igazad van. kicsit rosszul is fogalmaztam. végül is a terveimből, felhasználás céljaiból kiindulva eldöntöttem, hogy nekem csak az lcd jó...
a pc 1:1 támogatás valóban csak elektronika kérdése, de valamiért a plazmák, (sima és fullhd is), a natívnál sok elestben csak kisebb felbontást képesek megjeleníteni.
az igazán tuti vétel a samsung új ledes fullhd 52"-os lcd-i, de azok még majdnem 1 milkóba kerülnek...
egyébként ez több topicban állandó vita, hogy nagy lcd tv miért ne lenne jó monitornak. de olyan embert még nem láttam, aki pc-re ráköt egy 37", vagy annál nagyobb fullhd lcd tv-t elsődleges monitornak, és kétségbe zuhanna, hogy milyen rossz... általában csak azoknak nem tetszik, akik még nem próbálták. én, ha megtehetném, rákötnék a gépemre 2 db 52-est. csak hát még nem ledesből is 1.3 mft... és el kell menni egy rádiós bill-el 2-2,5 m-re... 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html