Ó azok a régi szép idők... amúgy elég jó szerintem.
A német T-nél hamarosan kapható, lehet hogy a hazai T is felveszi a kínálatba.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Ftomm
(fanatikus tag)

Loveless
(senior tag)
végre, imádom a kagylómobilokat 
kár, hogy nem nagyobb tudású a cucc...
#1: ha a német t-nél megveszem, az fog menni a hazai hálózaton magyar t-s simkártyával?
[ Szerkesztve ]
>>> Viva la Anarchia! <<<
Ezt elfogadnam..egy normalis felbontassal rendelkezik es a kijelzoje sem 0,5" hogy lehessen honyorogni neki...es a Gleam legalbbis nem nezett ki rosszul 
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

Ftomm
(fanatikus tag)
simán, régen vettem pár Német T-s Sharp TM 200-t ebay-ról, tökéletesek voltak, és még magyar nyel is volt bennük.
[ Szerkesztve ]

baliii
(senior tag)
A kép alapján nagyon szép!
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

Duree
(PH! addikt)
Igazából ilyenekre is szükség van,nem mindenki igényli az érintöképernyö csodákat.Jól néz ki a telefon és azért annyit tud mint amennyit kell.

Loveless
(senior tag)
köszi az infót 
egyébként tényleg jól néz ki, de azért lecsapnám a kezét egy kisbaltával annak a dizájnernek, aki ezt a külső kijelzőt kitalálta, mivel így nem látom majd a hívó nevét, csak ha kinyitom a telót... 
No meg a kihajtós telefonok méretben a legkisebbek. Nem mindenki szereti az ilyen tepsiket a zsebében hordani. Igaz egy Xperiánál a vastagsággal is gondok adódhatnak. 
[ Szerkesztve ]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Apika
(PH! addikt)
Egészen üdítő egy ilyen készüléket látni újra... 
hú, nagyon szép telefon, és üdítő ismét kagylómobilt látni! második telefonnak elfogadnám szívesen, ha lenne szükségem második telefonra... 
powered by Meizu MX
csak így tovább motorola. 
erre ne feltétlenül vegyél mérget,hogy működni fog, én pont fordítva hallottam, igaz a vodánál..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

Loveless
(senior tag)
értem, köszi az infót 
Ezért 99 euro? Atya gatya... nagyon sokallom ezért a tudásért.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

bongeszo
(tag)
Igen mert Németországban csak kártyafüggetlen mobilokat értékesíthetnek a szolgáltatók.
Amúgy fordítva nem működik...

unyadavid
(fanatikus tag)
Kicsit lemegy az ára, akkor király party teló lenne.

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Milyen op rendszer van rajta?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

rudymester
(senior tag)
Jöhetne a hazai piacra is. Ki van éhezve a nép az ilyen telókra, nagyon hiányzik pár normális fold és slider készülék.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor
Hú, ha fehérben is lenne, asszonypajti imádná.
Ha lenne benne Wifi már meg is rendeltem volna. Régen de szerettem a hívás fogadást/zárást a telefon nyitásával zárásával intézni....
2012 az új gépem éve: Intel i7-2600k, Asus Z68, 16Gbyte Kingston HyperX, 128Gbyte Samsung 830 SSD, 1.5Tbyte WD Hdd, Radeon HD7850, Audigy 4, Ninja 3, Hangszigetelt Zalman GS1000, 3db Viewsonic vx2025wm

pit stop
(tag)
Szolgáltatóhoz bekerül megvan szülői mobil-utód 
Hol lessz kapható? Azonnal megveszem!!! 

hagel
(fanatikus tag)
Marhajó az a sok ledes óra a tetején!!!
Tegnap néztem meg a tokyoflash óragyártó lapját, és ott vannak ilyen "valószínűtlenül sok ledes" órák!
Nem mondom, de ez frankó!!
Létezik a motó még???? Nem a gugli vette meg garázsgyártónak?
Senki nem vett meg még senkit. Ha majd megtörténik az akvizíció, akkor arról mindenki cikkezni fog, egyelőre még megy a szöszmötölés.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
igen, de az utóbbi napok hírei alapján már igazából a finishben van az egész, tehát hamarosan ténylegesen átkerül a Motorola Mobility a G-hez.