Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#152) hibavissza válasza Parci (#86) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

nem jó látnom, hogy ennyire mélyen érintett a szívből jövő, őszinte és szerintem korrekt kritika. vígasztaljon az a tény, hogy nem csak erre a netes tartalomra értettem, hanem más médiumokra is - úgy általában. megfogadva a figyelmeztetésed (nem szeretnék újra regelni, mert lusta vagyok) nem írok kritikus hangvételű hszt a produktumaitokhoz a jövőben. have a nice day :U

(#153) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"igényeink szerint módosíthatunk a kontrasztarányon, a háttérfényen, a fényerőn, a vízszintes és függőleges élességen, a színtelítettségen, az árnyalatok finomságán, a zajcsökkentés mértékén, a gamma sugárzáson,"

Az gamma, mint a világosság lineáristól való eltérését jelölő érték. :) Lásd gamma-korrekció.

Az 1. és a 4. mérési grafikon linkje hibás v. hiányzik a kép.

(#154) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lehet rajta bugmentesen Juventus meccset nézni? Kell a fenének. :DD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#155) orbano válasza hibavissza (#152) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gamma sugárzást írnak a tesztbe, és még nehordanak, ha valaki ki meri jelenteni, hogy bizony nem minden teszt olyan húde nívós... inkább nem mondok semmit.

A vér nem válik VAZZE!™

(#156) zozy84

zozy84
(kvázi-tag)

Sziasztok!

1-2 hónapon belüll szeretnék LED tv-t venni de nem tudom melyiket!!!

Eddig a Samsung 7es sorozatú LED-es tv-jét néztem ki!
Inkább film nézésre (DVD, Blu-Ray) meg játékra (PS3) használnám!!

Most akkor LG lh, ls? vagy Samsung vagy mi??????? :F

Panasonic TX-P42G20B, PS3, Yamaha YHT-S400, Sony Vaio CR21S , Playon!HD mini

(#157) zozy84

zozy84
(kvázi-tag)

Bocsi!

LG LH vagy SL??? (40"-42"-es nagyságban)

Eddig nekem az jött le hogy a FULL LED-es tv-k jobbak! Tehát akkor a LG jobb mint a Samsung?????

(vagy egy harmadik tv lesz a jobb??)

(#158) zozy84

zozy84
(kvázi-tag)

Ja és ilyen szolgátatóm lesz! http://allyours.virginmedia.com/html/tv/what-is-virgin-tv.html

(#159) paryxx

paryxx
(újonc)

Hi!
Az LG 42 ls9500 ról tud valaki valami véleményt mondani?Megéri az árát?Jobb mint a Panasonic 42U10E lcd?Gondolkodom a cserében...

üdv

(#160) paryxx

paryxx
(újonc)

Hi!
Az LG 42 ls9500 ról tud valaki valami véleményt mondani?Megéri az árát?Jobb mint a Panasonic 42U10E lcd?Gondolkodom a cserében...

üdv

(#161) kgergely23

kgergely23
(senior tag)

sziasztok! nem ugyanilyen, de 32-es LG LED tv-m van, ami usb-ről szinte mindent lejátszik. pendrive-ot vagy külső vinyót használok, de néha előfordul, hogy film közben kilép a lejátszásból és vagy újrakezdi a filmet, vagy továbblép a következő fájlra, ha van a mappában. kiterjesztés nem számít, csinált már ilyet divx-szel meg mkv-val is. néha meg simán végigmegy a film. mi lehet ennek az oka?

!!! Cort AC12 NAT klasszikus gitár féláron: 20000.- !!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.