Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kriza

Kriza
(őstag)

Hát ez dícséretes, akkor pár év múlva talán megéri majd a halandónak is váltani. :DDD
Remélhetőleg az időzítések is ilyen jók lesznek majd, mint az órajel.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#2) orbano válasza Kriza (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

engem inkább a teljesítménye érdekel. a paramétereket le$z@rom :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Vegyétek az X38-at.. Igaz, pár hónap múlva már szükségtelen lesz.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#4) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én meg még mindig DDR-en vagyok, és úgy látom, a DDR2-t teljesen ki is hagyom ;)

(#5) Gitros válasza yetike (#4) üzenetére

Gitros
(fanatikus tag)

Jah... nekem is sanszos.

Uff Gitros voltam...

''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''

(#6) y@no válasza yetike (#4) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

én meg a DDR1-es korszakot hagytam ki :)

www.UNICEF.hu

(#7) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

45K/1Giga áron gyorsíthatják én meg nem veszem. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#8) Gitros válasza y@no (#6) üzenetére

Gitros
(fanatikus tag)

Huh... helyből megugrottad az SD->DDR2-t :C

Uff Gitros voltam...

''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''

(#9) y@no válasza Gitros (#8) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

és így tapasztaltam egy "kis" sebességugrást :)

[ Szerkesztve ]

www.UNICEF.hu

(#10) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehelyett nem lehetne inkabb megoldani, hogy kaphatoak legyenek nagyobb modulok is, esetleg tobb foglalat legyen az alaplapokon es az altalanosan elterjedt oprendszer se a vinyot akwrja alapbol baxtatni, hanem mindent, amit lehet RAM-ban tarolni? Nem kellene akkor semmifele usb gyorsitas meg egyeb marhasag. Olyan jo lenne egy normalis, otthon is ertekelheto fully buffered rendszer, elerheto aron...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#11) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Amíg Intelnél a FSB, és AMD-nél a cache nem bírja el még a dual DDR2-800-t sem, addig felesleges a DDR3-t gyorsítani, max késleltetés lehet így csökkenteni.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#12) t72killer válasza Gitros (#8) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én meg remélhetőleg a DDR2/GDDR3-at fogom kihagyni :)

Amúgy dúúrván előreléptek a JEDEC-nél, ha jól tomm, DDR2-re máig is csak 800MHz-ig van szabvány, DDR3-nál meg egyenesen duplázni akarnak a mostani 1066-ról :Y

Mondjuk egy CL6-6-6-18-on üzemelő 2133-as 2*2GB-os párt elfogadnék :DDD nem tomm, hogy gyorsítana-e valamit +felelő környezetben, dehát "the higher your DDR-frequency is, the bigger your...":DDD

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#13) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1. én meg semmi nem szeretnék kihagyni.
2. alakul.
3. "„steril” körülmények " - eunukok gumikesztyűben teszteltél a ramokat....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#14) szab.tam válasza szab.tam (#13) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egyébként pl. shteer-nek elég lenne 2 ilyen ram, egy jó lap, némi fesz, kis bátorság, egy nagy legyező... ez neki elég steril lenne, hogy vörösre izzitsa őket. :D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#15) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát még én is a DDR1-et koptatom a barton-nal. Jövő tavasszal váltok DDR2-re. Leginkább a HTPC miatt. Egy 1080p-s filmet már elég hangosan(pörögnek a ventik) és akadva visz el a barton-om. A DDR3-nak jelenleg semmi értelmét nem látom. Nemrég volt itt egy pH! teszt ami rámutatott arra is, hogy DDR3 által nyújtott sávszélességgel nem lehet mit kezdeni, még nincs mi kihasználja.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#16) Dezike

Dezike
(tag)

Szerintem a DDR2 árát annyira gyorsan agyon kalapálták, hogy nem éri meg a gyártóknak. (mert ugye kis haszon nem haszon) Kell valami csillivilli amivel az emberek nyakába akasztják, ebben pedig az Intel nagyon partner.

TDU2 nick : SiroMokus

(#17) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Új szabványt kenjék már a hajukra, 2-3 havonta új alaplapot kell venni ha haladni akar ezekkel a barmokkal az ember...

Már csak azt remélem, hogy végre lesz v.mi látható eredménye is ezeknek az über mhzeknek. Lassan már gyorsabban fog ketyegni a memó mint a proci.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#18) akosf válasza Dezike (#16) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amíg a DDR3 nem lesz egy árban a DDR2-vel, addig az Intel partnersége sem fog sokat számítani. A nép az olcsóbbat fogja venni. Megpróbálhatja ráerőltetni a népre, de akkor meg az alaplapgyártók fognak kiutat taláni a DDR2 felé. Nekik is a profit számít...

Egyébként megtudja mondani valaki hogy miért ilyen drága a DDR3?
Úgy tudom ugyanazon a gyártósorokon gyártható mint a DDR2.
A többszörös árat az kis darabszám indokolná? :F

(#19) D.Orion válasza akosf (#18) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Az ár az újdonság miatt van + azért, mert ilyen vastag bőr van a képükön. A kezdetekkor a DDR2 is irreálisan drága volt a DDR1-hez képest.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#20) Overlocker válasza akosf (#18) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A többszörös árat az kis darabszám indokolná? "

Igen!

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#21) Keldor papa válasza Overlocker (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meg az hogy újdonság...

(#22) Overlocker válasza Keldor papa (#21) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én már 90k körül tudnék venni..de már 3hete is tudtam volna ennyiért..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#23) szélerőmű

szélerőmű
(tag)

Unalmas ez a MHz verseny, a gyártók odafigyelhetnének az időzítésekre is. Pozitív, hogy nagyobb kapacitású modulokat tudnak építeni, de ez még kevés ahhoz, hogy tömegeket bírjanak rávenni a kért aranyár kicsengetésére. 1 giga DDR2 lassan alig több, mint 6 ropi bruttó (depo), míg 1 giga DDR3 csak 46 rongy :Y (szintén depo). Nyugodtan sírjanak, reklámozzanak, kár a gőzért. A többség meg fogja várni, míg a rendszerek ki is fogják használni a sávszélességet és az ára is elfogadható lesz.

(#24) Keldor papa válasza Overlocker (#22) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az is elég drága, legalábbis az én pénztálcámnak... egyszer vettem Corsair-t 100k-ért, többet nem veszek ennyiért ramot. :(

[ Szerkesztve ]

(#25) yetike válasza Keldor papa (#24) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Neked egy tárcában már el se fér a pénzed? Irigyellek :DD

(#26) y@no

y@no
(kvázi-tag)

"a processzor rendszerbuszának áteresztőképessége még 333 MHz-es FSB mellett is alacsonyabb (333 MHz esetén 10,6 GB/s), mint a DDR3-as memóriák sávszélessége, persze kétcsatornás üzemmódban (12,8 GB/s DDR2/3-800 esetén)." 400 FSB mellett 12,8 GB/s
[link]
xal ddr3-hoz igazán 400 feletti FSB kéne....jóval

[ Szerkesztve ]

www.UNICEF.hu

(#27) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az alcímben "bíztat" az Intel, a szövegben "biztat"? Nem bízunk a helyesírásban. :P [link]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#28) Komplikato válasza y@no (#26) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

xal ddr3-hoz igazán 400 feletti FSB kéne....jóval

Ezért jönnek novemberben az 1600-as FSB procik meg az X48 chipset.
Aki meg elötte bevásárolt "időtálló" vasat, az jól járt. ;]
(Aki meg X48-at újít, az meg kenheti a hajára jövő év második felében. :C )

Close the World ..... Open the Next!

(#29) y@no válasza Komplikato (#28) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

gyorsabb ddr3-hoz min. 500-as fsb dukálna vagy több

[ Szerkesztve ]

www.UNICEF.hu

(#30) klambi

klambi
(őstag)

mért szeretnék ennyire hogy tutningoljunk? :Y

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#31) dezz válasza klambi (#30) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A figyelem lassacskán terjedő DDR3-ra irányítása?

(#32) klambi válasza dezz (#31) üzenetére

klambi
(őstag)

hát megeshet...lassan beérnék a ram sebességek a procikat? vagy legalábbis megközelítenék, nem lennének akkorák az órajelek közötti különbségek :F :Y :W

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#33) Golli válasza klambi (#32) üzenetére

Golli
(tag)

Én sztem kihagyom a ddr2-t és a ddr3-at is, majd mikor a ddr6 lesz veszek ddr4-est... :U :C
Jó dolog ez a gyorsítás, csak tényleg kellene hozzá az az eszközkészlet ami ki is tudja ezt aknázni...persze mindez együtt megfizethető áron, mert ddr3-hoz új alaplap, új proci az amire legalább szükségünk lenne, szval ráérnek még ezek pár évig. (max. 1-2 év a számítógép világában... :U )

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.