Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TaylorPro

    addikt

    Tetszik a Lolinál hogy kiírja a záróképernyőn hogy mennyi idő van még a feltöltésig. Ráadásul pontos is. Most le tudtam tesztelni hogy nem szereti az 1,8 méteres töltő kábelt. Van gyári Nokia kb 80cm-es kábelem, ezt szereti. Ezzel a töltési idő kb 35%-ról 1A-es töltővel 2 óra, 2,2A-es töltővel 1 óra. A hosszú kábelnál 5-6 órákat írt 2,2A-en, és használat alatt fel sem bírt tölteni. Szóval eddig minden szuper jó, sokszor éreztem már hogy jó választás volt ez a teló, most a Lolival ez újra bebizonyosodott. Max a kamera miatt lenne érdemes lecserélni, de ilyen stabil megbízható telóm még soha nem volt. :)

    Bár, KitKat 4.4.4-nél ritkán volt olyan hogy telefonáltam és süket volt a beszéd hangszóró és engem sem hallottak. Újraindítás megoldotta. Nem tudom mi okozhatta, remélem Lolinál nem lesz ilyen.

    Mindenki elégedett az új rendszerrel? :)

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 Hazel

  • ronin79

    őstag

    válasz TaylorPro #12643 üzenetére

    Nekem tetszik a lolli. Nem volt még telóm amin bármilyen gyári rendszer több napig húzta volna és ne váltotta volna le egy cm verzió :D
    3 dolog hiányzott csak, egy sima galéria a google+os helyett, kikapcsoló menü és fm rádió.
    Galéria - a Htc Gallery egész jó, mondjuk lehet a narancssárgát majd lecserélem valami tűrhetőbb színre, de legalább full magyar.
    Reboot menü megoldva úgyhogy ötleteket még az FM rádióra várok.

    [L:/dl/upc/2014-12/14/337147_fpt1p8gunhf3wwhb_screenshot_2014-12-14-16-44-08.jpg](IMG:/dl/upc/2014-12/14/337147_fpt1p8gunhf3wwhb_screenshot_2014-12-14-16-44-08.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

  • fatorzs

    tag

    válasz TaylorPro #12643 üzenetére

    Csütörtök óta van fenn, szerintem is nagyon jó lett.
    Teljesítmény - mindenre azonnal reagál, gyors mint a fene. Igaz, ezzel KK alatt sem volt sok gond, ott egyedül talán az alkalmazásváltóra kellett várni egy-két másodpercet, most ez is azonnal történik.
    Multitask - ez érezhetően jobb, bár a chrome még most is eszi a ramot, de ez van. Nem nagyon szoktam nézegetni a szabad ram mennyiséget, de úgy kb 100 mb-al van több, mint kikaten.
    Akku - sokat javult, már az első töltési ciklusban is simán hozott 4 és fél óra kijelzőidőt, szerintem játék nélkül simán meglesz 5+ óra is. Kitkat alatt nálam négy óra már jónak számított.
    Az új quicksettings, a záróképernyőn lévő értesítések tetszenek, végre nem kell gravitybox, nem kell acdisplay.

    Ami hiányzik: talán egy app settings féle modul, hogy lehessen korlátozni, melyik app mihez férjen hozzá, más nem nagyon. IOS alapból tudja ezt... No meg esetleg a google nyugodtan belerakhatott volna témázási lehetőséget.

Új hozzászólás Aktív témák