Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 400W-os verzió szimpatikus. A 85%-os hatásfok még inkább.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#2) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Milyen belseje van??

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#3) Translator

Translator
(tag)

Először azt hittem, hogy játékosoknak="gagyi csicsás extradrága használhatatlan vacak", de ez még egész jó is lehet (bár azt nem tudom, hogy miért venne vki ilyet pölö Corsair helyett)...

Szerk: ok, átszámoltam, azért mert cirka negyedével-harmadával olcsóbb..

[ Szerkesztve ]

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#4) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hely de szimpatikus a 400-s kis csillag csücsöri. Az ára is hibátlan. A venti is jónak nézki. Ha tudnám milyen bele van. Ki lennék elégitve. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#5) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tuti lesz olyan egységsugarú júzer aki csinál egy hurkot rá, köszönhetően a szabvány molex/PCIe kábelcsatlakozónak..

50% terhelésnél 85% hatásfok (80+ Bronze) vagy 20/80%nál 85% (80+ Silver)?

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#6) P00By válasza Gyuri27 (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:Y :D Sajnos én sem tudom :(

(#7) moha21 válasza Gyuri27 (#4) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen belseje van:[link] ez a 600w-os modell grafikonok ugyanitt.

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#8) ttower

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hogy lehet valami gémer ami nem kék, világítós és abnormálisan túlárazott? :F

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#9) Archer válasza ttower (#8) üzenetére

Archer
(őstag)

Hiába, a költségcsökkentések a gamer vonalat is elérték... Nem jár már minden gamer cucchoz alapban kék (vagy vörös), karácsonyfa égősort megszégyenítő fényáradat, az abnormális ár viszont még megmaradt (most nem a cikk tárgyára értem) :)

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#10) 14adam válasza moha21 (#7) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Enhance bélnek tűnik,de nem biztos

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#11) D.Orion válasza Speed(R) (#5) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Sajnos "csak" Bronze. :( Túl szép is lett volna 52Euro-ért Moduláris 400W-os 80+ Silver -el.

Ez a bél milyen minőségű? Annyira nem értek hozzá. :B

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#12) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Új Enermax tápokról kellene egy hírt irni. :) El tudnám őket képzelni. :B :)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#13) McClane válasza Sonja (#12) üzenetére

McClane
(fanatikus tag)

Szerintem a napokban lesz hír azokról is. ;)

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#14) Quan-Chi válasza EarL 007 (#1) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

a 400wattos ára nem sok, hatásfoka kiváló a dizájn is megnyerő , jó vétel lehet :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#15) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Nem tudja valaki hogy hol lehet ilyen tápokat kapni? :F A cikk végén az áll hogy már kereskedelmi forgalomba van, vagy nálunk még nem kapni?

(#16) moha21 válasza Joshi (#15) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem találtam itthon keresővel sehol sem :( De ha itthon jó árban lesz akkor egész jó táp lehet.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#17) Joshi válasza moha21 (#16) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Én biztosan veszek egyet mert az 500W-os verzióért a ~16k nagyon jó ár. :K Ilyen árban nem nagyon van jobb alternatíva főleg 135-ös ventivel és moduláris kábelezéssel, és akkor még a 85%-os teljesítményleadást nem is említettem. :C
Ha esetleg valaki felfedezne egy boltot ahol lehet kapni az írja be ide. THX! :R

(#18) D.Orion válasza Joshi (#17) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

A 85%-os hatásfokot csak 50%-os terhelésnél tudja, egyébként csak 80%. A bele pedig még mindig kérdéses, pedig az a lényeg. A végén még kiderül, hogy egy teljesen átlagos táp jó marketinggel.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#19) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

16K egy 500W-s tápért. De ez csak nettó. Erre jönnek a vámok szállítás haszon (karácsony)FA és sorolhatnám. Mire idekerül duplája. Én ezért szeretlek Magyarország
Meg inkább Corsair mert az jó cégtől rendel :D Meg 5 év az 5 év garban.
17 ért vettem XaraX kollegától egy 520-as moduláris tápot.

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#20) Joshi válasza FRENK1988 (#19) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Körül néztem és a 600W-os verziót lehet kapni 19-24k között, de sajnos a kisebbeket még nem. :(

D.Orion: nekem most egy Mode Com Feel II 500W-os van ami elég gagyinak számít de már több éve használom gond nélkül(kopp, kopp :D ), ez csak jobb lehet ráadásul még tetszetős is. Idén már biztosan nem veszek januárra meg csak olcsóbbak lesznek. :U

(#21) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

12V terhelhetoseget is neztetek?

500W-osnak osszesen 30A :(

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#22) Joshi válasza nyunyu (#21) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Akkor milyen táp van ami moduláris halk ~500W és 16k körül van? :U

[ Szerkesztve ]

(#23) FRENK1988 válasza Joshi (#22) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan nincs :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#24) Joshi válasza FRENK1988 (#23) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Egyszer volt egy FSP 500W-os moduláris táp 15k-ért leárazva valamelyik webáruházba én hülye meg nem vettem meg. :W
Januárig még meglátom, de én nem vagyok olyan szkeptikus ezekkel a tápokkal szemben. :D

(#25) FRENK1988 válasza Joshi (#24) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig az ilyenekre le kell csapni.
Volt itt aprón egy WD Black Kaviar és mire irtam volna hogy hogy smint addigra meg is állapodott az eladó :D

(#26) Joshi válasza FRENK1988 (#25) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

És ez az FSP Everest 500W modu. jobb mint a Sharkoon Rush Power 500W? :U Már 15k-ért is vesztegetik az FSP-ét, vagy ez egy régebbi modell?

(#27) FRENK1988 válasza Joshi (#26) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát szerény véleményem szerint mindegy mikor FSP mert az minőségi és olcsó. Megér annyit. De ha biztosra akarsz menni akkor érdeklődj itt.

(#28) nyunyu válasza Joshi (#22) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Akkor milyen táp van ami moduláris halk ~500W és 16k körül van? :U

HX450: modularis, 34A@12V, 80Plus Bronze.

(#29) mmdms válasza nyunyu (#28) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

És ugyanezekkel a feltételekkel, csak 8k körül? Na jó lehet 400w-os is. :)

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#30) 7Heads Drago válasza FRENK1988 (#19) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Amit itt a Ph-n kiraknak árat attól nem nagyon szokott drágább lenni.
Sőt nem ritka hogy az Árgép olcsóbbat hozz fel.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#31) 7Heads Drago válasza nyunyu (#28) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

HX450: modularis, 34A@12V, 80Plus Bronze.
Ez így nem igaz. A Corsairnak egy 12V ága van, ennek kettő. Ilyen alapon akkor ez a táp is gagyi.
A két ág összes terhelhetősége több lesz, mint 30A. Csak egy példa: a fent említett Enermaxnak a három ágon leadott 25A-ja maximálisan 50A lehet.
Sajnos nem vagyok még elektromérnök.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#32) Joshi válasza 7Heads Drago (#31) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Hát igen, a mostani "gagyi" tápommal is beleszaladtam ebbe a hibába ugyanis az egyik ágat túlterheltem és a vízpumpám néha nem indult el. A megoldás: elosztottam a fogyasztókat az ágak között és láss csodát azóta minden happy. :D

(#33) Dyno válasza 14adam (#10) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Az, akkor másik topikba semmis amit írtam, ezekszerint ők is szakítottak az fsp-vel.

(#34) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

moduláris, kis teljesítményű, 80+, olcsó --> tetszik

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#35) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

fura. sharkoon táp, mondom jee vmi ami ó is olcsó is meg dizájnja is jó.

erre semmi extra, egy fekete tégla, ennyi. többet vártam volna

(#36) orbano válasza D.Orion (#11) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hol írták, hogy bronze? csak annyit láttam a cikkben, hogy van amikor eléri a 85öt a hatásfoka...

A vér nem válik VAZZE!™

яépás.láич™
(újonc)

Sziasztok!

Kérlek segitsetek.. tegnapi napon tenném be az mp3-t az USB-be és egy kicsi kék szikrára lettem figyelmes ez leálította a gépemet mintha áramszünet lett volna.. majd megint hozzá érintettem az mp3-t az USB-hez és vissza kapcsolt mintha gyujtást kapott volna :) nem tudom mennyire veszélyes.. ezáltal segitségeteket kérem.. (nem az mp3 a hibás mert a pendrive is ezt csinálja) ja és ha még nincs bekapcsolva a gép és berakom az mp3-t és utána kapcsolom be akkor nincs baj:) a válaszotokat várom köszi elöre is :))

Mert én vagyok a яépás.láич™

(#38) orbano válasza яépás.láич™ (#37) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem érdemesebb, ha megkeresed valamelyik témához kapcsolódó "azonnali ... kérdések órája" topikot.

A vér nem válik VAZZE!™

(#39) nyunyu válasza 14adam (#10) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Enhance bélnek tűnik,de nem biztos

Az lesz az.
Enhance belu CM Silent Pro M500:

Ez meg az eredeti, nem modularis Enhance 500W

Erdekes, hogy CM nem bontotta ketfele a 12V-t, hanem egy agon 34A-t ir, mig az Enhance meg Sharkoon is 360W maximumot ir 12V-n (ami csak 30A)

[ Szerkesztve ]

(#40) D.Orion válasza orbano (#36) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Keresd ki az eddig leírt hsz-ek közül azt amelyikben van egy link. Itt megtalálhatod az adatait a tápnak és a grafikonokat is. :U

(#41) Quan-Chi válasza nyunyu (#39) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

azt nemtudod véletlenül hogy az Asus A45-GA táp milyen belsővel készül/készült ? és hogy az mennyire megbízható / időtálló ? :U

(#42) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Oooo... nem ebbe a topikba.

[ Szerkesztve ]

(#43) nyunyu válasza Quan-Chi (#41) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

azt nemtudod véletlenül hogy az Asus A45-GA táp milyen belsővel készül/készült ?

Delta GPS450.

Eleg regi konstrukcio, megbizhatonak ugyan megbizhato, VISZONT a szunetmentesek nagyon nem komaljak, raadasul a Chieftecnek matricazott tesojat nagyon tularaztak.
Gyenge hatasfok miatt nagyon melegszik -> hangos.

FSP400PNF szintu cucc, sokkal dragabban :(

Szoval nem szoktuk ajanlani.

(#44) Quan-Chi válasza nyunyu (#43) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

na mert nekem ilyen tápom van ... elég drága volt az tény, de mondom az ára és agyártó arra mert következtetni hogy nem lehet rossz ! nincs is vele gond , de kicsit tényleg hangos, pedig elvileg "ultrahalk" folyadék csapágyas Sunon ventivel szerelt példány :B

(#45) Endreas válasza Quan-Chi (#44) üzenetére

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

Korrekt minőségűnek látszik!
Nos bele a kutyámnak van.. (azért emelem őt ki mert ez a "beceneve" is)
a PC-s tápoknak belsejük van! :C

(#46) exx

exx
(kvázi-tag)

Jó kis tápnak tűnik. :C

(#47) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Most vettem egyet.Nincs hangja,viszi a konfigom(adatlapomon olvass utána).Aki nem egy húdenagygémergyerek,de szüksége van a minőségre,kevés kábelre,annak megéri(megjegyzem,hogy 6 db sata kábel van egy moduláris csatlakozón,ami kicsit sok...)
de ezen kívül semmi hibája nincs.
Pozitívum,hogy 20 pines alaplapi csatija van,így régebbi rendzserekben is teljesíthet.
Minőségi cucc!

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.