Nem vagyok BB-párti, de ez érdekel. Kíváncsi vagyok, mit tudnak a kanadaiak kihozni ebből az elgondolásból, és hogy mi lesz róla a véleményetek!
[ Szerkesztve ]

Nem vagyok BB-párti, de ez érdekel. Kíváncsi vagyok, mit tudnak a kanadaiak kihozni ebből az elgondolásból, és hogy mi lesz róla a véleményetek!
[ Szerkesztve ]

Na végre egy kis déli gyümi a hidegben
1. kérdés:A vodafone smart tab 10 mikor kerül ki?
Battlefield P4F 4ever

Ilyen drága? Lássuk, hogy mit tud ennyiért... 

bis-bes-sel lesz a teszt?
Aki fél az nem egész.

Miért meddig bírja egy töltéssel? Mostanság már semmit nem várok ezektől.
Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

Jól néz ki, bár az ára elég barátságtalan. De megy az majd lejjebb is. 
(#7) kiskaktusz
Az eddig bemutatott érintés vezérelt BB-k tetszettek, kíváncsi vagyok, hogy ez megváltoztatja-e a véleményem 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Hát nem tudom. Csodálkoznak a RIM-nél, hogy nem jól teljesítenek, de ilyen árazással, meg a cserébe nyújtott szolgáltatásokkal én nem lepődöm meg ezen. Ha meg rétegtelefonnak szánják, akkor meg ne csodálkozzanak a kis részesedésen.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Lett VOLNA, ha nem retardáltak lennének a szolgáltatónál és képesek lennének felrakni a kártyámra egy szolgáltatást.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

teljesen akafdásmentes
pici elírás 
de itt leszünk és megnézzük mit tud a technika 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Hali!
Egy kérés/kérdés: nem lehet valami más módszerrel sugározni pl flash? Mert a silverlightot nem nagyon szereti se a linux se az android. :S (és másom nincs :S) vagy esetleg egy vágott videót youtubra? régen volt csak mostanában nem látok
mert jó a műsor, és ez is ill. Zte Tanya is érdekele, meg hát minen *q*
Köszi és jók vagytok
ZTE Blade cm7, star fry, moldvan, ---> HTC Desire MIUI ext3 ---> LG Optimus 2X MIUI-->cm7

Én sem vagyok bb párti, ezért most erre kíváncsi vagyok. egyébként miért nem mentél ti is Bochával, és lett volna egy interaktív adás más helyszínen
Gondolom síelni van, biztos jó lett volna 
3650->W300i->D900i->N95->N78->5800->i900->5800->iPhone 3G->N97 32GB->Satio->Xperia X10i->Omnia 7->Xperia X10i->N8 16GB->Omnia 7-> iPhone 4 16GB
Biztos Bocha barátnője is örült volna... 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Hang, és Kép OK! 
Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

Üdv! Kép és hang: OK.
-iPhone 4- This is the life!

Sziasztok! Hang kép ok.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
Nem baj ha nincs készülék a beszélgetős adás is tetszett.Mehetne megint 1 konkrét témáról egy beszélgetés

Akkor félkarú rabló ![;]](/dl/s/v1.gif)

Blackberry beépített billentyűzet nélkül? Vagy ennek is olyan a kijelzője mint a Storm-nak?
Nokia 6021-Sony Ericcson W300-Nokia 3110 C-T-mobile MDA Vario II-Samsung Galaxy Ace S5830&Apple Ipod 4 32GB

Kicsit bővebben a hardverről! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Csak nem a vodafón? 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Kijelző minősége, és érzékenysége?

NFC is van benne?

Milyen videót vesz fel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Gyorsan elsiklottatok felette)
[ Szerkesztve ]

De nem nevezzük nevén. 

Én akkor képen neveztem 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Karcálló a kijelző, és a csillogó ház is?

Ennyi pénzért igazán lehetne már QWERTY billenytűzetes is 

Ez a torch utódja volna?
### Samsung Galaxy S ###

kijelző felbontás?
2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W

Hány megás a HSDPA, és a HSUPA?

Köszi, sziasztok!
Külsőleg hasonlít rá (már a 9860-ra - hiszen BB), de ez a Curve család tagja.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

ne haragudjatok de szerintem ez a telefon semmiképp sem ér 120 000 forintot.. mégha blackberry sem. akinek a blackberry system miatt kell, vesz egy boldot (amin még kitűnően is tud írni) és nem dob ki többet egy ilyen telefonra. szvsz én szivesebben áldoznék ennyi pénzt egy WP7 telefonra. teszem azt Lumia 800ra 
Nokia Lumia 710

ugytudom a BB az emailezesrol hires, ezen a kepernyomereten keptelenseg irni, es meg lassu is, ossze vissza erzekel a kepernyo..... Bukta 

enis wp7re szeretnek valtani iosrol de nekem a lumia 800 tul draga 

Eléggé érzékeny a kijelző, kicsit túlságosan is. Meg az ára, az eléggé horror. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
szerintem nem jó csak érintős BB-t csinálni, a lényege veszik el.
a torch szériát nagyon eltalálták... 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

iPhone tulajként sokallod egy Lumia árát? 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Ez drága játékszer... 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Tipp: ha nem kerulne szerdara keszulek, akkor megnezhetnetek par sikertelefonna'l, hogy a megjelenes elotti/kezdeti szoftver ota (mondjuk a hivatalos frissitesekkel) mi valtozott, mi az amit mast irnatok rola, ha a mostani allapotban kene rola tesztet irni.
Egy csomo ember nem a legfrissebb telefont szeretne megvenni, a tesztben levo infok viszont mar nem feltetlen igazak, foleg a hibakrol, vagy mondjuk az uzemidorol. Igaz, csereben meg derultek ki szeriahibak, vagy legalabbis bosszanto aprosagok. [Arrol mar nem is beszelve, hogy melyik plecsni mennyire igaz a mostani szoftverallapotra, ujkent beszerzesi arakra...]

nagyon helyre kis telefon ,de tényleg túl drága szegény...
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

+1
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
Nagyon jó ötlet. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.