a booktopon a gigabyte felirat photoshop, hogy ennyire nem középen van?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
BloodRay
(PH! addikt)
Nem lesznek túl olcsók. 
Az olcsóbbik 700$, az nálunk simán 150 fölött lesz. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
És ennyi pénzért kapsz egyetlen Atomot... 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
a perspektíva szerinted nem természetes jelen esetben?
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

eszgé100
(senior tag)
a win7 szartrnek nem kevés az 1gb ram??

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Nem a RAM legnagyobb baja.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Kissé elárazták őket...
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Úgy látszik a W7-et már nem lehet olyan extra olcson licenszelni ezekre a netbook gépekre mint az XP home-ot. Ez a gép kb. 110-120 ért lenne érdekes, ehhez hozzácsapták a W7 árát ami valahol 30 felett fog kezdődni és így jön ki a 150 körüli végár.
A 1GB RAM meg elég lesz a starter editon korlátjai miatt.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)
A gigagyte inkább úgy ünnepelje a win 7 kezdetét, hogy csinál egy normális drivert a csipkészletereire...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
A chipsetekhez a chipset gyártója írja a drivert, nem a GigaByte. 

eszgé100
(senior tag)
nem emiatt, hanem van itthon egy Acer Aspire One, abban is csak 1GB ram van és érdekel, hogy arra érdemes-e feltenni a win7 valamelyik verzióját?

Duree
(PH! addikt)
A tablet az jól néz ki,talán egy picit magas az ára

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)
holnap, azaz akkor ma van a start?
Kúúl.. véééééégre

.mf
(PH! addikt)
A tablet specifikációiban egész jó (végre GN40 a 945GSE helyett, 1366*768 felbontású képernyő, hatcellás akku -- csak a touchpadért kár), ilyennek kellett volna kezdetektől lennie -- csak az ára az, ami nem tetszik.
A tablet nekem is szimpatikus, de szerintem az árral is ünnepelnek...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Az 1GB RAM úgy-ahogy elég, az RC-t én is ennyi RAM-mal használom, de Atomra meg GMA950-re nem erőltetnék Se7ent.

Geönczy
(fanatikus tag)
Szerintem a proci még gyengébb a GMA4500-nál is.
Win XP-t elvinnék normálisan.
CSS (Hun)Bloodkiller

eszgé100
(senior tag)
most az van rajta, de valószínű majd kell neki egy újratelepítés, ezért gondoltam a 7starterre.

ssamf
(kvázi-tag)
Nemtom.. Sztem meg olyan uj ez a technologia hogy varni kell amig kiforja magat. Vagy nem? 

korcsillio
(kvázi-tag)
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e,de honnan tudom hogy milyen oprendszert rakhatok a gépemre,32 vagy 64bit? 
Az enyémre mehet a 64bit-es?
ZTE Skate-IA III