Várjuk a Phenom II X6 tesztet 
★
Várjuk a Phenom II X6 tesztet 
★
Nagyon várjuk már a Phenom X6-ot ,de a Thubant is.
Az MSI-nek a 8xx chippes AMD lapjaiból csak micro ATX-es van?Vagy mi?
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!
(#3) Silentfrog

Tudja valaki,hogy a 4290 integrált kártya menyivel gyorsabb mint a 4200 integrált?
Már válaszolok is magamnak 20% a külömbség,,, 
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Igen tudtommal a 890GX-es chipsetből csak ez az egy lapuk van az MSI-nek
Nem sokkal Gyorsabb a 4290 mint a 4200. Fizikailag ugyanaz a kettő de talán a 4290-ben picit több Mhz van (Gyári tunning) 
Phenom II X6 = Thuban.
A középkategória náluk mircoATX-es 880G-890GX az alsó és felső 870-890FX pedig ATX-es.
Ezt a gyári tuningot , a Gigabyte-nál bios frissítéssel, lehet megoldani (turbo 3d a neve azt hiszem).
Gyusz és zsigus:
Ja értem...

[ Szerkesztve ]
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

Monitorok de jól néznek ki 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Távlatilag gondolkodom egy új, egy külső videokártyás AMD/ATI alapú mATX-es méretű játékgépben, látott valaki mostanában mATX-es alaplapot a 870-es chipsettel? (A 880/890-esekből az IGP és a CrossFire csak kihasználatlan extra lenne) Köszi!
Az Acer s243hl monitor gyönyörű 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
Nem tudom, hogy jó ötlet-e én is ezt akartam, meg is vettem. de még a 7-es szériából. Én nem ajánlom mert később a bővítés nem lesz a legjobb. Nekem sincsenek CF-es szándékaim de egy dupla VGA és marad 2 kártyahely egy pci és egy 1x-es pci-e a pci nálam foglalt hangkártyát meg vehetnék 5e-ért de nincs pci hely ezért 11ezer a minimum. Először én is úgy voltam vele, hogy milyen jó egy kis gép, nem egy batár állat Full torony. De hidd el jobban jársz ha ATX-et veszel.
Egyébként nem sok különbség van árban a 880G és a 870 között 27ezer és 26ezer. Szóval inkább ha mindenképpen mATX kell akkor inkább egy 880G. Kapni nem igazán lehet még mATX-es 870-et
[ Szerkesztve ]

mire tippeltek?
az X6-osok miatt csökkenhet az X4-esek ára, vagy más árkategóriában fognak indulni?
app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

Az az utolsó monitor érdekes.
Egyébként nem rosszak a z Acer monitorai.
Köszi a tapasztalatokat, én max csak a meglévő hangkártyámat tenném mellé (bár azt se biztos, ha az alaplapi komolyabb lenne), ez már eleve PCIe, így csak arra kell majd figyelnem, hogy elférjen majd egy duplahelyes VGA mellett is, más PCI/PCIe bővítést nem használok és nem tervezek. Már évek óta ATX-et használok midi toronnyal, de mindig rájövök, hogy feleslegesen nagy, nem használom ki a bővíthetőségét és így csak több helyet foglal, meg kényelmetlenebb az elérése az asztal alatt. Egyelőre még nem sürgős a váltás, ha nem lesz 870-es akkor marad a 880 (az IGP meg vésztartaléknak jó lesz, ha behalna a külső).
Remélem az X6-os procik picit megrökönyítik az Intel-es vetélytársakat..
Izgalmas év elé nézünk..
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

ezt így májusban nem igazán tudom értelmezni. esetleg könyvelő vagy? 
A vér nem válik VAZZE!™
Én pedig minél hamarabb szeretnék váltani ATX-re. Megfelelő lapot is könnyebb találni, és én nem vagyok az USB híve, nem szeretem pl. az USB-s WiFi-t ezért is vettem PCI-ost stb. De izlések és pofonok.
parkr:
Nem tudom, hogy lenyomná-e az x4-esek árát szerintem majd idővel, mert most 40ezer a legdrágább x4-es és sokkal drágább az x6. Főleg ha őszre gyengül a forint és többet kell fizetni mindenért. Mire csökken addigra a valuta lesz rossz helyzetben. Maximum jövőre. Majd ha csökken az x6 ára is.
[ Szerkesztve ]

Mar az 5. honapban vagyunk 
Valaki modnja mar meg a loglink dobozan szereplo nonek, hogy nem kell nagy dobozt cipelnie, amikor letezik ilyen is.
[ Szerkesztve ]
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

És már lehet tudni a nemét a kicsinek? ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem úgy van az Sztálin elvtárs....
Itt a monitorom, csak az a baj hogy üzletben

C:\Privátot előbb észreveszem!...

mp3 codolásnál jól jöhet 6db mp3 egyszerre de még ma más értelmét nem látom
UI: Nem játszok Csak divx, dvd, mp3 gyűjtők
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
Még a java hátra van, de valóban érdekes megfogalmazás. 
[ Szerkesztve ]
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

őrült jó lapokat gyárt az asrock 
az tuti hogy a következő lapom iylen lesz 
és amd konfig
[ Szerkesztve ]
A G245H monitor is csak 1600x900-as felbontású?![;]](/dl/s/v1.gif)

primus inter pares
Vagy csak jól sikerült a szilveszter nála 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Az az Asus GTX285 valami csodaszépre sikerült szerintem 
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

az biztos, hogy lesz jó áron aprók között x4es phenom ii, mert sokan váltanak majd x6ra...
ha nem kell sokat ráfizetnem, talán még én is lecserélem a 955öt 
Davidof92: az GTX285? nem inkább 5870 matrix? [link]
[ Szerkesztve ]

Az 1 GTX 285, szerepelt a PH tesztben is! 
Egy matrica azért nem ártana rá szerintem...
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

értem 
Csatlakozókból rájön az ember, GX-en 2db DVI van az 5870-en meg nem tudom de másképp vannak. Onnan lehet megkülönböztetni őket. Meg a hátukról, de az már más tészta
.
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!
Érdekes megoldás az az optikai érzékelős érintőképernyő, de ha jól működik, nem olyan rossz vétel azért az árért.
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Hirtelen én is azt hittem GTX 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Vicces, hogy az Asrock eljutott oda, hogy szebb lapokat csinál mint az anyavállalata (persze tudom, egy szubjektív).
Bazinga!

Volt ma szerencsém egy 5970-est rakni egy gépbe (ami sajna nem az enyém), és volt időm egy kis tesztelgetésre... hát így kézbevéve igen brutális lett...
Mondjuk az ára is az.
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
Nagyon kelleti magát ez az Acer S243HL monitor.
Csak a talpán az a világosszürke festés lehetne valami sötétebb árnyalatú.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Jó, érdekes cikk volt. Köszönöm.
És az előttem szolokhoz hasonlóan én is várom már a Phenom II X6-os tesztet, bajvívást.
Ez a merevlemezbölcső hogyan működik? Belerakok ebbe néhány darab merevlemezt és úgy egybe rátudom kötni a számítógépre?
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
"Kár, hogy a burkolat alatti technológia nem olyan káprázatos, mint a Ferrari autóinál. Sima, huszonkét hüvelykes TN+film panelt kapunk."
Így igaz, megérdemelt volna mondjuk egy H-IPS panelt.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Kattintsatok az utolsó oldalon a T230H hivatkozásra.
Nagyon érdekes információval szolgál.

Őszre remélhetőleg erősödni fog, amiben szerepet játszik a nyári túristák euro-forint váltása, és addigra talán a görögök is leverik a saját hülyéiket, és normalizálódik a helyzet.
A cikkben lévő Core i7-750 az inkább i5 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Azért elég jó, hogy nem kell minden új AMD cpu-nál lapot cserélni, én pár napja frissítettem Bios-t ami már támogatja a 6 magos Phenomokat 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu
Én is remélem!
Az Acer monitorok egész pofásra sikeredtek.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Legyen Igazad!!!! 

A Phenom II X6 vs. Intel tesztre én is kíváncsi vagyok már.
CSS (Hun)Bloodkiller
Javítom!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Fura, tegnap még forgalmazták.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Húú aza ferrari acer nagyon tetszik, és a felbontása is pont jó a méretéhez képest, manapség sajna már 22"ban is csak fullhd van szinte, ami iylen kis méretben teljesen felesleges sztem. Az ára sem vészes, kelll egy ilyen 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Én nem tudom, ez nem processzor???
Ha igen, akkor miért nincs a processzot hírek, vagy a processzor tesztek közt?

Nem, ez nem processzor. Ne legyél már ilyen ...
Feltűnt, hogy a Hazai Pálya rovat mindig itt szerepel?
Bazinga!