Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Pipó

Pipó
(senior tag)

Hú, az a 27-es Dell nem semmi. Már csak egy TV tuner hiányzik nekem bele.

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#2) Bear

Bear
(tag)

Csak egy észrevétel: az MX1000-es egér nem bluetooth-os hanem 27Mhz-es rádiós átvitelt használ. Az MX700 volt bluetooth-os!

(#3) rudi válasza Bear (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, javítva.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

17K 500GB-s HDD. Nagyon durva. :R

Ezek az új Logitech egerek is nagyon cukik lettek.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#5) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tetszik ez a topper :)
bár az új razer billek még jobban bejönnek és nem is egy árkategória a kettő :U
hol lehet beszerezni az icon7-et?

True Success is Blonde

(#6) perempe

perempe
(őstag)

Számomra a forint bedőlése az újdonság, meg az ebből fakadó áremelkedés.

* George Benson : White Rabbit *

(#7) Produkció

Produkció
(senior tag)

egy kicsit szájbarágós választ kérek...a br6574n típusú wireless routerral megoldható az hogy....bejön az adsl a routerbe ami az én gépem mellett lenne, hozzám vezetéken át jönne a bátyáméhoz amit kb 4fal választ el és úgy 10méter légvonalba...hozzá meg wirelessel?...ha igen megérné nekem az árát ;) mellesleg mennyi menne át neki? 10mbites netem van, ahogy olvastam ennél 6mbit megy át, bár sztem a távolság és a 4fal jócskán lecsökkentené....

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#8) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Jol nez ki ez a LS1 Laser Mouse, mar csak az a kerdes, hogy mennyire hangosak a gombja es a gorgo.

(#9) Hani

Hani
(fanatikus tag)

WD caviar black vinyók igazából 500GB / 640GB / 750GB / 1TB méretben érhetők el, persze kérdés, hogy itthon mi a helyzet. Mindenesetre egy teszt a sebességükről: 1TB Evolves: New Drives, More Speed

Még nem az igazi, de fog ez menni.

(#10) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Vmelyik kormány jó x360-hoz szerintetek? :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#11) Gave

Gave
(senior tag)

Dell 27" Monitort elfogadnank :U :K

(#12) boba6 válasza Bear (#2) üzenetére

boba6
(senior tag)

az MX1000-ből is volt bluetooth-os :P
nekem is ilyen van a diNovo szettben

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#13) jerry311 válasza Bear (#2) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nem a 900-as volt a bluetooth, a 700 meg sima rádiós? :F
(mondjuk, teljesen mindegy)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#14) nyunyu válasza jerry311 (#13) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

MX700 27MHz fastRF radiot hasznalt, MX900 ugyanez, csak BT-sben.
MX1000-nel nem adtak kulonbozo nevet a ketfele radiosnak, ellenben a fekete, BT-s MX1000-et csak desktopokban (MX5000, DiNovo) lehetett kapni, a "sima" sotetszurke 27MHz-s fastRF-eset meg csak onalloan.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#15) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, ez az Icon7 D100-as egérnél az érzékenység választó (nálam legalábbis) pont rossz helyen van, mert a TC-ben azzal hívom elő a fájl menüjét.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#16) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Ez samsung lézerprintert letesztelhetnétek :K :R

(#17) bsh

bsh
(senior tag)

vicces, hogy van egy wd caviar black-em, aminek semmi hangja nincsen, és egy "csendes" blue is, ami viszont süvölt, mint egy hajszárító, pedig annak kéne csendesnek lenni inkább.
mondjuk viccnek elég szar vicc.

(#18) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm, az Epsylon 500 nem rossz, főleg, hogy a BS2 és GLN60 (főleg utóbbi) kezd el-el tünedezni a piacról, illetve kicsit elavult a csatikiosztásuk. avagy GLN60 esetében 4pin, 6pin, 2x4pin, 9x molex 2x sata. csatik száma itt is kb stimmel, csak nem kell annyit átalakítózni a több sata miatt. egy probléma, hogy 17körül már vannak 600as epsylonok, picit drágábban pedig ott a corsair 650, a brutális egybeágával (át lehet lépni a 220Wos határt procival...).

mondjuk szvsz még két molex/sata elférhetett volna rajta, nekem éppen van szabadon egy 4 és egy molexcsatim... lehet jönni az átlaggal, de átlagember nem vesz ekkora tápot:DDD

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19) ttower

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egy vezetéknélküli kormány miért vezetéknélküli ha kell neki egy tápkábel? ennyi erővel egy usb kábel is mehetne mellette.

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#20) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ami a nagyobb monitorokat illeti,megint csak ismételgetem magam. akkor már 200 alatt fullhd lcd tv. aki pedig visít, hogy jajj, de nagy az monitornak, annak ott a 32"-os 1920x1080, spva panellel, 160k-ért... (pl. samu 32", 5-ös sorozat).

ami a terrás winyókat illeti: rendszerwinyónak feleslegesen nagy, adattárolásra pedig elég a régi wd 26-27 k-ért. a francnak kiadni 1,5x annyit, hogy kék, meg zöld legyen. ha pedig nagyon hangos, beteszem 5k-ért egy scythe himuro-ba...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

V450 nano nem rossz!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) rudi válasza Ste (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

HRP Hungary disztribuálja őket.

(#23) rudi válasza Produkció (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, megoldható vele. Nemrég volt egy MSI Wi-Fi router teszt, ennek a szintjét a BR6574n is tudja, szóval 4 falon keresztül, 10 méterre 1-2 MB/s (megabájt/s) érhető el vele, a falak összetétele és a környező további Wi-Fi hálózatoktól függően. Ezt a "6mbit megy át" dolgot hol olvastad? Szerintem va az bőven több is. A 10 megabites neted legfeljebb 1,25 MB/s-ot jelent, szerintem abból szinte mind eljutna a Wi-Fi-s géphez is.

(#24) rudi válasza Chiller (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, már megtörtént :)

(#25) rudi válasza ttower (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

mert a számítógéppel/konzollal vezeték nélkül kommunikál. Egyébként sok esetben éppen elég ez. Nálam pl. a fotel mögött van egy konnektor, amiből nem zavarnak a vezeték annyira mint az egész nappalink áthúzódó USB-s zsinór.

(#26) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cikk: "hanem sokkal jobb minőségű Super-PVA panelje van, ami pontosabb színreprodukciót és nagyobb betekintési szögeket biztosít"

Én nem a pontosságot emelném ki, hanem a tetszetősséget, minőséget. (Jobb a szemnek a kép. Papír-szerűbb, nem pedig olyan, mint egy nem túl szórt fényű lámpa elé tett színes celofán. A betekintési szög is ezért nagyobb.)

(#27) orbano válasza Bear (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nekem bluetooth-os MX1000-em van, az a neve, hogy "MX1000 for Bluetooth"...

A vér nem válik VAZZE!™

(#28) Kriza

Kriza
(őstag)

Azmiaz, hogy dupla feldolgozóegység van egy HDD-ben? Mire jó? Gyorsabb lesz? Hogyan? :F

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#29) Siera

Siera
(senior tag)

király ez a kormány,kár,hogy most nincs cash rá...

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#30) rudi válasza Kriza (#28) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

I/O műveletekben gyorsabb lesz. A #9-ben van egy link teszthez, ahol leírják mi a pálya.

(#31) G. Dealer

G. Dealer
(tag)

Ez a kormány elég zsíros! :C

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#32) nyunyu válasza rudi (#30) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

I/O műveletekben gyorsabb lesz.

Ezt en nem ertem, ugyanis multitasking kornyezetben eddig sem az elektronika volt a gyenge lancszem, hanem hogy a fej egyszerre csak egy helyrol tud olvasni, ide-oda kalimpalni meg kozel sem vegtelen sebesseggel tud.

Conner Chinook-janak tobb ertelmet latnam, csak hat az ugye olyan bonyolultra+dragara sikerult, hogy vegul piacra sem kerult.

(#33) dezz válasza nyunyu (#32) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor talán nézd meg, hogy teljesítenek az SCSI vinyók multitasking környezetben... Még a régebbiek is.

(#34) nyunyu válasza dezz (#33) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Most nem a processzorterhelesrol regelek, hanem arrol, hogy ha egyszerre 5 taszk olvas (mert mondjuk adatbazis kiszolgalo a lelkem), akkor a szerencsetlen vinyo nem tud 5 fele szakadni, hiaba nem terheli a processzort a SCSI.

Chinook-ban ugye 2 fejkeszlet lett volna, ami egymastol fuggetlenul tudott olvasni.

(#35) Ste válasza rudi (#22) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tök jó a link :)

True Success is Blonde

(#36) dezz válasza nyunyu (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem. A SCSI vinyókban régtől fogva egy a SATA-s NCQ-nál sokkal fejlettebb többszörös-adatfolyam kezelési mechanizmus volt, így sokkal jobban teljesítettek (teljesítmény szempontból) multitaszk környezetben, mint akár egy mai SATA-s, nem beszélve az IDE-sekről.

A megkettőzött fej-készlet SCSI-n belül sem volt túl elterjedt, így nem lehet egyedül annak számlájára írni.

[ Szerkesztve ]

(#37) Integra válasza G. Dealer (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a g25, na az zsír:)

(#38) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

tn+film panel
el kene mar felejteni ezt

(#39) Dracula válasza ^Clown (#21) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Van valakinek V450 nano? Mik a tapasztalatok?

Vsz. megtaláltam az MX1000-rem utódját is. :DD
(bár már régebben láttam ezt az egeret a neten)

Üdv!

Dell E6410

(#40) tusi74 válasza twollah (#8) üzenetére

tusi74
(őstag)

Én tegnap vettem egy ilyen LS1-et. Nagyon kényelmes, és mind a gombja, mind a görgője nagyon halk.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#41) nyunyu válasza tusi74 (#40) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Plane, ha most veszel cuki rozsaszin LS1 melle egy cuki rozsaszin hangfalat a Logitechtol, akkor 10% kedvezmeny jar ra.

Az mas kerdes, hogy ki vesz ilyet a nojenek Valentin napra. :))

(#42) dani3l válasza ttower (#19) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Mert ha neked nincs szükséged a ForceFeedback-re, akkor nem dugod be a tápot és akkor megy madzagok nélkül, gondolom.. Ami logikus is, hiszen elég fura lenne, ha az öledben tartott, le nem rögzített kormányt elkezdi rángatni a motor. Nem lenne valami stabil cucc. Ha meg kell az FF akkor lerögzíted és bedugod.
Zárójelben megjegyezném, nem volt időm utánanézni, ez csak egy elmélet, de így volna ésszerű. :)

Most veszem észre, hogy már vagy fél éves a topic, de mindegy.. :D

[ Szerkesztve ]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#43) eclipse006 válasza dani3l (#42) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

:DD

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.