Regisztráltam BIS-re! Nagyon komoly! 
gmail fiókkal tudja szinkronizálja a kontaktokat és naptárt 
Cheers

Regisztráltam BIS-re! Nagyon komoly! 
gmail fiókkal tudja szinkronizálja a kontaktokat és naptárt 
Cheers

Havonta neked mennyibe kerül ez az egész BIS-es téma?
"Mr. Salieri sends his regards"

PlayBook-al vannak valakinek tapasztalatai?
Esetleg van is itt valakinek? Ráuntam az iPad2-őmre, most adtam el, nagyon ez lenne helyette, de a teszteken kívül egy magyar fórumon se találtam a felhasználóktól véleményt-tapasztalatot.
Itthon csak a WiFi-s változat kapható, ezért a 9800-asomról osztanám meg vele a netet. Ez lehetséges? Bis kell hozzá?

T-nél vagyok Médiamánia XS-ben(tudom ajánlani) és ehhez csak br.1100Ft a BIS.
Szerintem így baráti. Egyébként 2100Ft sem vészes
Érdekes, azt hittem lejön az összes meglévő mail, ami a fiókban van, de nem. "Más" kliensnél lejön az összes. Itt gondolom csak az aktuális, mondjuk érthető. Megerősítene valaki?
BB app world-be kér email+jelszót, de nekem felhasznevem+jelszóm van a BB-hez Ezt egyelőre nem értem.
Cheers

Amikor belekerült a SIM kártya akkor igen, üdvözölt és kiírta, hogy a készüléket regisztrálta a hálózaton. Mondom, csak miután a T-sek "frissítették a szoftvert " rajt, azóta nem találkoztam a BB ikonnal, és nem tudom regisztrálni sehogy a készüléket. Még a direkt módszerrel sem. (HRT szerkesztő).

Rájöttem, most csináltam BB ID-t 
Cheers

Én a Telenornál vagyok, de én majd úgy akarom,hogy csak BIS-em legyen, plusz mobilnet előfizetés már nem kell nekem.
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"

csak az olvasatlanokat tölti le 
Csak akkor lehet OS6-ra frissíteni ha van BIS?
Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

Akkor le kell verni a T-n, nincs mese 

Playbook-ra senki?
Tényleg ilyen kevés tulaj van nálunk....? 

Már voltam náluk azóta, a szervizes fóka azt mondta, nem tudja levenni
de mivel az előfizetett szolgáltatás nem műxik, így becsomagolja egy dobozba és felküldi a központi szervizbe, addig ad egy cserekészüléket. Szerintem ez lesz. Csak jussak el hozzájuk megint. 
Ennek ez a menete,egy szoftverfrissítés miatt is felküldik pestre.Csak az a baj hogy kb két hét,15napot mondanak.
Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

Nem, kivételesen 
Loader kell, meg előtte le kell szedni a telo -hoz való os6-ot
----atyuska----
a desktop azt írta,hogy csak előfizetőknek,de mindegy garis.

arra még mindig nincs senkinek ötlete hogy miért nem csoportosítja nekem az emaileket a tárgy szerint. régen volt egy "mappa" és abba pakolta az azonos témájú emaileket, mióta frissítettem a szoftvert ez kb megszűnt és egyesével vannak a levelek és így évekig tart átnyálazni ha sok jönne :S valami ötletet elfogadnék mert hiányzik ez a kényelmi opció 
Azt viszont nem értem,hogy letöltöttem az os6-ot a rim oldaláról,és a loader nem látja.
ha regisztráltál,akkor lépj be a PHs BBM-be
PIN:27A47317
[ Szerkesztve ]
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

OK! Az prohardveres BBM?
Cheers
igen!
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

Hmm fura, én már két telót is frissítettem aminek nem volt se bes-bis-e sem.
----atyuska----
De OS6-ra frissítetted? mert amúgy már én is fissítettem 1-2 BB-t,de ez valamiért nem akaródzik.A loader-ben ha kitallózom az új OS-t,nem engedi hozzáadni(amúgy alapból látnia kéne),nem értem,pedig a RIM hivatalos oldaláról szedtem le.Egyébként ezt a 9700-ast engedi az os5-öt frissíteni,de az os6-hoz BIS kell vagy nemtudom.Holnap majd megmondja a szervizes,de ha felküldik pestre én tökönszúrom magam 

Van egy OS6-om 9700-ra, elküldjem neked?
Mindenkinek ajánlom a BIS-t, mert így verhetetlen a teló.
Cheers
a pcn az elotte levoket torlod ?
amennyiben frissitetted a Desktop Szoftvert mielott inditod az apploadert elotte a feladatkezeloben lod ki mert az új Desktop Szoftver bezavar 
[ Szerkesztve ]
e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/
Mindenkinek ajánlom a BIS-t, mert így verhetetlen a teló.
arra talaltak ki!
sose ertettem azokat akik bis vagy bes nelkul hasznaljak a Blackberryt 
sima nokia akkor 
e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/
Bevittem a Tré-hez szenvedtek vele egy sort-mondom ez még mindig OS5,aztán most felküldték pestre...Nekem is van OS6-om de nem engedte egyszerűen,meg ugye minek főzőcskézzek,ha garis a teló 

Most kapcsoltam össze a telefonomat a laptopommal kábelen, és frissíteném a szoftverem. de nem lehet mert azt írja nincsen frissebb verzió.
T-s 9700-ám van jelenleg 5.0- OS-el. mi lehet a baj/probléma?BB desktop software-el próbáltam.(device>update my device-nél próbáltam)
Tudtok mondani vmi jó task manager/file kezelő programot? honnan tudhatom meg, hogy jelenleg hány alkalmazás fut a telomon?
BB desktop software segítségével sikerült már feltelepítenem msn-ent, és le is tudtam már törölni pár számomra haszontalan programot.
Hogy tudom elérni hogy a desktop software> applications részénél szerepeljen pl. a cell manager vagy opera mini?
A telomon most fennt van BB app world alkalmazás, viszont használhatatlan, próbáltam frissíteni de nem tudtam. letöröltem és feltettem újra de a verriószáma ugyanaz és használhatatlan mit tegyek?
Nekem is ugyenez volt a soft-tal tegnap vittem be a T-hez,hogy frissítsék.Egyébként amikor kiírja,hogy nincs elérhető frissítés ott alul van egy olyan,hogy egyéb verziószámok és ott nálam legalábbis szerepelt a 6,0.Azt hogy hány program fut a telefonodon úgy tudhatod meg,hogy hosszan nyomod a BB gombot.

A BB desktop progi csak felmásolja az alkalmazásokat, de azokat beszerezni Neked kell. Opera minit pl. innen.

ÉS mikor bevitted a T-hez ott rögtön frissítették, nem aggódtál, hogy a céges leveleidet megnézik?
Opera minit beszereztem, köszi már hasít is.
Viszont letöltöttem a berryweathert. amit letöltöttem ott csak .cod és.jad kiterjesztésű fájlok vannak (alx nincs) ezeket hova kell másolni/telepíteni?
Amúgy evvel az ötös os-el lassú a telefon. pl mikor a főképernyőn kiválasztom h halk, vagy normál legyen kell 1,2 mp míg kiválasztódik, ez a 6os Os-el is így van?
feltelepítettem elvileg egy témát alx-es. a telefonomban az alkalmazások menüben látom is, viszont a beállítások téma fülnél nem bírom kiválasztani... wtf??
[ Szerkesztve ]

én több mint fél évig használtam az os5-öt utána felraktam a hivatalos os6-ot. két hetet bírtam vele utána visszaraktam a jól bevált ötöst. számomra nagyon irritáló volt hogy egy bizonyos idő után már a menük görgetése is szaggatva történik a kevés memória miatt. szóval nekem az 5ös vállt be, annál is maradok 
Sziasztok,
most vettem egy curve 8520-at, és lenne pár kérdésem.
Először is, ezen OS-nek 5-öst ír, jól tudom, hogy a 6osra nem lehet frissíteni?
Az e-mailt ahhoz, hogy pl. wifin keresztül tudjanak jönni, hogy tudom megoldani?
App-okat lehet rá tölteni? Facebook app kellene rá.
A mobilnetet hol tudom letíltani? Mert a mobilinternetnél mindkét opciót kikapcsoltam ami ott volt, de a gprs ugyan úgy ott van a jobb felső sarokban - ámbár a web'n'walk-on nem enged megnyitni oldalt.
Wifit bekapcsoltam, kapcsolódtam az itthonihoz, de nem enged megnyitni oldalt a web'n'walk-on. Ez mitől lehet?
Jelenleg ennyi, de még biztos lesz pár, amire nem tudok rájönni. Köszönöm.

Ha nem rendeltél hozzá BIS/BES-t, akkor nem fognak menni a levelek wifin (sem). A gyári böngésző sem fog menni. De az opera mini az jó lesz rá.

9780-ason, hogy lehet megosztani a netet wifi-vel?
Vettem egy PlayBook-ot, és a 9780-asomról szeretném neki megosztani a netet.
Sehol nem talàltam a menübe, hogy hogyan lehet megcsinàlni, de mindenhol azt mondjàk az OS6-al màr működik ez a funkció.
Köszi.
Azt hol tudom beállítani, hogy ne felül a gombbal keljen feloldani a képernyőzárat, hanem mondjuk azzal amivel lezárom, vagy valami mással? Egyáltalán: lehet ilyet?

Màsik kérdésem, hogy hogy lehet az hogy nekem a telefonon (9780) sehol sincs az alkalmazàsbolt ???

Sztem, ha felmész az app word-re a gyári böngészővel, akkor leszedi.

Köszönöm, igen közbe megtaláltam, és a gyári böngészöböl szedtem le!
A net pedig müködik a PlayBook-on a Blackberry Bridge programon keresztül.
Bekapcsolom a telefonon egyetlen kattintással, és minden életre kel a PlayBook-on.
Nagyon szuper, és tényleg félkarú Blackberry telefon nélkül, de ez kit érdekel.
Ilyen táblát úgyis csak Blackberry használók vagy fanok vesznek.
Egyébként minden a Bb Bride programon keresztül megy, még azt is kiírja ha a telón bejövö hívásom van!! 
Kicsit meg is lepödtem....
Viszont magyar kártyával nem használható az AppWorld ???
Nekem nem engedi beállítani a magyar kártyámat, mert a címem beállításánál nincs hungary.

sorry, dupláztam
[ Szerkesztve ]
Köszönöm! super app.
Pin kódot hol tudom módosítani? 
beállítások/speciális beállítások/sim kártya utána a Blackberry gombot nyomd meg 

Magyar bankkártyával, hogy tudok vásárolni AppStore-ból?
Vagy tudok egyáltalán?

ez engem is érdekelne, illetve nyugtassatok meg ha vmilyen program pénzbe kerül akkor azt csak akkor tudom használni ha már fizettem érte.
Tehát nem áll fenn annak a veszélye, hogy letöltök vmilyen programot használom, majd a havi számlámmra ráterhelik a program árát?
sikerült frissítenem az appworld-ot vmi ingyenes pdf olvasót tudtok ajánlani?illetve, hogy hívják azt a programot amivel a ledet lehet állítani? pl. ha sms-t kapok akkor legyen zöld, email sárga stb.

az első fele úgy van ahogy gondolod, a telefonszámládra nem fog a rim semmit felszámolni pluszban.
ingyenes pdf olvasó nem létezik, ha jól tudom. régebben sokat kerestem de semmi ilyesmi sem volt pedig minden fórum tele van vele hogy igény lenne rá de nem nincs
fizetős van de azt meg aranyáron mérik, biztos nem fizetek 10+ dollárt azért ami mindenhol máshol ingyen van... ledesre pedig ez van, létezik belőle ingyenes változat is persze korlátozásokkal.
illetve, hogy hívják azt a programot amivel a ledet lehet állítani? pl. ha sms-t kapok akkor legyen zöld, email sárga stb.
A documents to go-val nem lehet pdf-et olvasni? 

ha megveszed 15 dodóért kapsz hozzá olvasót, de ami alapból van rajta abból kifelejtették "szerencsére"...
Hát igen mért is adnák ingyen,persze a "szutyok" nokiámban volt pdf olvasó...