Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Croissant

Croissant
(tag)

Számomra kicsit drága, de amúgy nagyon jó.

Olcsóbb lehetne ha kispórolnák belőle a filmlejátszást, amit szerintem úgyis maximum az első 1-2 hétben használ mindenki, mert utána eléggé fárasztóvá válik, nem egy élmény ekkora méretben filmet nézni.

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis ketyere ez. Nekem is Samu van csak telóba. Ugyanez a TouchWiz felület, ugyanezeket képes lejátszani, de még mindezeken felül jóval többet tud. Szerintem érdemesebb akkor már azt venni, hiszen nem sokkal kerül többe, aztán meg természetileg mindig kéznél van akaratlanul is ugye.

Croissant: mi az, hogy nem akkora élmény? Hiszen ha közelebbről nézem a képét, akkor ugyanakkora, ha nem nagyobb mint a teve messziről mondjuk. Aztán pl. az AMOLED-nek meg még szebb is a képe. :)

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) .mf

.mf
(PH! addikt)

Csak azt nem értem, hogy a telefon-funkciókat miért hagyják ki az ilyen készülékekből (tudom, hogy PMP más kategória, de a saját PDA-ikba sem raknak ilyen erős médialejátszót és HDMI-kimenetet, pedig úgy látom minden adott egy jó média-képességekkel felvértezett PDA-hoz).

(#4) Jhonny06 válasza .mf (#3) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Marketing. Ha teljesen ugyanezeket tudná telefon funkciókkal, senki sem venné a lejátszót. Így viszont megveszik.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tudása nem rossz, de lassan tényleg nem lesz különbség a media player, PDA,, okostelefonok között.
Persze engem nem zavar, mert egyikből sem szándékozom venni :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem teljesen értem ezt a gépet....
Ott a P3, most jött ki nem rég, nagyobb képernyővel (3"), jobb felbontással, (480x272), fém házzal, Bluetooth-szal, továbbfejlesztett TochWiz-zel, natív videólejátszással....

Ergo ez a gép visszalépés a Samunál.

Vagy eleve egy leheletnyivel gyengébb masinát akartak...?
De akkor lenne olcsóbb.

Hmm.... :F

(#7) Jhonny06 válasza geezer (#6) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ráadásul ez még drágább is lesz a P3-nál, amire ideér. :F

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#8) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Inkább megvárom a Tegrásat...arra úgyis épít pl. az MS hátha árverseny alakul ki...Amúgy ezekben milyen audiochip lehet? (minőségben mi tud?)

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nem rossz nem rossz

(#10) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Túl kicsi a felbontás. Az a 272 pixeles kisebbik magasság... borzasztó. Minimum úgy kéne kezdődjön a dolog, hogy 640x valami, ami nagyobb mint 272... :))

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#11) Croissant válasza Kendek (#2) üzenetére

Croissant
(tag)

Igen, csak 5 cm-re fókuszálni a szemednek, nem ugyanaz, mint 3 méterre...

(#12) geezer válasza Atis707 (#8) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem P2-m volt, annak finom szólva BRUTÁLIS hangminősége volt, persze pozitív értelemben! (lásd: Anythingbutipod.com tesztek).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.