Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Dzsízösz...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ez több, mint érdekes. 5 kg fölött azért már nem tudom mennyire mobil ez a munkaállomás, de mindenképp ötletes megoldás a plusz kijelző, remélhetőleg ennek a rögzítését is megoldják rendesen a lenovo mérnökei, hogy viszonylag tartós is legyen.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Latom az Alienware meghozta a hatast :)

(#4) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nem kell a kis TFT akkor hova hajtja az ember? A nagyobbik TFT-nek van a hátulján valami mélyedés vagy csak rögzítésre szolgáló rész? A belseje elég korrekt csak a súlyán meg is látszik. Ha itt nálunk is kapható lesz akkor olyan 810.000 Ft-be fog kerülni ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#5) venember83 válasza Puma K (#4) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolom, becsúsztatható elsődleges panel mögé, így védett helyen is van.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hm, érdekes.
ahogy látom ez a gép a CAD-es gép továbbfejlesztése, még erősebb cpu és gpu párossal és a plusz kijelzővel.
a technikai megvalósításról olvasnék többet is :)

(#7) Depression válasza Integra (#6) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is. És örülök, hogy végre nem gamercucc lett bejelentve.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#8) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

L O O O O O O L

(#9) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nem egy gyenge jószág, de az a 810-ezres kalkuláci nagyon elmarad szerintem a belépési ártól...sajnos.

Egyébként szerintem is panel mögé csúszik be a másodlagos kijelző.

Tetszik...

(#10) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Még egy kis digitalizáló tabi is van benne :) Ennek a paramétereit lehet tudni?

Swarm is coming.

(#11) Integra válasza Hebry (#9) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, aki ilyen gépen dolgozik, ott a hardver a legolcsóbb része a történetnek!!

(#12) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

Technikai leírás kicsit bővebben: [link]
Néhány kép a kis bestiáról. :D [link]

www.eladomakonyvem.hu

(#13) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne egy ilyen gép az asztalomra... Barátnőm is tudna mit kezdeni vele, mivel grafikus :))

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#14) alien_ válasza alien_ (#10) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

A beépített Wacom digitalizálóról: [klikk]

Swarm is coming.

(#15) Integra válasza Metalfan (#13) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

begyere nekem is:)
de inkább a két kijelző miatt, nekem nincsenek ilyen erőforrás igényes alkalmazásaim.
igazából annak örülnék, ha végre két displayport lenne a thinkpaden, nekem kell a 2 monitor a melóhoz. tudom, van dokkoló, de azok is szarok, egy vga egy dvi, szóval vicc.. meg ha otthonról dolgozom, ott nincsen dokkoló:)

(#16) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

azon az oldalkijelzőn pl vista oldalsávot, meg vmi proci, vidkari terheltség kijelzést took elképzelni! :) Biztos mókás! :)

(#17) Bibby válasza Shadowfax (#12) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Érdekes hogy milyen vastag a kijelző kerete. lehet beleférne egy 4:3 oldalarányú 17-es is. :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#18) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Brutál egy dög ez.

Jól néz ki képeken, hogy nagyképernyőn "csak" a munkaanyag, kicsin meg a 'tászkbár'.

Szóval megszavazva! Minden PH!-tagnak államilag kiutalni egyet!

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#19) ixus válasza Integra (#11) üzenetére

ixus
(újonc)

Elég kiindulni az Archicad egymillió feletti árából..
20-24"-os iMac-en rajzoltuk a kormányzati negyedet..

(#20) Raymond válasza Egzee (#16) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, csak talan nem arra fogja pazarolni a juuzer az aplikacio toolbar-ja helyett.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#21) macilaci78 válasza Bibby (#17) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mérete alapján inkább mindkét oldalra mehetne egy-egy kijelző. :K

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#22) Csepy válasza MegalodonS (#3) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Csakhogy az Alienware a DELL-é, nem?

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#23) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi a gyík ez a gebasz ?
Mondjuk ha bal oldalon is lenne egy kijelző , legalább hasonlítana nagyanyám kétszárnyú tükréhez ...

(#24) NoLF válasza spirit007 (#23) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ami nyilván hatalmas előnyére válna.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#25) venember83 válasza NoLF (#24) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A nagyanyjának? :U

spirit007: Különben meg nem gyík és nem gebasz, hanem munkaállomás. Olyan embereknek, akiknek sok esetben a két monitor is kevés.

(#26) NoLF válasza venember83 (#25) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a tükrének :DDD

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#27) spirit007 válasza venember83 (#25) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg mondanál olyan embert akiről azt gondolod , hogy ilyen kell neki "munkára" ?
Nem pedig 24" -os monitorból kell neki MUNKÁRA monnyuk 2 , 3 vagy 4 db ?
Vagy kisebb monitorból (17") 6 vagy 8 db ?
ja , vizuálisoknak , valamint újszülötteknek akik nem tudják milyen a kétszárnyú tükör pl: [link]

(#28) blackrulz válasza spirit007 (#27) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

és pl vihetné magával mind a 2-3-4 gigabrutál monitort ha épp nem az irodában kell melóznia, billel, géppel, tokkal vonóval, és a cég még a kondibérleten is spórolna kicsit :K _mobil_ munkaállomás ez, nem szárnyastükör :B

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#29) NoLF válasza spirit007 (#27) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván a 2-3-4 monitorát és a gépállatot is viszi mindenhova a repcsin v akármin, amin kontinensek között utazik munka közben, igaz?

(#30) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy ilyet azért elfogadnék. :K

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#31) pacorro válasza spirit007 (#27) üzenetére

pacorro
(VIP)

Szerintem nagy ötlet volt ez a sorozat, grafikai és fotós munkákra tök jól használható. Nem váltja ugyan ki a 24 colos monitor(oka)t, de lehet vele dolgozni strandon, nyaralóban, bárhol, ami hatalmas előny. Én pl. el tudnám vele képzelni az életemet (pláne ha kicsit olcsóbb lenne...).

[ Szerkesztve ]

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#32) Sotho válasza pacorro (#31) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Strandon, nyaralóban dolgozni brrrr... :D

(#33) syC

syC
(PH! addikt)

Ez a nem mindegy :C

• De hova temetik a túlélőket? •

(#34) pacorro válasza Sotho (#32) üzenetére

pacorro
(VIP)

Hm. Van egy határidős munkád, de a felszerelésed az irodához köt, és dolgozhatsz ott.
Vagy nem köt az irodához, és dolgozhatsz mondjuk a nyaralóban. Melyiket választanád? :)

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#35) Sotho válasza pacorro (#34) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Most nem az eb karóhoz kötése a cél, de én az irodában fejezném be, máshol csak elterelődne a figyelmem.

(#36) Integra válasza spirit007 (#27) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azért szánalmas hogy a kis pitiáner mikrovilágotokba annyi rugalmasság sem fér bele, hogy eltudjátok képzelni, hogy van akinek egy ilyen gép, maga a megváltás.
persze nem rátok gondolnak akik borítékba kapják a minimálbér mellé a fizut és dolgoznak valami hátsó kis szobácskában....

(#37) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

vmi allat majd ugyis megveszi CSzni, es akk a kicsin nezi, mennyi elete meg loszere van :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#38) Xero

Xero
(őstag)

Nah ez jó ötlet, viszont nem túl esztétikus.
Mnapaság már én sem férek el 1 kijelzőn. KB 5 éve már dual monitor felállásban élem napjaimat. Nagyon jó dolog a felesleges cuccokat vagy éppen a toolbarokat átrakni a laptop kijelzőre a fő kijelzőn pedig szép nagyban csak a kódot/képet látom.

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#39) rudi válasza pacorro (#31) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy nem strandon és nyaraloóban, hanem üzleti úton, versenytárgyaláson és hasonló helyeken, ahol milliókról dönthet, ha még az utolsó pillanatban bele lehet nyúlni a tervbe, esetleg a megrendelő szeme láttára ezt-azt bemutatni, módosítani.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#40) rudi válasza Xero (#38) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Múlt héten dolgoztam pár órát a Samsung egyik 30 colosával. Szerintem amellé nem nagyon kell másik monitor :D Én annak örülnék, ha két notit teljes egészében össze lehetne kötni, és használni együtt a két gép teljes hardverpotenciálját. AMD platformon már létezik PCI Express 2.0 x16 sebességű külső link, és ipari szabványban van ugyanez csak PCI Express 1.1-en.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#41) Shapord

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

960 GB SSD?....hozzatok nekem is :DD :DD :DD

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#42) pacorro válasza rudi (#39) üzenetére

pacorro
(VIP)

Pontosan, a kulcsszó az, hogy bárhol.
Amikor az előző modellt bejelentették, már akkor nagyon örültem neki.
Még egy picivel mobilabb változatot azért el tudnék képzelni...

(#43) venember83 válasza pacorro (#42) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mobilabb is legyen, olcsóbb is, nem túl sok ez egy kicsit? :P

(#44) Integra válasza pacorro (#42) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

bingo.
ezért nem értem a fikázást...
disznó jó gép, csak ehhez már olyan helyen is kell dolgozni, ahol több milliot fizetnek ki egy ilyen gépért és a szoftverért.

(#45) pacorro válasza venember83 (#43) üzenetére

pacorro
(VIP)

Szerintem nem, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen változat. Csak kérdés, hogy mikor. :)

(#46) pacorro válasza Integra (#44) üzenetére

pacorro
(VIP)

Mondjuk annyiban megértem a fanyalgást, hogy sok embernek valóban haszontalan a cucc, és ha valakinek abszolút nincs szüksége ilyenre, az nehezebben érti meg, miért örülnek páran ennek.
De akinek hasznos, annak nagyon-nagyon hasznos és kényelmes. Sokan fogják ezt venni szerintem.

(#47) Integra válasza pacorro (#46) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na de ki az a hülye aki egy absz célszerszámot nem képes felismerni.
ok, kis magyar valóságba a legtöbb embernél nem fér bele, hogy elgondolkodjon azon, hogy azok akik tnc vállalatnál dolgoznak és mint így, globális környezetben dolgoznak, rendszeresen utaznak és viszik az életüket laptoban, szállodákban élnek, vagy bérlakásokban, egy ilyen maga lehet az áldás, mert minden adott ami kell..
és elég sok ilyen ember van, nem csodálom, hogy a lenovo erre fekszik rá.
ez nem egy tesco fujitsu:)

(#48) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak annyit tennék hozzá, hogy azért nem "kétszárnyas", mert ahhoz 3 display kezelése kellene, miközben a mai GPU-k 2 displayt tudnak kezelni. Persze lehetne dual-GPU-s a kicsike, az árába talán bele is férne. De az újabb hűteni való lenne, tovább nehezítve a súlyt. (Plusz a fogyasztása, de úgy tűnik, ez a gép inkább hálózatról megy.)

(#49) Nyugdíjas válasza Integra (#36) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Kicsit erősen fogalmaztad meg,de kb ez a véleményem.

Lenovoék már megen összeraktak valamit rendesen, ahogy elnézem. Beépített Wacom, 2 kijelző, viszonylag normális szintér. Csak az ára... De ugye akinek kell ilyen, az azért csak ki tudja fizetni...

Nyammi :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#50) pacorro válasza Integra (#47) üzenetére

pacorro
(VIP)

ez nem egy tesco fujitsu:)

:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.