Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

na ezért lenne jó ha le lehetne védeni az 5leteket, h ne tudják lemásolni, és kicsit átalakítva kiadni a konkurensek!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#2) gandras

gandras
(tag)

Én ennek kifejezetten örülök, mert van egy PS3 a birtokoban és nagyon jó :DDD , de nem nyújtja azt az élményt mint a wii, a két konzol külön kategória, így nagyon gondolkoztam a wii megvételén, de így csak egy kontrolert kell vennem :DD és ahogy olvastam ennek is két részből fog állni az irányítója, szerintem szinte ugyan úgy fog kinézni csak feketében :U már alig várom :DD

(#3) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Azért a kontroller önmagában nem elég az üdvösséghez...
A Wii is azért olyan sikeres, mert olyan egyszerű játékokat írtak hozzá, amihez nagyon jól játszható ez a controller és amik megcélozzák az egész társadalmat.

Még akkor sem hiszem, hogy egy 60 éves bácsika nekiáll FPS-t nyomni, ha 3D-s szemüvegben, egy virtuális térben mozgásérzékelővel és M16 alakú kontrollerrrel tehetné. ;]

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#4) Integra válasza edipqe (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a kérdés, hogy ezt hogy fogod levédeni.
gondolom a nintendo azért megpróbált igen komolyan ennek utánajárni és valszeg a sony nyakába akaszt majd jó pár pert meg az ms nyakába is, mert tisztában vannak vele, hogy idővel úgyis lemásolják a terméküket és akkor pedig izomból fogják lenyomni őket a nagyok. erre jön a logikus lépés hogy az ms meg a sony persze jó alaposan szétszedte a nintendo kontrollerét és persze pont úgy és pont annyit fognak változtatni rajta, hogy az még bíróságon megállja a helyét, hogy elmndhassák, hogy ők bizony nem loptak semmit sem a nintendotól.

(#5) edipqe válasza Integra (#4) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

igen ezért mondom h az 5letet és magát az elgondolást is jó lenne ha le leheten védetni.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#6) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Szvsz a wii nagy részben irányítójának köszönhette sikerét, ezt "lemásolni", azt a jó ötletet ellopni még nem egyenlő a sikerrel.
A másik része a grafika egyszerűsítése, vagy általánosítása. Sztem játékélményileg jobban beleéled magad egy egyszerűbb grafikai karakter szerepébe, mint egy szépen, részletesen, bonyolultan felépített karakterbe, ami egyrészt nem enged teret a fantáziádnak, belekényszerít egy szerepbe, s ráadásul csak a hibáit(pl. fül kidolgozása), vagy az inerakciók hibáit (pl. korcsolyázik a kari), vagy a virtuális világ hibáit szinte ösztönszerűen keresed.
Bár a MGS4-be belepillantanék, ott nem sok hiba lehet. :)

VIGYORRRGAZMUS.....

(#7) Peat;) válasza Cs_Laci (#3) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nekem nagyon bejött fps-re a wii mote+nunchuk. Gears of war x360-on egy kínszenvedés volt az elején és most is messze vagyok attól a szinttől ami a mote-al ment célzás tekintetében. Gta4 is jobb lenne szerintem wii irányítással (godfather megvolt wiin, jobban ment az irányítás) Autós játékhoz viszont sokkal jobb az x360/ps3 féle irányító.

(#8) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

mondjuk a cikk címe meg az egész beállítása eléggé hamis, ugyanis a legelső ps3 kontroller is rendelkezett mozgásérzékelővel, méghozzá olyannal, ami magában is működik és nem kell elé tenni vmi figyelő cuccot, mint wii esetében, és a ps3 kb ugyanakkor jelent meg, mint a wii. innentől kezdve a kontroller formája már minimális változtatás ahhoz a tényhez képest, amit eddig is tudtunk? van benne mozgásérzékelő, és bármennyire is hihetetlen, ez nem a nintendo találmánya, létezett már máshol is a világon előtte ilyen :DDD

(#9) Peat;) válasza asadasad22 (#8) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Autó is régi találmány én mégis pl egy kis opel roadsterbe ülnék be inkább mint egy aranyozott trabantba. Talán átmegy a mondanivalóm :)

mod: természetesen csak a kontrollerről van szó! :)

[ Szerkesztve ]

(#10) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

irigyli a Wii-t szvsz ebbe csak ennyi rejlik

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#11) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok mi lesz ebből. Super Mario Galaxy PS3-on, Crysis grafikával? :D (Csak vicc volt)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#12) Daweee

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Ok, lemásolják a kontrollert mert miért ne, a jogrendszer úgyis kijátszható. De ez önmagában még nem elég a sikerhez, játékok is kellenek. Most kiadnak 2-3-at, de a nagy címek maradnak a klasszikus kontrolleren, a wiimote klón meg marad egy olyan szinten mint ps2-höz az a kamerás okosság, eyetoy vagy mi. Szerintem. Ha komolyan bele akarnak menni a mozgás bizniszbe akkor ahhoz egy PS4 kell, amire újra nekiáll minden fejlesztő, akkor nyerhet teret ez az egész.

WonderCsabo: Az SMG-nek nagyonis jó grafikája van wii-n is :D

[ Szerkesztve ]

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#13) asadasad22 válasza luw2win (#10) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

igen, hogyisne.. -.-

(#14) anulu válasza Daweee (#12) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

miért kellene PS4? ha látják a Sonynál, hogy érdekli az embereket, akkor kiadnak játékokat idővel, ha meg nem, akkor PS35-re se fognak.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#15) littlelion21 válasza Daweee (#12) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Azzal gondolom a MS/Sony is tisztában van,h nem fognak 3x annyi konzolt eladni ha a gamer mozgásérzékelős kontrollerrel nyomhatja a GoW2-t/MGS4-t.
De a wii-n megjelent hasonló színvonalú party-játékok fejlesztési költsége valsz. töredéke mondjuk a GTA4-nek, és szebb grafikát is előállíthatnak a jobb hardvernek köszönhetően. Nem azt mondom,h hiper-realisztikusat, hanem azt,h az elnagyolton belül szebbet.

(#16) edipqe válasza WonderCSabo (#11) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ki tudja......a pénz hozza a döntéseket, nem a józan ész.

(#17) Tankblock

Tankblock
(újonc)

5letet másolni nem nehéz, jól megvalósítani, és tudatosítani a leendő vásárlókban már annál inkább. Belegondolva h a Wii ezzel az irányítóval lett sikeres, ezt lemásolva sem lesznek jobb eladási mutatóik a többi konkurens cégnek, mert az "életérzés" már a Wii -hez kötődik. :DDD

'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein

(#18) vehement69

vehement69
(senior tag)

ez má gáz. xD

I am cancer in your bones

(#19) anjani182 válasza luw2win (#10) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem, ha megnézed, eddig is volt/van Sixaxis kontroller (mozgásérzékelős), csupán ezt fejlesztenék tovább. Szerintem nem sok köze van a Wii-hez...

Forever and ever, let's make this last forever.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.