Hú, az a 27-es Dell nem semmi. Már csak egy TV tuner hiányzik nekem bele.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Hú, az a 27-es Dell nem semmi. Már csak egy TV tuner hiányzik nekem bele.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Csak egy észrevétel: az MX1000-es egér nem bluetooth-os hanem 27Mhz-es rádiós átvitelt használ. Az MX700 volt bluetooth-os!
Köszi, javítva.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

17K 500GB-s HDD. Nagyon durva. 
Ezek az új Logitech egerek is nagyon cukik lettek.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
tetszik ez a topper 
bár az új razer billek még jobban bejönnek és nem is egy árkategória a kettő
hol lehet beszerezni az icon7-et?
True Success is Blonde

Számomra a forint bedőlése az újdonság, meg az ebből fakadó áremelkedés.
* George Benson : White Rabbit *

egy kicsit szájbarágós választ kérek...a br6574n típusú wireless routerral megoldható az hogy....bejön az adsl a routerbe ami az én gépem mellett lenne, hozzám vezetéken át jönne a bátyáméhoz amit kb 4fal választ el és úgy 10méter légvonalba...hozzá meg wirelessel?...ha igen megérné nekem az árát
mellesleg mennyi menne át neki? 10mbites netem van, ahogy olvastam ennél 6mbit megy át, bár sztem a távolság és a 4fal jócskán lecsökkentené....
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

Jol nez ki ez a LS1 Laser Mouse, mar csak az a kerdes, hogy mennyire hangosak a gombja es a gorgo.

WD caviar black vinyók igazából 500GB / 640GB / 750GB / 1TB méretben érhetők el, persze kérdés, hogy itthon mi a helyzet. Mindenesetre egy teszt a sebességükről: 1TB Evolves: New Drives, More Speed
Még nem az igazi, de fog ez menni.

Vmelyik kormány jó x360-hoz szerintetek? 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

az MX1000-ből is volt bluetooth-os
nekem is ilyen van a diNovo szettben
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

Nem a 900-as volt a bluetooth, a 700 meg sima rádiós? 
(mondjuk, teljesen mindegy)
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

MX700 27MHz fastRF radiot hasznalt, MX900 ugyanez, csak BT-sben.
MX1000-nel nem adtak kulonbozo nevet a ketfele radiosnak, ellenben a fekete, BT-s MX1000-et csak desktopokban (MX5000, DiNovo) lehetett kapni, a "sima" sotetszurke 27MHz-s fastRF-eset meg csak onalloan.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Nos, ez az Icon7 D100-as egérnél az érzékenység választó (nálam legalábbis) pont rossz helyen van, mert a TC-ben azzal hívom elő a fájl menüjét.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Ez samsung lézerprintert letesztelhetnétek

vicces, hogy van egy wd caviar black-em, aminek semmi hangja nincsen, és egy "csendes" blue is, ami viszont süvölt, mint egy hajszárító, pedig annak kéne csendesnek lenni inkább.
mondjuk viccnek elég szar vicc.
hm, az Epsylon 500 nem rossz, főleg, hogy a BS2 és GLN60 (főleg utóbbi) kezd el-el tünedezni a piacról, illetve kicsit elavult a csatikiosztásuk. avagy GLN60 esetében 4pin, 6pin, 2x4pin, 9x molex 2x sata. csatik száma itt is kb stimmel, csak nem kell annyit átalakítózni a több sata miatt. egy probléma, hogy 17körül már vannak 600as epsylonok, picit drágábban pedig ott a corsair 650, a brutális egybeágával (át lehet lépni a 220Wos határt procival...).
mondjuk szvsz még két molex/sata elférhetett volna rajta, nekem éppen van szabadon egy 4 és egy molexcsatim... lehet jönni az átlaggal, de átlagember nem vesz ekkora tápot
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
egy vezetéknélküli kormány miért vezetéknélküli ha kell neki egy tápkábel? ennyi erővel egy usb kábel is mehetne mellette.
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4
ami a nagyobb monitorokat illeti,megint csak ismételgetem magam. akkor már 200 alatt fullhd lcd tv. aki pedig visít, hogy jajj, de nagy az monitornak, annak ott a 32"-os 1920x1080, spva panellel, 160k-ért... (pl. samu 32", 5-ös sorozat).
ami a terrás winyókat illeti: rendszerwinyónak feleslegesen nagy, adattárolásra pedig elég a régi wd 26-27 k-ért. a francnak kiadni 1,5x annyit, hogy kék, meg zöld legyen. ha pedig nagyon hangos, beteszem 5k-ért egy scythe himuro-ba...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
V450 nano nem rossz!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
HRP Hungary disztribuálja őket.
Igen, megoldható vele. Nemrég volt egy MSI Wi-Fi router teszt, ennek a szintjét a BR6574n is tudja, szóval 4 falon keresztül, 10 méterre 1-2 MB/s (megabájt/s) érhető el vele, a falak összetétele és a környező további Wi-Fi hálózatoktól függően. Ezt a "6mbit megy át" dolgot hol olvastad? Szerintem va az bőven több is. A 10 megabites neted legfeljebb 1,25 MB/s-ot jelent, szerintem abból szinte mind eljutna a Wi-Fi-s géphez is.
Ha jól tudom, már megtörtént 
mert a számítógéppel/konzollal vezeték nélkül kommunikál. Egyébként sok esetben éppen elég ez. Nálam pl. a fotel mögött van egy konnektor, amiből nem zavarnak a vezeték annyira mint az egész nappalink áthúzódó USB-s zsinór.
Cikk: "hanem sokkal jobb minőségű Super-PVA panelje van, ami pontosabb színreprodukciót és nagyobb betekintési szögeket biztosít"
Én nem a pontosságot emelném ki, hanem a tetszetősséget, minőséget. (Jobb a szemnek a kép. Papír-szerűbb, nem pedig olyan, mint egy nem túl szórt fényű lámpa elé tett színes celofán. A betekintési szög is ezért nagyobb.)

Nekem bluetooth-os MX1000-em van, az a neve, hogy "MX1000 for Bluetooth"...
A vér nem válik VAZZE!™

Azmiaz, hogy dupla feldolgozóegység van egy HDD-ben? Mire jó? Gyorsabb lesz? Hogyan? 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

király ez a kormány,kár,hogy most nincs cash rá...
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
I/O műveletekben gyorsabb lesz. A #9-ben van egy link teszthez, ahol leírják mi a pálya.

Ez a kormány elég zsíros! 
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

I/O műveletekben gyorsabb lesz.
Ezt en nem ertem, ugyanis multitasking kornyezetben eddig sem az elektronika volt a gyenge lancszem, hanem hogy a fej egyszerre csak egy helyrol tud olvasni, ide-oda kalimpalni meg kozel sem vegtelen sebesseggel tud.
Conner Chinook-janak tobb ertelmet latnam, csak hat az ugye olyan bonyolultra+dragara sikerult, hogy vegul piacra sem kerult.
Akkor talán nézd meg, hogy teljesítenek az SCSI vinyók multitasking környezetben... Még a régebbiek is.

Most nem a processzorterhelesrol regelek, hanem arrol, hogy ha egyszerre 5 taszk olvas (mert mondjuk adatbazis kiszolgalo a lelkem), akkor a szerencsetlen vinyo nem tud 5 fele szakadni, hiaba nem terheli a processzort a SCSI.
Chinook-ban ugye 2 fejkeszlet lett volna, ami egymastol fuggetlenul tudott olvasni.
tök jó a link 
True Success is Blonde
Én sem. A SCSI vinyókban régtől fogva egy a SATA-s NCQ-nál sokkal fejlettebb többszörös-adatfolyam kezelési mechanizmus volt, így sokkal jobban teljesítettek (teljesítmény szempontból) multitaszk környezetben, mint akár egy mai SATA-s, nem beszélve az IDE-sekről.
A megkettőzött fej-készlet SCSI-n belül sem volt túl elterjedt, így nem lehet egyedül annak számlájára írni.
[ Szerkesztve ]

a g25, na az zsír
tn+film panel
el kene mar felejteni ezt

Van valakinek V450 nano? Mik a tapasztalatok?
Vsz. megtaláltam az MX1000-rem utódját is.
(bár már régebben láttam ezt az egeret a neten)
Üdv!
Dell E6410

Én tegnap vettem egy ilyen LS1-et. Nagyon kényelmes, és mind a gombja, mind a görgője nagyon halk.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Plane, ha most veszel cuki rozsaszin LS1 melle egy cuki rozsaszin hangfalat a Logitechtol, akkor 10% kedvezmeny jar ra.
Az mas kerdes, hogy ki vesz ilyet a nojenek Valentin napra. 

Mert ha neked nincs szükséged a ForceFeedback-re, akkor nem dugod be a tápot és akkor megy madzagok nélkül, gondolom.. Ami logikus is, hiszen elég fura lenne, ha az öledben tartott, le nem rögzített kormányt elkezdi rángatni a motor. Nem lenne valami stabil cucc. Ha meg kell az FF akkor lerögzíted és bedugod.
Zárójelben megjegyezném, nem volt időm utánanézni, ez csak egy elmélet, de így volna ésszerű. 
Most veszem észre, hogy már vagy fél éves a topic, de mindegy.. 
[ Szerkesztve ]
"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#