Pontosan melyikre gondoltál? Mert én egyet sem látok.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adobe® Reader
e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/

hati
(őstag)
El is olvastad, hogy mit tud?
PDF Creator Ultimate Free:
Take photos, create pdf and send. For free! ...
Open the PDF with the default PDF viewer (if installed on your BlackBerry®)
Adobe® Reader: csak playbookra van.
[ Szerkesztve ]
sorry 
( nem olvastam vegig)
viszont ha valakinek kell a full Documents To Go az irjon privit !
e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/
sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Curve 8900-as készülékem, jelenleg a 4.6.1 es OS-el.
Beszereztem ezt: 8900M_PBr5.0.0_rel860_PL5.2.0.47_A5.0.0.509_Wind_Hellas
Fel szeretném tenni, de nem nagyon akarja. Eleve nem enged 5-öst telepíteni a Desktop managerrel mert csak előfizetők számára. Így találtam egy ilyet:
"A frissítés sikeres
Jó tanács, a vendor.xml filet nevezzük át, hiszen nem itthoni szolgáltató adta ki a frissítést.
Nekem a Desktop Manager a fenti file átnevezése után természetesen már látta az új firmware-t, de egyfelől közölte, hogy csak aktív bleki előfizetők használhatják, és dacára annak, hogy én az vagyok nekem nem engedte a frissítést.
A telepítést így a loader.exe (ott lakik, ahova települt a frissítés nálem innen volt elérhető: C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader) indításával "kényszerítettem" ki ."
Ez eddig rendben is van. Feltelepítettem a gépre az OS-t látom is az RIM mappában, de amikor elindítom a Loadert az nem ismeri fel mint telepítendő dolgot. A vendor.xml-t átneveztem, más oldal szerint törölni kell, amit úgyszintén megtettem, de így sem ismeri fel. Mi lehet a gond?
Hogyan frissítsek? Segítséget kérnék 
Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...
(#956) HatakeKakasi válasza HatakeKakasi (#955) üzenetére
Most egyszer csak felkerült, de nincs benne magyar nyelvem, pedig elméletileg tartalmaznia kell.
Hogy tudok rá magyar nyelvet tenni?
(#957) HatakeKakasi válasza HatakeKakasi (#956) üzenetére
Ez is megoldva. Köszi!
Megy ez mint az ágyba....
Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

mar rendelheto a BB9900
[link]

bAtt001
(senior tag)
ohh mintha ingyen lenne
maradok a 9700-nál és nem is tervezem a váltást, valahogy amire használom arra tökéletesen megfelel os5-el 
Nem olcsó valóban,de azért a mai telefonárakhoz képest nem is drága annyira.Az i4 amikor bejött 300k körül volt,de minden majom azért volt megőrülve,na most ehhez képest ez az ár baráti,de én is maradok a 9700-asnál.Maga a teló szép,a 9000-re hasonlít,csak kapott egy kis ráncfelvarrást.Sokan mondják,hogy ez a qwerty+touch újdonság,de nekem még a régi Fujitsu Siemens pocketloox t830-amban már az volt kb 2006-ban. 
Ui: ma kaptam vissza a szervízből a 9700-ast 6.00.570-es szofttal,múlt héten meg vettem,hozzá egy gyári dokkolót is.
[ Szerkesztve ]
Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

lezerpiramis
(senior tag)
SB-ok megjönnek rá minden szolgáltatónál? 
a t-nél biztos ! 
( már tesztelés alatt )

lezerpiramis
(senior tag)
Az nálam nem játszik, vodás vagyok 
akkor arra varni kell meg!

dellfanboy
(kvázi-tag)
találkozott már vki olyan progival ami minden be és kimenő hanghivást felvesz mondjuk mp3-ba? és automatikusan mukodik. tehét ha bejön 1 hivás elég felvennem nem kell előtte még a menüben elindítani az alkalmazást..

lezerpiramis
(senior tag)
És a TCP/IP hogy áll a T-nél OS 7 alatt? Van web 'n' walk browser, ugye? Vagy minden BB APN-en megy a böngészőben (kivéve a streaming-et valami spec. service book-kal)?

franktaylor
(újonc)
Üdv mindenkinek. Egy kis segítségre volna szükségem. Kaptam egy külföldi berryt, amin angol nyelvű az op, és sajna nem lehet kiválasztani a magyar nyelvet. természetesen letöltöttem a hozzá való legújabb multilanguage-s progit, töröltem a vendor.xml-t is, de akárhogy próbálom, sehogy sem jön össze. A telepítendő programok listája tök üres amikor megnyitom a Loadert. Mi lehet az oka szerintetek?
Előre is köszi a segítséget!!!
üdv
Torch-ról van szó?

franktaylor
(újonc)
torch 3 azaz 9860-as

franktaylor
(újonc)
találtam egy ilyet a súgóban:
"Nem tudok alkalmazást felvenni, frissíteni vagy visszatérni annak korábbi verziójához
Ha e-mail fiókja BlackBerry® Enterprise Server kiszolgálót használ, előfordulhat, hogy a vállalat nem engedélyezi alkalmazások hozzáadását, illetve frissítését az okostelefonon. További tájékoztatásért forduljon a rendszergazdához. "
lehet az enyém is ezt használja azért nem sikerül? hogyan tudnám ezt megváltoztatni?

franktaylor
(újonc)
elírtam, bocsi, sima torch, bocs, csak nem vagyok még tisztába ezekkel 

hati
(őstag)
Vállalati BES-hez kapcsolódik a telód? Ha igen, akkor légy jóban a helyi IT-vel. 

franktaylor
(újonc)
Ez egy kicsit magas volt amit mondtál... Valami házibarkács dologra volna szükségem...

hati
(őstag)
Melyik mondatom volt a magas? 

franktaylor
(újonc)
Na akkor így kérdezem.
Hogyan tudnám letörölni teljesen a szoftvert a telefonomról, és egy újat rakni a helyére, amin van magyar nyelv is, Desktop manager, és az apploader szerintem kizárva, őket m,ár próbáltam, de a bes miatt /vagy hogy mondtátok/ nem engedi.

hati
(őstag)
wipe-polni már próbáltad?

lezerpiramis
(senior tag)
A wipe nem törli a szoftvert, hanem "csak" hardware reset-et csinál.

franktaylor
(újonc)
A wipe-ot próbáltam, de az csak a rendszert teszi eredeti állapotába :S

hati
(őstag)
Igen és ezzel ugranak az IT policy-k. Utána már lehet alkalmazást telepíteni, frissíteni.

franktaylor
(újonc)
Nem sajna, így sem engedi 

t_amas
(újonc)
böngészőből sem tudsz telepíteni? például m.google.com/maps ?

henrina
(újonc)
Helloka!
Nekem az volna a problémám, hogy a BB 8520asomon a google kereső valamiért 3 napja nem
akar működni. Előtte minden rendben volt vele, most pedig beirok valamit és enterre se görgetőpaddal kattintásra sem reagál. Próbáltam mindenféle billentyűt, de az i és a zé is csak befrissit, de nem indit keresést. Valaki találkozott már ilyen problémával? előre is köszike

franktaylor
(újonc)
Böngészőből engedi a progik telepítését, de a nyelvet böngészőből be tudom állítani?
Vedd ki az akksit majd tedd vissza.

henrina
(újonc)
kösz szépen, tényleg ez ki is ment a fejemböl, a "megoldás" mindenre
kösz szépen bevállt!

dellfanboy
(kvázi-tag)
találkozott már vki hasonlóval miközben a youtube.on streamelt videot: az adattevékebység lehet díjköteles biztos,hogy folytatja? igen nem. ez mégis mi?

t_amas
(újonc)
Mert valószínűleg nem a blackberry.net -es APN-en keresztűl stream-eli a YouTube-ot.

OLE-3
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Most vettem egy 9900-t és 1-2 dolog nem tiszta az emailezéssel kapcsolatban. Ez az első BB-m 
Konkrétan a gmail-el van baj, mégpedig az, hogy nem minden email jön meg a telefonra. Főleg akkor ha azon valami gmail-es cimke van. Mintha teljesen véletlenszerűen jönnének le a level vagy ha meg is jön, olvasás után elűnik...
Próbáltam ezt a Enhanced Gmail Plug-In-t is, de nem látok semmi változást.
Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm. 
BIS természetesen van.

dellfanboy
(kvázi-tag)
arra nem is gondoltam, viszont lenne egy beállítással kapcsolatos kérdésem,
a boldomon amikor kapok mondjuk egy színes html-es emailt simán meg tudom nyitni, viszont ha válaszolok rá, akkor egyszerű szöveg lesz, hol kell beállítani hogy pl a kimenő email ne egyszerű szöveg legyen.??
[ Szerkesztve ]

t_amas
(újonc)
Ne Gmail kliensből használd, hanem a beépített üzenetkezelőből. A szolgáltatód segít.

OLE-3
(fanatikus tag)
A beépített üzenetkezelőt használom.
Szerintem a cimkék kezelésével lehet valami beállítási gond, nem hinném, hogy szolgáltató.
mivel eddig egyik szolgaltatonal sem kaphato a BB9900 ( hun ) és nincs is olyan BB amin OS7 fut igy nem teljes a servicebook .
emiatt lesz es lesznek gondok!
ha van bised csatlkakozz a ph csoporthoz ( Blackberry Messenger) azonnal valaszt kapsz a kerdeseidre 
( ha kersz meghivot jelezz puben)

OLE-3
(fanatikus tag)
Írtam pü-t, köszi.
Külföldön élek és az o2-nál vettem a telefont.
nem kell sokat varni es megjelennek az elso fecskek 
u.az lesz mint OS6 eseteben.

t_amas
(újonc)
lehet akkor pont a Gmail klienssel működne jól
én 1-2 hétig használtam, amikor a munkahelyemen lusta voltam megigényelni a BES-t...
Mondjuk nem tartom valószínűnek, hogy az OS 7 inkompatibilis lenne a BIS-sel.
amig nincs hivatalos SB addig nem lesz tokeletes a rendszer!
akkor ez ott megoldot!
akkor az O2 oldalan instant emaillel hozd letre a fiokod majd allitsd be és onnan megy az osszes mail fiokod!