Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Must have! :Y

Elég durva kis lap. Ha jól látom a CPU csak 3 + 1 fázist kap? :F

Amúgy itt azért már kijön, hogy mi értelme a NB-t a CPU-ba integrálni. :K

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#2) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ennyi, ez szuper! :D

(#3) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szimpatikus lap, és tudom, hogy kukacoskodás, de ha lanparty, akkor a memória foglalatok, és a sata csatik miért nem UV aktívak? viszont az egy szem PCIe csati viszont az... így nagyon hülyén mutatna egy UV fénnyel megvilágított házban... :U

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#4) _AnTi_

_AnTi_
(tag)

Hú de elfogadnék egy ugyanilyet AM3-mal! (Persze nem P55-tel :DDD)

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

(#5) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezekről a memó foglalatokról a régi p1-p2-p3-as ramfoglalatok jutnak eszembe :D

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#6) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem tudom eldönteni, hogy ez most mi is. Tetszik, tény, de szerintem játékra nem igazán dobnám be semmilyen PC-be, pláne, ha kijön az ára. Egy HTPC-meg talán túlontúl sok is. Bár ott még talán belefér. De aranyos.

Na jó, közben formálódik a véleményem. Játékos HTPC-hez tökéletes, 160 centis Samsung LED TV mellé :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#7) Cane válasza hoffman_ (#6) üzenetére

Cane
(őstag)

Ezt az irányt kellene követni, szerintem matx méret is már bőven jó, legyenek egyre kisebbek a lapok. Pl. ebben vagyis ehhez a mérethez az új ATI kártya brutálisan nagy méretű. :((

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#8) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az a 2 memória foglalat nem elsz oda kevés?:S

(#9) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az árára nagyon kíváncsi lennék
ugyanis pont jó lenne egy server htpc kombóba

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#10) P00By válasza szuper-t (#8) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mert?

(#11) szuper-t válasza P00By (#10) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

kis memória tuning a 2x2 giga nem úgy megy mint pl a 4x1:)

(#12) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

húúúú, jó!
viszont ebbe meg int. VGA nincs :F

(#13) TESCO-Zsömle válasza szuper-t (#11) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4 vázis mellett a proci se fog úgy menni, mint 32 mellett, úgyhogy egálban lesznek...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#14) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez a lap kiált egy 5750-ért!!! ha kell alacsony fogyasztás, ha meg kell erő 4ghz i5 beröffent :K

Vajon hol lehet DFI-t hazánkban kapni? :U

(#15) tlac válasza CséZé (#12) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

majd a h55 + core i3 lesz lesz integrált grafos

(#16) szuper-t válasza TESCO-Zsömle (#13) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nem mind1 h az a 4 fátis 16 szarabb minőségű fet :) vagy minőségi:)
nem a mennyiség a minőség a fontos:)

bár ahogy ezt látom elég gagyi :W

[ Szerkesztve ]

(#17) P00By válasza szuper-t (#11) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ez még áll az új 1,65-ös ramoknál?:)

(#18) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

hát ez kell nekem:Dcsak am3 vágyódok énis inkább de az méret már okés:D
a mostani dragon házacskámat a sok nagy kacattal ilyen apróságra fogom cserélni már megfogadtam hogy lanra könnyű legyen cipekedni:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#19) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Jó kis lanparty-s alaplap :)

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#20) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Jó ez a kis méretben nagy teljesítmény de pont a kis fogyasztást csapják agyon vele nem?
Bár végülis kell ilyen is.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#21) szuper-t válasza P00By (#17) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

míg a világ világ lesz igen :)
alapúl véve.. raid..:)

(#22) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A jövőre megjelenő 2 magos processzorok tökéletesek lesznek bele :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#23) P00By válasza szuper-t (#21) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:D Oké.

(#24) TESCO-Zsömle válasza szuper-t (#21) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De Dual Channel, szóval csak 2-esével van RAID-be. A két RAID tömböt külön-külön kezeli.

Nekem csak annyi kérdésem volna, hogy vajon egy i5-ös vagy i7-es rendszernél szűk keresztmetszet-e a mem-sávszél, hogy anyira megéri tuningolni?? :F

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#25) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

remélem marha drága lesz és akkor meg tudom beszélni magammal, hogy nem kell^^

(#26) Solicidium

Solicidium
(fanatikus tag)

Kérünk egy ilyet am2+/am3 oldalra is valód pci-e 16*-tal. :((( Mert amd-s oldalon, ha itthon egyelőre nem mindegyiket kapni, de legalább vannak értelmes energiatakarékos procik.
De mivel nem hiszem, hogy a J&W kiadja a 16-os pci-e-s 785g-s minix lapját, ezért marad a 780g minix

[ Szerkesztve ]

Támadni kell!

(#27) Mercutio_ válasza _AnTi_ (#4) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Már lassan egy éve a piacon van EZ (tudom AM2+, de megy benne az AM3 is :K ) Bele egy 905-ös Phenom X4 valami jóféle videókártya, "oszt jónapot" :DDD

Solicidium: PCI-express 2.0-nál a 4x-es sebesség se olyan nagy gond, pl. Radeon 3850 esetén kb. 10%-al lassabb, mint egy 16X-es :K

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#28) szuper-t válasza TESCO-Zsömle (#24) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

na ez engem is érdekelne:)
érdekelne h az i5 ös proci tud e annyit h megérezhető legyen h 64 vagy 128 bit

(#29) Solicidium válasza Mercutio_ (#27) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Igen piacon van.
Hátrányai:
1. so-dimm (notebook) ddr2 memó, tehát nehéz bele 8 gigát pakolni pl, pedig a specifikáció ellenére támogatja.
2. 4* pci-e 2.0 sávszél, ami még pl. mondjuk a hd5750-hez elég lehet, amúgy meg minek több mini-itx-be
3. azzal, hogy igazából am2+ és csak am3 "ready" ezért nem túl jövőtálló a a később megjelenő, esetleg csak ddr3 memvezérlőt tartalmazó procik mellé.

A tom-harware-s teszt szerint még a 9800gx2-t is kb csak a flight simulatronál fogta vissza.
Csak ha már intel oldalon van Zotac is meg ez is, akkor már amd-sen is lehetne fejleszteni, főleg ilyen sok jó alacsony tpd-s proci mellé.

[ Szerkesztve ]

Támadni kell!

(#30) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis lap ez, jövőre beruházok egyre! ;)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#31) Daniel Alves

Daniel Alves
(fanatikus tag)

A DFI MI P55-T36 pontos megjelenési idejéről és áráról egyelőre még nincs információ. :O ;]

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

(#32) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendes házak is jöhetnének már végre a mini-itx-ek mellé. Igaz mostanában már szállingóznak, de még mindig nem az igaziak.

Nem rossz lap, de nem kellene. Inkább valami int vga-s változat Am2+-al és nem ilyen drágán

True Success is Blonde

(#33) Mercutio_ válasza Solicidium (#29) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Állítólag hamarosan jön a 785G-s változata :K

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#34) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Asszem nem lesz ebből Mac Mini, csk győzzem kivárni, hogy lehessen ezt kapni. :D Én kérek elnézést,de ebből milyen kis méregzsákot lehetne építeni ;] Csorog a nyálam rendesen

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#35) TESCO-Zsömle válasza Nyugdíjas (#34) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyira azért nem kicsit, ha egy HD58x0-ast is bele akarsz tolni... :P

Hogy hiányoltam én anno ezt a kategóriát... ITX Power-board.

[ Szerkesztve ]

(#36) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Még egy dolog amit felírok a 'Mit hozzon a Jézuska?' listára :DDD

(#37) Solicidium válasza Mercutio_ (#33) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Én már nem várom meg. Bár ha ilyen tempóban hozza az extremedigital a lapomat... Esetleg más hely, ahol lehet 780g minixet raktárról kapni?

Támadni kell!

(#38) Nyugdíjas válasza TESCO-Zsömle (#35) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Megelégszek én egy phásszív 4650-el :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#39) .mf válasza lezso6 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A Giga 965-DS3-nak is csak 3 fázisa volt, mégis kiváló oc-lap volt. Ez az egész fázis-szám túl van lihegve, egyes gyártók marketingje által agyonhype-olva.

Másrészt, hiába feszegetik itt egyesek, hogy ennyi fázis így, annyi memória-foglalat úgy, csak az erdőt nem látjátok a fától: ennek a lapnak nem a tuningolás a legfőbb tulajdonsága, hanem a m-ITX méret. Tuningra ott vannak a mAX és ATX lapok.

(#40) tlac válasza Nyugdíjas (#38) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

a béta 10.6.2 már támogatja, 10.6.1 alá is be lehet hackkelni

(#41) Nyugdíjas válasza tlac (#40) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ne ingerelj ;]

(#42) szuper-t válasza .mf (#39) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Felesleges úgy sem érik meg ők csak annyit látnak h ez 3 az meg 32 helyről kapja a feszt..:D
mikor igazából ez arról szól h olyan olcsó fetekkel dolhoznak h 3 fázis már nem elég... kell belőle 24-28-32 h táplálja a procit
gazdaságos mert sok kis olcsó szar sokra megy meg jól mutat a doboz oldalán h XY fázis:)
az én ramom pl csak 1 fázist kap de az 6A is kitol magából ha kell....
(igaz ez már nem gyári felszereltség)

(#43) TESCO-Zsömle válasza Nyugdíjas (#38) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Abban mi a méregzsák?? ;]

sz: Úgyis a táp lesz a legnagyobb a rendszerben, ha nem tudsz 250W alatt maradni.

Akkor beleférsz egy ilyenbe.

[ Szerkesztve ]

(#44) TESCO-Zsömle válasza szuper-t (#42) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy tudtam, hogy a fázisok számának növelésével (tehát a fázisok darabonkénti terheltségének csökkentésével) a tüskéket kívánják csökkenteni, amik a vdroop megkerülése (illetve kiiktatása) okán keletkeznek és élettartamcsökkenést/halált okozhatnak a CPU számára.

(#45) Nyugdíjas válasza TESCO-Zsömle (#43) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem kell nekem a komoly VGA... De ezért a cuccért beszoritanám magam 250W alá valahogy:)

(#46) szuper-t válasza TESCO-Zsömle (#44) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ha megnézed egy proci lábkiosztását és rámérsz akk ez mint felesleges adat elszáll a fejedből:) mert az összes negatív és pozitív láb össze van kötve:) kivételek vannak ...
azt csak nem mondhatták intelék h bocs de spókolni szeretnék a lapodon és telepakolom sok olcsó fettel mert egy minőségi drága lenne:S
igaz ami igaz sok kicsi sokra megy de miután nem az első ilyen lapot javítom ahol ilyen gagyi fetek vannak feltéve
jól néz ki felhűtő bordázva meg h oylan sok kis fekete kocka van rajta és nem egy csupasz lap de...
a proci oylan mint egy izzó.:D neki is mind1 honnan csak feszültség legyen :D ha nincs 12v os aksira pénzed akk evszel 2db 6v osat:)
de ha hülyeséget mondok és valaki jobban benne van szóljon:)

(#47) Mercutio_ válasza Solicidium (#37) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Passz :(

(#48) adorjant válasza Solicidium (#37) üzenetére

adorjant
(senior tag)

mercury impex.én is onnan rendeltem,hét elején itt is lesz ;]

durva lap,ezt a fázis-őrületet nem értem,amdnél 4+1 már elég szépet húz tuningban is...
személy szerint örülök,hogy egyre többen szentelnek kiemelt figyelmet az itx cuccokra,és végre van-lesz VÁLASZTÉK :R

(#49) TESCO-Zsömle válasza szuper-t (#46) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ezt vettem, mint forrást, ahol a vDroop-ot vesézik ki, hogy miért is jó, és mik a hátulütői ha kikapcsoljuk.

(#50) Quan-Chi válasza adorjant (#48) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

én is személy szerint alig várom hogy gyűljenek az ITX-es lapok ! akarok építeni egy erős mini gépet ! ez pl egy szuper alternatíva lenne :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.