nem, de !!! köztudott, azonfelül hogy a SZÜRKÉBŐl SZÜRKÉBE váltás reakcióidejét adja meg a gyártó, továbbra is törekednek olyan 2÷8 ms panelokra (1000/8 = 125Hz-es panel), ami már a SZÍNES ÉS / VAGY FEKETE-FEHÉR VÁLTÁS reakcióidejét adja meg.....
a mostani LG-men jóval kevesebb ill. kisebb mértékű az utánhúzás jelensége, mint a régi Sony-n ! és ez tény ! a plazma meg működésénél fogva képes a gyors megjelenítésre, de full HD-ban sokkal többet fogyaszt egyelőre, ill. az élettartam idejével vannak gondjaim.....
a LED-es LCD-t és egy PLAZMAT összenézve én nem találok semmi előnyt egy plazma által megjelenített kép minőségében..... továbbá meg kellene nézned az árakat, és erős a gyanúm, hogy a full hd-s plazmák jóvál drágábbak mint a full hd-s lcdk.
szóval nem kevertem semmit semmivel, a kedves fórumtárs Dr. Genya felvetett egy kérdést, ami nem csak az Ő szemét, hanem az enyémet bassza.... és leírtam neki, én az utánakutakodás során milyen tapasztalatokat tudtam leszűrni... ! az hogy minden jött-ment gyártó is ráírja az lcd paneljára hogy reakció idő: 2ms, azt meg ne rajtam kérd számon..... miért nem tudják ezt is szabványosítani ? alapvetően engem az is zavar, ha a számítógéped képes 120 FPS-t pl. egy lövöldözős játékban kiszámolni, akkor miért nem lehet valós időben azt megjeleníteni egy az egyben..... gondolok arra, ha HDMI-re kötöd akkor az csak 24, 25, 30, 50 és 60p-s jelátvitelre képes full hd mellett..... akkor minek a HDMI, mert ezt a sávszélességet szerintem a DVI is tudja. ? 
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''