnap megyek egy 750es wd-ért, remélem nem szívok majd vele. az eladó nagyon ajánlotta a samsung hasonló méretű tárolóit, de gondoltam a divatnak megfelelően bezöldülök én is. vajon elég kiforrott dolog ez a parkolóvillázás? ez a winyó főként idle módban fog majd pörögni, remélem növeli az élettartamát majd, hogy a fejeket olyankor kipakolja a parkolóvillákra, nem pedig keresztbetesz majd nekem és tönkremegy 3 hónap után..
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Ezis, mint minden más hasonló vinyó, csak akkor teszi a parkolóvillára a fejet ha kikapcsol. A többi csak marketing....
www.xbox360szerviz.hu

Szerintem félreértettél valamit. WD oldala ezt írja:
"NoTouch ramp load technology - The recording head never touches the disk media ensuring significantly less wear to the recording head and media as well as better drive protection in transit. "
Vagyis a fej nem a disken van amikor az lelassul (megáll) hanem egy külön tartó mechanikán. Menet közben egyébként a fej "lebeg" a disk felülete felett, az egyetlen kritikus pont amikor ki-be kapcsol, illetve hurcolászod.
AIDA64.com

A ShareSpace Firmware-jenek GPL-ben kiadtak a forrasat... Azt hiszem jo huzas, most mar lehet belole egy normalis cuccot csinalni...