Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) hati válasza fgth (#950) üzenetére

hati
(őstag)

Pontosan melyikre gondoltál? Mert én egyet sem látok.

(#952) fgth válasza hati (#951) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

PDF Creator Ultimate Free

Adobe® Reader

e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/

(#953) hati válasza fgth (#952) üzenetére

hati
(őstag)

El is olvastad, hogy mit tud?

PDF Creator Ultimate Free:

Take photos, create pdf and send. For free! ...
Open the PDF with the default PDF viewer (if installed on your BlackBerry®)

Adobe® Reader: csak playbookra van.

[ Szerkesztve ]

(#954) fgth válasza hati (#953) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

sorry :D
( nem olvastam vegig)

viszont ha valakinek kell a full Documents To Go az irjon privit !

e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/

(#955) HatakeKakasi

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Curve 8900-as készülékem, jelenleg a 4.6.1 es OS-el.

Beszereztem ezt: 8900M_PBr5.0.0_rel860_PL5.2.0.47_A5.0.0.509_Wind_Hellas

Fel szeretném tenni, de nem nagyon akarja. Eleve nem enged 5-öst telepíteni a Desktop managerrel mert csak előfizetők számára. Így találtam egy ilyet:

"A frissítés sikeres
Jó tanács, a vendor.xml filet nevezzük át, hiszen nem itthoni szolgáltató adta ki a frissítést.
Nekem a Desktop Manager a fenti file átnevezése után természetesen már látta az új firmware-t, de egyfelől közölte, hogy csak aktív bleki előfizetők használhatják, és dacára annak, hogy én az vagyok nekem nem engedte a frissítést.
A telepítést így a loader.exe (ott lakik, ahova települt a frissítés nálem innen volt elérhető: C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader) indításával "kényszerítettem" ki ."

Ez eddig rendben is van. Feltelepítettem a gépre az OS-t látom is az RIM mappában, de amikor elindítom a Loadert az nem ismeri fel mint telepítendő dolgot. A vendor.xml-t átneveztem, más oldal szerint törölni kell, amit úgyszintén megtettem, de így sem ismeri fel. Mi lehet a gond?
Hogyan frissítsek? Segítséget kérnék :(

Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...

(#956) HatakeKakasi válasza HatakeKakasi (#955) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

Most egyszer csak felkerült, de nincs benne magyar nyelvem, pedig elméletileg tartalmaznia kell.

Hogy tudok rá magyar nyelvet tenni?

(#957) HatakeKakasi válasza HatakeKakasi (#956) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

Ez is megoldva. Köszi!

(#958) pszili8 válasza HatakeKakasi (#957) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

:C Megy ez mint az ágyba....

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#959) fgth válasza pszili8 (#958) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

:D

(#960) fgth

fgth
(tag)
LOGOUT blog

mar rendelheto a BB9900
[link]

(#961) bAtt001 válasza fgth (#960) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

ohh mintha ingyen lenne :DDD maradok a 9700-nál és nem is tervezem a váltást, valahogy amire használom arra tökéletesen megfelel os5-el :)

(#962) pszili8 válasza bAtt001 (#961) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem olcsó valóban,de azért a mai telefonárakhoz képest nem is drága annyira.Az i4 amikor bejött 300k körül volt,de minden majom azért volt megőrülve,na most ehhez képest ez az ár baráti,de én is maradok a 9700-asnál.Maga a teló szép,a 9000-re hasonlít,csak kapott egy kis ráncfelvarrást.Sokan mondják,hogy ez a qwerty+touch újdonság,de nekem még a régi Fujitsu Siemens pocketloox t830-amban már az volt kb 2006-ban. :DDD
Ui: ma kaptam vissza a szervízből a 9700-ast 6.00.570-es szofttal,múlt héten meg vettem,hozzá egy gyári dokkolót is.

[ Szerkesztve ]

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#963) lezerpiramis válasza fgth (#960) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

SB-ok megjönnek rá minden szolgáltatónál? :)

(#964) fgth válasza lezerpiramis (#963) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

a t-nél biztos ! :K
( már tesztelés alatt )

(#965) lezerpiramis válasza fgth (#964) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Az nálam nem játszik, vodás vagyok :)

(#966) fgth válasza lezerpiramis (#965) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

akkor arra varni kell meg!

(#967) dellfanboy

dellfanboy
(kvázi-tag)

találkozott már vki olyan progival ami minden be és kimenő hanghivást felvesz mondjuk mp3-ba? és automatikusan mukodik. tehét ha bejön 1 hivás elég felvennem nem kell előtte még a menüben elindítani az alkalmazást..

(#968) lezerpiramis válasza fgth (#966) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

És a TCP/IP hogy áll a T-nél OS 7 alatt? Van web 'n' walk browser, ugye? Vagy minden BB APN-en megy a böngészőben (kivéve a streaming-et valami spec. service book-kal)?

(#969) franktaylor

franktaylor
(újonc)

Üdv mindenkinek. Egy kis segítségre volna szükségem. Kaptam egy külföldi berryt, amin angol nyelvű az op, és sajna nem lehet kiválasztani a magyar nyelvet. természetesen letöltöttem a hozzá való legújabb multilanguage-s progit, töröltem a vendor.xml-t is, de akárhogy próbálom, sehogy sem jön össze. A telepítendő programok listája tök üres amikor megnyitom a Loadert. Mi lehet az oka szerintetek?
Előre is köszi a segítséget!!!
üdv

(#970) pszili8 válasza franktaylor (#969) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Torch-ról van szó?

(#971) franktaylor válasza pszili8 (#970) üzenetére

franktaylor
(újonc)

torch 3 azaz 9860-as

(#972) franktaylor

franktaylor
(újonc)

találtam egy ilyet a súgóban:

"Nem tudok alkalmazást felvenni, frissíteni vagy visszatérni annak korábbi verziójához

Ha e-mail fiókja BlackBerry® Enterprise Server kiszolgálót használ, előfordulhat, hogy a vállalat nem engedélyezi alkalmazások hozzáadását, illetve frissítését az okostelefonon. További tájékoztatásért forduljon a rendszergazdához. "

lehet az enyém is ezt használja azért nem sikerül? hogyan tudnám ezt megváltoztatni?

(#973) franktaylor

franktaylor
(újonc)

elírtam, bocsi, sima torch, bocs, csak nem vagyok még tisztába ezekkel :)

(#974) hati válasza franktaylor (#972) üzenetére

hati
(őstag)

Vállalati BES-hez kapcsolódik a telód? Ha igen, akkor légy jóban a helyi IT-vel. :)

(#975) franktaylor

franktaylor
(újonc)

Ez egy kicsit magas volt amit mondtál... Valami házibarkács dologra volna szükségem...

(#976) hati válasza franktaylor (#975) üzenetére

hati
(őstag)

Melyik mondatom volt a magas? :Y

(#977) franktaylor válasza hati (#976) üzenetére

franktaylor
(újonc)

Na akkor így kérdezem.
Hogyan tudnám letörölni teljesen a szoftvert a telefonomról, és egy újat rakni a helyére, amin van magyar nyelv is, Desktop manager, és az apploader szerintem kizárva, őket m,ár próbáltam, de a bes miatt /vagy hogy mondtátok/ nem engedi.

(#978) hati válasza franktaylor (#977) üzenetére

hati
(őstag)

wipe-polni már próbáltad?

(#979) lezerpiramis válasza hati (#978) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

A wipe nem törli a szoftvert, hanem "csak" hardware reset-et csinál.

(#980) franktaylor válasza hati (#978) üzenetére

franktaylor
(újonc)

A wipe-ot próbáltam, de az csak a rendszert teszi eredeti állapotába :S

(#981) hati válasza franktaylor (#980) üzenetére

hati
(őstag)

Igen és ezzel ugranak az IT policy-k. Utána már lehet alkalmazást telepíteni, frissíteni.

(#982) franktaylor válasza hati (#981) üzenetére

franktaylor
(újonc)

Nem sajna, így sem engedi :(

(#983) franktaylor

franktaylor
(újonc)

Egyéb ötlet? :F

(#984) t_amas válasza franktaylor (#983) üzenetére

t_amas
(újonc)

böngészőből sem tudsz telepíteni? például m.google.com/maps ?

(#985) henrina

henrina
(újonc)

Helloka!

Nekem az volna a problémám, hogy a BB 8520asomon a google kereső valamiért 3 napja nem
akar működni. Előtte minden rendben volt vele, most pedig beirok valamit és enterre se görgetőpaddal kattintásra sem reagál. Próbáltam mindenféle billentyűt, de az i és a zé is csak befrissit, de nem indit keresést. Valaki találkozott már ilyen problémával? előre is köszike

(#986) franktaylor válasza t_amas (#984) üzenetére

franktaylor
(újonc)

Böngészőből engedi a progik telepítését, de a nyelvet böngészőből be tudom állítani?

(#987) pszili8 válasza henrina (#985) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Vedd ki az akksit majd tedd vissza.

(#988) henrina válasza pszili8 (#987) üzenetére

henrina
(újonc)

kösz szépen, tényleg ez ki is ment a fejemböl, a "megoldás" mindenre:) kösz szépen bevállt!

(#989) dellfanboy

dellfanboy
(kvázi-tag)

találkozott már vki hasonlóval miközben a youtube.on streamelt videot: az adattevékebység lehet díjköteles biztos,hogy folytatja? igen nem. ez mégis mi?

(#990) t_amas válasza dellfanboy (#989) üzenetére

t_amas
(újonc)

Mert valószínűleg nem a blackberry.net -es APN-en keresztűl stream-eli a YouTube-ot.

(#991) OLE-3

OLE-3
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Most vettem egy 9900-t és 1-2 dolog nem tiszta az emailezéssel kapcsolatban. Ez az első BB-m :)
Konkrétan a gmail-el van baj, mégpedig az, hogy nem minden email jön meg a telefonra. Főleg akkor ha azon valami gmail-es cimke van. Mintha teljesen véletlenszerűen jönnének le a level vagy ha meg is jön, olvasás után elűnik...
Próbáltam ezt a Enhanced Gmail Plug-In-t is, de nem látok semmi változást.
Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm. :R
BIS természetesen van.

(#992) dellfanboy

dellfanboy
(kvázi-tag)

arra nem is gondoltam, viszont lenne egy beállítással kapcsolatos kérdésem,
a boldomon amikor kapok mondjuk egy színes html-es emailt simán meg tudom nyitni, viszont ha válaszolok rá, akkor egyszerű szöveg lesz, hol kell beállítani hogy pl a kimenő email ne egyszerű szöveg legyen.??

[ Szerkesztve ]

(#993) t_amas válasza OLE-3 (#991) üzenetére

t_amas
(újonc)

Ne Gmail kliensből használd, hanem a beépített üzenetkezelőből. A szolgáltatód segít.

(#994) OLE-3 válasza t_amas (#993) üzenetére

OLE-3
(fanatikus tag)

A beépített üzenetkezelőt használom.
Szerintem a cimkék kezelésével lehet valami beállítási gond, nem hinném, hogy szolgáltató.

(#995) fgth válasza OLE-3 (#994) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

mivel eddig egyik szolgaltatonal sem kaphato a BB9900 ( hun ) és nincs is olyan BB amin OS7 fut igy nem teljes a servicebook .
emiatt lesz es lesznek gondok!
ha van bised csatlkakozz a ph csoporthoz ( Blackberry Messenger) azonnal valaszt kapsz a kerdeseidre ;)

( ha kersz meghivot jelezz puben)

(#996) OLE-3 válasza fgth (#995) üzenetére

OLE-3
(fanatikus tag)

Írtam pü-t, köszi.
Külföldön élek és az o2-nál vettem a telefont.

(#997) fgth válasza lezerpiramis (#968) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

nem kell sokat varni es megjelennek az elso fecskek ;)
u.az lesz mint OS6 eseteben.

(#998) t_amas válasza OLE-3 (#994) üzenetére

t_amas
(újonc)

lehet akkor pont a Gmail klienssel működne jól :) én 1-2 hétig használtam, amikor a munkahelyemen lusta voltam megigényelni a BES-t...

Mondjuk nem tartom valószínűnek, hogy az OS 7 inkompatibilis lenne a BIS-sel.

(#999) fgth válasza t_amas (#998) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

amig nincs hivatalos SB addig nem lesz tokeletes a rendszer!

(#1000) fgth válasza OLE-3 (#996) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

akkor ez ott megoldot!
akkor az O2 oldalan instant emaillel hozd letre a fiokod majd allitsd be és onnan megy az osszes mail fiokod!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.