Fura elképzelés, de tűrhető.
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)
Fura elképzelés, de tűrhető.
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

Nem tudom hogy kell ezzel játszani ,de szerintem az ugrás gombot középre tenni elég hülyeség 1 újjal nehezen lehet mind a 2-t nyomkodni pl előre és ugrás.
Bár lehet hogy nem is kell benne ugrálni mert simán felment 1 szintet ugrás nélkül is.

Jöhet ! 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

"Ezzel kapcsolatban egy videót is tudunk mutatni, ami bemutatja az irányítást, és megmutatja, hogy ebbe a változatba auto-jump funkció is került. Ez annyit tesz, hogy ha olyan helyzetben vagyunk, akkor karakterünk automatikusan ugrik, hogy megkönnyítse az irányítást." 
A manuális ugrás lényegében csak ahhoz kell, hogy maga alá tudjon az ember építeni, a közlekedést elintézi az auto-jump.
mondhatom, hogy FUCK YEAH ? 
Nagyon nagy ötlet, várjuk szeretettel 
Remélem ugyan az lesz mint a PC-s 
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Igazán nagyszerű hír. 
Pár hét és hardverem is lesz hozzá.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
...és ehhez kelleni fog a multitouch, mi?
Rezisztív kijelzős a tabletem...
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Szerintem akkor bukta 
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Augusztus közepe óta, mióta megvan az Xperia Playem, azóta bennevan a marketban a játék, és le is lehet tölteni, nem értem mi az új a hírben 
Még nem olvastad el marketen a kiírást, hogy *Xperia PLAY optimized*? [link]
A videót megnézted? Nem olyan a felület sem, és nem is Playen játsszák. A lényeg itt az, hogy eddig csak Xperia Playre volt Minecraft Androidon.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Ahhaa, így már világos