HTPC-nek ideális 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
HTPC-nek ideális 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Mármint úgy érted, hogy házi hőfejlesztőnek? 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

HTPC+fűtőtest
Egyébként: 

Ezen már tudnál gyorsan is tojást sütni mi

Pofás, de ha jól értettem az oldalát akkor a 999-es konfigban 9500 gt van, úgy már igen húzós áron van .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Nem baj, tobbet fognak eladni belole, mint a Mac Mini-bol
!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Cikkből:
"...microATX méretű, Asus Asus Rampage II Gene X58-as alaplap,..."
Kevesebbet innom?
Kár hogy a fizetésből nem látok többet.
bacsis: Na igen
De szerintem NAS-nak jobb lenne 
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #
(#9) Mr.Csizmás
Izzó tégla 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Kicsi a bors de erős!

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Indulhatna a legdrágább rezsó kategóriában. 
Az internet hülyévé tesz.
gyönyörű ház, a belső is odatesz.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
999 $ -ért nem is drága egy ilyen kis házba benyömöszölve. Főleg ha még igényesen is vannak elrendezve a hw -ek és nem lógnak szanaszéjjel a kábelek.
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

Szép cucc
Egészen 8,330 $-ig fel tudtam tornászni 
Hmm... lehet, hogy kettőt kellene venni belőle 
És a minimum konfig az 960 $ (igaz ebből még le lehet szedni 2x4 $-t billenytyűzet és egér miatt)
[ Szerkesztve ]

És nem is a tetején van a platni 
Jól szellőzik a Rogue, de ilyen vasat nem hajtanék benne..a V350em is igen jól szellőzik, mégis laza 15°Cal melegebb minden az előző full towerhez képest..
Mondjuk aki ilyenbe akar dupla GTX295/4870X2t léghűtéssel, megérdemli..
Vízhűtéssel talán, de azt elkészíteni nem kevés zsé, a hatékonyság meg..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Fűtésre nem lenne rossz, de azért a bele sem semmi... erős kis vadállat, bepróbálnék egyet a hideg téli estéken. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

ezen a beszóláson feküdtem 
egyébként elég kajak kis gép, ez mellé ajándék éves villnyaszámlát elfogadnék.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
nekem eddig a csúcs Your updated total: $11,227.00
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!
Max az Opelem csomagtartójában, két kőkemény subwoofer-el a ventik helyén. dabaszn@.
PC-nek nem is néz ki, bár a teljesítménye nem semmi. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Kevés esélyünk van rá,hogy a magyarok ebből sokat 'rendelnének' 
Nem beszélve a villanyszámráról...de ha innen nézzük,legalább fűtésre gázpénzt nem kell kidobni 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

Ebben vannak piros ledek is vagy csak ilyen jól fűűűt? 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Egy jól szigetelt házban bőven elég ez is hogy ne fagyjon meg az ember. Ha meg farkasordító hideg van odakint akkor hívni kel la barátainkat akinek ugyanilyen gépe van és sűrűn kell LAN party-t rendezni. Persze a betápkábelt a háznál illik cseréltetni valami komolyabbra. 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
BuyPower LAN Warrior vérpistike edition 
alba gu brath

Lehet piros ledek nélkül is felizzik ha játszol vele? 
Amúgy csúnya de átesett az odaver kategóriába 
.::www.megadanceradio.hu::.

Lehet bele rendelni mindent zöldet/sli-pirosat/cf, vizhűtést, mindent.
csak éppen $4500 dollárt nem fogunk érte adni 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
A Palm Pré az ára alapján van ilyen teljesítményben?
Ez az a cucc aminél már nem beszélhetünk VGA és proci limitről. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Úristen... 1,83 millió forint gépre ki a hülye...?
Öö, mondjuk te? 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Nemrosz-Nemrosz.. 
My SSD is faster than your HDD

kár, hogy ilyen érdemi fejlesztéseket, újításokat nem láthatunk a normál házak dizájnját illetően... ez pofás lett.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Hát igen..... de ahogy a mondani szokás: Nem az a hülye aki eladja, hanem aki megveszi..
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
Mennyit szemeztem annó ezzel a házzal
Az ára tartott egyedül vissza és az, hogy nagyon nagy önmagában ez a kuckó. Igaz a hűtése sem mindennapos, bár kicsit szkeptikus vagyok a kártyákra merőleges szellőztetéssel kapcsolatban
True Success is Blonde

Na ez már valami!
Dizájn eszméletlen, és a belső is az.
Nagyon elfogadnám. 
Jól néz ki, és brutális teljesítmény párosul hozzá. Bacsis képzelem mit tudna egy ilyennel kezdeni: bekenné lekvárral a procit meg a VGA-kat, utána meg rántottát készítene rajtuk 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

200K-ért mit tesznek bele alapból?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Mint a hírben is írva vagyon..NZXT Rouge.. Amúgy SFF a kategória, ha így érted.
Ste
Pont a ventik miatt nem vettem meg végül..valahogy kínai gagyis. De a kinézet melett a hatékonyságot is kétségbevonom..gép közepén hurrikán, ha befelé fújnak..
Jadro
~feleannyit fogyaszthat felfullozva, mint egy átlagos vasaló..ne dramatizáljuk túl..
[ Módosította: philoxenia ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
mivel nemértek hozzá, megkérdezem.
ilyen gépet ki vesz? melyik országban?... híddaru, vagy targonca jár hozzá?
[ Szerkesztve ]
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

...és értelmet nyert az izomkocka kifejezés.

Cuki kis gép
Nekem még mindig az olajba merítős gép tetszik a legjobban, a neve most nem jut eszembe sajnos..
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
Maga a haziko klassz cuccos... 

[ Szerkesztve ]
alba gu brath
A Prében viszont van kijelző is
Durva gép lett. A kezdő ára még nem is vészes na de ha több kakaót akarsz... 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
kilowattos táppal és ilyen felszereltséggel a 40kilós pistike beesik vele az árokba, mert elrántja a cucc
vagy gerincferdülést kap, mire elér a lanpartira, ha apuka nem tudja elvinni... 
egyébként elég brutál cucc, csak annyit jegyeznék meg hozzá, hogy lanon menő játékok ennél jóval kisebb/olcsóbb/könnyebb konfigon (pl max 500-600w-os táp/gtx260/4-6giga ram/c2d) is röccenés nélkül lazán mennének... kicsit túlzásnak érzem, de ennek ellenére nem rossz 
a piros ledekkel kapcsolatban annyit, hogy: "én megmondtam"
(egyre több hasonló jön már)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

az haggyán, hogy 1,8 milla, de mennyivel lehet nagyobb a teljesítménye és mennyivel okozhat jobb játékélményt mint pl egy 400 ezer forintos gép? 
Megkockáztatom azt is, hogy ha ügyes az ember már 200 pénzért is össze lehet rakni, ahol nem igazán csorbul a dolog.

az sem rossz, de én csak az első oldalt használtam 

De jó kis netbook! 
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards
fontos a hordozhatóság-hány kg.lehet 30...Hmmm....egyébként bruti 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
nekem is van hasonló hevederem,DFi Lanparty a márkája,a MIDI házamra ok,de Bigtower-re már nagyon necces...ja és nem olyan kellemes viselni 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz