Az élő videós közvetítés is a sávszél kérdése.
Ha nem lesz elég nagy, akkor ugye élő adás sem lesz, hiszen élvezhetetlen lesz.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Az élő videós közvetítés is a sávszél kérdése.
Ha nem lesz elég nagy, akkor ugye élő adás sem lesz, hiszen élvezhetetlen lesz.
az oke, de mig mi 3G-n probalnank, vagy esetleg nyitott wifin streamelni, ugy aztgondoltam h a stabnak lesz vmi sajat wifije, vagy egy lan-t lehuznak az emeletrol a tulajtol/vkitol a hazbol.
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
Már 275 a limit 
Kibéreltünk még két termet, nehogy valaki lemaradjon. Regisztráljatok bátran! 
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
A borkóstoló úgy néz ki, hogy elmarad, nem találtunk egy céget sem, aki ilyen rövid időn belül jönne. Nagyon sajnáljuk, az ingyen pogi és az ásványvíz viszont továbbra is él, plusz lesz bárpult.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
A ruhatárral kapcsolatban: sajnos úgy néz ki, hogy korlátozottak lesznek a férőhelyek, nyári kabátokból/pulcsiból nagyjából 200 darab fér el (feltéve, hogy mindegyik külön vállfán van), ezért aki megteheti, ne a bundakabátjában jöjjön.
Fontos továbbá, hogy a táskák tárolására nem lesz lehetőség.
Van térerő, de 1 megabites feltöltés nem biztos, hogy lesz. Nyilván nem te egyedül fogod használni a mobilnetet, ez leterheli a cellát. 
Remélem azért a bár repertoárjában lesz valami néhány normális bor.
És nem a 4-500 Ft/palack kategóriára gondolnék.

Az oké, hogy táskát nem lehet leadni, de bevinni belehet? Mármint a nyakamba kötve 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Ofkorsz, de nyilván nem tudunk felelősséget vállalni pénztárcákért/notebookoért a táskájukban/stb. Ezért sem lehet leadni.

Rendben, csak mert sok helyre bevinni sem lehet
Akkor marad a nyakamba a fotós és gépes táska ![;]](/dl/s/v1.gif)
persze, ez benne van. na majd meglatjuk

Meddig lehet leiratkozni? Lehet csak az utolsó pillanatban tudom meg, hogy tudok-e menni, vagy sem.
Mekkora sorra lehet számítani a HTC standnál telefon tapizásra? 
Vásárlásra esetleg lesz mód? Egy akciós HTC Legend jól jönne 
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''
Ha fél órával a kezdés előtt iratkozol le, és pont egy olyan ember kerül a helyedre, aki az ország túlsó sarkán él, akkor az olyan, mintha kidobnánk egy helyet.
Nem sok értelme van.
Szerintem legkésőbb MA el kell döntenie mindenkinek, hogy tud-e, akar-e jönni.
Bár már ez is valamilyen szinten késői időpont.
Amíg nincs tele a lista, akkor iratkozol le, amikor akarsz, nem számít. Most még van ~40 hely, tehát ne aggódj. Ha reggelre betelik, akkor viszont légyszíves és dél körül iratkozz le. Ha mégis tudsz jönni, keress engem, beengedlek külön! 
Ez biztos eggyel felettem lévőnek válasz
Amúgy én is utólag jöttem rá, hogy hülyeséget írok, mert ki lett bővítve a lista, Még 225-ben gondolkoztam.
Viszem a párom is, ha nem gond. Megkérném az illetékeseket, hogy az IP egyezés miatt lehetőleg ne bannoljanak... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Oké, értettem köszi! 
Tényleg, azt hiszem az Aréna-Blog-ban volt, hogy karszalaggal lehet majd a rendezvényen tartózkodni.
Ez ilyen nyári fesztivál feeling-ű dolog lesz, amit a következőig hordhatunk?
Nem, sima papírkarszalag, inkább csak a feeling kedvéért. 

a hardcore fesztiválozókon az is megmaradt 4-5 hónapig ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az ilyen műanyagos papír volt, ez SIMA papír.
Jelentős különbség, hidd el. Plusz tűzőgéppel fogjuk felrakni, mert ilyen műanyag patentost nem tudtunk csináltatni időre, mert az egész karszalagos ötlet pár napja jutott eszünkbe. Van még mit fejlődnünk, na. 
Ha kellően nagy a tűzőkapocs, akkor a csukóhoz rögzítve biztosítva is lesz, hogy ne hagyja el senki a szalagját 

Karszalagok:
[Supertek Karszalag]

Nem kell műanyag patentos, bőven elég ilyen matricás, még mobilarena színűt is találni:
Sok bulin is ilyet adnak belépő után.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok,
sajnos a holnapin nem tudok részt venni, de a Motorolától esetleg megkérdezhetné majd valaki, hogy van-e rá esély, hogy a közeljövőben áthozzák esetleg Európába is az okosabb strapatelefonjaikat? (nem az új Androidost, mert az csak "szalonstrapa" hanem pl. a Tundrát és hasonlóakat).
Köszönöm előre is!
KB
Köszi, de már megoldottuk. Kicsit előbb kellett volna gondolni erre, sebaj, jövőre jobbak leszünk. 
Bocha álmatlanságban szenved,Mobile Meeting,Bolondok napja,ma sem fogunk unatkozni 
Egészen mostanáig úgy volt hogy megyek, de más teendőim miatt le kellett mondanom a dolgot. Érezzétek jól magatokat helyettem is.
"Én már írom a meetinges bejegyzésem, tessék majd figyelemmel követni.
Lesz nálam egy Telecom. Az újságot csak visszamenőleg lehet kapni, speciel én múlthéten hétfőn a 2009-12/2010-01-eset tudtam megvenni. De akit érdekel keressen mert nálam lesz
"
elkeszult az ustream channel a video streamnek. ha minden jolmegy, itt lesz adas

A meetingről készült videokat/fotókat majd megtekinthetjük valahol utólag? 
[ Szerkesztve ]
NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditanszervezet tagjai lapulnak
Ahogy bővül a keret, úgy lesznek egyre kevesebben...kis túlzással 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Nem gond az, lényegében beáll az eredetire tervezett létszámra a dolog.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Persze... Meg nem kell annyit várni majd telefon tapizásnál

szerk.: Amúgy miként lesz megoldva ez a tapizás?! Tudom, a gyártó asztalánál kell helyet foglalni... De ha pl lesz 1db Milestone, és csak 100 ember akarja megnézni. Akkor az utolsó ember holnap este kerül sorra 
Erről esetleg van vmi infó?
[ Szerkesztve ]
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Persze, csak figyeld a blogom 
Ez szuper! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

Heló!
Bocs, hogy az utolsó pillanatban szólok, de sajnos nem tudok menni a meetingre. A regisztrációmat már töröltem, remélem sikerül még a várólistások közül értesíteni valakit, hogy beugorjon a helyemre.
Akik mennek, azoknak jó szórakozást és várom a logoutos élménybeszámolókat
Üdv.:pekfiu
szerintem

Ahogy nézem épp nincs várólista, sőt van még hely bőven.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Szerintem ez könnyen megy majd: "225/275, várólista: 0" 
Break Driven Development
igen, elvileg az ustreamon is: arvhivalva lesz, de biztonsag kedveert bekotottem a youtube-ot is, azon is kintlesznek 
Ezt már Zümmön is írtam, de szerintem nagy kár hogy a Mobilaréna nem csinál hivatalos stream-et mint ahogyan az ITcafé-n szokott lenni a szakmai rendezvényekről.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

jólvanna, csak bunkóságnak éreztem, hogy kezdés előtt pár órával mondom le 
szerintem
Bocha aztirta lesznek operatorok, de a kerdes az, h lesz-e eleg sav:/
Mi már itt vagyunk, tessék bőszen kattintani a blogomra.
Igen igen, nyomjuk csak majd

Nincs live? 
Igaz én ott voltam fél 8-ig, az elég live volt
Sikerült a HTC Legend-et megtapizni 2x is, korrekt minőség! 
Köszönöm a lehetőséget, jó ötlet volt!
nincs
wifi, 3g sincs
Jó volt, sajnálhatja aki nem jott