Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) etsmark

etsmark
(kvázi-tag)

Az jóó :C

(#2) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Király.. :D
Első kérdés: Melyik operációs renddszernek ki a célcsoportja szerintetek..? Kiknek melyiket ajánlanátok ti? Miben kiemelkedően jó valamelyik a többivel szemben?

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#3) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Beszéljünk a hüvelygombáról. (vagy ez nem az a műsor?) :DDD

(#4) Qukac

Qukac
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Mit gondoltok a Transformer Prime-szerű tabletek kiválthatnak a jövőben notebookokat?Mit gondoltok mikor érhetik el 1 tavalyi átlagos notebook modell szintjét hardveresen?És milyen készülékeket használtok ti(mobilok és hasonlókra gondoltam)?Melyik op.rendszertől vártok fejlődést az évben?Mi a véleményetek a CES-en bejelentett eddigi újdonságokról(pl Sony Xperia S )?Nem várom hogy minden kérdésre választ kapjak tudom hogy nem csak én fogok kérdezni. :)

[ Szerkesztve ]

(#5) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Engem az Apollo érdekelne. Mit lehet róla tudni? Mik lesznek a legnagyobb újítások?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#6) dj.Lazy

dj.Lazy
(újonc)

iOS rendszerről pár szót miben jobb mint a többi ill. miben rosszabb? :F

(#7) Abysmal

Abysmal
(tag)

Melyik a kedvenc mobil op.rendszeretek illetve készüléketek, melyiket választanátok?

(#8) Pete55555

Pete55555
(senior tag)

Na ezt látnom kell :) Engem a Bada rendszerről alkotott véleményetek érdekelne majd.

Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

(#9) kezdő

kezdő
(fanatikus tag)

Mi a véleményetek a Tesco illetve a Lidl itthoni mobilpiacon való megjelenéséről?
Számíthatunk tőlük valami nagy dobásra?
Pl.: Blade szintű ár-érték arányú készülék (valami saját márkás) ?

Illetve az is érdekelne, hogy mit lehet tudni manapság a Motorola terveiről kis hazánkat illetően?
Várható hivatalos viszonteladó aki behozza az újdonságokat? Na meg 2012-ben illene megjelennie a magyar nyelvnek is a készülékekben nem gondoljátok?
Vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#10) gabeee01

gabeee01
(újonc)

Mikor várható a nagy törésteszt?

(#11) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

Mit szóltok ahhoz, hogy ha igazak a hírek, hogy állami cégek közösen indultak a mobiltenderen?
ha jól tudom az mfb, a villamosművek és a magyar posta, de nem emlékszem pontosabban, pár hete volt hír, több híradásban is találkoztam vele...
megvalósulhat-e ez, ha igen milyen hatással lesz a piacra? mit nyújthat nekünk, újat/mást?

szerk: közben meg is van egy idevágó hír.

[ Szerkesztve ]

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#12) RazorGTR1 válasza gabeee01 (#10) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1 a töréstesztre :)) Mikor, milyen készülékekkel tervezitek?

Illetve egy másik kérdés: Melyik készülék volt rátok a legnagyobb hatással (akár azért, mert annyira jó volt használni a telefont, vagy akár azért, mert annyira idegesítő volt) tavaly, illetve a Mobilarena létrejötte óta?

[ Módosította: daa-raa ]

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#13) hajbel

hajbel
(senior tag)

Azt kérdezném, hogy lesz-e Atrix 2 teszt, valamint hogy mikorra várható kb. a Galaxy R teszt. Tudom, hogy az Atrix 2 nem érkezik hozzánk hivatalosan, de lehet kapni az xxl-ben és gsmline-ban.

Against mod€rn football

(#14) digio1995

digio1995
(újonc)

kérdésem: a nokia az új wp7 rendszerrel felveheti a versenyt a többi gyártóval?

(#15) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A WP7-rol ha beszelnetek, milyenek latjatok, mi a jovoje es hasonlok :U

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#16) Segal

Segal
(tag)

Szerintem 2 aktuális téma is lehetne egyrészt ugye javába zajlik a CES másrészt el tudnék képzelni én is egy negyedik szolgáltató meg ugye a virtuálisak jövőképet témának. Esetleg egy MWC előzetes elbeszélgetést.

www.nokiaprogramok.hu

(#17) VDavid90

VDavid90
(újonc)

Sziasztok
Ami engem nagyon érdekelne az, hogy mi kell ahhoz hogy egy készülék kapható legyen valamelyik szolgáltatónál és hogy mért kerülnek be olyan lassan az új telefonok a magyar szolgáltatókhoz???
Nem az lenne az érdekük, hogy hamar felvegyék az új telefonokat a repertoárjukba??
A másik ahogy feliks is írta kinek melyik oprendszert ajánlanátok??

(#18) Mr.Wiking

Mr.Wiking
(újonc)

Melyik a legjobb mobilszolgáltató Magyarországon?Ti melyiknél vagytok?Összegzésben

(#19) lebaabel4

lebaabel4
(újonc)

Engem az érdekelne, hogy ti milyen telefont használtok a minden napokban! :) :)) :C

Sony Ericsson Xperia mini

(#20) Crydan

Crydan
(fanatikus tag)

Milyen a véleményetek eddig a Tizenről? ;]
Lehetne egy jó kis mobil operációs rendszer összehasonítás a mai adásban! :C

Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

(#21) zoleetag

zoleetag
(újonc)

1. kérdés: Mit tudtok a Nokia (Symbian) Belle érkezéséről és mi a véleményetek róla valamint a rendszer versenyképességéről a piacon?
2. kérdés: Hogy látjátok mi lesz az Android sorsa?
3. kérdés: Mikor lesz a MobileMeeting??? :D

(#22) mumk1

mumk1
(senior tag)

Mi a véleményetek az Intel Medfield megjelenésével kapcsolatban. Képes lesz megvetni a lábát az Intel az ARM "világában", x86 architektúrával?

HTC ONE X - UNLOCKED - Android Revolution HD 6.0.0 - Bricked Kernel - TeamWin Recovery

(#23) gtzion

gtzion
(újonc)

Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok a Windows Phone-ról, 3-4 éven belül lesz olyan elterjedt mint az android?
Az Apollo-ról mit lehet tudni?
Pl lesz benne olyan csengőhang ami nincs megszabva, hogy milyen hosszú és méretű lehet?
Bluetooth fájlmegosztás, flash ilyenek...
Tudtok-e bármilyen infót arról, hogy a Sony is Windows Phone-okat fog gyártani?

Ja és egy technikai kérdés:
Hogy kell átneveznem egy megfelelő paraméterű hangfájlt, hogy a csengőhangok között be lehessen állítani?
(Windows Phone 7.5-ös LG Optimus 7-em van ;))

(#24) woland_y2k válasza gtzion (#23) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

"Bluetooth fájlmegosztás, flash ilyenek..."

nem lesz.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#25) szezso15 válasza RazorGTR1 (#12) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Törésteszt! :K

HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> CM7.2 RC3, The Incredible 1.1 1,2Ghz

(#26) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

En azt kernem legyen mar visszanezheto a musor...oke,hogy interaktiv...de lehet nem tudom nezni..

(#27) gtzion válasza woland_y2k (#24) üzenetére

gtzion
(újonc)

Köszi a gyors választ, sikerült végre csengőhangot beállítanom! :D

(#28) phonefan

phonefan
(tag)

Kérdés: Ti mit gondoltok a telefonok moddolásáról és új romok feltételéről?
Ti használtok bármi ilxesmit, ha igen mit, és szerintetek melyik a legjobb fejlesztőcsapat?
:))

New day, new ROM.

(#29) ducsidu válasza Abysmal (#7) üzenetére

ducsidu
(senior tag)

Pont ezt akartam kérdezni én is :DDD

Légy önmagad, más már foglalt

(#30) Browny

Browny
(újonc)

"Pár mondatban arra is tudunk válaszolni, hogy X vagy Y készülék a jobb választás"
Akkor meg is ragadnám az alkalmat, mert van egy hasonló problémám. Az osztályban megy a vita, hogy Galaxy Ace, vagy Gio? Hardveresen szinte ugyanaz a két készülék, mégis van köztük kb 20 000 ft-nyi "árszakadék". A lényegi kérdésem az volna, hogy mi indokolja ezt a fent említett különbséget?

Igen, ez egy aláírás... :)

(#31) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy-kétszer már felmerült korábban lehetséges témaként a magyarországi mobil szervizhálózatok, szervizelések.
(Bár gondolom ehhez kéne "némi" felkészülés, csak gondoltam megjegyzem.)

Esetleg arról tudtok valamit, hogy a környező EU-s országokban is van olyan, mint nálunk, hogy a mobilszolgáltatók egyoldalú szerződésmódosítást hajthatnak végre? :U (vagy ez is egyike a magyar unikumoknak)
Engem nagyon nem érint, de akik pl. drága díjcsomagokat, szolgáltatásokat kötöttek két évre tavaly novemberben, azok biztos nem örültek a hírnek.. Legalábbis hallottam egy-két megdöbbent ügyfélről.. :) :(

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#32) Xpredi01

Xpredi01
(lelkes újonc)

Szerintetek meddig folytatódhat a mobilok teljesítmény növelése, illetve meddig van egyáltalán értelme?
Táblák: tényleg megölhetik a pc-ipart?
A windows 8 kiszoríthatja az andoidot (hosszabb távon), vagy épp az android fog felnőni a windowshoz?
Miért nem terjedt el a PixelQi vagy ehhez hasonló technológia? (tablet) Illetve a jövőben várható-e ebben változás?
A hangfelismerésnek milyen jövőt jósoltok? (a google is készül egy siri riválissal)

(#33) II.Démonlord

II.Démonlord
(újonc)

Mit gondoltok a most bemutatott Huawei Ascend P1 S telefonról? Vajon lesz kapható Magyarországon?

(#34) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Csak élőben nézhető, vagy később is megtekinthető lesz?

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#35) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

A sok száraz sablonkérdés után valami értelmes... :U :

-Miért pont a telekommunikáció lett a "szenvedélyetek"?
-Szerintetek 5 év múlva milyen szintet fog képviselni a Mobilaréna, milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Üdv,
V.

HTC Trophy, HTC Hero

(#36) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Felülkerekedhet a WP 7-8-x az androidon?

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#37) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

milyen csengőhang van beállítva a telefonotokon? tudnátok demonstrálni majd?

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#38) gybazsi válasza Valentino K. (#35) üzenetére

gybazsi
(senior tag)

Engem még az érdekelne, hogy hogyan került be a Mobilaréna PH! lapcsaládba?

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#39) szabikaa14

szabikaa14
(kvázi-tag)

Engem az érdekelne, hogy szoktak telni az átlagos napjaitok a szerkeztőségben :DD

Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!

(#40) opera11 válasza RazorGTR1 (#12) üzenetére

opera11
(tag)
LOGOUT blog

+1 a törésteszt állapotáról?

Ja és elmondhatnátok, hogy a szerkesztőségben ki-milyen telót használ (akár Ph-ban is), ha nincsenek éppen teszt készülékek.

[ Szerkesztve ]

Vicces aláírás helye

(#41) solanthugor

solanthugor
(fanatikus tag)

Én a QNX-ről, Blackberry helyzetről, esetleg a Web Os-ről hallanék szívesen, ha lehet róluk mit beszélni, most hogy nyílt forráskódúvá vált az utóbbi. Lehet e jövője szerintetek? stb.

Illetve a Motorola Google házasság, ami érdekel még, szerintetek mik várhatóak?

A Samsung hardveres(Soc) illetve Os tagoltságáról is elbeszélgetnék, most már hogy utóbbiból is lehet 4 lesz. Mit eredményezhet ez a széttagoltság? Mik lehetnek a következményei? Support error stb... optimalizálatlanság hiánya...

Igaz ezekről a kérdésekről lehet sokat nem lehet beszélni információ hiányában, de úgymond spekulációkban lehet róluk beszélni sztm.

szabikaa14: Júúúj... +1

[ Szerkesztve ]

3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone

(#42) Wa2x_

Wa2x_
(tag)

1. Engem is az érdekelne, hogy milyen telefont használtok és mi alapján döntöttetek?
2. Hogy kerültetek a Mobilarénához? (milyen sulit végeztetek, ki keresett fel kit...stb.)
3. Foglalkoztok e mással is mellette?

<Ace2> ^Tᴴᴱ ᴱᴬSʸ ᴰᴬʸ ᵂᴬS YᴱSᵀᴱRᴰᴬʸ.

(#43) bigmasterg

bigmasterg
(őstag)

Nektek ez(online újságírás) fő állás, vagy dolgoztok mellette mást is ?

Melyik lehet a legjobb képet készítő androidos/wp7-es telefon, elérik-e képminőségben az iphone 4S szintjét ?

Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

(#44) Zsírkrétamen

Zsírkrétamen
(újonc)

A MeeGo-nak az alkalmazásboltja sem fejlődik?
Milyen készülékek várhatóak a közeljövőben?

(#45) DarknessHope válasza Wa2x_ (#42) üzenetére

DarknessHope
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csatlakozok...
nem néztem előttem kérdezőket.. de már most feltenném az én kérdésem

mikorra várható szerintetek a 2, esetleg több kártyás okos telefonok elterjedése. én pl nagyon örülnék egy zte skate dual simes dolognak.

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

(#46) kungzi

kungzi
(őstag)

miért nincs magyar mango a régi wp7-es telefonokra?

(#47) MrPetya19

MrPetya19
(kvázi-tag)

Hello
Károly hogy van?
Szerintetek vegyek egy Flyert 85k-ért vagy várjam meg, míg megjelennek a 250dodós gépeket itt némi haszonnal?

N8 Belle pro edition és Mobilarénás téma. Mobilaréna forever.

(#48) phonefan

phonefan
(tag)

milyen/ melyik programok azok amik nélkül már el sem tudnátok képzelni a mindennapjaitokat??

New day, new ROM.

(#49) gabancs

gabancs
(tag)

Sajnos nem tudom nézni, mert linux van a gépemen.....

(#50) gzbotii válasza gybazsi (#38) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre +1

mas: Neketek, amikor nem teszteletek, milyen kesszzuleketek van?
Tehat milyen keszuleket hasznaltok sajatkent? :D

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.