Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) djyuri

djyuri
(őstag)

ˇˇAz E2210HDS már elérhető, körülbelül 285 dollárt kell kifizetni érteˇˇ

Ha ezt haver meglátja...felköti magát....

Azt hiszem megvan a karácsonyi ajándékom :D

Minőségileg jók ezek a monitorok?
(értem ezalatt,hogy hűvös lakásban tiszta körülmények között kibírja 3-4-5 évig? vagy ez is évente kuka?)

[ Szerkesztve ]

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#2) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy én mennyire utálom ezeket a 16:9-es monitorokat :(((

[ Szerkesztve ]

Én vagyok a PH! királya.

(#3) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát elég sovány felhozatal

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#4) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

dell kiemelkedik közülük, valódi extra szolgáltatást nyújt. mondjuk érdekes lehet függőlegesen álló felületet tapizni..

(#5) Gabesz84 válasza zsirfecske (#4) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

sztem fel ora tapizas utan:
- mocskos lesz a monitor
- leszakad az ember keze

jo ez a taccsszkrin, de nem asztalra való. Bár, tfh. meg lehet dönteni hátrafele jó 30 fokban minimum, akkor akár használható is lehet, viszont akkor már átfordulnak a TN színei.

(#6) Mercutio_ válasza djyuri (#1) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Miért? Ennél olcsóbban is kapsz 22"-os TN+Film paneles monitort :K

Gabesz84: Kijelzővédő fólia "oszt' jónapot" :K

A Lenovo-k is TN-panelesek?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#7) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

nekem tetszik ez az iiyama, 19es TN samu monitorom barmikor becserelnem ra :K vki? :U

(#8) Illidan

Illidan
(tag)

Ha emlékeim nem csalnak, az iiyama régebben a minőségi monitorgyártók közé tartozott. Bár lehet, hogy ez még a CRT-s időszakra volt igaz :F

Ez a monitor viszont nem igazán győzött meg. Nem néz ki rosszul, de semmi extra. A hasonlóakkal már Dunát lehetne rekeszteni.
Léteznek vajon az iiyama-nak komolyabb modelljei, amik esetleg itthon is elérhetőek?

[ Szerkesztve ]

(#9) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

L2250p
L2251p
L2251x
Ezek között mi a különbség amiért megéri a nagyobb felárakat fizetni?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#10) Krix

Krix
(senior tag)

Hát én Lenovo-t biztos nem vennék. 3-4 éves szériákban sorra döglik az inverter. Persze gondolom inkább attól függ, hogy mennyit használták.

IIyama-hoz annyit fűznék hozzá, hogy nálam 8 éve megy hibátlanul egy 17"-es tft. Igaz akkor még 216k volt az ára, de úgy tűnik megérte. :D Igazából nem is tudom, hogy mire cserélném le, de csak akkor nézek helyette valamit ha ez megunja a melót.

Dell-ekkel is szokott inverter probléma lenni, de bőven nem annyi mint a lenovokkal.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#11) Croissant válasza Krix (#10) üzenetére

Croissant
(tag)

Hűha. Most egy kicsit elvetted a kedvem. Én egy Lenovo L220X-et használok már kicsit több, mint egy éve. Nem keveset megy, de azért nem is 24/7. Eddig nincs semmi bajom vele, bár ár alapján nem egy kategória a most bemutatottakkal. Remélem a későbbiekben is csak jót tudok majd mondani róla. ;)

(#12) nobela

nobela
(tag)

1920 x 1200 -at a népnek !!!

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#13) old_artist válasza Croissant (#11) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, ez a lenovo L220-et nem lehet összehasonlítani az itt bemutatottakkal, mivel ezek S-PVA panelesek, és egy eléggé tisztességes elektronikával rendelkeznek, nálam pl. a napokban lesz benne 10e (értsd tiz ezer) óra (!!! :Y ), és bizony kiválóan üzemel, majd' 24/24-ben! :K

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#14) moma válasza nobela (#12) üzenetére

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

osztom :K . én nem értem miért spórolják le azt a plusz függőleges felbontást. szerintem sokkal fontosabb mint a vízszintes.

we all deserve a bit of luck.

(#15) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Jó nagy ez a Mitsubishi monitor ...

... a mérete és az ára is.

De azért szívesen elnézegetném itt magam előtt, ha karácsonyra megkapnék egy ilyet ajándékba!

;]

Press any key to continue ...

(#16) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Az iiyama legalábbis CRT területén az elitbe tartozott. Ha jól tudom akkor japán cég, szóval a minőség garantált. Bár a koreaiak mint a Samsung, LG szinte mindenkit lenyomnak, hol van már a sony például?. Gondolta volna valaki, hogy a koreai hyundai már a világ 4. legnagyobb autogyártója?

Én meg lassan kinövöm a 22-es moncsimat, irány felfelé :DD

[ Szerkesztve ]

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#17) Duree

Duree
(PH! addikt)

Jók a monitorok különösen a iMitsubishi tetszik,Csak az a tetves Tn+film panel lenne már végre elfelejtve.

(#18) madgie válasza Duree (#17) üzenetére

madgie
(VIP)

Nézz át a "Milyen 23"-24"-es TFT-t?" topikba, most körvonalazódik egy Green nevű "koreai csoda" behozatala több cégnél is. Maga a cucc itteni mércével nézve noname, de LG S-IPS panel van benne. 24"-os, 1920*1200-as felbontású, 5ms frissítésű és 70 ezer forint körüli áron fogják árulni, természetesen garanciával.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#19) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

egész jók, nekem bejön a minimalista deisgn is... ;)

(#20) .mf válasza djyuri (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ritkán találkozni velük, de pl. valamelyik iiyama (jóhegy, heh) 24"-es TN-t pár tesztoldalon nagyon dícsérték, hogy annak volt az eddig mért legkisebb input lagje, majdnem ugyanolyan gyors volt, mint egy crt.

(#21) Gabesz84 válasza Mercutio_ (#6) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor meg a fólia lesz koszos/ujjlenyomatos, a fólián lévő kosz sem átlátszó, szóval azt is takarítani/cserélni kell :)

(#22) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egye fene, azt a Mitsubishi monitort elfogadnám én is a fa alá. Talán. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#23) Kom-ancs

Kom-ancs
(tag)

Mitsubishi monitorokat forgalmaznak Magyarországon?

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

(#24) djyuri válasza Mercutio_ (#6) üzenetére

djyuri
(őstag)

Szia

Collba még igen az ebay-ról,de felbontásba az nincs annyi,mint ez. De ha ez annyira semmi nevenincs dolog,akkor inkább várok még a full hd monitorral.

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.