Annyira de annyira jó lenne ha a billentyűzeteknél odaírnátok melyikből létezik lokalizált verzió ?!
Premium Vintage

Annyira de annyira jó lenne ha a billentyűzeteknél odaírnátok melyikből létezik lokalizált verzió ?!
Premium Vintage

Van egy aprócska elírás a Microsoft billentyűzetes résznél .
"A szett ára 25 700 Ft, de a billentyűzet önállóan – igaz, vezetékesen – 12 0000 forintért, az egér pedig 14 200 forintért vásárolható meg."
Ennyirért sok lenne 
www.polirfelni.hu
(#3) raszputyin

Tud esetleg valaki tippet adni, hogy hol érdemes (normális ár, bőséges kínálat szempontjából) notebook táskát nézni Bp-en?
Sajna, mi sem tudjuk, hogy melyikből van lokalizált.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Rudi!
Azért elég erős dolog 150e-ért egy celeronos gépet ajánlani.Vagy nem néztél utána rendesen vagy nem is tudom elképzelni miért érné meg ennyiért gépet venni(ilyet) 
Helyette:Toshiba SATELLITE L40-12X laptop(150e)
vagy MSI VR601X ajándék laptop táskával 149e
Esetleg Toshiba Windows Vista Home basic-el 120e forint(ez is celeronos de jóval olcsóbb,és Toshiba nem Acer)
Csak azért írtam mert nagyon ajánlom mindenkinek hogy 2x-is gondolja meg hogy celeronos gépet vegyen!!Nincs SpeedStep és folyamatosan 100%on megy nem lehet lejebb venni a feszültséget.Ez azért fontos mert ha internetezik valaki akkor nem fog annyira pörögni a ventillátor ha kisebb teljesítményen van a gép(ergo halkabb + jóval magasabb üzemidő)
De még egyszer mondom,Celeronos gépet ne,de legfőbképpen 150e-ért.
MOD:Illetve ha már Acer akkor elég sok helyen lehet venni Aspire 5315-öt 99e-ért.Ebbe +Home basic vista (20e) ez is celeron
[ Szerkesztve ]
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Mikor jon el az az ido amikor a 100 rongyos notebookokba is lesz wifi es bluetooth
De a felsobb kategoriakban sincs mindegyikben, legalabbis az utobbi. Mert szerintem szukseg lenne ra.
wifi már a 100e ben is van nagy többségben BT tényleg nincs
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
Sose nézek utána, mindig csak hasraütésszerűen írok valamit 
Egyébként VR601 tényleg nagyon jó ár/értékben csak pillanatok alatt le fog kopni a színe és az MSI garikezelés olyan amilyen. A 120e-s Toshibát hol láttad 120e-ért? Ez érdekelne.Nekem HRP-ből csak egy 150k-s no OS-es (XP-vel szívós) és egy 160k-s Vistás verzió volt meg, igaz mind a kettő kétmagossal.
Jól benéztem az M500-as celeronokat, valamiért azt hittem, hogy már van bennük speedstep, de tényleg nincs, így csak az órajelet veszik vissza. Ezen a részen csiszolok egy kicsit.
[ Szerkesztve ]

Ez engem is fölöttébb érdekel. Szeretnék Karácsonyra egy jó kis táskát venni ajándékba.
A csak nootebook hordozására alkalmas hátizsákok nem tűnnek túl praktikusnak nekem. Csak akkor van értelmük, ha az ember egyszál laptoppal mászkál. Mondjuk ismerek ilyet. 
Miért nem praktius egy ilyen hátizsák? Vannak belőlük 30 liter körüliek is, abban meg már elég sokminden belefér a noti mellett.
Nem akartalak megsérteni,nagyon szeretem a hazai pályát .
Csak pont most vettem egy laptopot 99e-ért Acer 5315 Ebben is 530-as celeron van 80G hdd.
És még így is hogy ennyi volt nem kicsit bánom amiatt hogy celeron.Mivel nemhogy nem Speedstep-es de ráadásul az órejelet sem veszi visszaEzért 10mp venti 10 mp csend és így tovább...Tehát mindíg 1730Mhz-en fut.És internetezésnél ez teljesen felesleges.
A toshiba itt van :[link]
De legjobban szerintem a 150e-es éri meg.
Ha az ember 150-et ad laptopra akkor minimum legyen DualCore-os.nem baj ha a leggyengébb,de biztosan jobb választás mint a celeron.
A v7-es táska nagyon jó ötlet.Megkérdezhetem hol van rá esély hogy kapható ?kerestem a google-ben de sehol sem találtam.Az ingram micro weboldalán pedig nem találtam meg kik a partnerei.
Köszönettel:Gorlin
[ Szerkesztve ]

Pont azárt írtam, hogy az nem praktikus, amiben csak a noti hordozható. A cikkben írtad, hogy vannak ilyenek is. Amibe már más is belefér, az más tészta.
(Lehet, nem fogalmaztam elég pontosan, de azokra a hátizsákokra gondoltam, amikbe nem is fér más.)
[ Szerkesztve ]
Fura. Nálam FSB csökkentéssel lejjebb szoktak menni a Celeron M-ek. Nem lehet, hogy az Acer noti a ludas a dologban? V7-re rákérdezek az Ingramnál.
[ Szerkesztve ]
Aha, értem már.
köszönöm.
5xx-as celeronnal próbáltad?mert itt nem igazán csökkent FSB-t,pedig minden miniumon van

szerintetek érdemes most ramot venni? a gépboltba elég olcson 5000ft környékén vannak gigás ramok? megy ez még lejebb???
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
500-as vagy 400-as volt, egy régebbi Asus gépben i945-tel, de utánanézek pontosabban.
[link] <- processorfinder szerint egyik celeron M sem támogatja a speedstepet.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Aqua-ban 4500ft.Szerintem ennél lejebb nem nagyon megy.Ez alá már nem tud hová
Az oké,de Rudi azt mondja hogy ha a feszültségét nem is de az órajelét lejebb veszi.
Akkor az sztm nem processzor fícsőr, hanem alaplapot/biost alakították így ki.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
szerintem is,de nekem nem nagyon csinálja hiába van minden minimumon

Hello!
Tudtok ajánlani valami címet ahol meg tudom nézni a kapható mobil gpu-k "erősorrendjét" és tudását?
(mielőtt elkezdenétel osztani, hogy használjam a keresőt, már próbáltam és lehet hogy én vagyok kevés , de nem találtam)
Előre is köszi
Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
Itt ni!

Köszönöm!
Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!

Celeron M szerintem se tudja visszavenni az órajelét, tulajdonképpen emiatt, és az 1 mega cache miatt Celeron M és nem Pentium M.
Nekünk egy Asus notebook van Celeron M procival, az nem veszi vissza semmit. Tesóméknak van egy Lenovo, szeritnem az se vesz vissza.
---
Viszont azt nem tudom, hogy egy teljes órajelen járó Celeron M többet fogyaszt e mint egy kétmagos, ami vissza tudja venni a feszt és az órajelet. Hiába veszi vissza, a két mag csak két mag marad.

Azt azért nem árt odaírni, hogy 99990 nettó.
[ Szerkesztve ]
Szerintem kevesebbet fogyaszt a kétmagos mert valójában nem is annyira az órajel, hanem a feszültség határozza meg a fogyasztást, a speedstepes cuccok meg alaposan visszavesznek. Utánanézek ennek a Celeron M-es órajeles dolognak, de csak pár nap múlva kerülök a noti közelébe.
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy nem árt odaírni ,de mivel brutto volt ennyi ezért nem írom oda
(elektropont)
netto 83e ha így jobb neked
Amúgy elég combos a celeron TDP-je 30W körül ,és ennyi mondjuk egy t7xxx nek is (pontosan 35W) és nagyon vissza tudja magát venni
Mod:Ja igen vettem bele 9ezer forintért 2*1giga ramot úgyhogy most azért zépen muzsikál
[ Szerkesztve ]

kingmax vagy kingston memória a jobb??? amúgy a lenovo visszaveszi az szorzót, az fsb-t nem vagy ez nem tudom hogy működik... mert alapjáraton nem megy csak 800mhz ha beindul meg 1700mhz! és a cpu-zben a szorzót látom hogy állítja!
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
A fogyasztás még nem is lenne olyan fájdalmas , de az , hogy emiatt zúg a venti az már zavaróbb
A másik , hogy a 100K -s notik akksija átlag 1 órát bír , de egy ismerősöm vett egy Amilo Li 1705 öst ami csak 50 percig bírja
és érzed hogy hat valamit hogy visszaveszi az órajelet?
Amúgy szerintem a kingmax tökéletes,nem érdemes kingstonozni.
Vegyél az Aquaban ramot én is ezt tettem és nagyon meg vagyok elégedve vele.Most dualban megy 
Amit én vettem brutto
100-ért az 6 cellás kb 2 óráig bírja.A ventillátor zúgás tényleg nagyon zavaró
abban reménykedek megy bele valamilyen DC-s proci,csak azt mondják a 960gl-es chipset nem szereti a DualCore-os procit.Viszont az MSI egyik Dualcoros laptopja is 960gl-es úgyhogy a remény hal meg utoljára.Már átpasztáztam,de nem hatott

hát nem veszem észre hogy visszaveszi mert olyankor nem csinálok semmit, azért veszi vissza!
a ramot meg azért kérdezem mert a kingston 100forintal drágább és hogy akkor melyiket vegyem? melyik a jobb?
[ Szerkesztve ]
Én szerintem válaszd a kingmaxot.Mondom,nekem tökéletesen működik dualban.Bontatlan dobozosokat kaptam.De te tudod.Én szerintem kingmax,mivel ezt próbáltam.
Mod:Úgy értettem hogy észreveszed hogy mennyire gyakran pörgeti fel a ventit ha nem dolgozol?azaz csak áll a gép vagy internetezel
[ Szerkesztve ]

hát pl most csak netezek meg megy tv-n film a gépről szóval érted... ja meg torrent msn és így csak néha kapcsol be! 5-10 percenként 10-15másodpercre...! ennyi!
ja nem tudom melyiket vegyek majd még meglátom... ;)
de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
a Natural Ergonomic Desktop 7000 egere kéne nekem. hol jutok vajon hozzá?
Rudi, gondolom ti nem elbattyogtok a boltba, de ahonnan kapjátok, onnan csak eljut vhogy az end júzerhez
segítsen vki ilyen egeret találni! 
ps: dreamcomp-ban van, de sztem kapni ezt kicsit olcsóbban is 
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

Értem.
Csak a linket néztem amit adtál, ott 99990 nettó, 119988 bruttó.
Az a toshiba,azt kellett volna vennem
de most már mindegy.Ez az acer sem rosz főleg ennyiért de rá kellett volna még áldoznom...
Nekünk a Sved Zrt. listájáról volt, de em látol az oldalukon kiskeres partnerlistát. Nagy elektroboltokban szoktak lenni MS cuccok.
köszi, közben úgy tűnik találtam 12k-ért
ha az nem megy, akkor marad a hülye azért nem vagyok meg a fukar mindenit...
ps: Sved -től én sehogy sem tudok szerezni ilyet?
Szerintem csak kiskerekkel tárgyalnak, de bepróbálkozhatsz náluk símaszban, lefűrészelt csövű vadászpuskával 
szívesen fizetnék is érte, nem arról van szó 

a két mag csak két mag marad
Az biztos, de mivel az egyiket lekapcsolja, nyilván áramot nem fogyaszt.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

A kingmax a kingston "olcsitott" verziója, kb. mint az asrock / asus, de nem annyira szar. Nekem is kingmax van, igaz nem tuningolok, ezért sose fog kiderülni hogy bir-e annyit mint egy márkásabb cucc, de általában a tuningramokat is kingmax néven dogják piacra, a kingston inkább a megbizhatóságra hajt.
a kingston 100forintal drágább és hogy akkor melyiket vegyem?
Ez már nagyon LOL. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

A hpctrade-nél általában szokott mindenéle extra cucc is lenni, ami nem tömegtermék itt hungarisztánban, próbálkozz náluk!

Lehetséges, a notebook procikat annyira nem ismerem.
A sima asztali C2D és C2Q nem kapcsol le magokat.
Kiaós kis cikk, elég jó lett a notikörkép, bár én azért nem írnám le annyira a 100k alatti notikat. Anyámék ilyet kaptak pár hete (Asus 3055), és az agyam eldobom milyen király kis gép. Az asztali gépemet teljesítményben éppen hogy nem veri, és kellett bele +1giga ram 5k-ért, meg egy külső HDDház szintén 5-ért, de így már komplett a cucc.
A kis méret + a beépített wlan mindent visz, januárban nekem is ilyenem lesz. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Ajánljatok lécci nekem olyan állást, ahol annyit keresek, hogy karácsonyra notit tudjak venni!