Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez a cucc, csak kérdés, hogy megéri-e. Alternatíva a Nexus S, ami újonnan, függetlenül, 2 év garival 70k. Nekik jelentősen alá kell menniük, ha azt akarják, hogy ezt vegyék. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#2) Echoo

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Király. A Huawei tényleg bemutatott pár jó cuccot mostanában. Csak épp vásárolni nem lelhet belőlük, így ez olyan, mint a műanyag torta. Szép, szép de...

Vennék én pl. X5pro-t, de nem van! Ha ez is kb. annyira lesz elérhető, akkor minek is?

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!

(#3) Duliee válasza Echoo (#2) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Fain kis szerkezet, úgy kb a Samsung W-vel egy szinten található a masina, kérdés mennyire sikerül beárazni

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#4) MarQs

MarQs
(fanatikus tag)

Huhh... le vagyok maradva! Már nem csak hétfőnként van adás?
Amúgy nem nagyon mozgatnak meg ezek az ázsiai gyönyörűségek - leszámítva Tajvant és talán Dél-Koreát - de a beharangozónak köszönhetően kicsit mintha felvillant volna az a "körte"...
Szóval, kiváncsi lettem, na...
:)

Szerk.: vagy az e hétvégi felfordulás miatt van ez a felállás?

[ Szerkesztve ]

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#5) kaller1 válasza kolosanyi (#1) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A Nexus S-t sem fogják örökké gyártani, felesleges az ár kérdését ehhez hasonlítani. A gyártók egyébként sem foglalkoznak vele, hogy egy régebbi készüléknek mennyi az éppen aktuális ára, még házon belül sem.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#6) Echoo válasza MarQs (#4) üzenetére

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma hétfő van :)

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!

(#7) Mr.Wiking

Mr.Wiking
(újonc)

Sziasztok! Amikor megy a mobilaréna tv akkor hogyan lehet közbe a chatbe írni? :F

(#8) MarQs válasza Echoo (#6) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Amúgy tényleg... de azért hirtelen ránéztem a naptárra.
:D

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#9) TheStigKrisz

TheStigKrisz
(kvázi-tag)

60-70 ezerért megérné a cucc, bár nem tudom mennyi az ára, de a Huawei csak nem akarja már eljátszani a nagy HTC fejlődéstörténetet. jó teló, de ha 70e-nél több az ára akkor xperia mini/ pro :D

"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

(#10) Echoo

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit kaparásztam. Azt olvastam, hogy Oroszországban bevezetik, nálunk bizonytalan. Hát köszi!

(#11) Jamby18 válasza Mr.Wiking (#7) üzenetére

Jamby18
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Adás közben a kép alatt egy picivel élő műsor / chat-re katt.

Amit szeretnék véghez vinni: Érettségi(szept 1.), C,D jogsi, Buszvezetés :)

(#12) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi-fáncsi vagyok rá :D

Remélem megemlítik, milyen az anyag- és összeszerelés minősége.

► Més que un club ◄

(#13) MarQs válasza Echoo (#10) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Pedig mostanában rá vagyok gerjedve a 4"-ra és a kellemes árcédulákra.
Bízzunk benne...

(#14) Mr.Wiking

Mr.Wiking
(újonc)

Köszönöm!

(#15) sing1ep1ayer

sing1ep1ayer
(tag)

Nagyon vártam ezt a telót, de félek hogy a mostani gyenge forintnak köszönhetően már nem éri majd meg beruházni rá. Lehet éppen ezért be sem hozzák a szolgáltatók az országba.

eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

(#16) spawn21

spawn21
(senior tag)
LOGOUT blog

Jujj de várom. Még sosem néztem élő adást, de ezt most ki nem hagyom!!! :C

www.yourmindtattoo.hu / Mert kell Neked!!!/ no meg Wave3.

(#17) tjb007 válasza kolosanyi (#1) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem az a kérdés, hogy megéri e hanem az, hogy egyáltalán lehet e majd kapni ?
Enélkül tök felesleges az árról beszélni.
Meg lehet nézni, hogy a mostanában tesztelt Huawei telefonok/tabletek közül mennyi kapható nálunk.
Hivatalosan meg nem is jön Európába (legalábbis a Huawei szerint)

"Honor will be commercially available in "Classic Black" in Asia-Pacific, China, Russia and the Middle East in Q4, 2011."

Ha valami véletlen folytán még is lesz akkor is csak jövőre amikor már lehet, hogy ezért a pénzért (kb. 80.000 forint) jobb telefont fogsz kapni.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#18) mrhitoshi válasza Echoo (#6) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ööööö nem tudom hol éltek, de ma nem szombat van ? :F

(#19) tjb007 : WTF ?

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#19) tjb007 válasza mrhitoshi (#18) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A hétfői napot ma kell ledolgozni, "ezért van ma hétfő".

[ Szerkesztve ]

(#20) kaller1 válasza tjb007 (#17) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A motorola annó majdnem belebukott ebbe, az amúgy érthetetlen üzletpolitikába, persze a huawei nem fog, na de akkor is... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#21) tjb007 válasza mrhitoshi (#18) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E hét hétfő (október 31.) munkaszüneti nap volt, ezt a napot ma kellett ledolgozni (a mai nap munkanap volt), ezért írják/írták azt, hogy ma hétfő van (és ezért van ma Mobilarena TV).

(#22) Kajt

Kajt
(lelkes újonc)

Olyan mint egy vakus Samsung Galaxy S+(méret és belső), amerikai T-mobilos galaxy S2 kinézettel (négy érintő gomb alul)... a vaku hiánya miatt vettem ACE-et S helyett (no meg az ára miatt :) ) ... kíváncsi vagyok a felhasználói felületre.. no meg, hogy lehet-e majd kapni.. ha igen, és sok jót hallani majd, akkor lehet, hogy váltanék (hozzáteszem ,hogy teljesen meg vagyok elégedve az ACE-emmel, csak hát a kijelző pont jó lenne és még vaku is van benne...

(#23) Echoo válasza tjb007 (#17) üzenetére

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Épp ezt írtam én is. Miért nem tudok itthon x5pro-t venni???

(#24) mrhitoshi válasza tjb007 (#21) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok. Már értem. :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#25) Tomi0703

Tomi0703
(fanatikus tag)

A fehér olyan almás. :D
Egy SE Walkman-os tesztnek jobban örültem volna. :/ Nem tudja valaki, hogy arról mikor lesz teszt? :DD

[ Szerkesztve ]

(#26) maki12

maki12
(fanatikus tag)

Valahol olvastam,hogy EU-ba is kapható lesz csak más névvel :U
Valami ilyesmit irtak :K

Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"

(#27) lebaabel4

lebaabel4
(újonc)

Mikor indul a teszt? Vagy már lement? :)

Sony Ericsson Xperia mini

(#28) Lumos

Lumos
(újonc)

Ez gyönyörű darab. Nagyon jól néz ki elölrõl, de nekem speciel a hátlap jobban bejön. Remek megoldás, hogy a hátlap sarkai kerekitettek. Mivel a kamera kicsit kidomborodik ezért remekül megoldották, hogy nem egy külön szigeten van elhelyezve a hangszóróval együtt. De hogy az elõkapot se felejtsem ki majdnem olyan mint az iphone4 kialakítása, de alul a 4 megszokott gomb töri ezt meg. De ettõl eltekintve nagyon inpozáns egy darab.

(#29) Goose-T válasza tjb007 (#17) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt azt írják, hogy Romániában is kapható lesz. Öt telefonról írnak összesen, és azt írják, hogy 100 és 400 euró között lesz az áruk (igazából lejt írtak, de utánanéztem, és az euró). Szóval a Vision vagy a Honor 400 euró lesz, ami marha drága.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#30) lebaabel4

lebaabel4
(újonc)

nem hiszem hogy 400 euró lesz. a hamarosan kiadott android 3.1-es táblagépe lesz kb ennyi
2magos procival meg mindennel. Én azt olvastam hogy 300 euró az pedig már nem olyan vészes.

(#31) Dave1984

Dave1984
(fanatikus tag)

Várom a kezdést.Nagyon kíváncsi vagyok rá!!

R.I.P SE T610,K700,K300,K510,V630,V640,W200,W810,C905,W910,Cedar,Vivaz,Spiro last: Xperia Mini!

(#32) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyelőre nem lehet tudni, hogy itthon lesz-e, még folynak a tárgyalások a bevezetésről. A magyar Huawei viszont mindenképpen azt akarta, hogy teszteljük le a cuccot már most (a világon kevés helyen van teszt erről, csak fyi), és ez nem véletlen, ha mi jókat írunk róla, és a fórumból az derül ki, hogy az olvasóknak is tetszik, akkor azt a huawei viheti magával tárgyalási alapként, rámutatva a szolgáltatóknál a cikkre-fórumra, hogy "igény az lenne rá".

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#33) petipetya válasza MarQs (#4) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hétfőn "szabin" voltak, de a nézők kérésére mára csinálták ezt az adást.

[ Szerkesztve ]

(#34) lebaabel4

lebaabel4
(újonc)

kezdődjön! :D

(#35) HuaweiU8500 válasza Bog (#32) üzenetére

HuaweiU8500
(tag)

Ez igy van, sajnos Magyarorszag nagyon markaigenyes, az X5 illetve az X5pro rekordokat dontoget a skandinav orszagokban, a magyarorszagi bevezetes pedig eluszott..

http://www.huaweidevice.hu/

(#36) amanoba válasza Bog (#32) üzenetére

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

igény, az biza' lenne! :K

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#37) Jamby18

Jamby18
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Így az adás alatt belegondolok, hogy mennyi idősek lehetnek azok akik elárasztják nagybetűvel hatszázszor kiírva a hülyeséget.
Nem érdemeltek adást.
xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? melyik a jobb Kind ? xperia neo vagy ez ? :U
Az értelmes kérdéseket meg nem látják.

Amit szeretnék véghez vinni: Érettségi(szept 1.), C,D jogsi, Buszvezetés :)

(#38) csoki46

csoki46
(kvázi-tag)

Ezt a sok troll barmot...már bocsi, de ki kéne tiltani őket vagy nem tudom, de nagyon bosszantó..

(#39) Dave1984

Dave1984
(fanatikus tag)

Kicsit szétesett volt a teszt,de köszönöm!Nekem max 60ezret érne meg.
Ha kérhetem minél hamarabb legyen regisztrációhoz kötve a chat!!!

R.I.P SE T610,K700,K300,K510,V630,V640,W200,W810,C905,W910,Cedar,Vivaz,Spiro last: Xperia Mini!

(#40) dmspore

dmspore
(lelkes újonc)

Amikor belassult a hangotok az rohadt jó volt :DD

DMSPORE

(#41) Kepi p4 630

Kepi p4 630
(fanatikus tag)

Köszi srácok a szombat esti adást!
Ezt a Troll problémát meg kellene oldani vhogy...

[ Szerkesztve ]

(#42) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A következő adásban letiltjuk a chat lehetőségét, a döntés végleges. Lehet írni az aktuális adás fórumjába, majd azt frissítjük.

(#43) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Nem értem a sok köcsög trollt :O Mi a szarért kell hülyének lenni?
Szerencsétlenek bemennek szombaton adást csinálni és ilyennel elveszik a kedvüket.

Nem baj srácok, hajrá csak így tovább csináljatok minél több jó műsort. A trollokkat meg irtani.

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#44) szezso15

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratulálok a kedves trolloknak! :(((
A telefon pedig nem rossz, de egy kicsit TouchWiz utórezgése van a dolognak, ami hááát... veszélyes! :D

(#42) Bog: Ez jó döntés! :R Élvezhetőbb lesz sokkal! :R

(#45) Dexter-2000: Én arra gondoltam, hogy PH! reggel lehetne belépni, másnak nem, és akkor lekövethetőek lennének a trollok! :)
Bár gondolom, ez nem megoldható...:(

[ Szerkesztve ]

HTC™ Incredible S, The WP7 "Killer" -> CM7.2 RC3, The Incredible 1.1 1,2Ghz

(#45) Dexter-2000 válasza Bog (#42) üzenetére

Dexter-2000
(fanatikus tag)

nem lenne egyszerűbb megcsinálni azt ha valaki 5mp ben 2 nél többször kommentál az 10 percig le lesz blokkolva??

"It's not enough that I should succeed - others should fail"

(#46) petipetya válasza Bog (#42) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jól teszitek. :C Nem is értem, hogy eddig miért nem volt moderálva.

(#47) a_n_d_r_e_w válasza Bog (#42) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

biglajk

Sight. Sound. Speed.

(#48) Bog válasza Dexter-2000 (#45) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem mi üzemeltetjük a streaming servert.

(#49) Duliee válasza Bog (#42) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Érthető is, komolytalanok is feljárnak chat-elni, ha nem érdekli őket a telefon, minek járnak trollkodni...

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#50) Dexter-2000 válasza Bog (#48) üzenetére

Dexter-2000
(fanatikus tag)

akkor maradhattok az "A" tervnél :D

"It's not enough that I should succeed - others should fail"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.