Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) forintuser

forintuser
(senior tag)

Nincs felvétel? :)))

Holnapkészítést vállalok.

(#2) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Erdekes iras lett, koszi.
(Bar picit reklamszagu, de hat istenem... valamit valamiert. :) )

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#3) CLAWz

CLAWz
(kvázi-tag)

Elküldöm a barátnőmnek, itt dolgozik ÜFSZ-en suli mellett, kíváncsi vagyok hogy tetszik neki a leírás. :P :)

Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!

(#4) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Ez a csirkegyár ez nagyon szép példa volt. :DDD Lehet csirketenyésztő telep, esetleg vágóhíd, de csirkéket (bár vannak már kísérletek egész biztosan) még mindig nem gyártják. :DDD

Amúgy UP a dolgozóknak, nem irigylem őket hogy sokszor rajtuk csapódik le mindenkinek a gondja baja, amiről ők a legritkább esetben tehetnek.

(#5) pschio

pschio
(őstag)

kár hogy minden második telefonhívásom megszakad 5-10 másodperc után :W

telefoncsere simkártya csere volt :(

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#6) Straw

Straw
(senior tag)

Érdekes volt olvasni, jó ilyenekbe is bepillantani.

Amúgy a videóban a zene választás valamilyen célzattal esett erre a számra? ;]

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#7) Ace owner válasza Straw (#6) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

a zenen en is jot nevettem :D

Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

(#8) Inarus válasza Straw (#6) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL :DDD

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#9) Soni84

Soni84
(tag)

Több 10.000Ft-os headset, és 1 év alatt tönkremegy?
Annak aztán tényleg van értelme.
Ügyfélszolgálati munka egyébként más országokban eléggé alantas meló, kb. egy szinten van a hamburger árulással a mekdonaldsba.

(#10) Bocha válasza Ace owner (#7) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eredetileg más zene volt, de ilyen "vidámat" kért a Telenor. :)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#11) NakedMan

NakedMan
(lelkes újonc)

Érdekelne a cikk de 404-es hibát ír ki ha lapozok :(
Majd megpróbálom később :))

(#12) Fulmi

Fulmi
(senior tag)

csak nekem nem jon be a negyedik oldal:
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist.
http://mobilarena.hu
??

a jabra nem fog orulni, hogy feleslegesen szerveztek nektek egy kirandulast :DD

[ Szerkesztve ]

(#13) Soni84

Soni84
(tag)

Mellesleg volt egy Jabra bluetooth-os headsetem, kb. 24000Ft-ot fizettem érte. Annyira hulladék volt, hogy vissza kellett küldenem.

(#14) Agro

Agro
(fanatikus tag)

eltünt a cikk vagy én vagyok vak?

(#15) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A cikket még kicsit visszatartjuk (nem mára terveztük), helyette kaptok 3 percen belül másikat, ez pedig remélhetőleg holnap - végleges formájában - lesz olvasható. Addig is a témát egyelőre zárom. Sorry a kellemetlenségért.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#16) Bog válasza Bog (#15) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Téma open!

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#17) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönjük a cikket, érdekes volt :)

Én a jabra-t mindig is ilyen fosch cuccnak tartottam, amivel kb. foglalkozni se nagyon érdemes. 1-2 headsetjüket kipróbáltam, halk volt, rossz minőségű és kényelmetlen, de legalább drága :DDD
Ezek szerint a professzionális cuccaik jobbak...

(#18) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Erdekes cikk :)

"There is nothing permanent except change"

(#19) LiVili

LiVili
(lelkes újonc)

"És még valami: bocs Balázs!" :DDD Nagyok vagytok! :C

(#20) Geby

Geby
(fanatikus tag)

Milyen notebook állványt használnak itt?

(#21) dedike

dedike
(PH! addikt)

Mondjuk ha egy (x)-el kezdődött volna a cikk...
...mert ez ugye nem más, mint egy eszközgyártó cég fizetett hirdetése! :F

Jó szerencsét!

(#22) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, én egy hasonló helyen dolgozom, tegnap fel is tűnt a cikk, de valamiért leszedtétek :)

nekem Plantronics fülesem van :)

[ Szerkesztve ]

(#23) SupaCow válasza vtechun (#22) üzenetére

SupaCow
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olvasom, olvasom és még olvasnám aztán olyan mintha félbevágták volna a cikket.
Érdekelt volna, hogy miért kell 2 monitor, és hogy hogyan adminisztrálják a hívásokat.

Eladó : Frogskins Flora : http://tinyurl.com/6hkg554

(#24) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is most egy call centerben dolgozok, de ott sajnos nem ilyen jó a környezet. :(

(#25) Pikkolo^^

Pikkolo^^
(senior tag)

"ami 3 óra és 45 pernyi aktív beszélgetést jelent"
percnyi

Intel C2D laptop processzorok eladók!

(#26) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem a T-nél van ismerősöm...

Egyre több negatívat hallok onnan...

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#27) kerelo

kerelo
(senior tag)

érdekes és jó cikk.köszi :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#28) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

A Telenornak berakni a Voda zenéjét..... :Y :C

(#29) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

Ha mindenki elolvasná, hogy mit ír alá s milyen feltételekkel veszi igénybe az adott szolgáltatást, akkor kvázi tized ekkora méretűek lennének a telco üzletág ügyfélszolijai ;]

HTC Trophy, HTC Hero

(#30) Bocha válasza dedike (#21) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon örülnék, ha fizetne valaki ezekért a cikkekért! ;)
Szóval miért is? Nyilván a Jabra vitt be minket, ezért írtunk egy oldalt az ottani technológiákról, de nem volt szájbarágás konkrét termékek kapcsán. A többi mind telenoros tapasztalat, hogy ők mit mondtak a Jabra termékeiről, az már nem az én hatásköröm, azt írom le, ami az ő véleményük.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#31) Fancy-boy

Fancy-boy
(senior tag)

Nem csak elhasználódnak ezek a headsetek 1-2 év alatt, hanem tele lesznek baktériummal.
Úgy hogy mindenképpen érdemes őket kihajítani.

[ Szerkesztve ]

(#32) Fancy-boy

Fancy-boy
(senior tag)

"A Telenornál nem meglepő módon nagyjából annyi headset teljesít szolgálatot, ahány ember az ügyfélszolgálaton dolgozik, tehát úgy háromszáz darab."

Hát ez elég meglepő.
Bármikor beadhatja a kulcsot a termék, vagy leönthetik, elszakadhat, stb... olyankor nincsen pót? Szerintem biztosan van, ha nincsen, akkor jó nagy béna gézák.

(#33) bubi92

bubi92
(senior tag)
LOGOUT blog

fhuu nagyon érdekes cikk:) öröm volt olvasni.

az meg, hogy egy-két év alatt elhasználódik egy ilyen headset, az kit érdekel? sokkal nagyobb bevételük van szerintem, minthogy ez érdekelje őket.

http://500px.com/bubi92

(#34) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Jó ez a cikk. Csak az a baj, hogy annyi bepillantást enged csak, hogy az emberben elinduljanak a kérdések :DDD Érdekelne, hogy milyen tudásbázist/milyen CTS rendszert használhatnak, meg még egy sor dolog... Ezek nagyon érdekes dolgok lehetnek.

(#35) Bocha válasza Fancy-boy (#32) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyjából annyi, nem pontosan annyi. Ezeknek a cuccoknak a minőségét ismerve ritka az elhasználódás, pár póttermék meg természetesen van, az épp tesztelésen lévő új modellekről nem is beszélve. De nyilván fölösleges nekik plusz száz headsetet tartani, hogy szedjék a port.

(#36) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ez aztán a jó munkahely, bár mondjuk a sok idióa mellett kellhet is az az óránkénti tíz perc "játékidő".

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#37) PowerBuldog válasza rep3at (#36) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Számítógépnél végzett munkánál kötelező óránként szünetet tartani.

(#38) fricz19 válasza PowerBuldog (#37) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD
szép is lenne

(#39) Valentino K. válasza cannibal (#34) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Hát, szerintem ezt az infót senki se adhatja ki neked csak így :B

HTC Trophy, HTC Hero

(#40) Valentino K. válasza rep3at (#36) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Azért annyira nem jó ha másodpercre pontosan kell szarnod,enned, személes ügyeidet intézni :U

HTC Trophy, HTC Hero

(#41) rep3at válasza Valentino K. (#40) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Meg az se amikor mindezt mondjuk kétszer végezheted el egy munkaidő alatt.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#42) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a zene övön aluli volt... :DDD

Trolololololol

(#43) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

mi pénzt kapnak?
200e-ért elmennék én is kólcenteresnek, még diplomával is. :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#44) Valentino K. válasza hemaka (#43) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Tipikus tévhit, miszerint a telco business-ben mindenki milliomos :U
Főleg nem az egyszerű telefonos kezelők vagy értékesítők keresik szarrá magukat, holott sokszor ők rendelkeznek a legnagyobb tudással és rálátással a legalapvetőbb dolgokra.
Ilyen ez a multi ;)
Ami szánalmas az az, hogy külföldön egy telesales-es vagy ügyfélszolis munkatárs nagyon jól tud keresni.

[ Szerkesztve ]

HTC Trophy, HTC Hero

(#45) Thome válasza rep3at (#41) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az meg pláne nem, amikor munkaidő alatt egyszer sem jutsz ki... :U

Trolololololol

(#46) HXY válasza Valentino K. (#44) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

És az alapítvány biznisz? Hány százalékot kapnak az adományozottak?
Halottam már olyat is, hogy csak 20%-ot, a többi az alapítvány kiadásaira megy...
Hogy ez igaz, vagy sem azt nem tudom, de ha valaki dolgozott alapítványnál, akkor érdekelne, hogy Ő mit tapasztalt.

(#47) Valentino K. válasza HXY (#46) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Az tény, hogy mind3 szolgáltató sokat költ társadalmi szerepvállalásra, ezt jól tudod. Viszont több száz embernél éves szinten nagyon nem mindegy, hogy 100 vagy 150 lepedőt kap az egyszerű callcenteres dolgozó. Nem hiába van nagyon sok külsős alkalmazott.

HTC Trophy, HTC Hero

(#48) vtechun válasza vtechun (#22) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja tényleg, azt nem is írtam, hogy az én headsetem 5 éves :) és ilyen : Plantronics H171N DuoPro Szerény 30 ezer ft + áfa a mostani ára, talán nem véletlenül :)

(#49) domperke

domperke
(őstag)

Érdekes volt olvasni én nem lennék jó call centeres....Nincs türelmem magyarázni olyannak aki nagyon nem érti amiről beszélek... :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#50) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Anno én két évet dolgoztam Call Centerben. 2006-2008-ig.
A cég szerződéses partnere volt a T-csoportnak, ergo mobil, vezetékes, internetes, és üzleti dolgok is kerültek nálunk terítékre.

Munkaidő 8 és fél óra volt, mert a félórás ebédszünetet a 8 óra munka felett adta a cég.
A bejelentkezés sima, mezei PC-ken, és multifunkciós vezetékes telefonon történt.
Egyedi szoftverrel dolgoztunk.

A headsetet a Plantronics gyártotta, azt bizony névre szólóan kaptuk, ha tönkrement, elveszett, súlyos ezreket vontak le a bérünkből.
Plantronics P261: 140-150 dollár között mozog most az ára...

Ilyen telefonok voltak: Nortel M3904:

Szóval, a bérezés hagyott némi kívánnivalót, pláne, hogy minden operátor munkaközvetítő cég(ek) alkalmazottja volt, tehát nem a Call Center - pontosabban Contact Center - saját alkalmazottjai, így a közvetítő cégek nem kevés pénzt tettek zsebre a bérünkből...

Épphogy csak átléptük a 100E forintos nettó összeget. (plus a cafeteria)

Ellenben az 50 perc munkaidő, és 10 perc pihenő szigorúan betartásra került, ezt a fenti gép jegyezte is, mert bizony minden tevékenységet, kódokkal a telefonba és a számítógépbe is be kellett ütni.
Ha elmentél 10 perces szünetre, akkor azt, ha ebédelni, akkor azt. Ha beültél dolgozni, akkor azt.
Idle-ben azaz semmit nem kódolva max 1 percet lehettél, különben már a szerver jegyezte is, hogy adott operátor ennyi ideje nem csinál semmit, nem ütötte ki magát semmilyen tevékenységre... Ez a havi vagy esetenként sűrűbb operátori kiértékelésnél döntő és kézzel fogható tény volt...

Egyébként a headsetek mikrofoncsöve rengetegszer eltömődött, illetve a fejpánt műanyagja eltörött, ilyenkor a HR-es és CC vezető jóindulatán múlt, hogy rádverték-e a 10+E forintos összeget, vagy sem...
A leggyakoribb hiba viszont a csatlakozó törése volt:

Mivel a headset a saját neveden volt, így munkaidő végeztével vitted haza magaddal, így a csati pici pöcke hamar megadta magát.

...aztán szerencsére a viszonylag rövid operátori munkám egy magasabb beosztás követte...

[ Szerkesztve ]

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.