Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) KingaRebeka

KingaRebeka
(újonc)

Sziasztok!!!

Légyszives segítsetek! Van egy Blackberry 8520 as telefonom.Magyar nyelvű volt de ma átállítottam angolra de amikor vissza akartam állítani magyarra már nem volt ott az opciók között.Sőt csak 2 válsztható nyelv volt az angol (brit vagy amerika)! Hogyan tudnám vissza állítani magyarra??? Köszönöm előre is a segítséget!

(#752) lezerpiramis válasza KingaRebeka (#751) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Desktop Software-rel teszel rá magyar nyelvet, miután letöltötted a kérdéses szoftvert innen mondjuk: http://us.blackberry.com/support/downloads/download_sites.jsp

(#753) lezerpiramis válasza hati (#746) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Felmész az adott szolgáltató BIS-es oldalára, regisztrálsz, majd beállítod a levelezést vagy IMAP-pel, vagy POP3-mal - már ha erre gondoltál.

Ugyanezt meg lehet tenni telóval is a Beállítás - E-mail Settings menüpontban. Inkább előbbit ajánlom, mert akkor lesz felh.neved és jelszavad a felülethez.

(#754) KingaRebeka

KingaRebeka
(újonc)

Értem:De én ezzel most letöröltem róla magyar nyelvet? Vagy nem értem máshogy nem lehet vissza állítani csak ilyen desktop akármivel?

(#755) dobista válasza hati (#743) üzenetére

dobista
(kvázi-tag)

Kicsit furcsa, hogy nem tudod mi nem megy a BES/BIS nélkül, de állítod, hogy a 250 az csak 50...
Ha számodra az a minden, hogy azonnal (jelzem ez sem azonnal, inkább csak pár percen belül) megkapd a leveleket, akkor valóban csak 50. Számomra hidd el, hogy 250, és igenis pofátlanságnak tartom olyan alkalmazások használatáért plusz pénzt kérni, ami bármely más platformon ingyenes.
És továbbra sem értem miért kell megkérdőjelezni valakinek a döntését, aki úgy gondolja, hogy még ilyen feltételek mentén is a BB a legjobb választás számára.
Most már abbahagytam, tényleg nem érdemes erre több szót vesztegetni.

(#756) lezerpiramis válasza KingaRebeka (#754) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Hát az átállítással alapvetően nem kellene letörlődnie, de ha nincs a telóban, akkor vagy ezzel, vagy esetleg wipe-pal (készülék tartalmának törlése) lehet visszaállítani, de utóbbit szerintem te se akarod :)

(#757) hati válasza lezerpiramis (#753) üzenetére

hati
(őstag)

A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha nincs BIS/BES-e vkinek. Vagy akkor is lehet a szolgáltatónál regisztrálni? :-o

(#758) lezerpiramis válasza hati (#757) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Ha nincs BIS/BES, akkor a beépített email-kliens nem működik.

(#759) 19csiga88

19csiga88
(lelkes újonc)

Sziasztok, hatalmas segítséget kérnék! Van egy BB 9500 Storm-om és benne van egy 2 gigás kártya de nem tudom megnyitni , nem találok semmi olyan ahól bele tudnék lépni ,de felismeri tökéletesen! képeket videókat zenéket ,nem tudom a kártyáról meghallgatni vagy megnézni!

Előre is köszönöm , annak aki tudna segíteni!

(#760) kircso13 válasza 19csiga88 (#759) üzenetére

kircso13
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen os van rajta? Mert nekem is 9500 van és ami os rajta volt az bugos volt, frissítettem és a hiba megszünt!

http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

(#761) 19csiga88 válasza kircso13 (#760) üzenetére

19csiga88
(lelkes újonc)

Ne haragudj de iszonyat kezdő vagyok BB terén! Hol tudom megnézni ezeket amik által tudnál segíteni? :R :R

(#762) lezerpiramis válasza 19csiga88 (#761) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

OS-verzió megtekintése: Beállítások - Névjegy

(#763) 19csiga88 válasza lezerpiramis (#762) üzenetére

19csiga88
(lelkes újonc)

Szia! Megnéztem!

v4.7.0.173 (rendszer: 4.0.0.212)

(#764) lezerpiramis válasza 19csiga88 (#763) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Az a Vodánál elérhető legújabb (az én Storm-omon is ez van). Rá lehet hegeszteni OS 5-öt, de az alacsony alkalmazásmemória miatt nem érdemes szerintem.

(#765) tarajos

tarajos
(lelkes újonc)

Üdv! Külföldi kártyafüggetlen Blackberry-re hogyan teszek magyar nyelvet? Előre is köszi!!

peace

(#766) pszili8 válasza tarajos (#765) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen Blackberry? szoftverfrissítés után ki lehet választani,hogy melyik nyelveket kívánod használni.

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#767) atyuska válasza pszili8 (#766) üzenetére

atyuska
(tag)

Ez eddig nekem is ment, most 9780-as-al akármelyik multilanguage-t töltöm le, baszik bármi nyelvet hozzáadni, csak angol van, és frissítés után desktop-al sem enged semmit belerakni csak a wifi music sync-et vagy mit.

----atyuska----

(#768) fgth válasza atyuska (#767) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

AppLoaderrel vagy BBsakkal frissítsd a Blackberryt

e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/

(#769) Vazallus

Vazallus
(tag)

Hello,
Tudnátok mondani hasznos blogokat,oldalakat egy BB tulajnak? Olyan egyszerűekre gondolok mint pl ájfonnál a szifon ahol értesülni lehet minden újdonságról a rendszerrel kapcsolatban,appokrol stb.

[ Szerkesztve ]

"Mr. Salieri sends his regards"

(#770) pszili8 válasza Vazallus (#769) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

pl
[link]
[link]
[link]
[link]
Nekem most nélkülöznöm kell a Blekit,szervízben van,kaptam helyette egy LG GT500-at :DDD

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#771) Vazallus

Vazallus
(tag)

Van egy pár dolog ami nem világos. Ha van BIS-em (Telenor) és fizetem a blackberry adót akkor az olyan mintha egy mobilnet előfizetésem lenne? Tehát akárhol tudok emaileket küldeni,facebookozni meg akár használni gps-t anélkül, hogy adatokat generálna ami még plusz pénzbe kerül?

(#772) lezerpiramis válasza Vazallus (#771) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Tulajdonképpen igen, de egy-két dolog csak akkor megy, ha van sima mobilnet (is):
-Streaming (pl. YouTube-videók lejátszása)
-A készülék használata modemként stb.

A BB Maps online navigáció, és a BIS-sel kapott adatmennyiséget zabálja.

(#773) Vazallus válasza lezerpiramis (#772) üzenetére

Vazallus
(tag)

A BB Maps online navigáció, és a BIS-sel kapott adatmennyiséget zabálja.
Szóval akkor az elég drága mivel forgalmat generál,vagy félreértem?

(#774) lezerpiramis válasza Vazallus (#773) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Hát addig nyilván nem drága, amíg beleférsz a Telenor-féle BIS nyújtotta 150 Mbyte-ba, mert annak a díját mindenképpen fizeted. Drága legfeljebb 150 Mbyte fölött lesz :)

[ Szerkesztve ]

(#775) pszili8 válasza Vazallus (#773) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

A navi jelentéktelen adatforgalmat generál,kb 2 s mire megtalál hol vagy.

(#776) Keksz

Keksz
(senior tag)

Sziasztok!
Került a családba egy 9700 Bold, lenne két gyors kérdésem:

1) A háttérben futó programokat hogy lehet kilőni, ha a "switch application/kiválaszt/bb gomb/close" nem segít?

2) Ékezetes betűt hogy lehet írni?

Plusz lehet valami kapcsolati csoportot csinálni benne (amit az alkalmazások használhatnak?!), és ott priorizálni?

Pl.
1. otthoni wifi
2. munkahelyi wifi
3. mobilnet

(#777) pszili8 válasza Keksz (#776) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv! 5 alkalmazás mindig fut azokat nem tudod kikapcsolni ilyen a főképernyő,telefon,gyári böngésző,a többi nem ugrik be nincs nálam a telefon.Ékezetes betűt úgy írsz hogy fogod a betűt pl a betűt és a trackpaddal fel/le görgetsz és kiválasztod a megfelelő ékezetet.Ha van elérhető wifi akkor azt használja,de egyébként a beállítást megtalálod a beállítások/speciális beállítások/böngészőprogram menüpont alatt.

(#778) Keksz válasza pszili8 (#777) üzenetére

Keksz
(senior tag)

Köszi!

És akkor a háttérben futó böngésző tölt is (auto refresh?), vagy csak akkor ha rálépek?
Itthon nem para, de pl. külföldön...

(#779) pszili8 válasza Keksz (#778) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tölt,semmit nem csinál csak ha megnyitod és netezel.

(#780) Keksz

Keksz
(senior tag)

köszi!

Egyébként van vmi pl. Top5 program, amit érdemes felrakni?

Meg van vmi PC program is, BB desktop connect... Azt érdemes felrakni? Lehet ott a kontaktokat rendezni?

Sim kártyáról lettek átmásolva a kontaktok és mindnél a vezeték és knév felcserélődött :(

(#781) hati válasza Keksz (#780) üzenetére

hati
(őstag)

nálam: yahoo messenger, google maps, opera mini

(#782) pszili8 válasza Keksz (#780) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Megéri feltenni a desktop managert,ott tudod frissíteni a szoftvert,biztonségi mentést csinálni szinkronizálni.Érdemes az opera minit feltenni meg a google mapsot,meg az appworld-ben lehet nézelődni mik vannak.

(#783) flower23

flower23
(újonc)

sziasztook! szerintetek a BB (8520ra gondoltam)járok jobban vagy egy androidos teelfonnal( SE xperia mini prora gondoltam) . nem ismerem semelyik op.rendszert és hátha ti okosabbak vagytok nálam:)

(#784) botarobi válasza flower23 (#783) üzenetére

botarobi
(lelkes újonc)

Bocs,de szerinted nem tűnik túl naivnak ezt a kérdést pont itt feltenni?Vagy csak hallani,olvasni akarod a neked is kedves választ: BLACKBERRY!
Egyébként ha "kütyünek" kell a telefon,vegyél Xperiát,ha megbízható,emailezéshez legkiválóbb telefont akarsz,akkor ott a másik...

[ Szerkesztve ]

Fortis Pilot Professional Chronograph, Blackberry 9900

(#785) Keksz

Keksz
(senior tag)

Van valami ütős angol-magyar szótár BB-re is mint a Nokiának van?
Az nagyon hiányzik így elsőre...

(#786) Keksz

Keksz
(senior tag)

Ez a Blackberry app world most fagy le másodszor.
Egyszer a Signup -nál (azt megcsináltam PC-n), most meg a belépésnél...

(Hogy lehet programból kilépni?)

(#787) luy78

luy78
(lelkes újonc)

SZiasztok!
Elhagytam a 9780-am tokját :(
Tudja valaki, hol lehetne beszerezni gyári mágneses tokot hozzá?

Köszi!

Luy

BB9900, Playbook.....

(#788) botarobi válasza luy78 (#787) üzenetére

botarobi
(lelkes újonc)

PIN: 2276BFEB

Fortis Pilot Professional Chronograph, Blackberry 9900

(#789) pszili8

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma nagy öröm ért: két hete bevittem a BB 9700-asom,hogy gariba csinálják már meg a hangszórót,mert nem úgy szól ahogy egy BB-től elvárnám(9000-hez képest).Erre ma szóltak,hogy kész a telefon,és az egészet kicserélték zsír új panel új előlap minden,tehát egy új BB-t kaptam :))

(#790) booz

booz
(senior tag)

hello kérésem lenne aki tud segítsen köszönöm van egy 9105 3g pearl telefonom és nem müködik rajta a facebook ill szeretném lefrissíteni a softwer rajta

(#791) lezerpiramis válasza booz (#790) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

A FB-kliens csak BIS-sel fog menni, frissíteni pedig a BB Desktop Software-rel tudsz.

(#792) pszili8

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Az egyik 8820-asom azt írja ki fehér háttérrel,hogy 507.Azt már tudom,hogy mit jelent csak azt nem hogy kell megcsinálni....

(#793) lezerpiramis válasza pszili8 (#792) üzenetére

lezerpiramis
(senior tag)

Vissza kell tölteni rá az aktuális oprendszert Desktop Software-rel vagy a Loader-rel (a készüléken lévő dolgokat viszont buktad - hacsak nem volt backup).

(#794) Keksz válasza Keksz (#785) üzenetére

Keksz
(senior tag)

Szótárat nem tudtok jót?

(#795) nikolettmr

nikolettmr
(újonc)

Sziasztok!
Van egy BlackBerry 9300 telefonom és nem tudok rá új témát telepíteni :(( Addig ok, hogy letöltöm a laptopra a netről de utána nem tudom, hogy ha csatlakoztatom a telefont a laptophoz hová mentsem és hogy telepítsem :(( tud valaki segíteni? ide is írhatsz: nikolettmraz@freemail.hu

Köszi!

(#796) fgth válasza Keksz (#794) üzenetére

fgth
(tag)
LOGOUT blog

az App Worldben találsz!

e-mailt írj azt gyorsabban látom: fgth@mailbox.hu -Blackberry -Hybrid firmware BlackBerrykre: http://driphter.com/download/cat/73/

(#797) dellfanboy

dellfanboy
(kvázi-tag)

BB telefonhoz tudtok egy jó ingyenes adatforgalom és hívásforgalom monitorozo programot?

(#798) bAtt001 válasza dellfanboy (#797) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

e-office mobile data alerter. én ezt használom már elég régen és tökéletes a célra.

(#799) atyuska válasza bAtt001 (#798) üzenetére

atyuska
(tag)

ami elvileg nem ingyenes, csak trial

nekem pont ma kérdezte, hogy akarom-.e hogy lszedje a licenc-et, hát mondom ám legyen, valamit töltögetett és most megy sézpen teljes verzióként, kiváncsi vagyok hogy terhelnek meg érte

Ellenben BB9700, Os6-al, hogy lehet MMS-t küldeni? Menüben még beállítási lehetőség sincs.

----atyuska----

(#800) hati válasza dellfanboy (#797) üzenetére

hati
(őstag)

cell manager

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.