Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Kom-ancs

Kom-ancs
(tag)

Jaj de gagyi a Benq-nak a talpa :))

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

(#2) .mf

.mf
(PH! addikt)

LED, aszimmetrikus talp -- nem ugyanezek (csak fehérben) jelentek meg néhány napja/hete Eco-valami néven? :F

(#3) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

én nagyon nem szeretem az aszimetrikus dolgokat , így a BenQ monitor nem épp tetszetős! az AOC meg régen arról volt híres hogy nagyon jó minőségben és nagyon puritán külsővel jelentet meg kijelzőket, ez szerintem túl "díszes" nem tetszik a dizájn :(

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)

a Benq nem olyan rossz

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#5) flimo

flimo
(őstag)

Mikor olvastam, hogy monitorpárok, hirtelen azt hittem, hogy már ezeket is összeválogatva és párosítva árulják, mint a memóriákat :))

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#6) Zanik válasza flimo (#5) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

És akkor mennek dualban?! :DDD

"Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"

(#7) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Ki a f... nézi a sötétben a talpát??jóaz... :D Jó igaz nekem sötétben kéne filmnézni... játszani ittvan meg netezni ittvan 2 x 17 colos... bőven elég

Nem írom alá!

(#8) Quan-Chi válasza Ren Hoek (#7) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

én igenis nézem, nálunk csak 8-10órát van sötét egy nap, a többi időben látom hogy pocsék a talpa! :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#9) flimo válasza Quan-Chi (#8) üzenetére

flimo
(őstag)

Nálam 24 órában van sötét, messze van a redőny :DD

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#10) Rickenstein

Rickenstein
(senior tag)

Hamár ledes, lehetne ez is vékonyabb egy kicsit. 2 napja végre megnézhettem élőben egy led tv-t, hát biztos jó, de én hiába erőltettem a szemem, nagyon nem vettem észre a különbséget egy lcd és a led-tv között. Valószínűleg sötétben szénfekete a fekete, de rájöttem, hogy az a halvány derengés az LCD feketéjénél engem abszolút nem zavar. De legalább lenyomja a led-tv az LCD árát :C

Loading... [████████░░]77%

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.