"polikarbonát helyett műanyagból"
Na jó, én meg a műsor megnézése helyett inkább mobilarena TV-zek majd. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
-Valinas-
(fanatikus tag)

kcsa
(senior tag)
Épp valami hasonlót készültem hozzászólni, viszont várom... Szerintem egész jópofa lett a kinézete (mondjuk előlapi gombok nem szépek, de ez még beleférne nálam...)
emberek... "fan" és nem "fun"...
Szerintem is, a keszulekenj az a legrondabb resz.
Amugy Omnia W mikor lessz?
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

maláj
(őstag)
18h-ra itt leszünk 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

solanthugor
(fanatikus tag)
Egy újabb teszt, ezt is megnézem! 
Az a gombsor valóban nem a legszebb..
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone
(#7) kiskaktusz
Várjuk! Bár lehet, hogy nem élőben nézem.
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

autox3c
(lelkes újonc)
Már régóta várok erre
Remélem lesz majd focus flash/omnia w is 
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló. /xbox live & wp7: autox3c/
Javítottam, sry 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Már vártam, remélem a feleségemnek is tetszeni fog!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
En ezidaig 2 adast neztem elobe, es azok kozul az egyik Bocha hires kiakadasa volt
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/
Az melyik adás volt? 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

MC Pite
(őstag)
Tökömbe, nem az számít hogy 8 helyett 5mpixel, hanem hogy AF-os maradt(?), leddel; nem EDOF! 
Nem ártana symbian^3 fronton sem a 7-es sorozatba egy ilyen... Nőmnek vennék ilyesmit, de EDOF kicsukja mindet
(jó, N8 kivételével, de az picit drága)
[ Szerkesztve ]
[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!
megnézzük..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

woland_y2k
(PH! nagyúr)
mar volt rola teszt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

szekra
(fanatikus tag)
Hehe, erre kíváncsi vagyok
XPERIA™ Arc S "Ami nem öl meg az erősebbé tesz."

engusz
(PH! nagyúr)
Jé, ehhez gyorsan hozzájutottatok. Várós az adás kezdete!

varga.balazs
(fanatikus tag)
erre én is kiváncsi vagyok, bár én mostmár egy jóidőre bespájzolom az omnia7est
gondolom ez az "olcsóbb" jelző nem lesz akkor sem olyan egetverően olcsó. meglátjuk, hogy mennyivel jobb/rosszabb az omniánál. kinézetre mondjuk nekem már egyből olyan szappan, de gondolom kevesebb az üzemideje is a tft kijelző, az 1,4es órajel és az 1300as akku miatt, de valóban jó ötleg, hogy a kamerát nem százalékolták le teljesen..
[ Szerkesztve ]
3650->W300i->D900i->N95->N78->5800->i900->5800->iPhone 3G->N97 32GB->Satio->Xperia X10i->Omnia 7->Xperia X10i->N8 16GB->Omnia 7-> iPhone 4 16GB

woland_y2k
(PH! nagyúr)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
(#22) varga.balazs válasza woland_y2k (#21) üzenetére

varga.balazs
(fanatikus tag)
az nem is drága, bár azért a dobozzal is spóroltak, nincs hozzá meg egy headset se(jó nem mintha nem lehetne megoldani)
3650->W300i->D900i->N95->N78->5800->i900->5800->iPhone 3G->N97 32GB->Satio->Xperia X10i->Omnia 7->Xperia X10i->N8 16GB->Omnia 7-> iPhone 4 16GB

engusz
(PH! nagyúr)
Nem rossz ár kezdésnek!

Gabor113
(tag)
ohh ilyen kezdőárral egészen vállalható. 
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7.

B1T3
(őstag)
Egész jónak tűnik, remélhetőleg ez is csak lentebb fog csúszni. 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Dr.Anonymus
(őstag)
na megjött amitől féltem...
[troll-on
]
a nokia teljesen elkurvásítja a letisztult és elegáns ( mondhatni réteg telefonra való) wp7-et.. 
ez a gagyi műanyag, tojás formájú, gyerekjáték külsejű izé egy bűncselekmény a szép szögletes wp7 ellen.. 
[troll-off
]
de őszintén, csak én gondolom így? 
[ Szerkesztve ]
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

domperke
(őstag)
Itt leszek...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Még annyi kiegészítés hozzá, hogy a Lumia 800 is megérkezett, árlistában még nem szerepel és egyelőre csak a webshopban érhető el.
[ Szerkesztve ]
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
(#29) varga.balazs válasza Dr.Anonymus (#26) üzenetére

varga.balazs
(fanatikus tag)
van benne valami
de hát vállalható áron legalább a wp7 is terjed, akár a női felhasználóknál is. legalábbis inkább nőies, vagy fiatalos
de a kettő elég szorosan kapcsolódik 
[ Szerkesztve ]

B1T3
(őstag)
Szerintem teljesen tűrhető a külseje, de ez nyilván szubjektív. Úgymond fiatalos, a nők kezében sem mutat furán (bár több másik sem, mert manapság elég sokan drága okostelefonnal szaladgálnak), kell ilyen is. Bizonyára Te nem fogsz ilyet vásárolni, de a viszonylag kedvező árának köszönhetően sokan mások igen.
Szerk.
(#29) varga.balazs
Majdnem teljesen egyre gondoltunk. 
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

engusz
(PH! nagyúr)
A későbbiekben tuti Apollo fog kerülni a hasonló árfekvésű és kinézetű készülékekre.
naja, a Nokia és az olcsó egy mondaton belül elég furcsán hat. de én már most tudom, hogy ez Nokia mércével lesz olcsó, vagyis mocskosul kurva drága. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

gerilee
(fanatikus tag)
Nahát-nahát. Kezdőárnak nem is rossz, ismerve a Nokia árazógépét.
Vagy végre elkezdték azt csinálni, amit megígértek az árképzés terén?
Egy hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő hülye, mert hülye...

varga.balazs
(fanatikus tag)
így van 
gerilee:hát hozzá kell venni, hogy alig adnak hozzá tartozékot
egy headset elfért volna még, ha tv kábel nem is.
egyébként wp7-es telók közül van, amelyiknek van tv out-ja?
[ Szerkesztve ]
Szerintem a Nokia Lumia 800 a legszebb telefon, amit ma kapni lehet. Ennyi erről! 
Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA
Nem is, mer' az az N9 
Pff...
Meego 
[ Szerkesztve ]
Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

Dr.Anonymus
(őstag)
ott be is fejezhették volna,.. 
ahogy mondani szokás a csúcson kell abbahagyni.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
ezek az alsó kategóriás cuccok megölik majd a wp7 imidzset 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

hallerlaller
(őstag)
Windows Phone Magno rendszer akadásmentes működését egy 1,4 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor biztosítja
akkor ez már nem csípi be a kazettát? 
G-Nex&Nexus S
(#40) kiskaktusz válasza Dr.Anonymus (#38) üzenetére
De a Microsoft beleegyezésével öli meg a nokia a WP7 imidzset 
(#41) Dr.Anonymus válasza kiskaktusz (#40) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)
sőt.. sajnos a legnagyobb támogatásával.. 
(#42) woland_y2k válasza varga.balazs (#34) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)
nincs.

gerilee
(fanatikus tag)
Látod ez engem egyáltalán nem zavar. Nem igazán tudok olyan középkategóriás telefont amihez normális fülest adnak. A legtöbb telefonhoz kapott fülesem eddig bontás után repült a sarokba...
Egy hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő hülye, mert hülye...
(#44) kiskaktusz válasza Dr.Anonymus (#41) üzenetére
Mivel nem igazán akar elindulni tényleges nagy tempóban a rendszer elterjedése, én is megléptem volna, hogy az olcsóbb kategóriában is indítok 1-1 telefont, s ha nem válik be az elképzelés, akkor meg 1 konkrét butított rendszer az olcsóbb kategóriának (ahogy wp7nél is lesz)..
Kénytelenek valami csinálni... Az androiddal és az iOSsel nem tudnak lépést tartani...
(#45) Dr.Anonymus válasza kiskaktusz (#44) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)
ez így van, bár én ennek legnagyobb okát, az elhibázott marketingben látom ( ebbe beleértve azt, hogy nem sikerült kiműteni az emberek agyából a régi windows mobile oprendszer emlékét, valamint az operátorokkal való gyenge együttműködést...)
no de nem off-kodok itt tovább.. 

kcsa
(senior tag)
Van arról infó hogy VÉLETLENÜL nem függetlenül lesz-e majd a 710-es a T-nél? ![;]](/dl/s/v1.gif)
emberek... "fan" és nem "fun"...
Az enyémen déligyümölcsös WP7 van, nem kazettás.. .
(Magno != Mango)
[ Szerkesztve ]
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

Crydan
(fanatikus tag)
Nem vagyok Nokia párti, de azért kíváncsi vagyok erre a mobilra 
Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

etsmark
(kvázi-tag)
Nekem bejönnek ezek a nokiák csak szerintem elég gáz húzás hogy kihaggyák belőlük a másodlagos kamerát, hogy majd a következő generációt azzal reklámozzák 

embe
(őstag)
Élőben milyen a készülékház minőségérzete? Mert nekem az "unott" polikarbonát ház (Lumia800, N9 ) nagyon bejön. Ez meg olyan "olcsó" műanyag hatást kelt.
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”