Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) szp1

szp1
(őstag)

A videó alapján teljesen nyilvánvaló, hogy a szabad tűzön sütő-főző népesség túlnyomó része iPhone-t használ szerte e világon.

Ettől függetlenül ügyes cucc, bár ebben a formájában elég geekbizsu-nak tűnik.

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#2) clippy

clippy
(kvázi-tag)

Nagyon szép és jó de valahogy nehezen tudnám elképzelni a bográcsot eme kis tüzecske fölött 4-5 órán keresztül amíg fő a birkapöri .. :W :O

(#3) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

ez tényleg jó kis cucc.. :)

clippy:van belőle nagyobb verzió is..a weboldalukon

[ Szerkesztve ]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#4) Mittu88

Mittu88
(senior tag)

szerintem szuper kis cucc, ha kapható lesz 10000HUF környékén, tuti elterjed. Kempingezéshez nagyon hasznos stuff :)

(#5) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ez nagyon jónak ígérkezik.
Nomádok, több napos, hetes túrázók számára nagyon haasznos lehet, különösen rossz időjárási körülmények között.
Tetszik na...

(#6) krystman

krystman
(őstag)

Főleg ahol annyira távol van az ember, hogy térerő sincs.

(#7) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez bizony nem szokványos, de nagyon ötletes. :)

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#8) clippy válasza gtasystem (#3) üzenetére

clippy
(kvázi-tag)

Netán kazán méretű is akad? mert ha jól láttam a nagyobbikon villásdugó is van.. ha begyújtunk a kazánba a ház elektromossága is meg van oldva? max csak nyáron kell az elműtől áram? :Y :Y

(#9) gtasystem válasza clippy (#8) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

én is egyből ezen kezdtem törni a fejem.. :)
de a kempingezőknek tényleg jó a kicsi is..gps-hez telefonhoz teljesen jó és elfér a tatyóban..
de igazán csinálhatnának egy cserépkályha editiont is.. :D

[ Szerkesztve ]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#10) kovy79 válasza krystman (#6) üzenetére

kovy79
(őstag)

Navi, akkus lámpa esetleg? :U

Egyébként jó kis kütyü. Egy pl 3000mAh-s napelemes töltővel tuti felszerelés túrázáshoz.

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#11) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Must-have túlélőkészlet a világvégére... :)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#12) Dani_kp válasza Mittu88 (#4) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

Ezt a 10k. környéké hol láttad? :D

A CampStove vételára 129 dollár...

Ami jelenlegi árfolyamon számolva is ~29k. :U

Amúgy nekem nagyon tetszik, de tuti nem sütnék szalonnát felette, mert a végén összecsepegtetném a telefonomat zsírral :D:D .

szerk.: Ez jobban bejön :))

[ Szerkesztve ]

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#13) Mittu88 válasza Dani_kp (#12) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

nem láttam sehol, azt írtam, ha annyi lesz. gondolom kell hozzá 1-2 év.

szerk.:
felhős időben a napelemes cucc használhatatlan, de akkora napelemekkel amúgy se ér sokat. 1000mAh meg egy mobilhoz is kevés, hátha még mást is akar tölteni a célszemély.

[ Szerkesztve ]

(#14) powergoku

powergoku
(kvázi-tag)

A gyártó szerint 3miliárd embert érint a dolog,de a videót nézve ezeknek az embereknek szüksége és pénze nincs ilyen dolgokra. :F Ebből profitálni ezeken az embereken nem fognak az biztos. :N

(#15) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó ötlet és megvalósítás.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#16) FlekkeN

FlekkeN
(kvázi-tag)

Szerintem nem teljesen hasznos. Ha megnézitek a videót látjátok, hogy ott ügyetlenkednek efölött a kis izé fölött ketten-hárman azzal a pillecukorral. Én és a családom bográcsban szoktunk főzni és szalonnát sütni, 5-6 fő. A bogrács nem fér el a nagyobbikon és körbe se lehet ülni. A kicsit körbe lehet de csak hülyéskedni, vagy 1, max 2 ember csinálhat felette valami értelmeset.

Viszont, mint elképzelés figyelemre méltó és kiváló. Kicsit többfajta megvalósítás lenne, akkor biztos használhatná az a 3 millió ember és nem csak annak a nagyon kicsi töredéke.

A fakazánomhoz vagy a gázkazánomhoz miért nincs ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#17) blackrulz válasza FlekkeN (#16) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

kazánokhoz én is simán el tudnám képzelni, a gond csak az lehet hogy nagyon megdobja a végösszeget, mert ha már kazán akkor lehessen akkuban is tárolni esetleg az áramot, az meg nem olcsó, kis helyigényű, stb. persze ha az ember rá van kényszerítve simán megteszi (én még emlékszek gyerekként apa játszotta, romániában ugye el-elvették az áramot, nappal töltött akkut, este arról ment a neon a házban. amikor elvették az áramot behúzott a relé aztán csók. egy darabig elszüttyögött.)
a kezdeményezés tetszik, gyorsforralónak megteszi ha nem 10 emberre kell főzni. a "modern" világban annyira nem hiányzik még, de máshol igencsak híjján vannak az áramnak (is). más kérdés hogy ott tényleg ez az elsődleges fontosságú e.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#18) pcsullog válasza Mittu88 (#13) üzenetére

pcsullog
(kvázi-tag)

1000mAh miért lenne kevés egy mobilhoz?

A micro usb töltőm ugyanennyit tud.
A másik csak 800-at.

(#19) blackrulz válasza pcsullog (#18) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

akkora napelemekkel valószínűleg akkor éri el ha elég közel sétálsz a naphoz... felhőtlen idő júlisuban a sivatagban. minden más esetben drasztikusan alacsonyabb. tölteni tölt, kérdés mennyi idő alatt fogja telenyomni...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#20) kariad

kariad
(senior tag)

Bear Grylls külön kérésére csinálták... :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#21) apatyas

apatyas
(kvázi-tag)

Azon gondolkodám, mitől füstmentes és jobb égésű ez a ketyere. A mobil lezsírozását már írták előttem. A termoelemnek a hatékony működéshez meg nem árt egy jól terhelhető hidegoldal sem. Folyóvízbe merülő hűtő pl.

(#22) Ł-IceRocK-Ł válasza kariad (#20) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neki nem kell mobil, így töltő sem, de ha kellene bármikor összerak egy ilyet az erdőbe. :DDD

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#23) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jézusom! :U "gyártó állítása szerint közel 3 milliárd embert érint a dolog" Ezt az álszent marketing dumát...

Az OLPC-ből sem lett semmi. Illetve a sokat fejlődött a szexkultúrájuk a bantu törzsek ifjainak :D

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#24) Ł-IceRocK-Ł válasza KillHates (#23) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgyfogalmaztam volna hogy "... érintené..." így azért kicsit elfogadhatóbb szaga van.

(#25) Reggie0

Reggie0
(tag)

Nem egy nagy ujdonsag. Nekik peldaul gyertyaval mukodo LED-es lampa is eszukbe jutott. Es nem ma...

(#26) Apika

Apika
(PH! addikt)

Hasznos találmány. Kempingezéshez ideális megoldás... :K
Sokszor láttunk már filmben olyat, hogy elhagyatott helyeken próbálnak telefonálni, de az akku sajnos lemerült. Ilyenkor elő a kályhával, tölthetjük az akkut, és közben a vacsi is elkészül...

[ Szerkesztve ]

(#27) raper

raper
(fanatikus tag)

A kinai ketyerék - már ha egyáltalán az :) - a realitások talaján állnak.

Az amerikai meg: az iphone-nak bármit, bárhol.

(#28) rainmen

rainmen
(senior tag)

Maradok az 1500 Ft körüli kézzel tekerős mobilltöltőnél. :DD

(#29) -=MrLF=- válasza blackrulz (#17) üzenetére

-=MrLF=-
(újonc)

Léteznek ilyen falikazánok: Google => microCHP
pl. Remeha [link]
Vaillant [link]
stb. [link] [link]

(#30) Tombi válasza szp1 (#1) üzenetére

Tombi
(senior tag)

"A videó alapján teljesen nyilvánvaló, hogy a szabad tűzön sütő-főző népesség túlnyomó része iPhone-t használ szerte e világon."

:))

(#31) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mik vannak ... :Y

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#32) gtasystem válasza -=MrLF=- (#29) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

na igen de azokkal a kazánokkal általában az a baj hogy olyan drágák hogy nem éri meg megvenni..
mondjuk ez erre a kütyüre is igaz.. :U
de ha kenyai bozótharcos lennék tuti hogy inkább erre gyűjtenék nem fodrászra.. :D

[ Szerkesztve ]

(#33) Dany007 válasza Tombi (#30) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem teljesen értem. Sima USB csati van rajta.
Még az én ezeréves alsókategóriás LG telefonom is tölthető USB-ről. A videóba meg azért kell iPhone, mert az a "menő" :D

(#34) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik ez a szerkezet, noha maga a technikai megvalósítás semmi újdonságot nem vonultat fel, de a kombináció ígéretes.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#35) tarczali

tarczali
(kvázi-tag)

Jó kis kütyü! :C

" Maybe it's the thug in me "

(#36) Analyzer

Analyzer
(újonc)

ez egy nagy baromsag! ha gyalog turazol, az eletben nem fogod cipelni, inkabb viszel egy cigisdoboznyi tekeros-toltot. ha meg kocsival kempingezel, toltod a kutyuidet a szivargyujtorol. ezen kajat csinalni? minek? ha turazol, ekkora tuzecsket barhol csinalhatsz, ehhez nem kell cigolnod egy kalyhat magaddal. nevetseges. aki erre azt irja, hogy huuu, de praktikus, az maximum a varosligetig jutott, "turazasai" soran.

(#37) Mittu88 válasza Analyzer (#36) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

hát azért én akkuról max járó motor közben töltenék akármit is, nehogy lemerüljön. Az összes autóba alul méretezett akkut tesznek, ezért nem indítják az autót -10 fokban.
Főleg ha az egész család kempingezik és mindenki tölteni akarja a mobilját/lámpáját/GPS-t meg kitudja még mit.

(#38) Analyzer válasza Mittu88 (#37) üzenetére

Analyzer
(újonc)

ne gondold! nekem egy 150w-os inverterem van a transitomban, allo motornal hasznalom vele a notebookomat, kozben tolti a mobil-routert meg a telefonomat (egy szivargyujto-elosztos, USB foglalaton keresztul). orakig gond nelkul megy a dolog, es az akksim sem egy 150 amperoras darab, hanem csak 75. szoval egy telefon vagy gps toltese meg sem kottyan egy autoakksinak, meg egy ejszaka alatt sem szivjak le ezek a pici eszkozok.

[ Szerkesztve ]

(#39) Mittu88 válasza Analyzer (#38) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

ja, a suzukikba meg 44Ah-s akkuk vannak. Na mind1, ne menjünk bele, én hasznosnak találom :)

(#40) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Ez nagyon nagy! :C Ez kell nekem. Egy aksit még mrgérdemelt volna, de majd kiegészítem. Szuper! :R

(#41) Analyzer válasza Mittu88 (#39) üzenetére

Analyzer
(újonc)

valoban ne menjunk bele, villamosmernok vagyok. szived joga - mint barkinek - hasznosnak tartani, meg ha ez tenyekkel nem is alatamaszthato. (mellesleg az auto kesztyutartojaban elfer a tekeros tolto, ha valamiert az a hited, hogy egy akar egy 44Ah-s akksit lesziv egy telefon....) :) aldasbekesseg! :)

(#42) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mars papa mindenre tudja a választ.

1. általános véleményem: (10/2)

2. ide vonatkozó. (12/6)
-randy!!! ki kéne kapcsolni a kályhát, leég a hús!
-várj! kell még egy kis áram! még be kell fejeznem a böngészést... (japán ***, egy kis brazil ***). na jó... most már lekapcsolhatod...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#43) Reggie0 válasza Mittu88 (#39) üzenetére

Reggie0
(tag)

Jaja, ovatosnak kell lenni, mert ha toltotok egyszerre 5 telefont, ami 1A-t vesz fel USB-n, akkor kemeny 3 amperrel terheli az akksit(70%-os DC/DC hatasfok mellett). Remelem allo autoban radiot sem hallgatsz, nehogy lemeruljon...

(#44) kovy79 válasza Analyzer (#41) üzenetére

kovy79
(őstag)

Neked nagyon bejön ez a tekerős töltő. Egy csontra merült telefon/navi kombót töltsél már fel vele úgy, hogy utána órákig működjenek! Szerintem nem túl kényelmes. :)
Mindezek mellet én is hasznosnak tartom.

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#45) ArchElf

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mekkora lehet a csatlakozó hőmérséklete, hogy tőle 5-10 cm-re lobog egy kis tábortűz?

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#46) MZperX75 válasza szab.tam (#42) üzenetére

MZperX75
(őstag)

:)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#47) _Oscar

_Oscar
(tag)

Vicces lesz részegen beleejteni a telefon a tűzbe...

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#48) szab.tam válasza _Oscar (#47) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

viccesebb részegen vodkával belocsolni a kályhába, mert vizes a fa.... :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#49) _Oscar válasza szab.tam (#48) üzenetére

_Oscar
(tag)

Mikor hallod a macskátal azt, hogy WUFF?
Amikor leöntöd benzin és meggyújtod!

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#50) szab.tam válasza _Oscar (#49) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:K :))

na, mindjárt jönnek az állat- és környezetvédők.
halamzati: poénkodás a környezetvédelmen, állatkínzásra való felbujtás, és a benzin szó puszta említése.... :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.