Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abszolút korrekt konzumer notit tett le az asztalra a Toshiba. Nagy kár a már szokásosnak mondható fényes műanyagok használata.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Egész jó cucc. Ha most kellene új noti, ilyet vennék, de még várok vagy két évet, mire a mostani beadja a kulcsot, és az akkor aktuális ilyet fogom választani. :K
Szép munka volt, Toshiba! :R

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#3) luw2win válasza ^Clown (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már fényes akkor nekem felejtős, ez az új HD 5165- viszont nagyon ottvan, már csak egy aranyos kis danube proci kell mellé és mehet a vásárlás

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) rudi válasza luw2win (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A héten jött az első adag Danube platformos laptop. Halom Toshibát láttam köztük, de a konfigokat még nem nyálaztam át.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Fincsi szerkezet, gyors neki is szaladok az olvasásnak :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) Füge007

Füge007
(senior tag)

Jelenleg is Thosiba laposom van. Korrekt minőségű gép, viszont úgy látom a fényes kijelzővel nem tudnak szakítani, ami szerintem nagyon zavarő, főleg napsütéses időben. Ezek a fényes burkolati elemk sem kellenének, nem tudom miért kell ezt erőltetni?!

Füge

(#7) Kirrr

Kirrr
(tag)

Korrekt gép. Frankó belső és igényes, esztétikus külső. Csak így tovább :P

Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!

(#8) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"DirectX 9-ben szépen, élvezhetően – én minden gépen hasonló sebességgel – futott, DirectX 10-ben viszont hellyel-közzel diavetítést kaptunk az arcunkba."

A kis egoista!

Nem rossz a Noti viszon 180-200e-nél többet nem adnék ilyenért. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#9) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Toshiba jó volt mindig is, és az is marad szerintem! :R

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#10) Angel1981 válasza Enton (#8) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek!
Jó kis cucc, de azért kicsit drága!
17"-os kijelzővel talán megadnám érte a jelenlegi árát.

(#11) Bad Sector

Bad Sector
(tag)

Minden fényes rajta, 15,6-os kijelző... a különbség csak a név meg a belseje... :((

Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus

(#12) bmakszim

bmakszim
(kvázi-tag)

Fél éve van egy L505-111-esem. Nagyon szeretem, akkor 210k volt t6600, 4gb, 4650-nel felszerelve, a procit erősebbre cseréltem és így már nekem tökéletese, bár szegény néha nagyon mocskos.

(#13) luw2win válasza rudi (#4) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Tesztek mikorra várhatóak? És milyen procikat takarnak?

Uh, pont nem arra gondoltam, de jöjjön. Ami érdekelne az a Phenom II P920 (25W) meg Turion II P520 (25W) - ezekre lehet számítani?

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#14) rudi válasza luw2win (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem jövő hétre várható egy hárommagos Asus. Továbbiakat viszont egyelőre nem tudok mondani.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#15) apatyas válasza rudi (#4) üzenetére

apatyas
(kvázi-tag)

Várjuk, várjuk! Addig is, hol lehet utánanézni?

[ Szerkesztve ]

(#16) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Azért az ATI 5650 -nél ez jóval gyengébb játékra, nem?

(#17) luw2win válasza apatyas (#15) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Kerestem tesztet de semmit se láttam :F
Ennyit csak a 3 magosról [link]

(#18) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis notebook és még bírja a játékokat futtatni eléggé szép részletességgel..

(#19) Pityu89

Pityu89
(lelkes újonc)

Ilyen masinám van nekem is (l505-111) Intel T6600 procival és ATi 4650HD 1 GB al felszerelve, és pár dekával könnyebb. Nagyon gyors, nagyon szeretem, megérte a pénzét.

(#20) VANESSZA1

VANESSZA1
(senior tag)

Én ugyanilyet használok a cégnél, de otthoninak inkább ezt vettem.Mert a Toshiba fényes felület nagyon de nagyon utálatos ! Semmi esetre se vennék !
Eddig Toshiba párti voltam , de amióta megvan az új otthoni rájöttem, hogy olcsóbb is és jobb is.

Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..

(#21) bteebi

bteebi
(senior tag)

Egész jó kis laptop. A játékok alatti teljesítménye kifejezetten meglepett, nem vártam volna ezt a teljesítményt egy alsó-középkategóriás (?) videokártyától :C. A fényes felületekért tényleg nagy kár - korábban az L széria szép matt szürke borítású volt, bár azt már nem tudom, hogy a billentyűzetük fényes volt-e. Azért ahogy írtátok is, még (legalább) 1 USB elfért volna rajta...

Nekem amúgy Toshiba laptopom van (A300), és alapjaiban véve elégedett vagyok vele. Ez is ugyanilyen fényes, ami elég szép ugyan, de nem érdemes hozzáérni, mert tök hamar egész borzasztóan tud kinézni... :DDD :P

Te is fiam, Bluetooth?

(#22) Cicero

Cicero
(őstag)

Postképről jut eszembe, ha ezeket a matricákat letépkedem a gari még érvényes marad?

(#23) FRENK1988 válasza Cicero (#22) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy logoutos irásban benne van h igen. Vagyis a HP nem vinnyog érte

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#24) Dany007 válasza VANESSZA1 (#20) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

wow Sony vaio 300 ezer alatt? : o Nemsemmi. Tényleg jóvételnek tűnik. A specifikációja is hasonló az itt említett Toshibáéhoz.

(#25) Enton válasza Dany007 (#24) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hiszen egyárben van ezzel a toshibával, Én tuti a Sony-t vennémm ha ezek közül kéne választanom.

Family Guy Online - Closed Beta

(#26) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A hardver valóban teljesen korrekt, de ennyiért lehetne sokkal jobb az anyagminőség, így viszont sokba kerül...
Ezek a fényes felületek szénné fognak karcolódni, és 2 év múlva nagyon bénán fog kinézni... Mért nem jobb a sima, matt fekete szín?! A fényeset tényleg többen veszik, főleg ebben az árkategóriában? Nane..

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#27) Dany007 válasza Enton (#25) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ezt mondom én is .) Ezek a Sony-k általában irreálisan túlárazottak. De ez most nagyonjónak tűnik. Kár, hogy nincs szükségem laptopra. Egy Vaio-t márcsak a design miatt is szívesen elfogadnék :) Mindig is tetszett.

(#28) wardred válasza Champipi (#16) üzenetére

wardred
(kvázi-tag)

Annál nem nagyon találsz jobbat ebben az árkategóriában :K

link

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#29) Z0mbi válasza wardred (#28) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Sony, Toshiba, Asus... ez a harom a vilag legmegbizhatobb laptopjai... :) (es nekem Toshiba van :) csunya de bitang eros es megbizhato)
Volt errol egy osszehasonlitas... mokas volt latni hogy az apple/dell/lenovo/hp a legalja! (nagy meghibasodasi rataval)

(#30) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Jó gép bejön de az a felbontás okádék.

(#31) ^Clown válasza Iscariah (#26) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos a legtöbb konzumer gép pár év alatt eléggé leamortizálódik, akárhogyan vigyáz rá az ember...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#32) luw2win válasza szuper-t (#30) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

igaz :(

(#33) wardred válasza Z0mbi (#29) üzenetére

wardred
(kvázi-tag)

Én csak a VGA-ra gondoltam, szerintem félreértettél :)

Érdekelne az a teszt/lista, komolyan. Kaphatnék valami linket? :))

[ Szerkesztve ]

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#34) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Erre elcserélném a régebbi Toshibámat :B :K Jó darab..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#35) Pityu89 válasza wardred (#33) üzenetére

Pityu89
(lelkes újonc)

Szerintem a kollega erre gondolt. :)

(#36) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

remek noti, :R kiegyeznék vele bármikor :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#37) Track-R

Track-R
(újonc)

Tény, hogy a Toshibák elég jól bírják a strapát. Viszont a fényes anyagokból nekem is elegem van. A céges laptopom is egy Satellite pro, de tökéletesen használhatatlan a kijelzője - még megnyitott word mellett is látom magamat tükröződni...
Ami meg az anyaghasználatot illeti, lecsukott fedővel ha megnyomkodom a fedelét középen, milliméterekkel megy beljebb, a tetőnek semmi tartása sincs. A billentyűk össze is karcolták a képernyőt ennek megfelelően.
A buta _szoftveres_ hangerőszabályzó pedig remek ötlet, de szívás mikor kiakad, és hiába tekergetem, megmarad azon a hangerőn. Fülhallgató ki-bedugásig úgy marad.
A billentyűzete egész kényelmes lenne, alapvetően tetszik a mechanikája, csaképpen jóval szélesebbek a betűgombok, mint a normális laptopokon. Még az asztalinál is nagyobb!
...cserébe pedig keskenyített enter van, közvetlenül a pgup-pgdown mellett. Állandóan szívok emiatt, mindig melléütök. Ráadásul az enter szélesebbik (fölső) része süllyesztve van. Nagyon buta design!
Toshibabetegség még a fagyogató bios, amikor néha nem lehet bekapcsolni a gépet egy leállítás után. Ezt más fajta Toshibáknál is tapasztaltam. Aksi kivétel-visszarakás megoldja, de azért elég zavaró. Néha pedig nem jön vissza standby-ból, hdd-led villog pár másodpercenként kb egyenletesen, és úgy marad.

...szóval nekem nem jött be a Toshiba.

(#38) LonGleY válasza Cicero (#22) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Igénytelen kis göcsörtök, nem bírják egyenesen felragasztani őket, megtörik a gép kinézetét, így nekem is ez az első, még ha nem az enyém a laptop, hogy leirtom róla az összes matricát. :]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#39) he7edik. válasza Z0mbi (#29) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Az ASUS mióta?

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#40) kokyt válasza Track-R (#37) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Nekem Tecra A10 van. A fényes kijelzővel egyetértek, és valóban, az enter igényel némi megszokást, a többi bill viszont nekem olyan mint az álom. Egyáltalán nem süpped a közepe, és nagyon eltalált a nyomáspontja is. Nekem semmi gond nem szokott lenni sem a bios-al, sem a hangerőszabályzóval. Egyszerűen nem is értem miért nem raknak más gyártók is ilyet a gépekre. Hihetetlen kényelmes, és nagyon hamar zavaró tud lenni a hiánya.
Az Alps touchpad drivere egy kupac kaki. Hajlamos a beragadásra, a nem működésre, és ezek kombinációjára. Az egyetlen pozitívuma, hogy alkalmanként nem fagy be.
A burkolat ugyan műanyag, és a káva egyik széle nálam a nyekergésre is hajlamos, összességében viszont masszív, és ami nekem fontos: anyagában színezett, tehát nem kopik ki, nehezebben sérül (napi cirka 70km tömegközlekedéssel táskában).
Kritikán aluli még a Toshiba-nál az a szoftverezettség. Minden felesleges (és annak vélt) vacakkal meg van tömve gyárilag, és így a c2d-vel 4x vagy 5x (!!!) annyi idő alatt tölt be, mint az atomos HP 5101-em, amin szintén Vista Business van! Csak remélni tudom, hogy a konzumer vonalon jobb a helyzet ez ügyben.

Ha valaki tudja mit kellene leszedni, hogy normalizálódjon a helyzet, akkor ne tartsa magában :B

(#41) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(őstag)

jó kis gép lehet, én pont nemrég vettem meg az egyik kistesóját (L500-1XR)

bár igaz hogy az picit gyengébb (i3 M330,HD 5145) viszont egy százassal olcsóbb volt és nincs olyan fényes felülete + billentyűzete.
viszont ezen kívül külsőre szinte megegyezik(és sajnos súlyra is :( )

[ Szerkesztve ]

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#42) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Korrekt gép hardveresen kár ezért a külsőért. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#43) Andras18

Andras18
(újonc)

Hello mindenkinek !
Nekem ilyen gépem van két hete kaptam meg .
ÉS 237ezer HUF volta 265 helyett -azthiszem hogy jó üzelet volt , nem, nagyon jó :Y :C !
-Ami idegesítő lehet az hogy a hangszóró átlagos...és nem a toshibától várt hú bmeg kategória :((( ..de a jó hang kari kérpótol és kilehet vezetni
-A billentyűzet fhasza
-A képernyő fhasza
-A vidijó kátya fhasza
-A proci is odacsapatós
-A 6 gigaram már túl fhasza...de egyszer még szügség lehet rá :K
Amúgymeg 3 kilótol nem lesz heresérve senkinek akinek meg igen ,az vagy vegyen puncipécét vagy iratkozzék be egy rehabilitációs tanfolyamra.
Az hogy megmarad rajta az ujjlenyomat az egy kicsit zavaró de ha megnézzük hogy 28 ezerrel olcsóbban jutottam hozzá akkor nemis annyira zavar már, meg hogy milyen izmos és picúr-akit meg nagyon zavar a küllem(ujjlenyomat) ismételten figyelmébe ajánlom a puncipécéket melyek wördözésre és netezésre ugyanúgy megfelelnek-visszatérve a csillogós réteget smirgli pappírral el lehet távolítani utánna garantáltan nem fog látszani a dzsír :K

(#44) BlueAthlon

BlueAthlon
(fanatikus tag)

HD5165 vs 5650 :

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az új DX11-es radeonok esetén jópár setup funkciót már nem fix külön végrehajtóegységek, hanem maguk a shaderek hajtanak végre, így az hogy azonos órajelen a HD5650 RV830 magja NEM teljesít többet 25%kal mint az 5165 RV730-asa ( 320 vs 400 shader ). Kb 15% az igazság. Mindkét kártya 8 ROP egységgel rendelkezik, bár a RV730 több textúrázóval ( 32 vs 20, de amik manapság már kevésbé számítanak ).

Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

(#45) benjoe1

benjoe1
(tag)

A300-1TM gépem van, és ennek is fényes a felülete, ami kicsit zavaró.
De többnyire csukott fedéllel, külső monitorral használom, egy szép zöld színű raypath-el letakarva, szóval annyira nem zavar! :DDD

Én inkább a Toshiba újabb, 6-os Satellite szériáját várom. A youtube videók alapján ez talán kevésbé lesz fényes (02:36-nál), az L630 13,3'-os verziójára szívesen cserélném a mostani A300-at. De egy A660-at is elfogadnék... :K

[ Szerkesztve ]

http://vendeghazszarvasko.blogspot.com/

(#46) Napfénysüti válasza Andras18 (#43) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért akit zavar a fényes burkolat az is tud laptopot venni nem csak "puncipécét". :DDD

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#47) Quan-Chi válasza Napfénysüti (#46) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

pedig most óriási divat lett ez a fényes gépházas dolog ... nem tudom miért erőltetik :( nagyon mazastos lesz

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#48) VANESSZA1 válasza Quan-Chi (#47) üzenetére

VANESSZA1
(senior tag)

Ez ugyanolyan baromság, mint az érintőképernyős notebook :W :W

Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..

(#49) Napfénysüti válasza VANESSZA1 (#48) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az érintőképernyős tablet-notebookoknak van létjogosultságuk. Mondjuk a netbookoknál már szerintem sincs. Persze az előbbi a gépek rohadt drágák.

(#50) Eduscho

Eduscho
(lelkes újonc)

Fényes tükrös sza...rt minden majomnak! Had vakuljon!

Viva la gagyi !

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.