Jól hangzik, az eddig elmondottak alapján 
Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

Jól hangzik, az eddig elmondottak alapján 

az 512mb ram az ami nem annyira hangzik jól

Attól függ mire használod a tabletet. Ha nem rakod teli Widget-el akkor elégnek kell lennie szerintem.
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
Van egy G9 80 és egy G9 101 is, és egyikkel sincs gond a memóriával. Míg az SGS-em 340MB-ot lát az 512-ből, és néha érződik a memóriahiány, addig az Archos 490MB-t. Az Archosnak a plusz 150MB miatt semmi memóriagondja nincs, rendesen fut minden, és nem záródnak be az alkalmazások fölöslegesen.
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Szuper, ez érdekes lesz. Elég jó kütyük. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Jöjjenek csak!
A címet (félre)olvasva egy pilanatra a Három testőr ugrott be... 
Mindkettő francia 
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

megfogod lazán hátul a hátlapot, és az lcdn látszik az ujjad nyoma 
néhány hibás belőle.
btw nagyon jó készülék! 
edigital.hu --- xbox live: tisimaster

micsoda tablet dömping van itt az arénán, lassan több a tablet mint a telefon.
Van ezeknek piaca itthon? mert én nem sok tabletet látok Budapesten emberek kezében (ebook olvasót annál többet).
2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W
Én szoktam látni embereket tabletekkel szaladgálni. BKV-n is, de vonaton is gyakran, amikor utazok haza. Viszont tény, hogy még mindig sokkal elterjedtebb a notebook/netbook.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Ez állitolag csak a 80-asoknál fordul elö,de engem pl nem szokott zavarni.Az viszont igen,hogy Droidra nincs Silverlight,igy tabletten nem tudom nézni az adást... 
Pedig stilusosan a kissebbik Archoson nézném,mit mondanak rola a Mobilarenán.
Na lehet,hogy ezért az adásért eröt gyüjtök,és megküzdök a gyermekeimmel a laptop ideglenes birtoklásáért 

Kezdjük ott, hogy ezt a Silverxart már rég elkéne felejteni. Még mikor élt akkor is gagyiság volt de már le is állították a fejlesztését. Silverlight suxx

Ez rendben van,de a problémámat nem oldja meg.Olyan ez,mint az NTSF,hiába "elavult"teljesen nem tudom elkerülni a használatát... 
[ Szerkesztve ]
Kérlek mondj olyan reklámmentes, ingyenesen használható adáskiszolgáló rendszert, amely ezres nagyságrendű konkurens nézőt kiszolgál, két kamerát kezel a kliens és fut Androidon. Azonnal átállunk rá, megígérem.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Nem is tudom, de a silver izé azért jó, mert gyors.
Telefonálni lehet ezekkel?(Galaxy tab 7.0 plus-szal lehet)
Media pad teszt hibás.(HTC Jetstream Snapdragon, 3.1)
N8 Belle pro edition és Mobilarénás téma. Mobilaréna forever.
Nem lehet, a Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7 és 8.9 az egyedüli amivel lehet.
A MediPad tesztben meg mi a hibás ?
(#17) Xpredi01
3G ennél is csak úgy van mint a kínai tableteknél, USB stick -kel, csak ezeknél bármivel nem tudod használni.

[ Szerkesztve ]
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

Ahogy látom ez a a legolcsóbb olyan tablet, amely már mindent tud, amit elvárhat az ember egy ilyen szerkezettől. (GPS, 3G, 2 mag, honeycomb (nem soká ICS))
Nekem két bajom van vele. 1 év garancia, és a dizájn, ami a 80-as modellnél szerintem kifejezetten böte.
Amúgy mi a véleményetek az archos-ról, mint márkáról? Tartósnak tűnnek ezek a kütyük?
Most néztem egy privjút ezekről (slashgearen), és ott azt montdák eza cucc tud UPnP és Samba megosztást, szóval egy sima Windóz megosztást elvileg látnia kellene, nem kell a nyominger DLNA-val szívni. Ezt lécci próbáljátok ki, ezt! Szerintem elég a PH-s Netgear routerbe bedugni egy pendrive-ot pár filmmel, és ha minden igaz, mindenféle egyéb izélgetés nélkül látja majd az Archos által faragott médiapléjjer. És ha minden úgy van, ahogy sokan álmodják, akkor még a külső feliratokat is kezeli így, bár az már érezhetően bilibe lógott a kezem kategória. Ha ezt rendesen megcsinálja a 80-as, akkor tegyétek be a szerkesztőségi fakkomba, a Speedshopnak meg mondjátok azt, hogy felrobbant és utána demolekularizálódott a tesztpéldány 
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Hát azért nem egészen úgy van... Azokból kilógnak, ebbe belesimul. ÓRIÁSI különbség!
90k a 3G-s verzió, ilyen felszereltséggel, újonnan, szerintem a legkedvezőbb ajánlat a hazai piacon.
[ Szerkesztve ]
Magáról a megoldásról volt szó meg a hangsúly, nem az esztétikáról.
Az, hogy neked egyből a kilógás jutott eszedbe róla az már egy másik dolog.
[ Szerkesztve ]
Az Archos, egy francia cég, amelyik a 9. generációs készülékét (ezért G9) készíti, és már akkor is tabletet gyártottak, amikor még a piac sem így hívta (hanem médialejátszónak). Szerintem a 4:3 külön előny, én a 80-t emiatt jobban szeretem, mint a 101-t.
Egyébként külön előnye, hogy a fullsize usb kapu miatt bármilyen usb eszközt (bill, pendrive) lehet hozzá csatlakoztatni külön kábel nélkül.
(#18) rudi Ezt minden Androidos készülék tudja, csak egy marketes cifsmanager kell hozzá
(#11) punky10 G9 80 csinálja, G9 101 nem, nálam is ez a helyzet.
(#22) Xpredi01
így van, a modemet is használhatod máshol és az usb-be is dughatsz mást is.
[ Szerkesztve ]

90k a 3g-s verzió. Az kit érdekel, hogy beépített-e vagy sem? Mivel nem lóg ki, nincs jelentősége. (sőt ha jól gondolom akár még ki is kaphatom belőle a modemet, és belenyomhatom egy laptop-ba)
Majd amikor jön vele a csatlakozó is akkor érdekelni fog ![;]](/dl/s/v1.gif)

File-megosztás van,simán tudom kezelni a wifin lévö gépek mappáit.Sajnos az Archos médiaplayer csak egy kis(~15€)anyagi áldozat árán válik mindenevövé,de a BSPlayer simán fut rajta.Eddig csak egy Sony HD camerával rögzített nyers AVCHD fogott ki rajta,de ezt az asztali gépen sem nyitja meg minden...

Hát az igen. 
Tök jó, hogy valakinek ilyen kütyüje van, mégsincs fogalma arról, hogy működik. Az usb kapu kihúzható hogy, ha szükséges, akkor jobb legyen a 3g vétel. Barátunk meg azt hitte, hogy ez hiba 

Épp ezt akartam irni...
Ha valami szokatlan,még nem biztos,hogy rossz.Elöször én is megijedtem,mikor pendrivevel gyakoroltam,de utána láttam,hogy simán csuszkál ki-be...
[ Szerkesztve ]
nyelvtan náci: eltévedt egy vessző 
[ Szerkesztve ]
+1 
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!
Na, ezt a cifsmanagert nem ismertem!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Kép és Hang OK!

Image and sound good!
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

HEllo kép hang oké!
Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!

Hello! Hang és kép is ok.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

kép, hang van
2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W

Van minden
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

Elindult.
A 10" csak nekem tűnik rohadt nagynak?
[ Szerkesztve ]
Omnia 7
kép hang OK
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

az archos stickje műxik windows-sal is. 
edigital.hu --- xbox live: tisimaster

Qualcomm chipset van bennük?
omap 4

Anyagok minősége?
"oh, az perfekt" - Darth Wader-esen ez nagyon ütött

[ Szerkesztve ]

Ott csak a 3G stic megy.
N8 Belle pro edition és Mobilarénás téma. Mobilaréna forever.

MicroSD kártyaslot?