Ez az "apró figyelmesség" lehet, hogy egy-két földhöz vágást fog eredményzni a harc hevében... A látottak alapján elég nehézkes letörölni a képernyőt...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Squirrel
(senior tag)
Hát ez a véres dolog engem tuti idegesitene...B*sznám földhöz a kütyüt az tuti a harc hevében....
büdös a ****, de jó!
Parasztvakítás... szó szerint. 

Apika
(PH! addikt)
Már csak az hiányzik, hogy legközelebb olyan változat jöjjön ki, amelyikbe vérpatront kell helyezni, és egy ütés után ráfröccsen az emberre...

chapo
(kvázi-tag)
Hát ezaz, úgy képzeltem, mikor olvastam, hogy egy mozdulattal, nemám sikálni a kijelzőt, mint az őrült 
T230 ---> K700i ---> K750i ---> N95 8gb ---> HTC HD2
Hát ez az új funkció... péklapátot érdemel, aki kitalálta. Választhattak volna legalább valamennyire játszani tudó emberek a gameplayhez 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Gude
(senior tag)
El fog kopni az a kijelző 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Ha még eddig nem vetted észre eddig csak olyan emberkék demonstráltak, akik nem értenek az adott játékhoz, vagyis bénák mint a p....
Szóval ez várható volt, hogy itt is ilyenek mutatják meg a dologokat. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

szpal17
(senior tag)
Ez a mód csak egy kis extra...nem kötelező törölgetni a kijelzőt ha nem akarod....
Egyébként brutális ez a psp vita....később elgondolkodom a vásárlásán..árcsökkenés, sok játék..1-2 év még 
Xbox 360 Gamertag: szpal1986

Apika
(PH! addikt)
Akkor talán már jó is lesz, mert most még gyenge a játék felhozatal...

hommeros
(senior tag)
A Hangzás kicsit túlfényezettnek tűnik az eszköz tekintetében.
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

FefeeX
(PH! kedvence)
Ezekkel a pici gombokkal nem tudom, mennyire lehet profin játszani, valamint az nem móka, ha valami darálógép (
) odaül és szétkombózza a másikat, hogy az felállni se tud (senki nem veszi meg a játékot, mert senki sem szereti ha szénné alázzák)
A törölgetés meg... Törli mint a hülye és kb semmi vér nem pusztult le... Gyakorlatilag ugyanúgy átláthatatlan maradt a képernyő...
Viszont egész jónak tűnik a képe, komoly kis vas lehet benne...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
Mindig azt hiszem hogy Vita mint nem egyetértésen alapló szóváltásról van szó 
Egész jónak tűnik,de ha erre lesz érdemes várni, akkor nem hiszem hogy olyan eget verően jó játékokat tudna majd felmutatni a gép a késöbbiekben 
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

Def26
(PH! kedvence)
Ez a képernyő törölgetés nagyon gáz.
Remélem kikapcsolható lesz.
Origin:attila4go
Szerintem opcionális..legalábbis az elején 2 harcig egy csepp vér sem volt a képernyőn utána meg nem bírta törölni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!