végre terjednek a 4g-s modulok is... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Srodney
(senior tag)

AssAssynn
(senior tag)
Ja, "marhajó". Ezen aztán majd jól felbátorodnak a programozók, s olyan programokat fognak írni, amik zabálják a memóriát ezerrel...
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
Ami egészen addig nem is lesz gond, amíg a memória újra megtalálja a helyét árazás tekintetében
New world...old thinking...IBM T60;)

Tomcat
(őstag)
Én most is használok olyan gépet amiben nem pihen a benne lévő 8GB DDR3 memória. Szóval ezen már túlvagyunk szerintem. 
Tomcat

Boxi88
(őstag)
A PNY 4GB-os modulja kifejezetten tetszik! 

sephi
(őstag)
Exceleram Rippler DDR3 2*4GB 1600 9.9.9.24 : Egy indulóárra kíváncsi lennék,mennyi lehet?
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Végre!
Lassan összedobhatom az asztali gépet (ha lesz egyszer asztalom
) rendes alaplappal 4 magos procival és 6x4GB rammal 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Zsigi72
(kvázi-tag)
Szerencsére, szerencsénkre jól alakulnak az árak. 

Milka 78
(őstag)
Az átlag felhasználónak bőven elég a 4gb is.Én 6 gb-t használok(win7 gyorsítótár kikapcsolva),de csak Prime alatt tudtam leterhelni fullra(igaz én is átlag user vagyok)
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

JuliusK
(kvázi-tag)
Nagyon jó áron volt a 4GB-os 2000mhz-es DDR3 kitjük, viszont picit tartottam az A-Data-tól. Ugyanez a széria, csak nincs bordázata, de a lényeg, hogy remekül működik és bátran ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
És még azt hittem nagyzoló a 4x4GB-os tervem

antikomcsi
(PH! kedvence)
Végre emészthető árszintre kerültek a 2x4 gigás kitek, de mivel telhetetlen vagyok, remélem ezek az új jövevények, és az "erősödő" Forint még lejebb nyomja az árakat.
Odáig jutottunk, hogy kiskerben brutto, névreszólóan, olcsóbban kapni 8 giga ddr3-at, mint itt a hardveraprón. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na ez már tetszik. 
Utol kell érnie magát a használt piacnak, nem 1x volt már ilyen. De mint tudjuk 1x fenn, 1x lenn. Ha nem tévedek nagyot lesz itt még olyan, hogy 1x2GB használtan 10k-ért megy.

kenwood3
(PH! addikt)
+1
amire én használom arra még a mostani 4 giga is sok

epityesz
(fanatikus tag)
Lassan elkellnek azok a 4gb modulok is:
egy Új vindóz????? 
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

bigga
(tag)
Áhh jók vagyunk még itt a Win7el- legalábbis én biztosan.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Ott is ki lehet használni 12GB-ot ha valaki nagy méretű videokat vág, sokkal gyorsabb memóriában mint hdd-n.
Tényleg durva árak vanna, most néztem 2x4GB-os 1333-as kit boltban már 20k alatt is van 

epityesz
(fanatikus tag)
Az biztos elég mélyen vannak a ram árak 
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(