A régi jó "moduláris" Asrock lapok jutottak róla eszembe 
Fura, hogy az "emeletre" kerültek a vga csatik is
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
A régi jó "moduláris" Asrock lapok jutottak róla eszembe 
Fura, hogy az "emeletre" kerültek a vga csatik is
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
nem az emeleten vannak, nézd meg jobban 
jó dolog ez a moduláris izé, de én biztos nem használnám.
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

"Fura, hogy az "emeletre" kerültek a vga csatik is"
nem
(#4) macilaci78

Hűtésben mit ad ez elő, milyen közel van egymáshoz a két nyák?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Miért is jó ez? 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Szerintem egy nyákon nem fértek volna el,és inkább így csinálták meg
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Hát mit szólnál ahhoz ha csak úgy vehetnél alaplapot, hogy pl bele van integrálva egy nem cserélhető GTX260?
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Hát most perpill örülnék neki, mert a saját karimhoz képest jobban járnék
Na viccet félretéve, ugy érteném a dolgot, ha a felső részből legyártanának 30 félét, és lehetne cserélgetni, de nemhiszem, hogy fognak. A másik meg, hogy szerintem aki olyat vesz, hogy minden rá van integrálva, neki valószínű arra van szüksége, aki nem, meg ugysem olyat fog..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Csak én nem átok ebben nagyon nagy lehetőséget? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Az a Sempron igen gyenge, hiába a 780G mellé. persze embedded rendszerekbe jó lehet. Fura egy kiépítés, de hasznos lehet a kis méret miatt.
PH semleges
Nem vagy egyedül. Ez a moduláris látásmód nekem sem megy...
Mondjuk egy moduláris házba biztos nagy ötlet... 

Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de én a címet olvasva egy picit nagyobb durranásra vártam...

Már csak azt hittem, hogy én nem látok benne fantáziát!
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Moduláris táppal?
Régi jó cég ez. Most meg hosszas eltünés után (legalábbis számomra) itt egy asrock-t, trust-t meg szégyenitő okosság.
Amúgy meg inkább a cserélhető chipes alaplapot találták volna ki.
Esetleg a pcie, pci, pci 1x, pci 4x-s slotokat én cserélgethetném (pakolászhatnám). 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Ez azonak jó, akik egyedi HTPC-t építenek egyedi házba. Egyébként kisebb, de nincs nagy jelentősége, mert nem alkalmas filmnézésen, zenehallgatáson kívül sok mindenre.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Elsőre nem vettem észre, hogy hogyan is van ez két nyákon.
Másodikra igen, de akkor meg nem jöttem rá, hogy ennek mi az értelme. A chipset egész erős, amit elszúrtak egy fixre berakott htpc-hez gyenge procival. Ha meg a beágyazott rendszerekhez használatos prociját nézem, akkor a többi körítés nem megfelelő.. Mindegy, csak tudja a gyártó, hogy mire is szánta... 
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
De mire jó, hogy fel és le lehet venni a PCI-E slotot? 
Nem egyszerűbb direkt olyan lapot venni ami a megfelelő méretű?

Érdekes ötlet, de sajnos nem lett sokkal kompaktabb. Már eddig is voltak olyan alaplapok (főleg ipari pc vonalon), amik ekkora helyre ennyit vagy még többet összesűrítettek kétemeletes nyák nélkül. A moduláris egyébként nem rossz ötlet, csak én emeletes helyett merőlegesen csinálnám.