Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet elégszer elmondani, hogy az európai vásárlók leszarása figyelmen kívül hagyása nem igazán kifizetődő... :U

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#2) Zoz válasza Nordic (#1) üzenetére

Zoz
(senior tag)

Pont ezt akartam én is írni!

(#3) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Majd a Google nyerességessé teszi, vagy nem :DDD .

Walter White is Bad*ss!!

(#4) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Apple , Samsung Lg hármas éve volt 2011:) De föleg az előző 2.

Note 2 ?

(#5) lmisi

lmisi
(fanatikus tag)

A tabletjük elég drága.
Telefonjaik tetszenek, csak unlock bootloader és biztosítsanak normális frissítéseket hozzájuk. (Ha már a Gugli a tulaj)
Moto jó szokása szerint 0, vagy max 1 frissítést ad ki.
-Defy kiadták 2.1-el amikor már 2.3-as érkezett, majd fél évre rá nagy nehezen adtak 2.2-es frissítést. Azaz direkt 2.1-el adták, hogy tényleges software updatettel ne keljen foglalkozniuk és így mondhatják nesztek 2.2-adtunk.
-Defy+ 2.3 -al kiadva, frissítésről egy hang se.

(#6) tjb007 válasza lmisi (#5) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még mindig nem a Google a tulaj.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#7) domerator

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Ugy kell nekik... piszok banda... miert nem nyitjak meg a bootloadert... grrrr!

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#8) premete válasza domerator (#7) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Nálam nyitva van a bootloader. :)

Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-55.28.37_modded-rom

(#9) YAS-dude

YAS-dude
(fanatikus tag)

Szoftverfrissítésre szarnak, a Razr után 3 hónappal képesek kiadni a Razr maxx-ot, csak hogy a razr tulajok szívhassák a fogukat. Csupa vásárlóbarát húzás.

(#10) Apika

Apika
(PH! addikt)

Én mondtam, hogy tegyenek bele rádiót.... :DDD

(#11) rainmen

rainmen
(senior tag)

Összekaphatnák magukat, hozhatnának több készüléket az öreg kontinensre. Volt pár cuccuk, ami tetszett, de hozzánk nem jött, max. kintről lehetne magánúton rendelni. És hozhatnának a nem Androidos készülékeikből is párat. Hogy nekem is jó legyen. :B

(#12) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még mindig jobb, mint a nokia. :DDD

(#13) Lirion válasza Recon666 (#12) üzenetére

Lirion
(őstag)

Aztán mitől jobb? A nokiának az egyszeri kiadások húzták le az eredményt, a telefonos részleg sokkal jobban teljesített, mint a motorola...

(#14) Duliee válasza Recon666 (#12) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, szerintem a Motorola is hamarosan pozitivan zár :)

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#15) zsarkov válasza AS (#4) üzenetére

zsarkov
(lelkes újonc)

De leginkább az Apple-é... :K

LG Optimus 7

(#16) a.sebi

a.sebi
(fanatikus tag)

durva hogy amikor a samsung meg microhullámos sütöt gyártott a nokia meg a motorola milyen menovolt...most meg ok mennek csödbe hamarosan.....erre mondjak hogy az iphone megvaltoztqtta a telekommunikáció piacát

samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

(#17) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Az LG hogy zárt?? van már részesedési táblázat??

"A játék,az nem játék"..:)

(#18) tjb007 válasza jooker82 (#17) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még várni kell rá.

(#19) Recon666 válasza Lirion (#13) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen mindegy mi húzta le, a veszteség az veszteség marad.

[ Szerkesztve ]

(#20) axioma

axioma
(fanatikus tag)

Az ebay-en nezegettem Moto D2G-t hetekig. Ahol irtak indokot az eladasra, ott 90%-ban az iphone vasarlasat vagy ajandekba kapasat jeloltek meg... a maradek vagy szolgaltatot valtott, vagy eleve masodik telefon volt, vagy ajandekba kapott meg nem jelolt masikat. Nagyon feltuno volt, pedig csak ugy altalaban olvasgattam vegig a szovegeket, nem figyeltem direkt erre az indoklas reszre.

(#21) Keldor papa válasza jooker82 (#17) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom mint eddig. Veszteségesen.

(#22) jooker82 válasza Keldor papa (#21) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

A pradával már majd elkezd megfordulni a kocka.. :)

(#23) Keldor papa válasza jooker82 (#22) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja biztosan...

(#24) Recon666 válasza jooker82 (#22) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amig szoftveres téren nem változtatnak, addig nem lesz nagy előrelépés. Tisztelet a kivételnek.

[ Szerkesztve ]

(#25) jooker82 válasza Keldor papa (#23) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Nézd meg ezt a videot, hasonlóképp sikerült optimalizálni mint az S2-őt... Pedig kissebb órajelen ketyeg...
Sehol egy akadás,v röccenés...simán és veszett gyorsan megy... a 2x-em elbújhat mellette..:D

[ Szerkesztve ]

(#26) Keldor papa válasza jooker82 (#25) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tenyleg jo. Hat igen a 2X-et kellett volna igy megcsinalni es jobban alnanak.

(#27) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lg-röl nicns adat de Samsung:)
Samsung 2011 Q4 earnings official: $42 billion in sales, $4.7 billion operating profit
LINK
Legnagyobb bevétel rekordja történt meg.

Note 2 ?

(#28) jooker82 válasza Keldor papa (#26) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Ezen videók láttán jöttem rá,h a 2x-nek,is csak azon baja volt,h nem 1Gb RAM-ot tettek bele és hát nem a legfrissebb szoftvert...
A 2x-et, 3D-t és Blacket az 512MB Rammal,ha 5 évig csiszolnák se lehetne rendesen optimalizálni...
Az 1GB Rammal lehet szépen megcsinálni ... lásd S2 és Prada... Ez igen nagy részben a Google hibája...

[ Szerkesztve ]

(#29) Recon666 válasza jooker82 (#28) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A probléma forrása nem a ram menyisége, hanem, hogy telepakolták egy csomó felesleges dologgal, ami felzabálta a ramot, közben meg teljesen, használaton kívüli alkalmazások futottak, szerencsére Black-en ezt orvosolták a 2.3-al.

[ Szerkesztve ]

(#30) jooker82 válasza Recon666 (#29) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

hidd el,hogy a RAM befolyásolja...néztem a videódat,de nem jön át az a smoth érzés mint a Pradánál....nameg csak a menüben mászkáltál,ott nem lehet megizzasztani... tegyél fel egy olyan videót,ahol zene megy a háttérben, több program is fut és megnyitod a telenor honlapját,ahol nagyitol görgeted pörgeted össze vissza...
Na ott hal meg az 512MB RAM...

(#31) Recon666 válasza jooker82 (#30) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, akkor a Galaxy S miért tud normálisan futni 512mb rammal, a 2magos pradát meg felesleges hasonlítani egymagos telefonhoz, gyenge optimalizálás az eredménye a problémáknak, nem az 512mb ram. Én normál felhasználás melett csináltam a vidót, nem szoktam telfonálás melet benchmarkot futtatni.

(#32) tjb007 válasza AS (#27) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudunk róla, volt már róla hír, elég a cikkhez tartozó topikban fényezni, nem kell még itt is.

[ Szerkesztve ]

(#33) jooker82 válasza Recon666 (#31) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Ki beszélt itt benchmarkról :F
itt nem arról van szó,h normálisan fut meg nem fut normálisan.... szépen fut a tiéd is meg a GS is...meg az én 2x-em is,de ha megnézted a fentebb linkelt videómat,akkor láthatod,h miről van szó..
a 2 mag az meg még nem támogatott a 2.3-ban...

[ Szerkesztve ]

(#34) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

Gondolom, hogy amit elkezdtek a Defy-jal, majd folytattak a Razr-rel, hogy hardver verziót is ugrottak kötelezően a szoftver verzióval nem segitett sokat rajtuk...

(#35) hallerlaller válasza jooker82 (#30) üzenetére

hallerlaller
(őstag)

milyen optimalizálás? simán jó a gyári android is.

G-Nex&Nexus S

(#36) domperke

domperke
(őstag)

Hát ha európába nem jönnek át...ezt maguknak köszönhetik.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#37) sagit válasza Recon666 (#31) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tud. És az az 512 inkább csak 330-340 mb. a többi leves a gpu miatt.

Csak ez miatt akarom cserélni a telefont.

||| HP Elitebook 2530p ||| sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Note 4.0.3 LPY + CF-Root 5.6 |||

(#38) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

A motorola nem hiányozna ha... :DDD

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#39) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jo eszkozok, gyenge support&EU letojasa...Remelem azert meg osszekapjak maguk.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#40) Illumination

Illumination
(újonc)

Ugyan már! Ti komolyan azt hiszitek, hogy a terméktámogatás miatt bukik még most is? Vagy mert nincs eléggé jelen az európai piacon? Kis hazánkat nézve pontosan ugyanaz a kép mint Amerikában. Amíg az iPhone státusszimbólum, ki lehet dobni bármilyen jó konstrukciót, iPhone-t fognak kérni karácsonyra a fiatalok. Azért legsűrűbben szerintem a 14-28 éves korosztály cserélgeti a telefonjait, már pedig ugyanennek a korosztálynak sajnos nagy hányada nem a tudás szerint ítéli meg leendő telefonját, hanem hogy mennyire menő (vagy mennyire hiszi annak). Márpedig ha másban nem is annyira, de ebben jó az iPhone, és ezért tudja felmarkolni a vásárlókat a többi márka elől. Ezen kellene változtatni, a marketingen, és az általános megítélésén.
Akiket érdekel a valódi képesség, frissítés, egy nagyon szűk mag, nem ezen bukik az üzlet...

(#41) Recon666 válasza Illumination (#40) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak az a probléma, hogy nem sokan vehetnek kis hazánkban 200k-s telefont karácsonyra, inkább Samsung kelendő itt.

(#42) Polllen válasza Illumination (#40) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy folyamat, a gödörből kihúzta őket a milestone, de ettől még lemaradt. A support pedig önmagban is reklám... Jelen esetben negatív.

Az apple sikereitől függetlenül is lehetett volna nyereséges, ha nem alszik el...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#43) Illumination válasza Recon666 (#41) üzenetére

Illumination
(újonc)

Erre megint csak az tudom mondani, hogy ha az Iphone-okoat eltudják vinni 40ezres kezdővel, szolgáltatótól, akkor nincs az a túlárazott készülék (amit ha sikerülne menőnek tálalni) ne vinnének el. A Samsung kétségtelenül jó csinálja, hogy agresszíven teleszórja készülékével a piacot, nagyjából lefedve minden szegmenst. De a Motorola láthatóan nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre. Sajnos ez kevésbé kifizetődő.

(#44) Illumination

Illumination
(újonc)

Én továbbra sem hiszem, hogy ha felmérést végezne valaki, az emberek zöme megtudná mondani, hogy akárcsak a saját frissen vett készüléke fog-e kapni terméktámogatást. Ha beállsz a T shopja elé mondjuk, és a friss tulajdonosokat megkérdezed, hát, én 10/2-3-ra saccolok.

(#45) nuke7 válasza Nordic (#1) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

+1
de még mindig kisebb a veszteség mint a nokianál :DDD

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#46) Drenadar válasza Recon666 (#41) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

ismerős T-nél dolgozik. Nem is ajánlanak más telefont állítólag csak a Samsungot. És miért?
mert a Samsung versenyezteti őket, minden eladott Samsung után pontot kapnak és ajándékokra válthatják be őket... lehet senkinek nem újdonság nekem az...

(#47) Recon666 válasza Drenadar (#46) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki tudj, hogy a mit akar venni annak ajánlgathatják, nekem is ajánlották, de nem azt vettem.

Illumination: erre azt mondom, hogy ki lehet hozni 6k-s havidíjjal, meg havi 9k-s törlesztéssel, ez megint nem hiszem, hogy átlag magyarnak való, de ezt tükrözi a topicban az felhasználók aránya is.

[ Szerkesztve ]

(#48) premete válasza Illumination (#44) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Valamint a többire sincs jobban frissítés, hivatalos ICS melyik készülékre van? Arról nem is beszélve, hogy például a Google Nexus S-en mennyien teszik vissza a GB-t, mert az ICS nem az igazi még?
Engem mondjuk a frissítés nem érdekel, viszont minőségben eddig a Motoroláim (Ming, Defy, Razr, Atrix) jobbak voltak, mint a Samsung/LG/SE hármas. Mivel azért ezek telefonok, halkan megjegyezném, hogy a dupla, zajszűrős mikrofonokkal a Motorola az egész mezőnyt előzi.
A marketingjük, az biztosan a béka segge alatt van.
Egyszeri, 80 milliós veszteségtől pedig nem dől össze a világ 42,879,000,000 United States dollars (copy/paste törzsanyagból) forgalom mellett ez a kb. 17 milliárd forint veszteség, ennyit a MOL- részvényeken 1 nap alatt el tud bukni még olyan is, akit Soros György taníttatott. :)

Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-55.28.37_modded-rom

(#49) fi:zi'k válasza Recon666 (#47) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na de mennyien tudják, hogy mit akarnak venni? :U

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#50) Recon666 válasza fi:zi'k (#49) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vannak egy páran. Azért gondolom 50-60k nem halingának ki arra, amiről nem tudnak semmit.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.