Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Hawk1979

Hawk1979
(őstag)

Laptop széléből ki se látszik,ha be van dugva egy ilyen.
Sajnos kisebb nem lehet mint maga az USB csati,pedig az lenne a király,és szürreális.

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

(#2) HXY válasza Hawk1979 (#1) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

de lehetne még kisebb is, mint pl. egy sim kártya.

(#3) Szanya

Szanya
(tag)

Erre minek a kupak? Hogy nehezebben veszítsem szemelől?

''Szanya csak egy van.''

(#4) simonzé válasza Szanya (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy ne fogd össze a zsebpiszokkal, és ne dobd ki véletlenül néhány gigányi fontos adattal együtt.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ilyen beépített fütty-csengő van benne, ha esetleg nem találja az ember? (15éve az nagyon menő volt...) esetleg ajándék nagyító jár mellé? :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Mire hazaérnék a boltból már elveszíteném. :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#7) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

ezen nincs is fogás. hogy szedjem ki a gépből?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#8) mephi666 válasza Psych0 (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

munkahelyen szólsz a 120-60-90 paraméterekkel rendelkező titkárnőnek, hogy segítsen a műkörmével kiszedni, hogy újra berakhasd... ;)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) gfefe

gfefe
(őstag)

Az ilyen adattározót csak vista gyorsításra tudnám elképzelni mert beteszem a gépbe és nem zavar.... nem úgy mint egy rendes pendrive. A nagy pendrivekkel csak az a bajom , hogy azok mindíg utban vannak pláne ha sokszor nyulkálsz hátra vmiért...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#10) eziskamu válasza mephi666 (#8) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

"hogy újra berakhasd..." De perverz, ezt a figurát még nem ismertem, mi a neve ;] ?

(#11) eziskamu válasza gfefe (#9) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Valaki hirdetett aprón, olyan "pen"drive-ot, amit az alaplapi usb tüskesorra kellett/lehetett kötni, na akkor már pláne nem zavarja az embert.

(#12) Stiky válasza eziskamu (#11) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Azigen :Y Nah az tényleg csak ready-boostra való.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#13) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerszámos készletet nem adnak hozzá, hogy ne csak bedugni lehessen, hanem kiszedni is? :U

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez nagyon jó laptophoz, mert engem pl. baromira zavar, ha kilóg a gépből a pendrive, ha sokat kell a gép mellé nyúlkálnom (könyvek, jegyzetek stb.).

Úgy lenne a legjobb, ha a végén lenne egy kis zsinór, amivel könnyen ki lehet szedni, vagy valamilyen más megoldás, mert ezt egy férfiember ki nem tudja szedni az biztos :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) csudri

csudri
(őstag)

Tökéletes lenne a kocsimba. Most egy normál méretűt használok és elég idegesítő, hogy kiáll a fejegységből. Ez tökéletes lenne, remélem hogy nem villog!

Vortex World Domination

(#16) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Ez az első pendrive-széria, amire rá lehetne írni hogy "csak műkörömmel használható"...

(#17) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

Látom a műkörmös poént elsütötték már páran. Nekem is ez jutott eszembe, ahogy megláttam. :DDD

(#18) Croissant

Croissant
(tag)

Én azt nem tudom, hogy ebben hol a memochip? :B :F

(#19) hardzsi2 válasza m1sk4r (#17) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Csavarhúzóval is kiszedhető...

Hogy el ne veszítsd vmelyik zsebedben, érdemes a kupakját szigszalaggal a csavarhúzóhoz erősíteni. A csavarhúzó persze kényelmetlen, viszont eléggé súlyos, könnyen megleled :D

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#20) PainKiller69

PainKiller69
(újonc)

Ja, a kocsiba én is eltudnám képzeli a lejátszóhoz. Amúgy "rendes" használatra azért kissé elvetemült! :C :R

(#21) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ránéztem a gyönyörűen torzító monitoromon a fehér pen drive-ra és egy wc ugrott be lehajttt fedővel:D

Amúgy én még mindig a minimum női kisujjnyi hosszúságú pen drive-k híve vagyok.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#22) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Ha jól alakították ki a kupakot akkor az segít az eltávolításban...sztem bepattanik abba a kis lukba a végén,így meghosszabbodik és máris könnyebb kiszedni. De vszínű jár hozzá kis madzag is mint általában a pendrivokhoz.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#23) sanzi89 válasza gfefe (#9) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont erre gondoltam. Ha lenne értelme a ReadyBoots-nak, akkor tök jó lenne, így azonban nem nagyon tudom elkészelni, hogy mikor lenne jó.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#24) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

én kb egy hónapja pont ilyen - ekkora penrive-t kerestem mert nagyon megtetszett az egerem (Logitech VX Nano) kis jelvevője ami kb ugyanakkora mint itt a hírben említett pendrive. És szal lényeg a lényegben, hogy nem azért kéne hogy gyakran tudjam pakolgatni, hanem, hogy ha néha mégis kell a hordozható tárhely, akkor ottlegyen egy ilyen kis okosság amúgymeg nemkell bajlódni az elhelyezésével mert egyszerűen a gépben hagyom

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#25) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Láthatóan van keki pereme, szóval nem tétel kiszedni.

Antibazsi: "bepattanik" - Ez milyen szó?

Si vis pacem, para bellum.

(#26) PeterPH

PeterPH
(tag)

Nekem is a kocsiba kéne egy ilyen. Egy fekete 8GB változattal kibékülnék. Kérdés, hogy idehaza elérhető lesz-e valaha.

(#27) waverider

waverider
(senior tag)

32GB -os véletlenül nincsen? :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#28) tome.jr válasza waverider (#27) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jópofa ez a kis méret de szerintem 10-ből 5 ember az első nap elhagyná, vagy kiránatná a zsebéből. A maradék 5 ember a második napon tenné ugyanezt. :D

(#29) shadeofme

shadeofme
(tag)

En is normal meretu pendrive parti vagyok... Voltam.
Mert ugye azokon van rendes fogas, DE konnyebben is kitorik bedugott allapotban, ha leesik, feldol, nekinyomodik valaminek a haz, laptop. (Ilyen meg csak remalmaimban fordult elo, de akkor is... Ordog nem alszik.)
Ennel meg eleg nehezen lehetne ilyen modon tonkretenni, megha az veletlenul is kovetkezik be.

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#30) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jaj de cukik :)) jópofa, de még könnyebb elhagyni :((

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#31) gardener

gardener
(őstag)

Ehhez már egy mini usb csatlakozó illene :)

(#32) Metalfan válasza csudri (#15) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez is villog, mint ahogy a pen-ek 99%-a is teszi

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#33) Siera válasza Metalfan (#32) üzenetére

Siera
(senior tag)

hát ha ebbe még 1 led is belefért akkor gratz nekik :D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#34) csudri válasza Metalfan (#32) üzenetére

csudri
(őstag)

Van egy régi 1Gigás Sony Microvault-om, az nem világít szerencsére, de a himihumi babakék szinével elég hülyén néz ki, ahogy kiáll a fekete műszerfalból. :U

Vortex World Domination

(#35) Metalfan válasza Siera (#33) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Vannak felületszerelt LED-ek, amik elvesznek a memóriachip mérete mellett :K

(#36) Metalfan válasza csudri (#34) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Fújd le feketére, vagy vegyél egy ilyet :D

(#37) xray_

xray_
(lelkes újonc)

lehet ilyet kapni már valahol?

A windows olyan, ahogyan Bill Gates szeretnél látni a számítástechnikát, a Linux meg olyan mint amilyennek te!

(#38) vacs

vacs
(lelkes újonc)

Hol lehet venni egy ilyet ??
Az autóba tökéletes lenne, mert nemrég tört el ott egy Kingston Mini. :F

Aki tudja küldjön PM-et is.

[ Szerkesztve ]

Windows 7 élményindex: 7.2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.