az minden ilyesmin van
háááá már alig várom
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
az minden ilyesmin van
háááá már alig várom
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
A hostessek kb. úgy fognak kinézni, hogy Bog barátnője, az én barátnőm és az én nővérem, szóval a látogatók közül válogass.
Eddig én kb. 5 regisztrált lányt láttam.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

Az LG és a Samsung nem hoz csini koreai iskolásruha-jelmezes hoszteszeket? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vagy az csak a hivatalos termékfotókra jut? 
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Úgy láccik ha csajozni akarunk el kell nézni egy hivatalos Samsung konferenciára 
[ Szerkesztve ]
Nem hagyjuk, hogy hozzanak, az ajándék pendrive/póló/esernyő/kutyafüle dolgokat is megmondtuk, hogy hagyják otthon. Itt a termékekről szólnak a dolgok, nem a körítésről, azt ugyanis mi biztosítjuk az igényes hely és a jó programok, valamint a jó társaság személyében. 
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

Megleszünk nélkülük
Csak végre lennénk már ott 
Azt a részt én se csipázom, amikor 2 konténernyi szemetet kell kidobálni, mert mindent tömnek bele az ember zsebébe, ha kell, ha nem... 
[ Szerkesztve ]
8lány? több mint 230 férfiúra? 
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
az már nagyon csúnya dolog 

A 8 lány biztos nem pasizni jön, jobb esetben a 230 pasi sem csajozni 
Van barátnőm, de akkor is. Miért nem??? 
Hol az egészséges 3:1-hez nő-férfi arány? 
[ Szerkesztve ]
mert vettetek ki a teljes reg lista lathatosagat? (ha a reg linkre kattintok, csak a sajat nevem, es a reg datumot latom, masokat nem).
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
Azért, hogy védjük azokat a látogatókat, akik csak emiatt regisztráltak a Mobilarénára. Mivel eddig mindenki láthatta a listát, előfordulhattak volna visszaélések: X.Y. beregisztrált időben, Y.Z. viszont lecsúszott, ezért Y.Z. kikereste X.Y. nickjét a listáról és azzal bejöhetett volna (ha előbb odaér, mint X.Y.), mi nyilván nem tudjuk ellenőrözni, hogy az adott nick kihez tartozik. Így ez nem fordulhat elő.
[ Szerkesztve ]
Letesztek belépéskor egy laptopot az asztalra, és megkéritek, hogy lépjen be a Ph!-ra.
Hamar kiderül, ha nem ő az.
Jó-jó, 200+ ember esetében nem túl kézenfekvő, hiszen lassú.
Az emlékeztető priviben mindenki kaphatna egy 4 jegyű visszaigazoló kódot...
Ez gyakori "azonosító" jel az ilyen eseményeken.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Az sem volna rossz ötlet, csak meg kell csinálni
Nekem tetszik.
Én pedig csak azokért mentem volna
Kulcstartót azért hoztok, hogy elnyerhessem csocsóban? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha én lennék a rendezvény szervező, valószínűleg mindenkinek kiküldenék egy kódot. Helyszínen meg a nick és az említett kód alapján történne a regisztráció. Ez a leglogikusabb.
Támogatom, jobb ötlet szerintem mint a saját nickes kitűző.
Ja aham. vegulis elofordulhat, ez igaz:/
a fent emlitett visszaigazolo kod is jootlet, vagy az oldalra beleptetes belepeskor. (bar az utobbi kicsit maceras lenne: idoigenyes, es ott egy sor mogotted te meg irod be a jelszavad.. erdekes lenne.) de a visszaigazolo kod sztem jootlet. gyors, es azonosit.
viszont amig lattad a listat, legalabb tudtad ki jon, kit ismerhetsz. 
mi mar nyertunk kulcstartot
btw ki vagytok hivva 
Engem egy részeg is elvert egyszer csocsóban 
szóval én csak freefrag lennék.
De azért lehet megyek majd, a többieken múlik.

Akkor lehetsz a csatárom
Lehetünk az álomcsapat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Erre nyilván van idő 250 embernél...
A visszaigazoló kód csak akkor ér valamit, ha egyedi: ha mindenkinek ugyanazt küldjük ki, akkor simán beállok a sorba, meghallgatom, hogy mit mond az előttem lévő és azt mondom én is.
Ha viszont egyedi, akkor csomó kérdés merül fel: mikor küldjük ki? Ha egy nappal a rendezvény előtt, akkor az esetlegesen újonnan regisztrálókkal/várólistáról felkerülőkkel mi lesz? Ha a rendezvény előtt egy órával, akkor nem valószínű, hogy mindenki meg tudja nézni a neten. Szóval köszi az ötleteket, de jó most a rendszer, mi is végiggondoltuk.
[ Szerkesztve ]
REndben... Akkor csak simán hiszünk nekik... Amúgy sem egy hazug banda ez! ![;]](/dl/s/v1.gif)
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Nah, betelt a 200 hely, ki mennyit ad az én 183. helyemért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Haha, csak vicceltem 
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''
érdemes figyelni a vaterát hátha egy frissreg felbukkan

És az én 87. helyemért?
...Én is csak vicceltem.
biztos írtál rá szkriptet v botot
Dehogy, itt fórumozott a fél banda amikor kezdődött a reg. Én is az elsők közt vagyok 
mi csak huszonvalahány
nekem még 185-ig megvan a felhasználók listája

basszus, akkor még nem vagyok otthon
pedig biztos jó lesz
remélem lesz még hasonló...
tényleg lesz még hasonló, vagy csak valamikor jövő ilyenkor...?
egyébként grat a helyválasztáshoz!
[ Szerkesztve ]

Mobile Meeting 2010
212/225
várólista: 0
?
(félreértés ne essék, nem sajnálom senkitől a lehetőséget, de úgy tűnik, felemelték a keretet!? 
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Megemeltük, nehogy kimaradjon az a pár ember. 250-ig még meg tudjuk toldani, ha ez is betelik.

köszönet érte a nevükben is. jönnek nektek egy sörrel 
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

Nagyon jó ötlet ez a találkozó. Nekem is illene elmennem úgy érzem! 
Nem Bocha? 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Régi motorosoknak alap. Regisztrálj, átraklak a törzsolvasói listára.

Bár nem mondom mostanság kicsit lazult a telefonos érdeklődésem... munkahelyi ártalom. De biztos jó buli lesz így el kéne mennem. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Átdobtalak az extra listára, várunk! 
Debrecenből lesz kocsi csütörtökön. Aki akar jönni, szóljon!
[ Szerkesztve ]
Pont most írtam róla egy kicsit én is 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Még annyi, hogy lesz-e a meeting után némi lazulás, csocsózás, kocsmázás.?
Mindjárt elugrok megvenni a mostani Telecomot, hátha valakit érdekelni fog.
[ Szerkesztve ]
Hű, de régen járt nálam olyan újság
De amúgy tök vicces, mert mindig 2 hónappal visszamenőleg lehet őket megvenni, ha nem több. Szóval amit most megveszek meg nálam lesz abbe még durván E72 teszt van. A honlapjukról már nem is beszélve: aktuális magazin: 2008-11. Ook 
[ Szerkesztve ]
Jahh..... már rég nem érdemes megvenni az újságot! 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
Sokak örömére illetve bánatára a találkozón Keldor Papával megjelenünk. 
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4