Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

csinosak :) a Probook jöhetne :) kár, h a 700$ mire ideér megsokszorozódik :(

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokat azért nem veszít vele az ember, ha butított Ion-os gépet vesz. XP-vel amúgy sem menne sokra a teljes funkcionalitást nyújtó változattal sem. Windows 7-nél talán érdekes lehet még, ha az aero-nak segédkezne valamelyest, bár ez amúgy sem tudná hardveresen a DX10.1-et. Játszani ugyanúgy lehet, a még meg nem jelent DX10-es játékok nem hiszem, hogy száguldoznának az Ion-on. A CUDA az más kérdés, de a gép felhasználási területét figyelembe véve szinte semmi hátrányt nem jelent, ha éppen nem megy. Úgyhogy igazából jó ez, szinte értelmetlen is volt ilyen szempontból LE-síteni.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Navégre valami kézzelfogható termékben is megjelenik a 40nm-es mobility HD 4830. Mire a boltokba kerül, az AMD bejelenti a mobility HD 5000-es sorozatot...

Reméljük, hogy rendesebb/olcsóbb procit is tesznek mellé, mert az 1.6Ghz, i7 ide vagy oda vékony. Főleg egy 25W körül fogyasztó, 2.8GHz-es P9700-zal szemben.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) Elijah Baley válasza wwhy (#1) üzenetére

Elijah Baley
(tag)

Na igen a HP mindig is pofás" hardvereket készített - sajnos vagy sem, de az árazásnál is megszalad a toll mindig :(

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#5) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

Ez az Envy 15 egy unibody Macbook koppincs...

(#6) Tidus válasza Elijah Baley (#4) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Azt a H és P betűt kell megfiztni ezeknél a Kínában összeszerelt amcsi gépeknél, ugyan úgy mint a nyomtatóknál, ott a gép occsó aztán vegyél bele tonert, v. patront. Azt a két betűt igen csak meg kell fizetni.
Csak azt nem tudom miért van mindenki elájulva a termékeiktől, jobbak is vannak félár körül.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#7) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

Mekbuk-e vagy?

(#8) Taky

Taky
(senior tag)

Ha találtam volna Probook 4415s-t, akkor már beszereztem volna, viszont lehet megvárom a ProBook 5310m-et, még szimpibbnek tűnik a 4310s-el szemben... Hajrá HP!!!!
Hátha lesz 5315m, HD4200-vel szerelve... :)

[ Szerkesztve ]

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#9) Taky válasza Tidus (#6) üzenetére

Taky
(senior tag)

"Csak azt nem tudom miért van mindenki elájulva a termékeiktől, jobbak is vannak félár körül."

Csak annyit fűznék ehhez, hogy ezek legalább úgy néznek ki, ahogy egy notinak ki kell nézni, az anyagminőségről nem is beszélve...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#10) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

év eddigi legnagyobb koppintása :D :C

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A 13,1 hüvelykes kijelzőt az 512 MB-os dedikált memóriával rendelkező AMD Mobility Radeon HD 4330 látja el pixelekkel, ám alacsony terhelés esetén ez az egység lekapcsol, és a számításokat az integrált Intel grafikus mag veszi át."
Restart nélkül ezt hogy oldották meg?

True Success is Blonde

(#12) Gergő_ válasza Ste (#11) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

nem vagyok benne biztos de gondolom ez valami új win7 fícsőr

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#13) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arról sajnos egyelőre nincs hír, hogy a visszabutított GeForce 9400M képes lesz-e a CUDA platformra írt programokat futtatni.

De van, de van!
CUDA-Enabled GPU products

(#14) Kendek válasza LordX (#13) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azon az oldalon hol látod az LE verziót? Mert én sehol, de lehet vak vagyok.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Ez az Envy elég pofás, de mint már előttem írták, tényleg erősen emlékeztet egy másik gyártó termékére. :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#16) Gergő_ válasza xeon.Szabi (#15) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

egyszerűen irigyek voltak az Apple-re ezért lemásolták :D

(#17) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

HP Pavilion dm3

ha jól látom frankó aluboritás van nemcsak a kijelző hátlapja de a belsejénél is a csuklótámasznál

(#18) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Nem tudom ki koppint kiről / kitől, de nekem a régebbi HP gépek is nagyon szimpatikusak voltak. Minőségi anyagból készültek, tartós, megbízható szerkezetek. Korábbi munkahelyeimen is rengeteg HP gépet használtunk.

Ha tehetném, vennék HP laptopot, korábban is vettem már, nem is bántam meg ...

... csak hát ugye az ára! De hát a minőséget és a nevet is keményen meg kell fizeti.

Press any key to continue ...

(#19) Ste válasza marsu (#18) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a régi Ibm-ek maradtak a szívem csücskei :)

True Success is Blonde

(#20) marsu válasza Ste (#19) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Na meg persze a Compaq gépek is elég tartós és minőségi darabok voltak és azok még ma is, nem hiába költöztek össze a HP-vel ...

Press any key to continue ...

(#21) foleba

foleba
(újonc)

no igen és azóta bejött a HP Pavilionnak egy újabb változata a Rossigol: http://bit.ly/hc0lK9
a kedvencem!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.